Gunaydin herkese. Brno maceramizi kisaca anlatmaya basliyorum. Dun oglen arabaya atlayip Brno'ya geldik, burada iki tane cok iyi klinik varmis, birinden hemen randevu verdiler, digeri ise 2 hafta sonraya verdi. 3 saatlik yoldan sonra, otele yerlestik, sehirde yurumeye basladik. Tatli kucuk bir sehir, aslinda Cek'in 2. buyuk sehri. Icimizden turistik gezi yapmak gelmedigi icin, sadece 1-2 saat ara sokaklarda yuruduk biraz fotograf cektik, bir kilise gorduk, neticede meydabi goren bir kafede oturup kahvelerimizi yudumlarken, doktora doracagimiz sorulari dusunduk. 3 sayfalik bir soru listesi cikti onumuze.
Sabah erkenden geldik randevuya, henuz 1 saat var. Cok buyuk tarihi bir ev, bahce icinde, huzurlu bir bina, tertemiz, klinik degilde daha cok guzellik merkezi havasinda. 4 metrelik tavanlar, modern koltuklar, kibar reserpsiyonist. Bize kahve ismarlayip bekleme salonuna aldilar. Uc cift daha geldi biraz sonra, sanirim Ingiltere'den geliyorlar. Bir de genc bir kiz gordum, yalniz basina -donor olabilir mi? Orta boylu, cok tatli bir yuzu var, koyu kahverengi sacli. Yasasin kahverengi sacli! Kahve sacli burada azdir, bana uyan donor bulunmaz diye dusunmustum. Ciftler bir bir iceriye gidiyor. Bakalim yaklasimlari ne olacak, sorularimiz biraz fazla zaman olacakmi sormaya...
Simdilik bu kadar raporum :) Randevudan sonra tekrar yazarim. Sevgiler.