Breezey, canim benim valla ben de seni cok seviyorum, cok pozitif bir enerji veriyorsun bana. Allah hepimizin askini arttirsin tatlim, saglik, mutluluk, huzur versin..En onemlisi evde huzurlu olmak bana sorarsan. Ah ah cildiricam, annemler ablam ve kizkardesim hepsi maaile tatile gidiyolar, onlara yetismeye calisiyorum ama cok zor olucak gibi gozukuyor..Ablam da Amerikada yasiyor benim, simdi o gidice 1 ay sonra, hemen de tatile gidicekler. Ben de onlarla gitmek istiyorum ama benim kocanin isleri acaip yogun, ne zaman gidicez belli degil, strese girdim. Annemler baski yapiyor tek gel o zaman diye. Tamam, iyi de bana sperm lazim, ben simdi adami birakip tek gelirsem hayatta gelmez, dalar ise guce..Benim kocam mimar, yazin acaip yogun oluyor..ne yapicagimi sasirdim, adama isi gucu birak gel de diyemiyorum, cunku yazin yapiyor ne yapiyorsa..napiyim ben simdi..gerci soyledim kendisine valla sen bilirsin, bu sperm denen sey bi tek sende yok dedim, yuh bana! bazen cok terbiyesiz oluyorum galiba..
Tadini cikar herseyin, ohh, valla soyle bi uzansam kumsala, alsam kitabimi elime..
Iyi bak kendine, cok guzel olacak hersey, inan!
kuzum Bellam
sen çok yaşa
Bu mübarek günde duaların için , hepimiz için amin kuzum.
bazen iş güç bazen de başka sorunlar oluyor işte , o sperm bir türlü bizim " hadi " dediğimiz zamanda olmuyor, bulunamıyor.
elbet denk gelecek kuzum...
bizim burada da sıcaklar bir bastırdı , valla sorun büyükkk
aslında güzel bir tatil süper iyi olurdu ama bizimde yakın gelecekte görünmüyor , yine de hayırlısı bakalım...
seni kocamann öküyorum ve kucaklıyorum kuzum bellam ...
herkeşlere hayırlı kandilerr