deren merhaba,
ben Heidelberg sehrinde yasiyorum ve ilk iki tedavimi Heidelberg Uniklinik'te bir prof'ta yaptim. özel sigortali oldugum icin sigortam prof masraflarini karsiladi ama inan ki ben proftan pek memnun kalmadim. adamin hayat amaci tüp bebek yapmak ama sonuc bence kendisi icin pek de önemli degil. hala bu saat oldu benim tedavimin sonucunu bilmiyorlar. ayrica da merak bile etmiyorlar. neyse ben sonra cok arastirdim hatta KK'da almanya ve frankfurt civari tüp bebek... forumuna rastladim ve okumaya basladim. orada Kinderwunschzentrum Darmstadt'tan bahsediliyordu. Dr. Aysen Bilgicyildirim ismi geciyordu. bende biraz arastirdim ve bir aksam Infoabend'a gittik. bizim hosumuza gitti ve su anda Aysen Hanim'da tedavideyim. AMH 0.2 olmasina ragmen hic bana donasyon demedi. aksina ben ona donasyon bile düsünüyoruz dedigimde. dur hele önce bir bakalim seninkilerle ne olacak dedi.
ayrica almanya'da donasyon yasak doktorun böyle alenen donasyona yöneltmesi de beni biraz sasirtti. sen hangi sehirdesin. insallah Darmstadt yakinindasindir. o zaman sende Aysen hanima gidebilirsin. ama bu bahsettigim forumda baska sehirlerden arkadaslar da var belki onlar da yardimci olabilir.
türkiyede deneme nede olmasin. benim daha 2 hakkim oldugu icin ve özel sigortam %100 karsiladigi icin Almanya'da yapacagim. ama Aysen hanim zaten TR prosedürlerine yakin uygulamalar yapiyor. biz iki hakkimizda da basarili olamazsak donasyon yaptirmaya karar verdik. kismetse Cek Cumhuriyet'ini düsünüyoruz. Genelde türkiyedekiler Kibrisa gidiyor ama bize hem Cek daha yakin hem de Kibris doktorlarina güvenmiyorum. pek bir alavera dalavera ceviriyorlar.
uzun lafin kisasi secenek cok gönlünü ferah tut degerlerin gayet iyi.
sevgilerle
Şansın bol,Allah yardımcın olsun arkadaşım...Dilerim bebeklerinin biran önce gelir.Kendine çok ama çok dikkat et sevgiler...Kizlar merhaba
isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir
2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Yas 42 Ankara-Baskent hast
fsh 3,76 amh 0,81
esimin morfoloji %3
herkesin saglikla bebislerine kavusmasi dilegiyle, kendinize iyi bakin
Öncelikle Denizgeldi ve toana sizlere canlı canlı selamlar şekerler.Online görünüyorsunuz.Hayırdır kızçeleri uyuttunuz galiba he:)))Öpüyorum onları minik minik ellerinden...
Kızlar yine çok güzel şeyler yazmışsınız.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Öyle sıcak öyle içten cümleler kurmuşsunuz ki mutlu olmamak,kendini genç bir kız gibi hissetmemek mümkün değil.İnsan ruhu böyle besleniyor zaten.Güzel bir aile,güzel arkadaş ve dostlar.Daha ne ister insan şu kısacık hayattan...(miik bir bebekten başka:))
Pufy68 beklemeğe devam canımcım.Kitap oku,film izle ve hayırlısıyla geçip gitsin şu günler.Çok zor biliyorum.Her günü iki ile çarpıyor insan neredeyse.Ama sonu güzel olsun da değer herşeye.Umutla ve en içten iyi dileklerimle bekliyorum.Allahım yüzüne baksın inşallah,bizer de sayende sevinip umutlanalım Aminnnn yarabbim aminnn...
Hope,i şimdi sıra sende olsun seninde günlerini heyecanla sayalım canım.Hayırlısıyla tamamlansın tedavin.Rahat ol ve pozitif ol.Olacağına kendini iyice inandır.Bir arkadaş söylemişti sanırım evreni pozitif düşücenle sen yönlendir.Olur mu olur ve acayip güzel olur.Olsun Allahım inşallah Aminnn...
Reis güzel öğretmenim,bakalım start verildi mi,beklenen misafir teşrif etti mi,yollara düşüldü mü?.Aranıp öğrenilecek yarın:)))En güzel günler bundan sonra yaşanacak günler olsun inşallah...
Kampacım,buzlar ülkesinin kraliçesi,benim drumun tezini inşallah sen kanıtlayacaksın.O bana hep,uğraşan her kadının çocuğu olur demişti sen bunu hakettin bence canım.Yola devam sakın durma...Karmaşık dediğin şeyler çorap söküğü gibi olacak ben inanıyorum.
Maicim,bence senin bebelerin canı yavaş yavaş sıkılmaya başlad şeker...Bak bahar da yaklaştı.Alalım onları artık ne dersin...Dolapta aylardır beklemekten Üşüdü kızancıklar beyaaa:)))
Evet 44 bitti ama hayaller hiç bitmiyor bende...Bu topiğin kadınlarının umutlarının hep sımsıcak kalması dileğimle
topik arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum.Kendinize iyi bakın,sevgiyle kalın şekerler...
valla puffy nasil gitsin pazar gününden beri günde 3 igne. sabah aksam menogon ve sabahlari yumiler catlamasin diye orgalutran. gerci dün biraz moralim bozuldu. dr'a gittim hala 3 yumi var ama bir tanesi önden gidiyormus baya büyümüs. diger ikisi arkadan geliyormus. eger tek yumi olursa opu yapmayalim dedi. degmez dedi. yarin tekrar kontrol var sonra karar verecegiz. iki tane donmusum var ama hakli kadin tek yumi icin narkoz altina yatmaya degmez. ayrica sigorta opudan önce birakirsak bunu deneme olarak kabul etmiyor. yani bir sonraki sefere yeni bir deneme gözüyle bakmiyor devami olarak kabul ediyor. bu da ilac masraflari konusunda avantaj sagliyor. yabana atilacak bir rakam degil. en son ilaclara 1850 Euro verdim. Allahtan sigorta %100 karsiliyor. hayirlisi bakalim ne olacak. senden güpgüzel haberler bekliyoruz ona göre. kendine ve icinde tasidigin canlara cok ama cok iyi bak emi. Allaha emanet ol canim.
Puffy Diger forumlarda okuduguma gore hamile sonucu alanlar genelde bekleme suresinde lekelenme yasiyormus. Hadi insallah bebislerin tutunuyordur sana...
Kizlar merhaba
isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir
2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Yas 42 Ankara-Baskent hast
fsh 3,76 amh 0,81
esimin morfoloji %3
herkesin saglikla bebislerine kavusmasi dilegiyle, kendinize iyi bakin
Öncelikle Denizgeldi ve toana sizlere canlı canlı selamlar şekerler.Online görünüyorsunuz.Hayırdır kızçeleri uyuttunuz galiba he:)))Öpüyorum onları minik minik ellerinden...
Kızlar yine çok güzel şeyler yazmışsınız.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Öyle sıcak öyle içten cümleler kurmuşsunuz ki mutlu olmamak,kendini genç bir kız gibi hissetmemek mümkün değil.İnsan ruhu böyle besleniyor zaten.Güzel bir aile,güzel arkadaş ve dostlar.Daha ne ister insan şu kısacık hayattan...(miik bir bebekten başka:))
Pufy68 beklemeğe devam canımcım.Kitap oku,film izle ve hayırlısıyla geçip gitsin şu günler.Çok zor biliyorum.Her günü iki ile çarpıyor insan neredeyse.Ama sonu güzel olsun da değer herşeye.Umutla ve en içten iyi dileklerimle bekliyorum.Allahım yüzüne baksın inşallah,bizer de sayende sevinip umutlanalım Aminnnn yarabbim aminnn...
Hope,i şimdi sıra sende olsun seninde günlerini heyecanla sayalım canım.Hayırlısıyla tamamlansın tedavin.Rahat ol ve pozitif ol.Olacağına kendini iyice inandır.Bir arkadaş söylemişti sanırım evreni pozitif düşücenle sen yönlendir.Olur mu olur ve acayip güzel olur.Olsun Allahım inşallah Aminnn...
Reis güzel öğretmenim,bakalım start verildi mi,beklenen misafir teşrif etti mi,yollara düşüldü mü?.Aranıp öğrenilecek yarın:)))En güzel günler bundan sonra yaşanacak günler olsun inşallah...
Kampacım,buzlar ülkesinin kraliçesi,benim drumun tezini inşallah sen kanıtlayacaksın.O bana hep,uğraşan her kadının çocuğu olur demişti sen bunu hakettin bence canım.Yola devam sakın durma...Karmaşık dediğin şeyler çorap söküğü gibi olacak ben inanıyorum.
Maicim,bence senin bebelerin canı yavaş yavaş sıkılmaya başlad şeker...Bak bahar da yaklaştı.Alalım onları artık ne dersin...Dolapta aylardır beklemekten Üşüdü kızancıklar beyaaa:)))
Evet 44 bitti ama hayaller hiç bitmiyor bende...Bu topiğin kadınlarının umutlarının hep sımsıcak kalması dileğimle
topik arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum.Kendinize iyi bakın,sevgiyle kalın şekerler...
alkancım canım benim bencede üşümüşlerdir.rabbimden hergün diliyorum,işlerim yolunda gitsin yavrularımı sevgimle şefkatimle bakışlarımla sözlerimle canımla ısıtayım.sanırım kucağımaaldığımda(inşaAllah)günlerce izlemeye doyamayacam.Allahım ne olur burda ve nerde hasret çeken varsa bütün ilgilerini verecekleri bebeklerini gönder amin.
Canim bende seninkine benzer bir durum yasadim biri hep onde gitti , ikincisi arali takip etti , ucuncusunde hic umut yoktu onu adamdan saymadik bile.Son gune kadar ikiciden umudum olmadi hatta bir ara doktor tekle devam etmek istemiyorsan duralim ikincnin ne olacagi belli degil , bosuna tedavinin tamaminin parasini odemeyin demeye getirdi , esim tekde olsa devam dedi.
O biraz kaderci olacaksa tekle falan olur durumnda , her seye sans verilmeli tekde olsa bu yumurtanin sansini bozmayalim falan dedi iste , bizde devam ettik sonucunda iki embryom oldu.
Sende umudunu yitirme yarin sana supriz yapabilir ikinci ama ne olursa olsun hayirlisi olsun , bazen doga bizi sasirtabiliyor umarim ikinci kinder supriz yumurtada seni sasirtir :))))
Artik kendimden cok size guzel haber vermek istiyorum , Allah hayirlisini nasip etsin....
puffycigim benim benim esim de seninki gibi düsünüyordu. doktorum tek olursa opuyu yapmayalim dedi ama esim olur mu yatzik degil mi yumiye dedi. iki tane de dondurucuda var yeter dedi. neyse simdi diger ikisinde de bir hareketlenme var insallah cumartesiye kadar adam olurlar. valla bu yumilerden birsey olursa kesin asi veletler olacaklar. baksana daha yumi halleri ile kafalarina göre takiliyorlar. hic düsünen yok bu zavalli kadincagiz günde 3 igne oluyor diye. hayirlisi Allahtan. biz elimizden geleni yaptik. senden de insallah yarin harika haberler alacagiz.
bu tüp kardesligini gercekten cok seviyorummmm. iyiki varsiniz canlar
Canim bende seninkine benzer bir durum yasadim biri hep onde gitti , ikincisi arali takip etti , ucuncusunde hic umut yoktu onu adamdan saymadik bile.Son gune kadar ikiciden umudum olmadi hatta bir ara doktor tekle devam etmek istemiyorsan duralim ikincnin ne olacagi belli degil , bosuna tedavinin tamaminin parasini odemeyin demeye getirdi , esim tekde olsa devam dedi.
O biraz kaderci olacaksa tekle falan olur durumnda , her seye sans verilmeli tekde olsa bu yumurtanin sansini bozmayalim falan dedi iste , bizde devam ettik sonucunda iki embryom oldu.
Sende umudunu yitirme yarin sana supriz yapabilir ikinci ama ne olursa olsun hayirlisi olsun , bazen doga bizi sasirtabiliyor umarim ikinci kinder supriz yumurtada seni sasirtir :))))
Artik kendimden cok size guzel haber vermek istiyorum , Allah hayirlisini nasip etsin....
puffycigim benim benim esim de seninki gibi düsünüyordu. doktorum tek olursa opuyu yapmayalim dedi ama esim olur mu yatzik degil mi yumiye dedi. iki tane de dondurucuda var yeter dedi. neyse simdi diger ikisinde de bir hareketlenme var insallah cumartesiye kadar adam olurlar. valla bu yumilerden birsey olursa kesin asi veletler olacaklar. baksana daha yumi halleri ile kafalarina göre takiliyorlar. hic düsünen yok bu zavalli kadincagiz günde 3 igne oluyor diye. hayirlisi Allahtan. biz elimizden geleni yaptik. senden de insallah yarin harika haberler alacagiz.
bu tüp kardesligini gercekten cok seviyorummmm. iyiki varsiniz canlar
Tup kardesligi :)))) hosuma gitti cok bu sozun ....
Benim esim onde giden yumiye cok inaniyor nedense bunda is var deyip duruyor hatta daha opu dan once kiymetlimissss diye seviyordu onu , bende bir dogsun kiymetlin popisine popisine vuracagim deyip duruyorum , yat yat nereye kadar her yanim agriyor.
Cumartesiye kadar her sey yolunda gider umarim , dualarim seninle ve diger isteyenlerle ...
( cok yazacak bir sey bulamiyorum bugun kafam orada burada karmakarisik son gun heyecani )
Kizlar, Brno'da sorusturdugumuz son konu tasiyici annelikti. Ancak bu sayfadaki konuyu cok mu dagittim bilemedim, bu yuzden tasiyici anneligi yazmiyorum burada. Donasyon sayfasina yazacagim. Hepinize sevgiler.
Dusunmemiz lazim. Bu kadar yeni bilgiden basimiz dondu biraz.
Benim aklimda soyle sistematik bir plan var:
- 2. gun FSH sonucuma bakacagim. Bu sonucu hem Turkiye'de hem de burada gosterip, vucudumun ne yapabilecegini gorecegim. Aslinda ayni seyleri duyarim ama, aklima en yatan merkezi secmem lazim. Brno'nun palavralari varsa anlamam lazim.
- Eger FSH uygunsa, Cek'de yumurta toplama yapilacak. Eger o sikluste endo kalinligi olursa, transfer yapilir, yoksa dondurulur. Boyle denerim 1-2 ay, embriyo birikir.
- Eger taze sikluslerde endo kalinligina ulasamazsam: beni 2 aylik hazirlik donemine alip, endo kalinligi ve rahim araligini hazirlasinlar. Donmuslari transfer edelim.
- Bir kere denerim kendi donmus embriyomla. Olmazsa, donor yumurta (belki kendi donmus embriyolarimla ortaya karisik) denerim.
Iste plan bu!
Kampacım, seni merak ve hayranlıkla izliyorum. Anlattıkların hepimizin kolay elde edemeyeceği bilgiler, sağolasın. Çabalarının karşılığını alacağına eminim ayrıca bayağı bir kilo verdin azminden dolayı tebrik ediyorum.
Troid sorunundan da bahsettin mi, doktora? Bu konuda yorumu oldu mu?
Iyi sanslar Puffy! Insallah harika bir haber alirsin. Arkadasim hersey hayirlisiyla gelsin, olmazsa n'olur yikilmak yok, sakin! Butun iyi enerjimi sana gonderiyorum.38 in gulleri yarin test gunum , dualarinizi ve butun iyi enerjilerinizi gondermenizi istiyorum.
Bu arada bilmeden kalp kirdigim , cevap vermeyip ihmal ettigim , ukalalik edip sinir ettigim varsa affola , kalbinizi temiz birakip gideyim dedim de teste :)))))
38 in gulleri yarin test gunum , dualarinizi ve butun iyi enerjilerinizi gondermenizi istiyorum.
Bu arada bilmeden kalp kirdigim , cevap vermeyip ihmal ettigim , ukalalik edip sinir ettigim varsa affola , kalbinizi temiz birakip gideyim dedim de teste :)))))