38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım endo 7.3 olmuş yumurtalar 9,12,12,14,olmuş cetrotide başladık pzt kontrol sen ne yaptın

endo 12 oldu bende de..daha da gelişir hiç merak etme. 4 tane iyi gelişmiş yumurtamız var dedi doktorum bana.hatta maşallah çok iyi gelişmiş dedi. mutlu oldum. dün gece 2,30 da üçüncü ve son cetrotide uyguladım. kısmetse yarın 12,30 da opu. inşallah bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alırız.. bekliyorum haberlerini.

inşallah canım ovitrella kullanmadınmı inşallah 4ü de embriyo olur 2 den fazla transfer ediyorlarmı geçen benim 3 taneydi 1 i çok kaliteli değil dediler olsun 3ünü de transfer edin dedim yasak dediler hangi hastaneye gidiyosun

yanlış yazmışım.. Cetrotideyi 6 da ovitrelleyi gece 2.30 da yaptım. Tam 34 saat sonra topluyor doktorum. Izmirde irenbede tedavi oluyorum ben. Doktorum ahmet zeki ışık.. 3 sene önce ikiden fazla embriyo transferini kanunla yasakladılar. Ben de tranferden arta kalan embriyoları donduralım diyorum her seferinde.. Ama o kalitede olmuyorlar... Senin tedavini kim yapıyor

canım ben ist medikanada oluyorum dr hüseyin arık inşallah son tedavimiz olur iyi şanslar

Cokkkkkkkk uzun zamandır gorusemiyoruz insallah kusmemissinizdir bana :)
Rabbim bu yolda yürüyenlerin yar ve yardımcısı olsun
Ben ve alyacik hepinizi operrrrr

ben küstüm işte küstümmmmm
Alyacık bamyacık sağlıkla ve huzurla büyüsün Puffyim kuzum.. sen de aynı şekilde büyüt kızını...
kocamannn kucaklıyorum ikinizi de , yumuşak yumuşak öpüyorum Alyamı ... seni de kocamannnnn

Herkese aylardan sonra selamlar sevgiler...
Öncelikle yazayım 4,5 aylık hamileyim hem de ikiz bebişlere kızlar...Yeni arkadaşlara da umut olayım istedim...

alkann çok sevindimm...
kendi telaşımdan geç de olsa gördüm bu süper haberini...
ama ilk önce alisim kumrumdan duymuştum

Rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla ve mutlulukla gitmeni nasip etsin.

her birimiz bir diğerimize umut oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz.

Rabbim herkeslerin yar ve yardımcısı olsun.

Sevgili kumarika ,

çıktığın bu yolda , mücadelende Rabbim senin için hayırlı kapılar açsın.
mucizesini sana da göndersin. bedenin bebeğinle , kalbin onun sevgisiyle dolsun bir an önce.
Güzel günlerin olsun , mutluluk haberlerini paylaşmanı diliyorum tüm kalbimle.

canım ben ist medikanada oluyorum dr hüseyin arık inşallah son tedavimiz olur iyi şanslar

Sevgili naz ,
Dilerim senin de çok yakın zamanda mucizem benimle dediğin mesajlarını okur mutluluğumuza mutluluk , umutlarımıza umut katmaya devam ederiz.

Sevgilerimle öpüyorum

Herkese merhaba
Alkan59 nasıl sevindim anlatamam.Çok nadirde olsa girip bakıyorum.Haberin inanılmaz mutlu etti beni.Sağlıkla kucaklamanı dilerim.
Hep söylerim allah bu kadar çabayı karşılıksız bırakmıyor.Benim oldu ya herkesin olur
sevgiler.....

dün toplandı yumurtalarım... bu üçüncü alıştım sakin olurum diyordum ama olamıyorum inşallah her şey yolunda gider

5 tane yumurtadan 2 embriyo oluştu... inşallah sağlıklıdırlar... inşallah sağlıkla alırım kucağıma... 3 saat sonra transferim var...allah isteyen herkese evlat nasip etsin...allah yüzümüze gülsün inşallah..

Selam arkadasim, 40 yas topiginde yaziyorum genelde burayida arada takip ediyorum. transferin hayirli olsun arkadasim, poztif düsünmen ve inanman önemli bu sürecte güzel haberlerini bekliyoruz. umarim bebeklerini saglikla kucagina alirsin.

Son düzenleme:

İnşallah güzel sonuçlanır.

Arkadaşlar ben 41 yaşındayım. İzmir'de oturuyorum. 2. denemem tüp bebekte ve yarın benim de transferim var. 4 yumurtadan 2 embriyo oluştu ama döllenenin 1 tane olduğunu söylediler. bakalım yarından sonraki süreçte belli olacak her şey. fazla takmadan ve umursamadan bu seviyeleri geçirmek sonucu olumlu olarak etkiliyor diye düşünüyorum.
bu arada benim şimdiye kadar döllenme durumu bile olmadığı için bu duruma bile çok mutlu oldum :)

sevgili kumarika , sanırım transferin yapılmıştır.
dilerim senin için bu transfer evlatlarına kavuşacağın transferdir. 2 embriyon senin evlatlarındır.
güzel haberlerini paylaşmanı dilerim.Şansın bol olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

Sevgili lotus ,

dilerim ki sen de bugün ve sonrasında güzel haberler , mutluluk haberleri verirsin bizlere. ve hamile kalmak için sabırla bekleyen tüm kader ortaklarımıza umut olursun.
1 yumurta altın yumurtan olsun arkadaşım , sana bebek olsun , evlat olsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun

iki embriyomu aldım gedim hastaneden. annem evlatçıkların buz gibi laboratuarda mı şimdi dediydi de pek bi gülmüştük. sıcacık annelerindeler şimdi. yatıyoruz beraberce evde. 9 ay hiç ayrılmazlar inşallah benden alırım sağlıkla kucağıma

benim de ilk denemde 3 yumurtadan döllenen olmamıştı sonra faklı bi doktora gittim. takviye vitaminler verdi 7 yumurtadan 5 döllenme oldu. 2 aylıkken kaybettim ama ümidimi kaybetmedim :) dün üçüncü transferim oldu. inşallah iyi geçmiştir senin transferin de. ikimiz de güzel haberler yazarız

merhaba
ben de aylardır bu siteye girmiyordum bugün şirkette internet kısıtlamalarımız değişmiş kk yasaklıydı açılmış bakayım diye girdim ve senin haberini okudum. çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın

bu arada kasılmaların konusunda bu siteden seneler sonra ikizlere hamile kalan badenur vardı. 20. haftada kasılmalar başladığında memorial dan bu haftalarda birşey yapamayız, al bu iki hapı kasılmalar durur ama sonrasında kanaman başlarsa veya kasılmalar artarsa gel diye göndermişlerdi. o da benim doğum doktorum prof rıza madazlıya amnio ve detaylı ultrason için gidiyordu. hemen 2 gün sonra ona gitti. rıza bey cerrahbaşaya yatırdı. 30. haftaya kadar hiç kalkmadan devamlı serum vererek bebekleri yaşatmayı başardılar. çok çok zor haftalar geçirdi. en sonunda insanlıktan çıktım bende kalp, böbrek hiçbirşey almadı bu bebekleri alın artık diye yalvaracak duruma geldi ama bebekleri sağlıkla kucağına aldı. inşallah gerekmez ama ben kontrol için rıza beyi öneririm

umarım eski arkadaşlardan bebeklerine kavuşmuş olanlar vardır.

ben de 2 senelik tüp, aşılama denemeleri sonucunda doğal yoldan 43 yaşında oğluna kavuşmuş bir anne olarak yumurta varsa ümit de vardır. inşallah herkes en kısa sürede bebeğine kavuşur diyorum. sevgiler

:18:

kızlar dualarım sizinle. hayırlı haberlerinizi beklıyorum. lotus ben de izmirdeyim. sevgiler

tahlil tarihim salı günü ama ben dayanamadım bu gün yaptım... çok çok silik bir çizgi çıktı. en son yaptığım ovitrellenin kalıntıları da olabilir bebişim bana ufak ufak sinyal gönderiyor da olabilir. bir eczacı olarak çok iyi biliyorum ki tahlil için çok erken ve sonucun doğruluğuna güvenemezsin. ama duygularım bildiklerimin önüne geçti... yine de o belli belirsiz gölge ümidimi arttırdı. mutlu oldum...inşallah tamamını da görürüm.. sağ sağlim alırım kucağıma :)

Anne olma isteği , bedeninde kanında canında bir can taşıma isteği bütün hee şeyin üstündedir canım kumarika... ve dilerim ki Rabbimden sevincini kat be kat arttırsın... ben ve 21 hafta 3 günlük bızdıkçem senin için hayırlısını diliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…