canım endo 7.3 olmuş yumurtalar 9,12,12,14,olmuş cetrotide başladık pzt kontrol sen ne yaptın
inşallah canım ovitrella kullanmadınmı inşallah 4ü de embriyo olur 2 den fazla transfer ediyorlarmı geçen benim 3 taneydi 1 i çok kaliteli değil dediler olsun 3ünü de transfer edin dedim yasak dediler hangi hastaneye gidiyosunendo 12 oldu bende de..daha da gelişir hiç merak etme. 4 tane iyi gelişmiş yumurtamız var dedi doktorum bana.hatta maşallah çok iyi gelişmiş dedi. mutlu oldum. dün gece 2,30 da üçüncü ve son cetrotide uyguladım. kısmetse yarın 12,30 da opu. inşallah bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alırız.. bekliyorum haberlerini.
inşallah canım ovitrella kullanmadınmı inşallah 4ü de embriyo olur 2 den fazla transfer ediyorlarmı geçen benim 3 taneydi 1 i çok kaliteli değil dediler olsun 3ünü de transfer edin dedim yasak dediler hangi hastaneye gidiyosun
yanlış yazmışım.. Cetrotideyi 6 da ovitrelleyi gece 2.30 da yaptım. Tam 34 saat sonra topluyor doktorum. Izmirde irenbede tedavi oluyorum ben. Doktorum ahmet zeki ışık.. 3 sene önce ikiden fazla embriyo transferini kanunla yasakladılar. Ben de tranferden arta kalan embriyoları donduralım diyorum her seferinde.. Ama o kalitede olmuyorlar... Senin tedavini kim yapıyor
Cokkkkkkkk uzun zamandır gorusemiyoruz insallah kusmemissinizdir bana :)
Rabbim bu yolda yürüyenlerin yar ve yardımcısı olsun
Ben ve alyacik hepinizi operrrrr
Herkese aylardan sonra selamlar sevgiler...
Öncelikle yazayım 4,5 aylık hamileyim hem de ikiz bebişlere kızlar...Yeni arkadaşlara da umut olayım istedim...
senden ve kızından iyi haberleri aldıkça seviniyoruz umutlanıyoruz bizde...hep iyi olursunuz inşallah. benim üçüncü denememde 8 haftalıkken kürtajla sonlanmıştı. çok kötü hissettiğim bir günde çok güzel bir yazı yazmıştın bana. sağol :) dualarım hep senle... eskiler derki hamile kadının duası da bedduası da tutar..sen de bizim için dua et. dördüncü denememdeyim şimdi. pazartesi salı toplancak. inşallah bu sefer sağlıkla sonuna kadar gideriz
yanlış yazmışım.. Cetrotideyi 6 da ovitrelleyi gece 2.30 da yaptım. Tam 34 saat sonra topluyor doktorum. Izmirde irenbede tedavi oluyorum ben. Doktorum ahmet zeki ışık.. 3 sene önce ikiden fazla embriyo transferini kanunla yasakladılar. Ben de tranferden arta kalan embriyoları donduralım diyorum her seferinde.. Ama o kalitede olmuyorlar... Senin tedavini kim yapıyor
canım ben ist medikanada oluyorum dr hüseyin arık inşallah son tedavimiz olur iyi şanslar
dün toplandı yumurtalarım... bu üçüncü alıştım sakin olurum diyordum ama olamıyoruminşallah her şey yolunda gider
5 tane yumurtadan 2 embriyo oluştu... inşallah sağlıklıdırlar... inşallah sağlıkla alırım kucağıma... 3 saat sonra transferim var...allah isteyen herkese evlat nasip etsin...allah yüzümüze gülsün inşallah..
5 tane yumurtadan 2 embriyo oluştu... inşallah sağlıklıdırlar... inşallah sağlıkla alırım kucağıma... 3 saat sonra transferim var...allah isteyen herkese evlat nasip etsin...allah yüzümüze gülsün inşallah..
İnşallah güzel sonuçlanır.
Arkadaşlar ben 41 yaşındayım. İzmir'de oturuyorum. 2. denemem tüp bebekte ve yarın benim de transferim var. 4 yumurtadan 2 embriyo oluştu ama döllenenin 1 tane olduğunu söylediler. bakalım yarından sonraki süreçte belli olacak her şey. fazla takmadan ve umursamadan bu seviyeleri geçirmek sonucu olumlu olarak etkiliyor diye düşünüyorum.
bu arada benim şimdiye kadar döllenme durumu bile olmadığı için bu duruma bile çok mutlu oldum :)
Arkadaşlar ben 41 yaşındayım. İzmir'de oturuyorum. 2. denemem tüp bebekte ve yarın benim de transferim var. 4 yumurtadan 2 embriyo oluştu ama döllenenin 1 tane olduğunu söylediler. bakalım yarından sonraki süreçte belli olacak her şey. fazla takmadan ve umursamadan bu seviyeleri geçirmek sonucu olumlu olarak etkiliyor diye düşünüyorum.
bu arada benim şimdiye kadar döllenme durumu bile olmadığı için bu duruma bile çok mutlu oldum :)
Herkese aylardan sonra selamlar sevgiler...
Öncelikle yazayım 4,5 aylık hamileyim hem de ikiz bebişlere kızlar...Haziran'daki tüpbebek tedavisi doktorumun kararıyla aniden aşılamaya dönüşüp büyüyen 3 yumişle ikizlere gebe kaldım.Çok çok zor bir süreçti ve hala da devam ediyor.Rahimin kürtajlardan inceliği,aşılamadan sonra dinmeyen kanamalar,düşük tehlikesi,serklaj (rahimin dikilmesi)derken 4 ay bitti çok şükür.Hep yatıyor evden sadece doktora gitmek için çıkabiliyorum.Ama bugüne çok şükürler olsun.Allahım hepinize isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah âmin yarabbim.2010 da evlenip üç yıl mücadeleyi hiç bırakmadım.44 yaşımın sonlarında eğer Sağlıkla doğurabilirsem hepinize umut olsun arkadaşlar...En büyük destekçilerin ailem ve arkadaşlarım oldu.doktor üç yumiş var ikisi iyi görünüyor gel bunlara aşılama yapalım dediğinde dışarıya çıkıp eşimi aradım.Olmaz uğraşmayalım, daha önce yapmıştık, umudun kırılır tüp deneyeceğiz nasıl olsa dedi.Sonra maiumutu aradım kızım ne kaybetcen çok bi para da vermiycen olursa olur olmazsa olmaz dedi bana.Eşi ikna ettim ablamı da aldım ve sonuç iki paşa oğlan.Bu arada beri en baştan beri hep olumlu motive eden Alabama arkadaşıma nasıl teşekkür ederim hiç bilmiyorum...Kızlar size bu zamana kadar yazmadım çünkü öncelikle sonumuzun ne olacağını çok bilemedik hala da belirsizlik devam ediyor.Düşük riskini atlattık ama rahimdeki kasılmalar erken doğum riskini hep canlı tutuyor...Bu yıl öğretmenliği askıya aldık.Annemin evinde yatmaya devam...
Maiciğime,Alabama'ya ,reis Hocama,kampanya,Hollandadaki ikizlerimizin annesi denize bana o çok zor günlerde moral verip destek oldukları için çok teşekkür ediyorum.Dualarımızı birbirimizden eksik etmediğimiz bu topiğin tüm özel kadınlarına tavsiyem çok zor çok yıpratıcı ama imkansız diye birşey yok.Vakit ne zamansa o zaman Yeterki mücadeleden vazgeçmeyelim.Alabamaya ikiz olma ihtimalini ama çok kanamam olduğunu söylediğimde bana ikisindende vazgeçme ikisinide iste demişti.Ben Sağlıkla ikisinide çok istiyorum kızlar.Sizlerde kendiniz için isteyin çok ama çok yürekten isteyin.Allahtan hiçbirşey eksik değil.Hazinesi çok geniş.
En yakın zamanda yeniden görüşmek üzere herkese kucak dolusu sevgiler...
Not:topik terkedilmiş ama olsun.Benim buradaki tüm eski arkadaşlara vefa borcum var.Okurlarsa eğer nasıl sevineceklerini biliyorum.Yeni arkadaşlara da umut olayım istedim...
tahlil tarihim salı günü ama ben dayanamadım bu gün yaptım... çok çok silik bir çizgi çıktı. en son yaptığım ovitrellenin kalıntıları da olabilir bebişim bana ufak ufak sinyal gönderiyor da olabilir. bir eczacı olarak çok iyi biliyorum ki tahlil için çok erken ve sonucun doğruluğuna güvenemezsin. ama duygularım bildiklerimin önüne geçti... yine de o belli belirsiz gölge ümidimi arttırdı. mutlu oldum...inşallah tamamını da görürüm.. sağ sağlim alırım kucağıma :)