38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

şu an sadece bebişiniz yok..
ama umudunuz her zaman var ve olmalı...

beni kızdırmayınnnn

Brezzeyyy çok ama çok sevindimm... Harikasınn... Mutluluklar, allah sağlıkla devamını getirsin....

Öptümm...

Brezzeyyy çok ama çok sevindimm... Harikasınn... Mutluluklar, allah sağlıkla devamını getirsin....

Öptümm...

simaycım teşekkür ederim.
Önce Rabbimin izniyle sonra sizin dualarınızla geldi mucizem.
darısı başınıza kuzum.Sağlıkla huzurla ve mutlulukla...ama mutlaka sabırla ve umutla...

Sevgili topikdaşlarım

napıyosunuz nasılsınız bakalım...

biliyorum bencilce ama , bir süreliğine kendimle ve topikle ilgili aldığım bir kararımı paylaşmak istiyorum.

henüz çok erken ve yeni de olsa yaşadığım hamileliğim sebebi ile sanırım , duygusal olarak garip günler geçiriyorum.

bu yüzden , bir süre topiğe yazamayacağım.

hepinizden şimdiden özür diliyorum.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Kocaman öpüyor ve kucaklıyorum.

dilerim tedavi olanlar başarılı tedavilerine , transfer bekleyenler kaliteli embriyolarına , test için gün sayanlar kat be kat artmış hcg değerlerine , bebişlerinin doğmasını bekleyenler sağlıkla sıhhatle hamileliklerini sürdürüp bebişlerine , bir kayıp yaşayıp üzülenler ama ne olursa olsun umudunu yitirmeyenler yeniden göbüşlerinde bebişlerine tez zamanda kavuşurlar inşallah.
Mübarek ayın rahmeti ve bereketi hepimizi sevindirsin.

kendim içinse sizlerden her zaman yaptığınız gibi yürekten dualarınızı eksik etmemenizi ve yarın 5 haftalık olacak biriciğimle , hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip , onu kucağıma almayı diliyorum.

Bu süreç duygusal açıdan umduğumdan zorlu geçecek sanırım.

yine arada uğrar , bakarım size... ama eskisi kadar yoğun yazamayacağım , kusuruma bakmayın tekrar.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

buda nerden cıktı breyzeycim ya seni özlerız bız.ben buraya girdiğimde özellıkle yazdıklarını okuyodum.pozitif enerjin bana neşe veriyodu.hamilelık insani duygusal yönden etkılıyo bunu duydum ama tam olarak bilemıyorum yşanmadan bılınmez.kendini özletme biran önce aramıza dönn lutfenn.biz senin için dua ederiz sende bizim ıcın et bırbırımız için yaptıgımız duaların daha çok kabul gordüğünü duymştumm dualarını esırgeme hamılelerin duası kabul olur derlerr kendıne iyi bak karnındakinede tabi teyzelerınden cok cok slmm:)

ben Breezey'i anliyorum, simdi o cok heyecanli, biraz kendi haine birakalim gelir nasilsa, dayanamaz ozler bizi ooo..canim benim. sakin ol lutfen.

Bu arada bendeki kist gitmis arkadaslar acaip rahatladim, insallah en kisa zamanda basliyorum tedaviye. Dualarim hepinizle.

Sevgili Breezy Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla.

Sevgili 38 in gülleri bu hayırlı haberi yazmayı borç bilirim.Nihayet ben de hamileyim.Son negatifimi mayısta almıştım.Ümitsiz de olsa ama inatla 2. adetimde tekrar tüp denedim Eşim bile durumu kabullenmişti.Yüzde sıfır ihtimal deyip beni yalnız koymuştu çünkü doktorlar ümit vermemişti yine sonuç değişmez gibi bir söylemle.Ama Rabbim takdir etti ol deyince oluyor. Geç yazmamın sebebi duruma inanamam kalb atışını görünceye kadar sabredip yazmayım dedim.Ama bugün kalp atışını gördük.Biraz geç yazmamın sebebi de sonucu almadan çok rahatsızlandım Ohss çok fazla idi bende 9 aylık hamile gibiydim.Aşırı sıkıntılar yaşadım. Ama hamdolsun artık iyiyim iyiyiz.Darısı tüm İsteyenlere.Özelliklede sizlere olsun.

Son düzenleme:
Ne güzel haberler üst üstte :))) Reham tebriklerrrrr o kadar sevindim ki:) senın beşinci denemende değil mi? Allahım umutlarım artıyor sizler pozitif yazdıkça:))). Sevgiler, Allah sağlıklara tamamına erdirsin..... Opucukkk:))

reham, tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almaıyı nasip etsin, bu arada tedavin nerde , hangi doktorda ve hangi protokolle oldu, ayrıca yaş ve değerlerini de yazarsan bize daha iyi umut olursun, vakit bulunca lütfen yaz...... öptüm seni ve bebişini

hadi bakalım hayırlısı olsunn:)tedavinın sonucu olumlu olur ınşallah canım

Dün, 12. gün testime bir gün kala sıkıntıdan ne yapacağımı bilemezken , benim durumumda olan var mı diye ararken buldum sizi...42 yaşındayım ve bu 3. denememdi.11 gün çok güzel teselli ettim kendimi olumsuzsa bu sefer üzülmiycem diye. ama bu gün ağlaya ağlaya gittim hastaneye. 1 saat sonra dediler. ne geçmez 1 saat.. sonra hcg 48.11... biraz düşük belki ama doktorum bence fena değil dedi.şimdi aynı sabırsızlıkla pazartesi yapılacak ikinci testimi bekliyorum...inşallah sonuna kadar dayanır bebeğim. inşallah herkes dileğine kavuşur. Allah yardımcımız olsun...

Reham hayirli olsun canim! Oldu iste sonunda, oh beeee! Simdi keyfini cikar, saglikla olsun insallah!

Kumarika hosgeldin, ne kadar dogru bir yeri buldun. Insallah hamileligin teyit edilir. Sevgiler...

Brezeey, nereye gidiyorsun ya, oyle hemen kaybolma bakalim! Kendine ve bebegine iyi bak :)

AMin.........Beşinci denememdi.Allah'tan ümit kesmemek gerek gerçekten herkes ne derse ne düşünürse vazgeçmemek gerek.Dualarım sizlerle.Sevgiler.

Sevgili Alisalis

Yazdığım tek topik burası az da olsa.Ben bu tedaviye başladığımdan beri sürekli okuduğum faydalandığım topik.Burdaki herkesi nerdeyse tanıyor gibiyim.Benim beşinci denememdi.Bir dondurulmuş da dahil son dört denememi Memorial de yaptım.Hatta bana ümit vermeyen Semra Hoca idi.Sonuç değişmez dedi.En son negatif görüşmesinde.Çünkü bende yaş dışında bir sıkıntı yok(42) eşimde de yok sayılır.Sigara kullanması vs. den yaştan diyelim. Semra hoca uzun protokol denedik kısa denedik şimdi ne deneyeceğiz dedi.Başka ne yapacağız.Herşeyim normal amh 2.1. Aynur hanımla başladık.Ona ayriyeten sordum başlama günü, ben denemenizi tavsiye ederim dedi. ortada büyük bir sorun yok ama birşeyler sebep oluyor olmuyordu.Aynur Hanıma rica ettim kısa protokol istiyorum uzun protokol beni yordu.Psikolojikmanda yıpratıyor.Yine bu tedavi de rutin olanlar yapıldı farklı birşey yoktu.Ama rahattım artık sadece kendim için deniyordum.Eşimin bir beklentisi yoktu ya.Sıkıntı stres yapmadım.Ve bazı şeyler de yeme içmeye devam ediyordum.Hayıt otu tohumu aslan penççesi günde iki kez içiyordum.Ballı ttarçın çörek otu. Bir de bir yerde rastladım mesir macunu aldım bir büyük kavanoz bitirdim.Polen kulandım ve dualar ettim olacağına inandım.Bir rüya gördüm ve adaklar adadım.Sadece ve sadece Rabbim isterse olcaktı.Evet en iyi yerdeydim tedbirimi almıştım ama Allah'ıma tevekkül ettim. Ondan sadece Hayırlısıyla hayırlısını ver dedim.
Allah zamanı gelince hayırlısı ile herkese verecek inanın.Vermiyorsa hayırlısı odur.

Tüm 38 in güllerine selam ve sevgilerimle.Diğer tebrik eden arkadaşlara da teşekkürler Sevgili Simay Dahlia ve farketemeişsen şimdiden affola.
Allah hayırlı dualarınızı kabul etsin.Yavrularınıza tez zamanda kavuştursun.Bayramınızı şimdiden tebrik ederim.
Dua ile dua dileklerimle.

canım hayırlı olsun bebişin rabbim sanada banada bütün hamilelerede hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inşallah. ne yaş ne kist nede sperm azlığı hiçbirisi olmama nedeni değil benim hiçbir sorunum yoktu. ne eşimde nede bende.
bebek istediğimde yaşım 26 ydı ama olmayınca olmuyor. 4 sene 4 aşılama 3 tüp bebek (biri dondurulmuş emriyo) ancak oldu. yani rabbim ol dediği zaman oldu. bilhassa sıkıntısı olanlara söylüyorum kesinlikle problemin olması bebek olmasına engel değil. sabırlı olup bol bol dua etmek gerekiyor.
birde farkında olmadan kendimizi o kadar çok kaptırıyoruz ki başka birşey düşünmez oluyoruz.
benim bütün tedavilerimin bekleme süresini hiçbirşey yapmadan yatarak geçirdim ama son tedavimde cenazemiz vardı. evim o kadar çok kalabalıktı ki hiç yorulmadığım kadar yoruldum. tedavimide bi tek eşimle ben biliyordum kimseye söylememiştim. hatta sonucumu öğrenmeye ağlayarak gittim bir gün önce kahverengi akıntım gelmeye başladı ve tam 15 gün sürdü. ama ilk değeri 80.86 çıktı. yazık dedim yaşadığım onca sıkıntıya kafadan o düşünceyi atmak çok işe yarıyor. biliyorum şimdi söylemek kolay ama o zamanlar benim içinde imkansızdı.
rabbim herkese bu muhteşem duyguyu tattırsın inşallah. herkes hamile kalırda burada paylaşır inşallah. okuyanlarada umut olur. :)

bayramınız kutlu....mutlu olsun 38 in gülleri....

anne olmak için çok .çokkk güzel birşeymiş..lütfen vazgeçmeyin....dilerim hiç beklemediğiniz bir an da ennnn yakın zamanda sizleri de bulur yavrucuğunuz....sizler de tadın tadın bu duyguyu....

anne olma yolunda tatlı heyecanlar yaşayanlar....sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum....
sevgiyle kalın....

CANIM COK TESEKKUR EDERİM. insalllah sıra bıgun bize de gelir. sevgiyle kal
sagolasın. moral verdin bıze. ben o düsünceyi hic atamadım ki.

kısmet be tatlım. sagol

canım topikdaşlarım , sevgili kader ortaklarımm, topiğimizin gülleri...

herkeşlere merhabaaaa

Allahıma binlerce kez şükürler olsun diyerek başlıyorum.

bugüne kadar sizi yalnız bıraktığım için kusuruma bakmayın...

artık elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım.

bugün sizlere 7 + 1 günlük hamile breezey olarak yazıyorum.
Çok şükür bebeğimizin daha doğrusu bızdığımın kalp atışlarını da gördüm ve duydum... 10,5 mm lik minnak kendisini de gördüm.
tıpkı ben

Rabbim bebek sahibi olmak için çabalayan dileyen herkese en kısa zamanda sağlıkla huzurla hamile kalmayı nasip etsin.
Bebeklerinin doğumunu bekleyen , göbüşlerinde onları büyüten herkeslere de sağlıklı huzurlu hamilelikler doğumlar nasip etsin.
Rabbim mucizesini isteyen dileyen dua eden kim varsa herkese nasip etsin.

ben ve bızdığım , bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
hep iyi haberlerimizi mutluluk haberlerimiz paylaşalım birbirimizle...

ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.

bütün dertler bütün sorunlar önemsiz kalır , yeter ki Rabbim tamamdır desin,vaktidir olsun desin.

hepinizi kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum...:44:

ayyy pardon kucaklıyoruz ve öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…