38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim tebrik ederim sende muradina erdin cok sükür simdi sira bende benim icinde dualarini eksik etme canim................

benim değerim 210
dedi dr.çok iyi dedi 20 ocakta keseyi görücez kısmetse

tebrik ederim .gözün aydın olsun.eşime sordum senin için daha bilgisayarı açmadan acaba bu bayanın tuttumu acaba diye o da bana içime dogdu onunki tutmuştur diye söyledi açtım baktım bu güzel haberi duyduk çok sevindik çünkü mücadeleni girmesemde takip ediyordum.devamı da inşallah böyle güzel gider çektigin sıkıntıları unutursun.sevgilerimle...

bizler burda merak edelim,,,neler oldu?morali nasıl oldu ?ohhooooo bayanlar başka yerlerde muhabbette,,,,,,,inanamadım yani,,,,bu kadar olur,,,,,bir daha burada olmayacağım ve kırıldığım insanlarada asla cevap vermeyeceğim (benim için dostluk önemli ,,ama yanılmışım)hepinize bol şans,,,,,,,,,,,

moneta sen bu yerin aslarından birisin nereye gideceksin sensiz buranın neşesi kalmaz.arkadaşlar için ne kadar moral kaynagı oldugunu bilmiyormusun. hadi bakalım sıra bizde bizde burada yazarız inşallah.

bebitocum değerin çok güzel ve sevindirici. senin adına sevindim.
yarın benimde 14. gün test 12. günde 20 olunca moralim bozuldu açıkcası. ama bünyeden bünyeye değer değişiyomuş. yarın değer ikiye katlarsa iyi.
bakalım hayırlısı
destekleriniz içinde sağolun arkadaşlar

bebitocuummmmmmmmm,,,,,bak ben sana ne dedim,kutluyorum seni,,sonuna kadar inşdelikafaduldendelikafadulden,,,,,bu arada kızdığımda SENDİN,,,,,biz senden haber bekliyoruz başka bir yerde dün 13.00 de msj yazmışsın,,,,YUHHH yani sana,,,aşkolsun hamileliğinin şerefine affettim gitti,,,benim dostluğum pazara kadar değil,,,bak bende senin doktoruna gelicem doktordaş olcaz:roflol,,,,,,ayyyy dur hamileliğini doyasıya bir kutlayımm:1hug:a.s.:nazar::dance:llaelaelaedelikafadulden:emir_bebek::CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şey,,,,,nasıl bir kutlamaysa ben anlamadım

ay hiç ben gidermiyim BAŞINIZIN BELASIYIIIMMMsüprizzzzz,,,,ama hepiniz için söylüyorum,,,merakta bırakmayın :teselli:

moneta sen bu yerin aslarından birisin nereye gideceksin sensiz buranın neşesi kalmaz.arkadaşlar için ne kadar moral kaynagı oldugunu bilmiyormusun. hadi bakalım sıra bizde bizde burada yazarız inşallah.

hadi bakalım aray cım ,,,,,:dilcikar:bunlara inat 6-7 doğuralım

ayy bebitooo kutlarım senii..darısı bizlerin başına .. acaba bizlerde hamile kalabilecekmiyiz??bebito artık strest yapma tamammı??inşallaaahh keseyide görürsün canım..en öneemlisi rabbim kucagınada almayı nasip etsin (amiinnn)

benim değerim 210
dedi dr.çok iyi dedi 20 ocakta keseyi görücez kısmetse

Bebitocum öncelikle tebrik ederim.Sık giremesem de hızlıca yazdıklarınızı hep okuyorum.Degerin mükemmel.Benim de 11. gün degerim 240 civarıydı ama bi taneydi bebisim.Degerinin yüksek olması saglam tutunduguna isaret.Simdi kendini sımartma vakti.Yorulma,streslenme,kalp atısı alacagın güne kadar eminim heyecandan ne yapacagını bilemeyeceksin.Ama ben yapmaman gerekeni biliyorum,stres. Ben cok yaptım,sonra da bebisimi üzdüm diye stres yaptım-tatlicadiarzu-COOOOK SEVİNDİM ÖZETLE:teytey Kendine iyi bak,degerlimize de.

canım benim çook teşk.ederim,,moral kaynağım ,,seni kırdıysam affet ama,,bi yanlış anlama olmasın,,ben dün öğlen geldim işe ,,sonucu öğrendikten sonra,,forumu açtım ama hemen yazamadım,,işyerinde herkes kafamdaydı ve çok yoğundu,,canım benim sizziz olurmu :))

ay hiç ben gidermiyim BAŞINIZIN BELASIYIIIMMMsüprizzzzz,,,,ama hepiniz için söylüyorum,,,merakta bırakmayın :teselli:

merhaba hayırlı uğurlu olsun bebito cümlemizin başına inşallah. bende yeniyim aranızda şu an lucrin oluyorum ve bi kaç güne kadar ank ya gidicez ve ben bebek fikrini aklımdan çıkardığım bi anda yani yıllar sonra bi anda kalkıştım muayeneler olumluydu ve bu sefer bende sanki kendimi hamileymişim gibi hissetmeye çalışıyorum. çok heyecanlı ve sevinçliyim bu heyecan işe yarar belki.merak ediyorum lucrin kullanırken gecikme oluyo mu adette ve birde transferden sonra wc ihtiyacı çok oluyormuş ama kalkmak yasak nasıl hallettiniz transfer sonrası adet olacakmış gibi belirtileriniz oldumu

kızlarrr askolsun:KK43:(benımle hıc ılgılenmıyorsunuz okadar moralım bozuk yazıyorum yazdıkalrım kayboluyor kendımı gorunmez gıbı hıssetmeye basladım:KK43:(

kızlarrr askolsun:KK43:(benımle hıc ılgılenmıyorsunuz okadar moralım bozuk yazıyorum yazdıkalrım kayboluyor kendımı gorunmez gıbı hıssetmeye basladım:KK43:(

CANIIMMM olurmu hiçç!....ben doğru dürüst bakamıyorum hep açınca son sayfaya bakıyorum,,,,,,,,,kendini yalnız hissetme,dur ben bi okuyum ne yazmışsın

X