38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar meraba hepinize umarim iyisiniz arkadaslar..

puffy..hadi bakalim hayirli haberlerini biran once yazman dilegim..hersey gonlunce olsun kucagin dolsun arkadasim..senin ve bekleyen arkadaslariminda insallahh..

alkancim..canim benim ..ben koyucamda benim es biraz kuralci o konuda koydurmak istemiyor nedense ..uzaktaki ailesi bile resimlerini istedi koymuyor fes mesede..ama ben koyucam birgun kacamak yapicam insallahh..yok be canim nazardan felan degil yanlis anlamiyin ..Allahim zaten meleklerini her konuda korurmus..teyzesi tabiki gostermek isterim..mai gordu ..zaten belki bahsetmistir..sanada gostereyim birgun napalim..izin yok resim koymaya..analtabildimmi canim..buarada su biriktirmeye basla derim..insallahh kendiliginden gelir insallahh ama yinede ..zaman kaybetme derim sana hem biriktir hem calisma yap bu arad da yumosun birikir..hadi beya seninde guzel haberlerini alalim insallahh cok istiyorum inan buna..gece mamaya kalkiyorum ..esime bebkler aglamadikca seslenmiyorum ayni kaldirmiyorum onlari tek tek besliyorum sesizce..ama hep dua ediyorum onlara bakip..sizler adiniza..alkan mai..puffy..kampa..daha aklima isimleri gelmeyen arkadaslarimada dua ediyorum..bu duyguyu tatsinlar diye,,rabbim biran onceversin sizlerede..ama vericek diyorum bak benim icime dogan oluyor muhakkak..bir kadin adet gordukten sonra olmiycak diye birsey yokk..zamanini bekliyor ve olucak hayirlisiyla canim benim..opuyorum sevgiyle kal..:KK34:

hadi hayırlıs olsun. ,nşaşşah pozitifi alırsın. tedavin ne kadar tutuyor canım sordun mu. ssk sız.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , tedavi ne kadar tutuyor bilgilendirdiler SSK olmadan 2100€ +ilaçlar , ilaçlarda 1500tl civarı dediler

Ben heriki IVF orada yaptirdim herkes oraya Semra Hanim icin gidiyor ama kimse'de direk olarak onun hastasi olmuyor. Hasta takibinin iyi oldugunu dusunuyorum ben orada. Bir tek doktorun surekli takip etmemesi bence isin hassasiyetini kaldiriyor. Bence sectiginiz doktor bastan sona isin icinde olmasi lazim. Arti bilgi almak istediginizde ne hemsirelere ulasabiliyorsunuz ne doktora. Bilemiyorum ileri yasta olunca zaten zaman sorunu varken en ince detaya kadar dikkat gerektigini dusunuyorum. Ama oyle birsey yok orada cunku cok cok yogun biryer. Bana 3.IVF icin tavsiye edebileceginiz yerler varmi? Amerikan hastanesi nasil? Orada deneyimi olan varmi?

Ben gecen hafta memorialle görüştüm orada ilk denemem olacak ama bastan konuştum tek doktor takip edecek diye tamam dediler.umarım sozlerindede dururlar ama bütün merkezlerde yaklaşık olarak aynı süreç yaşanıyor sanırım.istersen aşağıdaki yerleri araştır ben hepsiyle görüştüm ama en son memorialde karar kıldım.birde cok büyük bir sorun olmadıkça tedavi yerini değiştirmeni tavsiye etmem çünkü sürekli tedavi oldugun yer seni daha iyi tanıyor.
Fertijin tüp bebek
Bahçeci Fulya
İstanbul tüp bebek
Yeditepe Üniversitesi

Kizlar meraba hepinize umarim iyisiniz arkadaslar..

puffy..hadi bakalim hayirli haberlerini biran once yazman dilegim..hersey gonlunce olsun kucagin dolsun arkadasim..senin ve bekleyen arkadaslariminda insallahh..

alkancim..canim benim ..ben koyucamda benim es biraz kuralci o konuda koydurmak istemiyor nedense ..uzaktaki ailesi bile resimlerini istedi koymuyor fes mesede..ama ben koyucam birgun kacamak yapicam insallahh..yok be canim nazardan felan degil yanlis anlamiyin ..Allahim zaten meleklerini her konuda korurmus..teyzesi tabiki gostermek isterim..mai gordu ..zaten belki bahsetmistir..sanada gostereyim birgun napalim..izin yok resim koymaya..analtabildimmi canim..buarada su biriktirmeye basla derim..insallahh kendiliginden gelir insallahh ama yinede ..zaman kaybetme derim sana hem biriktir hem calisma yap bu arad da yumosun birikir..hadi beya seninde guzel haberlerini alalim insallahh cok istiyorum inan buna..gece mamaya kalkiyorum ..esime bebkler aglamadikca seslenmiyorum ayni kaldirmiyorum onlari tek tek besliyorum sesizce..ama hep dua ediyorum onlara bakip..sizler adiniza..alkan mai..puffy..kampa..daha aklima isimleri gelmeyen arkadaslarimada dua ediyorum..bu duyguyu tatsinlar diye,,rabbim biran onceversin sizlerede..ama vericek diyorum bak benim icime dogan oluyor muhakkak..bir kadin adet gordukten sonra olmiycak diye birsey yokk..zamanini bekliyor ve olucak hayirlisiyla canim benim..opuyorum sevgiyle
kal..:KK34:

Bütün yoğunluğunda bizide dualarına eklediğin için teşekkür ederim ayrıca haklısın adet oldukça hepimizin şansı var inşallah evlatlarını sağlıklı huzurlu büyütür gözünün önünde kocaman kocaman olduklarını görürsün. ALLAH bana ve diğer tüm arkadaslara mis kokulu melekler gönderir inşallah

selam 38 in gülleri.....
evlat sahibi olma yolunda uğraş verenlere kolaylıklar diliyorum....şansınız bol olsun...Güzel Allahım hepinizin yüzünü güldürsün....

innnnşallah sizler de gelecek yıllarda yavrularınızla birlikte olur buraya yazacak vakit bulamazsınız....sevgiler...

alkan....bunlar size ve tüm güllere:KK71: :KK71: :KK71:

Websitesinde kullanim donemi icin soyle demis: 'Kadin infertilitesi ve erken menapoz: gunde 3-4 defa, 100ml. su icine (yarim bardak) bir cay kasigi branca ursulai karistirilir ve ac karnina icilir. 3 ay devamli kullanimdan sonra 1 ay ara verilir.' Adet haftasi icin hic bir sey soylememis. Firmaya bu soruyu yazdim, cevap gelirse sana da bildiririm.
Daha iyi etki icin Dong Quai ile alinmasini tavsiye etmis websitesi, gunde 3 kere 1'er tablet, ac karnina.
Hadi hayirlisi!

Kampa selam,
bende aynı siteye yazdım ve sipariş verdim gelen mailde period dönemlerinde de kullanabilirsiniz diyor ama ilacı aldığınız 3 ay boyunca korunun diyor düşük ihtimaline karşı ve gebe kalmak istediğiniz zaman bırakın diyor. anlamadım yani. ayrıca banada etkinliği için cpr MENSTROLIN bu ilacı öneriyorlar. herkese farklı şey mi yazıorlar acaba anlamadım. yazdıklarını aynen aşağıya koptalıyorum, ben mi yanlış anlıyorum acaba. 3 ya korunacaksam aldığım süre içinde ne anlamı var. her ay kıymetli biizm için.
We recommend you to administer Branca ursului tincture (one teaspoon of tincture diluted in 100ml of water -1 / 2 cup - administered 3-4 times daily on an empty stomach, 15 minutes before meals). For increased efficiency will recommend Branca ursului tincture associated with cpr MENSTROLIN product (one 2cpr. 3 times a day 30 minutes before meals). Your husband may administer tincture Branca ursului (as described above). Branca ursului is an herb that stimulates the reproductive apparatus both women and men, to secrete sex hormones. We recommend you to administer CPR MENSTROLIN product even if you have menstrual disorders because of its composition plant hormone regulating effect. Due to the alcohol, but dyes are contraindicated in people with liver disease (hepatitis, fatty liver, cirrhosis or liver cancer). If you have one of the diseases mentioned above, I recommend you replace the tincture with tablets Branca ursului (one 2cpr. 3 times a day 30 minutes before meals).

"To increase fertility products recommended course of 3 months (you can take the product during the period times), 1-2 months break, during which aims procreation. Due to abortifacient, it is recommended that during product administering to take contraceptive measures. When you want to conceive a child, you must stop the treatment.

We have attached a catalog of our products translated into English.

If you need further informations please contact as."

Selam kızlar:21:
Ben dün sabahın köründe yollara düşüp kar falan dinlemeden İstanbula gittim ve de histeroskopimi oldum.Bildiğiniz ameliyattı sedyeyle gelip odamdan alınınca baya bir tırstım .Ameliyatımı Semra hoca ve Mustafa bey yaptılar.Mustafa bey de çok cana yakın,her şeyi bana tek tek izah etti.Orta derecede yapışıklığım varmış onu açmışlar ve spiral takmışlar.28 gün sonra spiral çıkarılıp içeriye balon yapılacakmış.Yani 45 gün sonra ancak tüp bebek tedavisine başlayacağız.Beni en çok etkileyen ilk defa bir hastanede pıhtılaşma problemimin önemsenmesi oldu.Mustafa bey, amcamın pıhtılaşma yüzünden beyin kanaması geçirdiğini ve babamın da 2 defa pıhtı attığını duyunca hemen ilacımı değiştirdi.Daha önce hangi doktora söylediysem laf anlatamadım hepsi aynı şeyi söylüyor sokaktaki herkeste varmış bilmem ne.Tamam normal zamanda pıhtılaşma çok büyük sorun yaratmaz ama hamilelik ve doğum kontrol hapları pıhtılaşmaya eğilimi artırıyor.Ben bu doğum kontrol hapı yüzünden 27 yaşında kalp krizinden ölen bir kadın tanıyorum .hurrecim sen de sakın ihmal etme hematoloğunun gerek yok demesine de aldırma .Hiç olmazsa coraspirin kullan. Kampacım sen de tedaviye başlamadan önce trombofili panelini yaptır işi şansa bırakma.alkan da doktor istemediği halde yaptırdı ve onun da pıhtılaşma sorunu çıktı.
Tedavim sırasında eğer Semra hanım çok meşgul olur ilgilenemezse ben Mustafa beye gitmeyi düşünüyorum.Daha önce onda tedavi gören var mıydı acaba?
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

Ben dün sabahın köründe yollara düşüp kar falan dinlemeden İstanbula gittim ve de histeroskopimi oldum.Bildiğiniz ameliyattı sedyeyle gelip odamdan alınınca baya bir tırstım .Ameliyatımı Semra hoca ve Mustafa bey yaptılar.Mustafa bey de çok cana yakın,her şeyi bana tek tek izah etti.Orta derecede yapışıklığım varmış onu açmışlar ve spiral takmışlar.28 gün sonra spiral çıkarılıp içeriye balon yapılacakmış.Yani 45 gün sonra ancak tüp bebek tedavisine başlayacağız.Beni en çok etkileyen ilk defa bir hastanede pıhtılaşma problemimin önemsenmesi oldu.Mustafa bey, amcamın pıhtılaşma yüzünden beyin kanaması geçirdiğini ve babamın da 2 defa pıhtı attığını duyunca hemen ilacımı değiştirdi.Daha önce hangi doktora söylediysem laf anlatamadım hepsi aynı şeyi söylüyor sokaktaki herkeste varmış bilmem ne.Tamam normal zamanda pıhtılaşma çok büyük sorun yaratmaz ama hamilelik ve doğum kontrol hapları pıhtılaşmaya eğilimi artırıyor.Ben bu doğum kontrol hapı yüzünden 27 yaşında kalp krizinden ölen bir kadın tanıyorum .hurrecim sen de sakın ihmal etme hematoloğunun gerek yok demesine de aldırma .Hiç olmazsa coraspirin kullan. Kampacım sen de tedaviye başlamadan önce trombofili panelini yaptır işi şansa bırakma.alkan da doktor istemediği halde yaptırdı ve onun da pıhtılaşma sorunu çıktı.
Tedavim sırasında eğer Semra hanım çok meşgul olur ilgilenemezse ben Mustafa beye gitmeyi düşünüyorum.Daha önce onda tedavi gören var mıydı acaba?

Canım operasyonun hayırlı olsun umarım seni bebeğe biraz daha yaklaştırır bende memoriale yeni başladım aynur hn gidiyorum hakkında hep iyi seyler duydum senin icinde en hayırlısı olsun ....

rieuse, geçmiş olsun. Bebeğine adım adım yaklaşıyorsun. :) Pıhtılaşmayı kimse önemsemiyor, ben de son gebeliğimde bilmeme ve doktorumu uyarmama rağmen kan sulandırcıya gerek yok dedi ve kaybettim. Üstelik benim babamda iki kez felç geçirdi, genetik. :KK43: Doktorun gebelik öncesi de ilaç,iğne vs. önerdi mi?

rieuse, geçmiş olsun. Bebeğine adım adım yaklaşıyorsun. :) Pıhtılaşmayı kimse önemsemiyor, ben de son gebeliğimde bilmeme ve doktorumu uyarmama rağmen kan sulandırcıya gerek yok dedi ve kaybettim. Üstelik benim babamda iki kez felç geçirdi, genetik. :KK43: Doktorun gebelik öncesi de ilaç,iğne vs. önerdi mi?

Teşekkür ederim alarahancım.Ben şimdi 36 gün boyunca cyclo-progynova kullanıcam.Aslında Mustafa bey başka bir hormon vermişti ama pıhtılaşma problemimi duyunca bu ilacı da daha önce kullandığım için bununla değiştirdi.Yalnız şunu da ekledi daha önce bir hastası bu ilacı kullanırken fenalaşmış kalbi sıkışmaya başlamış Mustafa bey hemen pıhtılaşma testlerini yapmış pıhtılaşma sorunu yokmuş.Bana sıkı sıkıya tembih etti eğer rahatsız hissedersen kendini hemen bırak ve acile git dedi :) Bende facteur 5 Leiden var heterozigotum ama diğerlerine göre riski biraz daha fazlaymış.Ben artık bu konuda doktorlara sormuyorum bile daha önce kistim için doğum kontrol hapı vermişlerdi kullandığım süre boyunca cleaxanımı vurdum.Evde mutlaka bir kutu bulunduruyorum.
Sana tavsiyem coraspirini mutlaka iç.Hatta yumurtlamadan itibaren iğne de vurulabilirsin.Artık birçok doktor hamilelikten önce başlatıyor iğnelere.Rahim kanlanmalı ki embriyo tutunabilsin.Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.Sevgiyle kal...
Tüp bebek aşamalarını anlatan güzel bir animasyon buldum :
Tüp bebek tedavisi ve tüp bebek aşamaları - Videolar - Tüp Bebek

Teşekkür ederim alarahancım.Ben şimdi 36 gün boyunca cyclo-progynova kullanıcam.Aslında Mustafa bey başka bir hormon vermişti ama pıhtılaşma problemimi duyunca bu ilacı da daha önce kullandığım için bununla değiştirdi.Yalnız şunu da ekledi daha önce bir hastası bu ilacı kullanırken fenalaşmış kalbi sıkışmaya başlamış Mustafa bey hemen pıhtılaşma testlerini yapmış pıhtılaşma sorunu yokmuş.Bana sıkı sıkıya tembih etti eğer rahatsız hissedersen kendini hemen bırak ve acile git dedi :) Bende facteur 5 Leiden var heterozigotum ama diğerlerine göre riski biraz daha fazlaymış.Ben artık bu konuda doktorlara sormuyorum bile daha önce kistim için doğum kontrol hapı vermişlerdi kullandığım süre boyunca cleaxanımı vurdum.Evde mutlaka bir kutu bulunduruyorum.
Sana tavsiyem coraspirini mutlaka iç.Hatta yumurtlamadan itibaren iğne de vurulabilirsin.Artık birçok doktor hamilelikten önce başlatıyor iğnelere.Rahim kanlanmalı ki embriyo tutunabilsin.Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.Sevgiyle kal...
Tüp bebek aşamalarını anlatan güzel bir animasyon buldum :
Tüp bebek tedavisi ve tüp bebek aşamaları - Videolar - Tüp Bebek

Evliliğimin ilk 1,5 yılı doğum kontrol hapı kullandım, bilinçsizce. Ne pıhtılaşma sorunumdan ne de troit sorunumdan haberim vardı. Meğer o haplar beni yıllarca uğraştıracakmış. :KK43: Umudum o kadar azaldı ki, şimdi son umut Branca ursula'yi deniyorum. Geçen ay kullandım o da adetimi geciktirdi, kist mi yaptı anlamadım. Artık bana herşey dokunuyor, yan etkilerini gösteriyor. Aslında önceden kan sulandırıcıya başlamayı hep düşündüm, cesaret edemedim, bırakınca ani pıhtılaşma olur korkusuyla. Ama bir arkadaş, adetle birlikte başladı o ay hamile kaldı. Gerçi benim gibi müzmin gebe kalamayan biri değildi.

Alarahan sifa olsun brancala ursuli biliyorsun bende kullandim AMA 2 sise 50 ml siselerdeydi...
Dualarimdasin kader arkadasim

Reis,sevgili meslektaşım çok geçmiş olsun ve ohhhhh çok şükür diyorum.Yatmadan bir bakayım dedim ve güzel haberlerini okudum.1.Aşamayı tamamlamış oldun.Gerisi zaten gelecek ve inşallah Allahın izniyle kavuşacaksın bebeklerine.Biliyor musun eğer ben de gitsem ve desem ki üst üste 2 kürtaj oldum diye bana da yapacaklar aynı işlemleri.Ama çok gözümde büyüyor.Bir başlasak gerisi gelecek ama şükür ki sen başladın.
Mustafa bey benim yumurtalarımı(yumurtamı)toplamıştı.Olan 2 yumurtadan birisinin çatlayıp gittiğini bayıltmadan önceki muayenede görüp bana o söylemişti ve ben zırıl zırıl ağlamaya başlamıştım sandalyede.Beni teselli etmeye çalışmış ve çok üzülmüştü.Benim takiplerimi yapan müstecep beydi ve toplamayı Mustafa beyin yapacağını söylediğimde çok methetmişti.Ekip işi gayet iyi biliyor,işlerini iyi yapıyorlar.Hepsi çok iyi kısacası.İçine sindiyse iste yapsın kontrollerini.Ama mutlaka Semra hanımı istediğini ve onun için geldiğini de sekreterlere daha doğrusu Semra Hanımın asistanına söyle.Randevuları o organize ediyor.
Ama bana ne pıhtılaşmadan ne de şundan bundan bahseden olmadı o merkezde.Semra hanım muayene etti ve iyi görünüyor geç kalmayalım başlayalım dedi ve başlamıştık.Keşke isteselerdi testleri.Neyse kısmet değilmiş.Diliyorum bundan sonraki çabalarımız boşa gitmesin ve bu kış gelsin bebişler Aminnn...
Alarahan,reisin dediği gibi yumurtlamadan sonra iğnelere başlamak çok doğru.Yumurtanın kalitesini etkiliyor mu bilmiyorum ama coraspirinin kaliteyi bozduğunu bir yerlerde okumuştum ben.Büyük ihtimalle de o yüzden yumurtaları toplattıktan sonra başlıyorlar vermeğe.Ne biliim bu işler karışık işler ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu artık birbirine karıştırdık.Ben adet bittikten sonraki 8.günde başlıyorum aspirine ve adete yakın da pıhtılaşma iğnelerini vuruyorum.Bakalım ne olacak.
Reiscim bizim İstanbulu şöööle bi yeniden fethetme operasyonumuz 45 gün sonraya kaldı gibi görünüyor ama olsun geç olsun güzel olsun bebekler mümkünse ikiz olsun aminnnn(bunu reis için diledim Tanrım kendime mümkünse mini mini bi tane)
Diğer arkadaşlarıma da gönüllerinde kaç tane yatıyorsa okadar Tanrım Aminnnn...
Herkese iyi geceler...
Not:Tüm Türkiye kar altında ve okullar her yerde okullar tatil.Bizim burası buzzzzzzzz ama kar mar yok tatilde yok tabi:KK43:(((

Reis,sevgili meslektaşım çok geçmiş olsun ve ohhhhh çok şükür diyorum.Yatmadan bir bakayım dedim ve güzel haberlerini okudum.1.Aşamayı tamamlamış oldun.Gerisi zaten gelecek ve inşallah Allahın izniyle kavuşacaksın bebeklerine.Biliyor musun eğer ben de gitsem ve desem ki üst üste 2 kürtaj oldum diye bana da yapacaklar aynı işlemleri.Ama çok gözümde büyüyor.Bir başlasak gerisi gelecek ama şükür ki sen başladın.
Mustafa bey benim yumurtalarımı(yumurtamı)toplamıştı.Olan 2 yumurtadan birisinin çatlayıp gittiğini bayıltmadan önceki muayenede görüp bana o söylemişti ve ben zırıl zırıl ağlamaya başlamıştım sandalyede.Beni teselli etmeye çalışmış ve çok üzülmüştü.Benim takiplerimi yapan müstecep beydi ve toplamayı Mustafa beyin yapacağını söylediğimde çok methetmişti.Ekip işi gayet iyi biliyor,işlerini iyi yapıyorlar.Hepsi çok iyi kısacası.İçine sindiyse iste yapsın kontrollerini.Ama mutlaka Semra hanımı istediğini ve onun için geldiğini de sekreterlere daha doğrusu Semra Hanımın asistanına söyle.Randevuları o organize ediyor.
Ama bana ne pıhtılaşmadan ne de şundan bundan bahseden olmadı o merkezde.Semra hanım muayene etti ve iyi görünüyor geç kalmayalım başlayalım dedi ve başlamıştık.Keşke isteselerdi testleri.Neyse kısmet değilmiş.Diliyorum bundan sonraki çabalarımız boşa gitmesin ve bu kış gelsin bebişler Aminnn...
Alarahan,reisin dediği gibi yumurtlamadan sonra iğnelere başlamak çok doğru.Yumurtanın kalitesini etkiliyor mu bilmiyorum ama coraspirinin kaliteyi bozduğunu bir yerlerde okumuştum ben.Büyük ihtimalle de o yüzden yumurtaları toplattıktan sonra başlıyorlar vermeğe.Ne biliim bu işler karışık işler ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu artık birbirine karıştırdık.Ben adet bittikten sonraki 8.günde başlıyorum aspirine ve adete yakın da pıhtılaşma iğnelerini vuruyorum.Bakalım ne olacak.
Reiscim bizim İstanbulu şöööle bi yeniden fethetme operasyonumuz 45 gün sonraya kaldı gibi görünüyor ama olsun geç olsun güzel olsun bebekler mümkünse ikiz olsun aminnnn(bunu reis için diledim Tanrım kendime mümkünse mini mini bi tane)
Diğer arkadaşlarıma da gönüllerinde kaç tane yatıyorsa okadar Tanrım Aminnnn...
Herkese iyi geceler...
Not:Tüm Türkiye kar altında ve okullar her yerde okullar tatil.Bizim burası buzzzzzzzz ama kar mar yok tatilde yok tabi:KK43:(((
Canım arkadaşım çok sağolasın.Gerçekten bu topiğin bana kazandırdığı en güzel şeylerden birisin iyi ki varsın :KK54:Benimle ön görüşmeyi yapan Betül hanım da ilk kürtajımdan sonra pıhtılaşma testlerimin yapılmış olmasına çok şaşırmıştı neden gerek gördüler acaba dedi, iyi ki yaptırmışsın demedi :) Benim rahim filmimde yapışıklık görüldüğü için histeroskopi yapıldı.Sana tavsiyem tedaviye başlamadan önce hiç olmazsa rahim filmi çektir.Ben artık anestezi manyağı oldum.Ayılınca çok komik oluyormuşum eşim öyle söylüyor :) Odaya getirdiklerinde eve gidince sucuklu yumurta yapalım tamam mı demişim :) 10:30 da yapılacak ameliyat saat 13 te yapılınca açlıktan geberdim haliyle.
Bu arada benim için 2 tane diliyorsun ya benim rahim pek 2 taneyi taşıyamaz "uterus infantil" dediler benim rahim için. Yani bir hormon bozukluğundan dolayı rahim çocukluktaki gibi kalıyormuş gelişmiyormuş.Rahim filmini çeken doktor öyle dedi ama Semra hanım sorun etmedi.Ben Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum başka da bişey istemiyorum.Allah hepimizin gönlündekini versin aminnnnnnn...

rieuse..gecmis olsun canim..insallah bebeyininde gelmesi yakindir simdiden hayirli olsun insallahh..canim benim yumoslarida tam olarak bilemiyorum simdi unuttum ama mustecep yada mustafa bey almisdi..hatirliayamiyorum aklimda kalmadi herhelde gibi gibi..neyse canim onemli olan ilgilenmeleri..evet pihtilasma buyuk problaem gozden kacinca zaten bebeyin tutunmasi icin lazim kan dolasimi gerekiyor cunki..Allah rast getirsin arkadasim guzel haberlerinide aliriz insallhh..

Diger arkadaslarimada meraba ..ben okadar yorgunumki kizlar..hafta sonu grip olmustum daha ben atlatamadan kizlari hasta ettim..oysa okadar dikkat ettimki..canim okadar sikkinki onlarda oksurmeye basladilar..bugun dr dan randevu aldik goturcez artik insallahh biran once gecer..insallahhh..

Merhaba Wannabemummy, sonra geldi mi bebek? bu ilaçlardan sonra yani.

EVET canım Asu gibi bende soruyorum. bu ilaçtan sonra hamile kaldın mı?

birde Ebay dan getirteyim dedim üyelik filan derken tam satın alma işlemine geliyorum orda kalıyo sayfa. anlamıyorum. yabancı dilimde pek yok :KK43:

rieuse..gecmis olsun canim..insallah bebeyininde gelmesi yakindir simdiden hayirli olsun insallahh..canim benim yumoslarida tam olarak bilemiyorum simdi unuttum ama mustecep yada mustafa bey almisdi..hatirliayamiyorum aklimda kalmadi herhelde gibi gibi..neyse canim onemli olan ilgilenmeleri..evet pihtilasma buyuk problaem gozden kacinca zaten bebeyin tutunmasi icin lazim kan dolasimi gerekiyor cunki..Allah rast getirsin arkadasim guzel haberlerinide aliriz insallhh..

Diger arkadaslarimada meraba ..ben okadar yorgunumki kizlar..hafta sonu grip olmustum daha ben atlatamadan kizlari hasta ettim..oysa okadar dikkat ettimki..canim okadar sikkinki onlarda oksurmeye basladilar..bugun dr dan randevu aldik goturcez artik insallahh biran once gecer..insallahhh..

Gecmis olsun. Ben de nezle olmustum. Evde maskeyle geziyordum. Insallah kisa zamanda iyilesirsiniz.

rieuse geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun inşaAllah.eğer diğer tedavilerde yapılmayan yapılmışsa insan umutlanıyor.

arkadaşlar coraspirin kullanıldığından bahsetmişiniz coraspirin ne işe yarıyor tüp bebek ya da aşılama yapılacaksa ne zaman coraspirine başlanması gerekiyor ve ne zaman kullanmayı bırakıyoruz ayrıca coraspirin hangi durumlarda kullanılması lazım

X