38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Simay canımm :KK19:

Haber spikerliğini bilmem ama süper bir anlatım olmuş , kısa tasvir dalında Nobel edebiyat ödülünü verdim sana:KK19:
ve bu şahane yazının üzerine hiç bir yorum yapamam...:KK51:

bana gelince... yüce gönüllü diyorsun ya , belki ... :KK17:belki de aslında bir aynayım ben... ilişki kurduğum insanların bana yansıttıklarını gösteren... çok şükür hep iyi insanlar oldu etrafımda,her zaman...:KK49: şimdi :KK16:
Rabbimin izniyle kurduğum yuvam , canım kocamcım , kızçelerim , biri ortada biri gizlide 2 torunum ...:KK19:
kocamcımla benim kurduğum ailenin bana kazandırdıkları ... kaderime yazılanları yaşarken karşılaştığım sizler...:KK16:

insanın bayağı bir kalpsiz olması gerekir bunca nimete ihanet ederken...:KK30:

Huzur seninle ve ihtiyacı olan herkesle olsun.:KK16:

Ayna çok doğru bir saptama, ne verirsek onu alıyoruz bu dünyada:) Şükretmek lazım değil mi? Ben eskiden çok şikayet ederdim, şimdi şükür diyorum şükür....

Sevgiler, öpücükler sana:)

Ben sonucunu internet sayfasından baktım hastanenin böyle elimde telefon habire internet sitesini yeniliyorum, önce boş çıktı değer hımm dedim daha değeri girmediler, 15 dk sonra 0.100 gördüm yok dedim bu fiks değer girmediler, insan kendini nasıl kandırıyor:KK43: neyse bekledim öyle 5 dakika daha hiç sesimi çıkartmıyorum, eşim araba kullanıyor biz kahvaltı etmiştik, kahve içmeye gidiyoruz. Baktım sonuç değişmiyor, dedim ki yok olmamış, eve gidelim. Ağlayamadım da kaldım öyle, dur dedim arayacağım hastaneyi bu kadar çabuk çıkmış olamaz, (hala inkar:)) aradım mail atıyorum dedi kız, mailden de baktım aynı boktan rakamlar. Ondan sonra önce sessiz aktı yaşlar, eve kadar tuttum kendimi , sonra hıçkıra hıçkıra 5 dakika sürdü, dedim ne yapıyorsun kendine gel.

Merkezi aradım, hemen randevu istedim yok dediler çok kalabalık sizi şu gün alalım, hayır dedim yarın görüşeceğim, artık telefonda sesim nasıl ise tamam dedi kızcağız. Sonra bilenlerin hepsine toplu mesaj attım negatif sonuç, konuşacak durumda değilim aramayın diye.
Uyudum 1-2 saat, ben öyleyim şalteri kapatıp açmam lazım kendime gelmek için, uyanınca daha iyi hissediyordum. Dedim ki eşime ne olur sinemaya falan gidelim, kafam dağılsın romantik komedi istemiyorum, en çılgınından amerikan aksiyon olsun, görüntüleri takip etmekten düşünmeye zaman bulamayayım:) Gittik , yedik , içtik, seyrettik..

Neysee bitti gitti işte, sonrası da zordu uykusuz geceler, neden olmadı araştırmalarım:) Hepsi boş aslında ....

Şimdi yeni bir umudun peşindeyim:) Biz bu bebeği yaparız yaparızzzz yaparızzzz:)))

sevgiler...

Test günü yaşadıklarının aynısının tıpkısını ben de yaşadım...
hatta salak dedim telefondaki kadına yanlış baktınız bebişlerim var benim...sonrası da aynı işte...
ama sonra dedim ki hayırlısını istemedim mi , hayırlısıysa olsun demedim mi... demek ki hayırlı değildi...

ve yine tıpkı senin gibi yeni bir umudun peşindeyimmm " breezey hormonsuz bebek merkezi " ni kurdum kendi kendime:KK37:

şimdiye kadar dolaştığım 7 kadın doğum ve 1 tüp bebek doktorundan öğrendiklerimin hepsini , topiklerden okuduğum ve anladıklarımla birleştirdim... kendi umudumu kendim yeşertmeye çalışıyorum.

biz bu bebeği yaparız kesinlikle:KK16:

Ayna çok doğru bir saptama, ne verirsek onu alıyoruz bu dünyada:) Şükretmek lazım değil mi? Ben eskiden çok şikayet ederdim, şimdi şükür diyorum şükür....

Sevgiler, öpücükler sana:)

sevgiler benden ve kocamannnn öpücükler...:KK16::KK54:

Aaaa neden o kadar uzun sürüyor ki ben yarım saatte alıyorum sonuçları en fazla bir saat şaşırdım...

Neyse ha 1 saat ha 4 saat az kaldı mutlu sona:)

Ben sonucunu internet sayfasından baktım hastanenin böyle elimde telefon habire internet sitesini yeniliyorum, önce boş çıktı değer hımm dedim daha değeri girmediler, 15 dk sonra 0.100 gördüm yok dedim bu fiks değer girmediler, insan kendini nasıl kandırıyor:KK43: neyse bekledim öyle 5 dakika daha hiç sesimi çıkartmıyorum, eşim araba kullanıyor biz kahvaltı etmiştik, kahve içmeye gidiyoruz. Baktım sonuç değişmiyor, dedim ki yok olmamış, eve gidelim. Ağlayamadım da kaldım öyle, dur dedim arayacağım hastaneyi bu kadar çabuk çıkmış olamaz, (hala inkar:)) aradım mail atıyorum dedi kız, mailden de baktım aynı boktan rakamlar. Ondan sonra önce sessiz aktı yaşlar, eve kadar tuttum kendimi , sonra hıçkıra hıçkıra 5 dakika sürdü, dedim ne yapıyorsun kendine gel.

Merkezi aradım, hemen randevu istedim yok dediler çok kalabalık sizi şu gün alalım, hayır dedim yarın görüşeceğim, artık telefonda sesim nasıl ise tamam dedi kızcağız. Sonra bilenlerin hepsine toplu mesaj attım negatif sonuç, konuşacak durumda değilim aramayın diye.
Uyudum 1-2 saat, ben öyleyim şalteri kapatıp açmam lazım kendime gelmek için, uyanınca daha iyi hissediyordum. Dedim ki eşime ne olur sinemaya falan gidelim, kafam dağılsın romantik komedi istemiyorum, en çılgınından amerikan aksiyon olsun, görüntüleri takip etmekten düşünmeye zaman bulamayayım:) Gittik , yedik , içtik, seyrettik..

Neysee bitti gitti işte, sonrası da zordu uykusuz geceler, neden olmadı araştırmalarım:) Hepsi boş aslında ....

Şimdi yeni bir umudun peşindeyim:) Biz bu bebeği yaparız yaparızzzz yaparızzzz:)))

sevgiler...
canım sağlık ocağı evime çok yakın bu sefer orda yaptıralım diye düşündüm

yemek yarışmasına oy veren arkadaşlarım oy veren elleriniz para tutsun inşallah :KK9:
hepinize ayrı ayrı teşekkürler kullanmayanları oy vermeye bekliyorum ama:KK9:

slm benım test gunum 23 de fakat ben 16sında kan testı yaptırdım deger 1,2 cıktı bugun yanı 18 nde tekrar testı yaptırdım ve 2 den küçük cıktı negatıfmı acaba kesın:KK43:(

ilk denemede bunların hiçbiri yapılmadı...
doktoruma güvendim ben ama öncelerinde de görmüştüm hala da görüyorum güvenmekle hata etmişim...
Rabbime güveniyorum artık sadece... zaten negatif yeni olduğu için bu arada tüp bebek adına hiç bir şey yapmayacağım.
sadece başka şeylerle geçireceğim bu vakti... böylesi bana daha iyi gelecek...
3 ay sonra da bakalım , kısmet canım...:KK19:

slm benım test gunum 23 de fakat ben 16sında kan testı yaptırdım deger 1,2 cıktı bugun yanı 18 nde tekrar testı yaptırdım ve 2 den küçük cıktı negatıfmı acaba kesın:KK43:(

doktoruna sor canım bence daha doğru bilgiyi ondan alırsın...:KK49:
ben bu test konusunda yeterli tecrübeye sahip değilim...
ilk defa kanda gebelik yaptırdım onda da 0,31 sevindim...:KK37:

kızlar sanırım hamileyimmm 92.98 değerim sağlık ocağındaki dr çok ümitlenme dedi kendi dr pozitif ct tekrar test yap dedi

sağlık ocağındaki doktoru boş ver ben onlara da gıcığımm:KK20:

kaçıncı gün değerin sen biliyorsun... istersen doktorunu ara sor normal mi dee ister cumartesiye kadar tadını çıkar hamileliğinin cumartesi artan değeri gör mutlu ol...:KK19:
sen bilinnn:KK37::KK19:

arada bi okuyorum burayı da. yaş 39 netekim. bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam c. tesi opuya giricem. nisan topiğine kendimi kapasam transferden 12 gün sonra uyansam yazmıştım dün. bugün bu topikte başka bi arkadaşın aynı şeyi yazdığını gördüm sanırım benden çok daha önce söylemiş hatta. demem o ki aynı kafalar, aynı daraltılar, aynı düşünceler falan. böyle bi yorgunluk var üstümde, bebeğim olsa bu beyin ve beden yprgunluğu ile nası altından kalkarım diyorum bazen. az biraz karışım yani belki havalardan :) sizi de karıştırmdana sussam mı bilemedim :)

arada bi okuyorum burayı da. yaş 39 netekim. bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam c. tesi opuya giricem. nisan topiğine kendimi kapasam transferden 12 gün sonra uyansam yazmıştım dün. bugün bu topikte başka bi arkadaşın aynı şeyi yazdığını gördüm sanırım benden çok daha önce söylemiş hatta. demem o ki aynı kafalar, aynı daraltılar, aynı düşünceler falan. böyle bi yorgunluk var üstümde, bebeğim olsa bu beyin ve beden yprgunluğu ile nası altından kalkarım diyorum bazen. az biraz karışım yani belki havalardan :) sizi de karıştırmdana sussam mı bilemedim :)

ben de 42 likimm:KK37:
hepimiz aynı dileklerde bulunduk transfer öncesi merak etme... :KK49:çatlatma iğnesinin yüzünden sanırım herkes de aynı etkiyi yapıyor.:KK51:

bizim topikleri okursan bizim yeterince karıştığımızı anlarsın zaten de bence sen kendini koru:KK37::KK19:

benim bir burası var , malum yaş ortada bir de 40 yaşından sonrası var...:KK34:
mart ayında transferim olduğu için ama negatif sonuçlandı...mart ayında transferi olanlar var:KK34:
sonra doktora kızdığım için 3 ay tedaviye ara verdiğim ve ovulasyon testi ile kendi işimi kendim görürüm dediğim Ovulasyon testi deneyimleri var...:KK51:

gördüğün gibi ben bayağı karışığım kuzum:KK37:

yorgunluk falan demişsin yaa hele o bebiş bir ben geliyorum desinnn , benim diyen çıtırdan daha çıtır olmazsan ben de bir şey bilmiyorumm:KK1:

ben de 42 likimm:KK37:
hepimiz aynı dileklerde bulunduk transfer öncesi merak etme... :KK49:çatlatma iğnesinin yüzünden sanırım herkes de aynı etkiyi yapıyor.:KK51:

bizim topikleri okursan bizim yeterince karıştığımızı anlarsın zaten de bence sen kendini koru:KK37::KK19:

benim bir burası var , malum yaş ortada bir de 40 yaşından sonrası var...:KK34:
mart ayında transferim olduğu için ama negatif sonuçlandı...mart ayında transferi olanlar var:KK34:
sonra doktora kızdığım için 3 ay tedaviye ara verdiğim ve ovulasyon testi ile kendi işimi kendim görürüm dediğim Ovulasyon testi deneyimleri var...:KK51:

gördüğün gibi ben bayağı karışığım kuzum:KK37:

yorgunluk falan demişsin yaa hele o bebiş bir ben geliyorum desinnn , benim diyen çıtırdan daha çıtır olmazsan ben de bir şey bilmiyorumm:KK1:

ya gelmeye karar versin de gerekiosa tur atıcam altunizadeden kadıköye
aslında en güzeli hormonsuz hem denemesi bedava hem fazla hormon sinir stres yapıo ben de. arada bi höttt die bağırasım geliyo. trafikte falan dayılanıyorum koca koca adamlara. :KK53:
bana kalsa ben de hormonsuz tercih ederdim ama eşimde ileri hareket 0. yani boşa kürek çekmek olurdu o yüzden deniyorum işte. çıktık bi yola bakalım nolcak sonu. hayırlara vesile olsun :KK1:

breezey domatesin bile hormonsuzu daha içten, samimi. yani böyle uğraş uğraş günaşırı muayene masasına çıkmak falan zaten beni geriyo. ama gene de doktora kızıp küsüp bi daha tüp denememezlik yapma. malum yaşlardayız ne olur ne olmaz. sen gene denemeye devam et en bi hormonsuzundan. ama baktık mevlam ölesi olmuyo dedi sen gene başka yerlere de bak çok da oyalanma kuzum. biz önümüzü kış tıtalım yaz çıkarsa bahtımıza derim ve de yemek yapmaya giderim. hoşçakalın şimdilik 38 üstü hanımlar.)

Ayyy Pufffyy, bir bebek patikleri örnekleri buldumm bayılırsın, dişlek canavar , şaşkın ördek gibi isimleri var. Resim ekleyebilirsem gönderirim. Hepsinin örneğini aldım 12 günlük süreçde patik öreceğim:) renkgarenk:))

Evet olumlu olmak lazım, iyi düşünmek bunu aklımdan çıkartmayacağım:)
Zıp zıp bebeğe herşeyler feda olsun:) bende yesem onu:)

puffcim sen kaçıncı gün test yaptırdın ve sonuç kaç çıktı 6 nisan transfer 18 nisan test sonuç 92.98 normalmi

puffcim sen kaçıncı gün test yaptırdın ve sonuç kaç çıktı 6 nisan transfer 18 nisan test sonuç 92.98 normalmi

Hayırlı olsun.
Benimki asılama ile olmustu bilmiyorum kıyaslanır mı ama benim de 91 cıkmıstı sonuc. Tutunmus yani. Degeri onemseme bence. ıkı gunde katlanıyor mu diye bak. Herkesin 1000leri buldugu gunlerde ben hala 100lerdeydim. Yani degerin kendisi degil katlanmasına bak.

Bugün keseyi gördük hayirlisiyla :) haftaya tekrar kontrol.. umarim hersey yolunda gider hep bir heyecan hep acabalar devam edecek mi? Allahima sukurler olsun ve burda hepinizin dualarini aldim. Sizlerde benim dualarimdasiniz.... Allahim hayirlisiyla herkese nasip etsin.

Öncelikle Melek ve Wannacım sizleri candan tebrik ediyorum.Ne güzel haberlerle gelmişsiniz...Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah Amiiin...
Alisalis,geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok canım...Yola devam edeceksin başka yolu yok.Ve tabi diğer negatif sonuç alan arkadaşlarda öyle.Breziyyy(kesin böyle yazılmıyor ama idare et canım) seni kendime benzetiyorum.Yılmıyorsun helal olsun.İnşallah benim kadar beklemden gelsin bebeğin.Umutsuzluğa lüzum yok.Görüdüğü üzere oluyor işte.Zamanı denk geldiğinde oluyor.Alabama yazmış uzun uzun.Çok isteyeceğiz verecek yaradan.İstiyoruz,elimizden geleni yapıyoruz ve bekliyoruz.Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah Aminnn...Sonuç bekleyen,gün sayan arkadaşlardan da güzel haberleri alırız inşallah...
Benden pek bir haber yok arkadaşlar.Brancaları aylar sonra zar zor getirttim.Adetimi bekliyorum başlamak için ama tık yok.Ben ki 26.günü geçirmem 30 gün bu gün bitti.Teslerde bi numara yok.Büyük ihtimalle kist durumları söz konusu.Zaten emarda iki adet görülmüştü ama ben onları doğal foliküllerimdir diye yorumlamıştım.Hafta sonu dr yolu gözüktü.Nefffret ediyorum o masadan ama kaçış yok işte.Son denemem son denemem dedim durdum yapamadım bir türlü ama okullar kapanır kapanmaz yani haziranda bu işi bitireceğim.4.denemem de geliyormuş bebek mesela:)))Umut fakirin ekmeği ye dur anasını satiim...
Wanna sen bu hormonsuz bebeği nerde ve kaç yaşında yaptın tatlım yaaa?Helal olsun sana.Dönüp okuyacağım tedavini yeniden.Bir ara bir serumdn da bahsetmiştin galiba.Ayrıntılı yaz bir ara olur mu canım.Bende de durum aynı çünkü.Her ay kendiliğinden oluşan çift yumurta,aynı büyüme ve sonuç hüsran.En ağır doz ilaç kullandılar,en hafif doz verdiler,kendim femara ve klomen kullandım her seferinde iki tane oldu.Demek ki ilaç fayda etmiyor.Merkez ve doktorun hakkında yazarsan sevinirim canım.Yeniden hayırlı olsun ve inşallah güzel güzel katlansın değerin.
Diğer arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum.Kendinize iyi bakın şekerler.Bahar topiğimize güzel haberlerle geldi.İnşallah böyle devam eder.Herkese yeniden iyi geceler...

Cok tesekkurler ederim alkan darısı en kısa zamanda sana ve bekleyenlere olsun...tedavi detayını ilk fırsatta yazacağım
Doktorum emre karatekelioğlu istanbul tüp bebek merkezinde:KK16: bizim şansımız böyle bir doktorlar karşılaşmak oldu
Gunaydınnnn,

Sabahın körü sayfaya bakayım dedim, allam allam wanna tebrikler, tebrikler:) balkon da guneslenilecek demek ki:)

Öptüm:).

:KK9: sahi balkonda güneşlenirken bunun hayalini bile kuramıyordum...hamdolsun Rabbim nasip etti
Darısı başında babe :KK34:
Burada Ivf herbal support bende kullanmıştım...Aralık ayında bitirmiştim ardından yapılan tedavi ile hamile kaldım inşallah sanada faydası olur

oy masallah sana güzel anneanne. allah torun sevgisinin yaninda insallah en kisa zamanda sana bir kez daha evlat sevgisini tattirir. zaten ikizler bir tadim almissin bir de gelecek bebisinle bir kez daha tadarsin.

wanna tek tasin hayirli ugurlu olsun. güzel güzel tutunup sana dünya tatlisi bebis olarak geri dönsün. Yüce rabbim insallah güzel test sonuclarini da paylasmayi nasip eylesin. inandin ve basardin ve eminim ki bebisin de senin gibi inancli ve güclü cikacak. senin gibi tatlisko bir anneyi birakmayacak. hayirlisi olsun yeniden :)

Cok teşekkur ederım...rabbbim bekleyen herkese nasip etsın
Aminn inşallah devamıda güzel olur....yüreğim ağzımda günlerin geçmesini bekliyorum

Wannacığım, kusura bakma bugün gördüm,,, tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, kendine ve bebeğine iyi bak,,,

Cnm çok tesekkür ederım...Rabbim seninde emeklerinin karşılığını verecek ...dualarımdasınn

Wannacığım tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah yarın benim test günüm çok korkuyorum hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum

Tesekkür ederim seninde bugun pozitif haberini aldık bakalım...bende tebrik ediyorum
Maşallah subhanAllah :nazar:

transferım bugun yapıldı paylaşmak istedim sizlerlee:)dualarınıza çok ihtiyacım var.elimizden geleni yaptık takdır Allahın:)ınşallah hayırlı sonuçlar alırızz hepımız ıstıyen herkesın yuzunu güldürsün Rabbim

Cnm transferin hayırlı olsun...özelden yazmışsın cvp yazamadım kusura bakma hemen şimdi yazıyorum...
Beklemesi zor , Allah yardimcin olsun
Hayirli haberlerini Aliriz insallah

vana bu mu?

işte bu:))

vana.....tebrikler...Allah tamamına erdirsin.darısı diğer güllere olsun..herkese selam:KK16::KK16::KK16:

Yaaa Ben seni en cokta kizini yerim yaaa:KK16:
Evet bu iste bu....hamdolsun ,Rabb'ime şükürler olsun bize bugünleri gösterdi
Aminn inşallah sağlıklarda kavusabiliriz veeee taiki darısı diğer güllerreeee

Canim nete dogru durust giremiyordum modem arizasi yuzunden , dun okudum ama yazamadim , ama aklima dünden bu yana sen geliyorsun bir de su profil resmin ki bayılıyorum o bebise , verdigin guzel haber her aklima geldiginde gülümsüyorum. Allah sana ve ailene bahar bereketi verdi , Rabbim seni ve minisini korusun sana bagislasin , insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Bu tek taslar cok ise yarıyor galiba benim altin yumurtamda oldugu gibi ay cokkkkkkkkkk sevindim hamilerimiz çoğalıyor

En Büyük TÜRKİYE:KK49:En Büyük TÜRKİYE

Canim tebrik ederim bak bu kadar endiseye buralara geldin , buralara gelmek bile bir sey Allah bundan sonra yolunu acik etsin
Cok dikkatli ol kendine cok dikkat et Rabbim yar ve yardimcin olsun

Puffyy hemen arkandan geliyorum:) bende seni düşünce hep motive oldum inan ...burdaki güller içn idolsun .
Resim cidden harika Rabbim nasip ederse doğum foto olayınada gireriz...tecrübelerine ihtiyacım olacak
Sağlıkla kavuşalım pufyy inşallah:nazar:

kızlar sanırım hamileyimmm 92.98 değerim sağlık ocağındaki dr çok ümitlenme dedi kendi dr pozitif ct tekrar test yap dedi

:nazar::nazar::nazar: tebriklerrrrr

Bugün keseyi gördük hayirlisiyla :) haftaya tekrar kontrol.. umarim hersey yolunda gider hep bir heyecan hep acabalar devam edecek mi? Allahima sukurler olsun ve burda hepinizin dualarini aldim. Sizlerde benim dualarimdasiniz.... Allahim hayirlisiyla herkese nasip etsin.
:nazar: ayy o acabalar?!!!
Kese nezaman gözüküyor...beni doktorum 10 gun sonra çağırdı
Rabbim devamını göstermeyi nasip etsin...

Ooooooooooo çok güzel haberler var hamişler çoğalmış.Darısı başımıza....Okuyorum ama yazamadım epeydir.Ben de yumurta toplandı yakında kavuşma var.Burda güzel çıtırların hepsini kucaklamak geliyor içimmden tebrik etmek adınıza sevinmek de güzel..

hayırlısı olsun nazcım, inşallah katlanarak artması dileğiyle.....

melek çok sevindim,,,, inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider,,,

canlı selam Maiciğim,

keyfin yolundadır umarım,, ben de bugün regl oldum, yarın doktora gidiyorum, ptesi negatif almıştım yeni tedaviye başlıyorum,,, öyle işte.........

X