Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim değerim 210
dedi dr.çok iyi dedi 20 ocakta keseyi görücez kısmetse
bizler burda merak edelim,,,neler oldu?morali nasıl oldu ?ohhooooo bayanlar başka yerlerde muhabbette,,,,,,,inanamadım yani,,,,bu kadar olur,,,,,bir daha burada olmayacağım ve kırıldığım insanlarada asla cevap vermeyeceğim (benim için dostluk önemli ,,ama yanılmışım)hepinize bol şans,,,,,,,,,,,
moneta sen bu yerin aslarından birisin nereye gideceksin sensiz buranın neşesi kalmaz.arkadaşlar için ne kadar moral kaynagı oldugunu bilmiyormusun. hadi bakalım sıra bizde bizde burada yazarız inşallah.
benim değerim 210
dedi dr.çok iyi dedi 20 ocakta keseyi görücez kısmetse
ay hiç ben gidermiyim BAŞINIZIN BELASIYIIIMMMsüprizzzzz,,,,ama hepiniz için söylüyorum,,,merakta bırakmayın :teselli:
karnına elini koy,,onlarla konuş,,sıkı tutunun sizi seviyorum ve bekliyorum diye,,duyucaktır,sevgini hissedecektir,,,ammaaaaa kız yoksa ikiz mi olcekooo dün gece hiç uyumadım,,acaba hayalmi diyee :))
ayyy bilmemki olabilirmi acabaaa,,,?
kızlarrr askolsun(benımle hıc ılgılenmıyorsunuz okadar moralım bozuk yazıyorum yazdıkalrım kayboluyor kendımı gorunmez gıbı hıssetmeye basladım(