38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Breezey, canim benim valla ben de seni cok seviyorum, cok pozitif bir enerji veriyorsun bana. Allah hepimizin askini arttirsin tatlim, saglik, mutluluk, huzur versin..En onemlisi evde huzurlu olmak bana sorarsan. Ah ah cildiricam, annemler ablam ve kizkardesim hepsi maaile tatile gidiyolar, onlara yetismeye calisiyorum ama cok zor olucak gibi gozukuyor..Ablam da Amerikada yasiyor benim, simdi o gidice 1 ay sonra, hemen de tatile gidicekler. Ben de onlarla gitmek istiyorum ama benim kocanin isleri acaip yogun, ne zaman gidicez belli degil, strese girdim. Annemler baski yapiyor tek gel o zaman diye. Tamam, iyi de bana sperm lazim, ben simdi adami birakip tek gelirsem hayatta gelmez, dalar ise guce..Benim kocam mimar, yazin acaip yogun oluyor..ne yapicagimi sasirdim, adama isi gucu birak gel de diyemiyorum, cunku yazin yapiyor ne yapiyorsa..napiyim ben simdi..gerci soyledim kendisine valla sen bilirsin, bu sperm denen sey bi tek sende yok dedim, yuh bana! :KK1: bazen cok terbiyesiz oluyorum galiba..

Tadini cikar herseyin, ohh, valla soyle bi uzansam kumsala, alsam kitabimi elime..

Iyi bak kendine, cok guzel olacak hersey, inan!

kuzum Bellam :KK19:

sen çok yaşa :KK1:

Bu mübarek günde duaların için , hepimiz için amin kuzum.:KK16:

bazen iş güç bazen de başka sorunlar oluyor işte , o sperm bir türlü bizim " hadi " dediğimiz zamanda olmuyor, bulunamıyor.:KK50:

elbet denk gelecek kuzum...:KK53::KK1:
bizim burada da sıcaklar bir bastırdı , valla sorun büyükkk:KK30::KK9:

aslında güzel bir tatil süper iyi olurdu ama bizimde yakın gelecekte görünmüyor , yine de hayırlısı bakalım... :KK51:

seni kocamann öküyorum ve kucaklıyorum kuzum bellam ...:KK19:

herkeşlere hayırlı kandilerr:KK16:

Breezeycim, :KK54:

Ben anlatamadim, benim durum biraz karisik, akil istiyorum..:44:

Simdi, biz kocamla birlikte Turkiyeye gidicez, o sadece 1 hafta falan kalabilicek isleri dolayisiyla, o arada sperm dondurucaz..Cunku kanadaya donucek o ve 4-5 ay daha burda kalicak, ben annemde takilicam cunku vatandaslik islemlerim falan olucak, Ankaradan basvurucam. Olay su ki, simdi annemler o gelemiyorsa sen yalniz gel birlikte tatile gidelim diye baski yapiyorlar, ben de birakip tek gelmek istemiyorum cunku ben kolundan tutup goturmezsem ihmal eder veya ise guce dalip surekli erteler gelip sperm vermeyi diye dusunuyorum. Benimle gelsin, sperm donduralim sonra bana lazim degil zaten kendisi:KK1:

O yuzden de bekliyorum..hep haftaya ay su is de bitsin gideriz ay bu da bitsin gideriz muhabbeti var, annem ve ikiz kardesim de her gun soruyolar ne zaman geliyosun diye, cok stres oldum ya..Acaba tek basima gitsem mi yoksa beklesem mi kocacigimin isleri biraz yavaslasin arada kacalim, ne yapicagimi sasirdim da:)

Bana bir tavsiyeeee

cok optum, iyi bak kendine:nazar:

Simdi, biz kocamla birlikte Turkiyeye gidicez, o sadece 1 hafta falan kalabilicek isleri dolayisiyla, o arada sperm dondurucaz..Cunku kanadaya donucek o ve 4-5 ay daha burda kalicak, ben annemde takilicam cunku vatandaslik islemlerim falan olucak, Ankaradan basvurucam. Olay su ki, simdi annemler o gelemiyorsa sen yalniz gel birlikte tatile gidelim diye baski yapiyorlar, ben de birakip tek gelmek istemiyorum cunku ben kolundan tutup goturmezsem ihmal eder veya ise guce dalip surekli erteler gelip sperm vermeyi diye dusunuyorum. Benimle gelsin, sperm donduralim sonra bana lazim degil zaten kendisi:KK1:

O yuzden de bekliyorum..hep haftaya ay su is de bitsin gideriz ay bu da bitsin gideriz muhabbeti var, annem ve ikiz kardesim de her gun soruyolar ne zaman geliyosun diye, cok stres oldum ya..Acaba tek basima gitsem mi yoksa beklesem mi kocacigimin isleri biraz yavaslasin arada kacalim, ne yapicagimi sasirdim da:)

Bana bir tavsiyeeee

bence az daha sabret Bellam... sonra tut kolundan eşinin gelin beraber.:KK4::KK31:
o bu derken zaman geçiyor. bence en önemli mesele bebek şu an.:KK49:
anneciğine söyle o da anlayış göstersin sana.
tatil seneye bebişlerinle de yapılır. ama seneye kadar hormonlar ne olur belli olmaz kuzum.:KK34:

fikir sordun , didim ben de işte:KK37:

kocamann öptüm seni...:KK70:

Breezeycim,

Sanirim cok haklisin, tatil o kadar da onemli degil, benim de mantigim boyle yapmami soyluyor ama iste o kadar ozledim ki, 1 yili gecti ailemi gormedim ve hic ayrilmamistim daha once, bir de ikizim var benim, ondan ayrilmak cok garip, yani annemizin karninda bile beraberdik, heryerde beraberdik simdiye kadar, ikimiz de depresyona girdik ayrilinca, kocaman kadinlar, bebek gibiyiz bazen:)

Bebislerinle mi dedin, hay agzin bal yesin :) insallah canim, insallah senin de, benim de, topikteki herkesin de cifter cifter bebisleri olur:) Burda bir arkadasim var afrikali bi kiz, su an hastanede dogum yapiyor, hic icimden gelmiyor ziyaretine gitmek, aramak falan, gicik oluyorum :) Gicik olmak degil de, bilirsin iste bu hissi, benim sevgili gidelim deyip duruyor ziyaretine, ben surekli bisey buluyorum ertelemek icin..

Cok optum seni, cok tesekkur ederim tavsiyene, aynen oyle yapacagim..onemli olan bebisler :)

Breezeycim,

Sanirim cok haklisin, tatil o kadar da onemli degil, benim de mantigim boyle yapmami soyluyor ama iste o kadar ozledim ki, 1 yili gecti ailemi gormedim ve hic ayrilmamistim daha once, bir de ikizim var benim, ondan ayrilmak cok garip, yani annemizin karninda bile beraberdik, heryerde beraberdik simdiye kadar, ikimiz de depresyona girdik ayrilinca, kocaman kadinlar, bebek gibiyiz bazen:)

Bebislerinle mi dedin, hay agzin bal yesin :) insallah canim, insallah senin de, benim de, topikteki herkesin de cifter cifter bebisleri olur:) Burda bir arkadasim var afrikali bi kiz, su an hastanede dogum yapiyor, hic icimden gelmiyor ziyaretine gitmek, aramak falan, gicik oluyorum :) Gicik olmak degil de, bilirsin iste bu hissi, benim sevgili gidelim deyip duruyor ziyaretine, ben surekli bisey buluyorum ertelemek icin..

Cok optum seni, cok tesekkur ederim tavsiyene, aynen oyle yapacagim..onemli olan bebisler :)

canım Bellam :KK19:

ikiz kardeşe sahip olmak duygusu ne demektir yaşamadım ama az çok kızlarımdan gördüğüm ve anlayabildiğim kadarı ile , tahmin edebiliyorum ne durumda olduğunu ammaaaa...:KK51:
bu dünyada kendimiz için istediğimiz en önemli şey bebek sahibi olmak.:KK49:
ben bu süreçte çok düşündüm ve böyle olduğuna karar verdim.:KK31:
sevdiğin adamla paylaştığın hayatın bir parçası... Rabbimin bizlere tanıdığı o ayrıcalığın , bizi diğer tüm canlılardan ayıran , koruma kollama hatta psikopata bağlama hallerimizin tek nedeni...:KK53:
anneciğin , bu dünyaya beraber merhaba dediğiniz ikizin seni anlayacaklardır eminim. seni bu sene 1 kişi bekliyorlar ama seneye en az 2 kişi gideceksin ...:KK16:

ziyarete gitmek istememende ki duygunu da anlıyorum. ama dilerim yapabilirsin ve gidebilirsin kuzum.:KK31:
inan arkadaşının seni gördüğünde hissettikleri her şeye değer. (tabii arkadaşın buna değerse ):KK34:

bu kandil gününde Rabbim bu dilediklerimizi kabul etsin ,bebişlerini nasip etsin.:KK16:
sevgilinle huzurunu , ağzının tadını ve en önemlisi sağlığını bozmasın canım Bellam:KK19:

canım Bellam :KK19:

ikiz kardeşe sahip olmak duygusu ne demektir yaşamadım ama az çok kızlarımdan gördüğüm ve anlayabildiğim kadarı ile , tahmin edebiliyorum ne durumda olduğunu ammaaaa...:KK51:
bu dünyada kendimiz için istediğimiz en önemli şey bebek sahibi olmak.:KK49:
ben bu süreçte çok düşündüm ve böyle olduğuna karar verdim.:KK31:
sevdiğin adamla paylaştığın hayatın bir parçası... Rabbimin bizlere tanıdığı o ayrıcalığın , bizi diğer tüm canlılardan ayıran , koruma kollama hatta psikopata bağlama hallerimizin tek nedeni...:KK53:
anneciğin , bu dünyaya beraber merhaba dediğiniz ikizin seni anlayacaklardır eminim. seni bu sene 1 kişi bekliyorlar ama seneye en az 2 kişi gideceksin ...:KK16:

ziyarete gitmek istememende ki duygunu da anlıyorum. ama dilerim yapabilirsin ve gidebilirsin kuzum.:KK31:
inan arkadaşının seni gördüğünde hissettikleri her şeye değer. (tabii arkadaşın buna değerse ):KK34:

bu kandil gününde Rabbim bu dilediklerimizi kabul etsin ,bebişlerini nasip etsin.:KK16:
sevgilinle huzurunu , ağzının tadını ve en önemlisi sağlığını bozmasın canım Bellam:KK19:

Canim Breezeycim,
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin.
Kesinlikle haklisin, biz de psikopata bagliycaz, dur, az kaldi :)
Allah senin de tum dualarini kabul etsin, icindeki o guzel pozitiflik hayatinin her alaninda sana cok guzel surprizler hazirlasin, bebeklerin hemen ve saglikla gelsin dilerim.

Kizlar, ben yine denedim, bu sefer 2 folikul gorunuyor, Carsamba sabah toplama olacak. Gerci endo hala 5.2mm, kalinlasmiyor.
Sans dileyin lutfen. Sevgiler.

Kizlar, ben yine denedim, bu sefer 2 folikul gorunuyor, Carsamba sabah toplama olacak. Gerci endo hala 5.2mm, kalinlasmiyor.

sevgili Kampa , dilerim o 2 folikül sana 2 altın yumurta , 2 bebiş olarak döner.:KK16:

Şansın bol olsun, Rabbim yardımcın olsun...:KK16:

veee son dakikaaaaaaaaaaaaaaaaa...:KK52:
38 in gülleri topiğinden kader ortağımız , topikdaşımız puffyim herkeşlere selam söyledi.
oğluşunun sünnet töreni-yemeği-mevlidi ve dolayısıyla gelen gidenler sebebi ile totosunu bile yere koymadan , koşturup duruyormuş.:KK53:

bu hafta perşembe günü okunacak Mevlidden sonra, yoğunluğu ve koşuşturması azalacak ve totosunu yere koyunca , puffyimize kavuşacağızzz:21::21:.

hepinizi çok özlediğini söyledi ( en çok beni özledi derrrrmişimmmmm:KK9:)

Bana bir tavsiyeeee

bellacım bence eğer eşin sadece sperm vermeye gelebiliyorsa bekleme derim.zamn bizim için çok önemli.zaten eşinin işlerinin bitmesinide beklersen sonrasında yine sprm verip gitmeyecekmi.bende tatile gitmek istiyorum ama eşim uygun değil. o yüzden bizde tatili erteliyoruz.bence spermelrinizi dondurun sen git bir güzel tatilini yap enerjini depola,sonarasında da gelsinnn bebişler:KK8:

kampacım şans seninle olsun arkadaşım.dilerim bunlar senin altın yumurtaların olur.bu yolda olan herkese kolaylıklar dilerim.

breziyy canım senin içine hayırlısı olsun valla vakti zamanı gelmeyince insan totosunu kaldırıp başlayamıyor.

Breezey, canim benim valla ben de seni cok seviyorum, cok pozitif bir enerji veriyorsun bana. Allah hepimizin askini arttirsin tatlim, saglik, mutluluk, huzur versin..En onemlisi evde huzurlu olmak bana sorarsan. Ah ah cildiricam, annemler ablam ve kizkardesim hepsi maaile tatile gidiyolar, onlara yetismeye calisiyorum ama cok zor olucak gibi gozukuyor..Ablam da Amerikada yasiyor benim, simdi o gidice 1 ay sonra, hemen de tatile gidicekler. Ben de onlarla gitmek istiyorum ama benim kocanin isleri acaip yogun, ne zaman gidicez belli degil, strese girdim. Annemler baski yapiyor tek gel o zaman diye. Tamam, iyi de bana sperm lazim, ben simdi adami birakip tek gelirsem hayatta gelmez, dalar ise guce..Benim kocam mimar, yazin acaip yogun oluyor..ne yapicagimi sasirdim, adama isi gucu birak gel de diyemiyorum, cunku yazin yapiyor ne yapiyorsa..napiyim ben simdi..gerci soyledim kendisine valla sen bilirsin, bu sperm denen sey bi tek sende yok dedim, yuh bana! :KK1: bazen cok terbiyesiz oluyorum galiba..

Tadini cikar herseyin, ohh, valla soyle bi uzansam kumsala, alsam kitabimi elime..

Iyi bak kendine, cok guzel olacak hersey, inan!

Bana bir tavsiyeeee

bellacıgım, sen bir an önce eşini ikna et , TR gelin ve dondurun derim... sonra da tatilini yaparsın....onu hemen alıp gelmezsen o işten unutacaktır, sen de onun gelişini beklerken gerileceksin.... nasıl olsa işi yogun ve yaz boyunca bitmeyecek, o yüzden biran önce gelin çıkarsın aradan, sonra da rahat rahat çalışsın canım.
benim eşimin de işleri yogun, o yüzden ilk gidişimizde dondurttuk ve ben şimdi rahat rahat kendim gidip hallediyorum, bir de onun gününü saatini ayarlamakla ugraşmıyorum.. hem her seferinde sperm vermek stresiyle de ugraşmamış olursunuz, hatta mümkünse bir kaç denemelik dondurt ki sonra bu telaşı tekrar yaşamamış olursun... iyi şanslar dilerim şimdiden

sevgili kampa

sen yeter ki şans iste, bol bol şanslar dileriz, ayrıca dualarımız seninle...... 2 folikül 2 embriyo olsun da biraz moralimiz düzelsin arkadaşım, inşallah da öyle olacak,,,,, endoyu şimdilik düşünme o sonra ki iş,,,, inşallah onunda üstesinden geleceggz...

kampacim hayirli ugurlu olsun 2 folikül. biriktir güzelce yumileri hepsi sana bebis olarak geri döner insallah. ben hic baktirmadim son zamanlarda acaba ne kadar üretiyorum diye. belki bende nikotin bagimliligindan kurtulduktan sonra daha kaliteli yumiler üretmeye baslamisimdir ama pek de ilgilenmiyorum acikca. nasilsa bize her yol PRAG :)

:) :) 2 yumurta ! ! !
5 aydir bos cikan folikuller bu kez dolu cikti! Tabi biz bu asamaya cok geldik ve husrana ugradik, tutunmadi embriyolar. Bakalim ne olacak, simdi rahim kalinligi icin ilaca basladim. Estrofem 2-2-2 ve Utrogestan vaginal tablet 2-0-2. Endo hala 5.2mm.

5 aydir bos cikan folikuller bu kez dolu cikti! Tabi biz bu asamaya cok geldik ve husrana ugradik, tutunmadi embriyolar. Bakalim ne olacak, simdi rahim kalinligi icin ilaca basladim. Estrofem 2-2-2 ve Utrogestan vaginal tablet 2-0-2. Endo hala 5.2mm.

bu foliküller sana bu yaz tatil yaptırmasın , göbüşüne bebişler olsun canım kampam , inşallahhh:KK16::KK19:

5 aydir bos cikan folikuller bu kez dolu cikti! Tabi biz bu asamaya cok geldik ve husrana ugradik, tutunmadi embriyolar. Bakalim ne olacak, simdi rahim kalinligi icin ilaca basladim. Estrofem 2-2-2 ve Utrogestan vaginal tablet 2-0-2. Endo hala 5.2mm.[/QUOT
Hadi bakalım canım çok sevindim.Gelinen aşama süper bence.Bir değil iki tane hem.Daha ne olsun.Şimdi ilaçlarla beraber benim reçeteyi de yap.Günde iki kere iç vakit dar.Ne fayda ederse kar bence.Biraz öğürtüyor ama olsun.İçebildiğimi içip gerisini döküyorum ben...cORASPİRİN içiyorsundur umarım.Rahime kan akışını sağlıyormuş biliyorsun.Lütfen içmiyorsan iç.Kampacım hadi bu yaz hamile kalıp kış sonuna doğru doğuralım arkadaşım ya...Amin yarabbim duy sesimizi nolurrrrrr...
Diğer tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum...
Kızlar rahmi besleyen bir reçete veriyorum..Tarlayı beslemek şartmış.Olurda kaliteli bir yumurtaya denk geldiğimiz ay tarlamızda hazır olsun diye alın size liste:
1 adet domates
1 adet havuç
1 adet salatalık
1 adet elma
1 adet greyfurt (yoksa portakal yoksa limon)
1 adet nar(bulmak sıkmak çok zor,onu ayrıca marketten alıp içiyoruz artık)
1 tatlı kaşığı az işlem görmüş zeytinyağı (ögggg çok feci)
1 tatlı kaşığı iyi bal
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi
katı meyve sıkacağında sebze meyveler sıkılıp içine bal pekmez ve yağ katılıp burun tıkanıp gözler kapatılıp kafaya dikilecek.Ben ki içiyorum herkes içebilir şekerler.Afiyet bal şeker olsun...
Kendinize iyi bakın Herkese kocaman sevgiler...

hayirli olsun kampacim. artik bizi hamis hamis gezdirirsin Prag'ta insallah :)

haydi hayırlısı kampa,
ama ben tahmin etmiştim, bu kadar boş folikülden sonra gelecegini ummuştum..... inşallah sana bebişler olarak dönerler....

5 aydir bos cikan folikuller bu kez dolu cikti! Tabi biz bu asamaya cok geldik ve husrana ugradik, tutunmadi embriyolar. Bakalim ne olacak, simdi rahim kalinligi icin ilaca basladim. Estrofem 2-2-2 ve Utrogestan vaginal tablet 2-0-2. Endo hala 5.2mm.[/QUOT
Hadi bakalım canım çok sevindim.Gelinen aşama süper bence.Bir değil iki tane hem.Daha ne olsun.Şimdi ilaçlarla beraber benim reçeteyi de yap.Günde iki kere iç vakit dar.Ne fayda ederse kar bence.Biraz öğürtüyor ama olsun.İçebildiğimi içip gerisini döküyorum ben...cORASPİRİN içiyorsundur umarım.Rahime kan akışını sağlıyormuş biliyorsun.Lütfen içmiyorsan iç.Kampacım hadi bu yaz hamile kalıp kış sonuna doğru doğuralım arkadaşım ya...Amin yarabbim duy sesimizi nolurrrrrr...
Diğer tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum...
Kızlar rahmi besleyen bir reçete veriyorum..Tarlayı beslemek şartmış.Olurda kaliteli bir yumurtaya denk geldiğimiz ay tarlamızda hazır olsun diye alın size liste:
1 adet domates
1 adet havuç
1 adet salatalık
1 adet elma
1 adet greyfurt (yoksa portakal yoksa limon)
1 adet nar(bulmak sıkmak çok zor,onu ayrıca marketten alıp içiyoruz artık)
1 tatlı kaşığı az işlem görmüş zeytinyağı (ögggg çok feci)
1 tatlı kaşığı iyi bal
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi
katı meyve sıkacağında sebze meyveler sıkılıp içine bal pekmez ve yağ katılıp burun tıkanıp gözler kapatılıp kafaya dikilecek.Ben ki içiyorum herkes içebilir şekerler.Afiyet bal şeker olsun...
Kendinize iyi bakın Herkese kocaman sevgiler...

selam alkan,
benim de endo ince... transfer olamıyor, embriyolarımı bekletiyorum.... bu verdiğin reçeteyi ne zamanlar da yapacağğız,,,, sen yaptın ve sonuç aldın mı, kaç mm oldu ..

Sevgili Alisalis,evet ben yeni içmeye başladım.Günde sadece bir kere akşamları yapabiliyorum ama tamamını içemiyorum migdemi bulandırıyor.Gerçi koca bir bardaktan fazla oluyor ne içersek kar bence.Benim kalınlık problemi hiç olmadı şimdiye kadar.Söylenen sadece yumurtanın kalitesi.Tabi tedavi aşamalarında öyle bir şeyde söylenmedi hiç.Sadece negatif sonuçlar alındığında yaştan ve yumurtadan kaynaklanıyor olabilir denildi hep.Neyse bu reçete sadece kalınlıkla alakalı değil aynı zamanda rahim dokusunu besliyormuş muş muş....Yapalım aklımızda kalmasın bari...Herkese kolay gelsin şekerler.Allah yüzümüze tez zamanda baksın Aminnn...

X