38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhabaaaa
savest bende de hiçbir belirti yok ,,tık yok,,,korkuyorum,,,:KK43:(

pardon bebitocum,canım ya!..çok merak ettim,bir belirtisi oluyomuymuş?nasıl?bilmediğim bişey olduğu için merak ettim,benim bildiğim henüz olmaz ama negatif bişey olursa kanama olduğunu biliyorum,beni aydınlatırsan sevinirim,senin bildiğin bişeymi var?:eek:klava:çabuk söyle

MONETA kızıyor artık savest le bebitocum a,,,,,,, sakin olun biraz kızlar,relax gerim gerim geriyosunuz kendinizi,bu sürecin düşmanı STRES

afedersin canım çok haklısın,,:KK43:(

canım kırıldınmı? yoksa,ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum!.....olumsuz duygular,düşüncelerle oturduğunuz dalı kesiyosunuz,sende biliyorsun ki STRES olmaması gerekiyor transferden beri seni izliyorum( UFFF HİÇ BELİRTİ YOK----KORKUYORUM-YA YOKSA-TUTMAMIŞSA) yansıttığın duygulara bak bebitocum,embriyolar bile isyan edecek bu kadın bizi istemiyo diye,sen elinden geleni yaptın,transferinde yapıldı DUR pozitif ol ve bekle canım benim ,gerçekten çok gerginsin,bak ben mesela moralimi tavanda tutmaya özen gösteriyorum(mağzalarda bebiş kıyafetlerine bakıyorum ''bundan alırım'' ''bunlar bebişlerime çok yakışacak''diyorum ve moral seviyem TAVANDA vücutta gerginlik yok,uffffff bebitocum sana kitap ta önerdim ''o kafadan atma bişey de değil'' yani ,uydurmada değil allahın sana verdiği üstün nitelikler ama sen olumsuzluğa kullanıyorsun,sen acil tarafından SECRET da oku bence (belki okumuşsundurda,bana çok duacı olacaksın bak gör ne olur,DENE kalben yürekten,,,,,,,göreceksin cevabını alacaksınÇok üzgünüm çoook

canım kırıldınmı? yoksa,ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum!.....olumsuz duygular,düşüncelerle oturduğunuz dalı kesiyosunuz,sende biliyorsun ki STRES olmaması gerekiyor transferden beri seni izliyorum( UFFF HİÇ BELİRTİ YOK----KORKUYORUM-YA YOKSA-TUTMAMIŞSA) yansıttığın duygulara bak bebitocum,embriyolar bile isyan edecek bu kadın bizi istemiyo diye,sen elinden geleni yaptın,transferinde yapıldı DUR pozitif ol ve bekle canım benim ,gerçekten çok gerginsin,bak ben mesela moralimi tavanda tutmaya özen gösteriyorum(mağzalarda bebiş kıyafetlerine bakıyorum ''bundan alırım'' ''bunlar bebişlerime çok yakışacak''diyorum ve moral seviyem TAVANDA vücutta gerginlik yok,uffffff bebitocum sana kitap ta önerdim ''o kafadan atma bişey de değil'' yani ,uydurmada değil allahın sana verdiği üstün nitelikler ama sen olumsuzluğa kullanıyorsun,sen acil tarafından SECRET da oku bence (belki okumuşsundurda,bana çok duacı olacaksın bak gör ne olur,DENE kalben yürekten,,,,,,,göreceksin cevabını alacaksınÇok üzgünüm çoook

kizlar mutlu ve bebekli seneler dilerim:))monetaya katiliyorum kendinizi dinlemeyi birakin...bakin temmuzda bhcg aldim hamileydim pazartesi 2.testi yaptirip saglikli olupolmadiigni kontrol edecektik ben cumartesi aksami bir evham yaptim pazar aksamoi sabaha kadar uyumadim ya kotu cikarsa ve pzt sabahi sagliksiz bir deger cikti hep bunu kendimin evhamla kotu dusuncelerle yaptigimainandim :KK43:(sanki sagligini bozdum :KK43:((o yuzden pozitif olun mutlu dusunun:):ecrin_bebek:

arkadaşlar sizlerin olumsuz denemelerinizden sonraki adetinizde gecikme olmuş muydu.negatif sonucu aldıgım gün benim adet günümdü aynı zamanda ve aynı gün adet olmuştum.ondan sonraki ay yani bu ay bir hafta oldu gelmedi.sizdede böyle gecikme olan varsa yazsın lütfen ve aynı zamanda test yapıldı geçen gün prolaktin yüksek çıktı.bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.

arkadaşlar sizlerin olumsuz denemelerinizden sonraki adetinizde gecikme olmuş muydu.negatif sonucu aldıgım gün benim adet günümdü aynı zamanda ve aynı gün adet olmuştum.ondan sonraki ay yani bu ay bir hafta oldu gelmedi.sizdede böyle gecikme olan varsa yazsın lütfen ve aynı zamanda test yapıldı geçen gün prolaktin yüksek çıktı.bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.

aray cım,benim bir iki gün içinde olmuştu,bu ay düzensiz olduğunu söylüyorsun anladığım kadar,e hayatım o kadar çok hormon ilacı alıyoruzki,altüst olmaması mümkün değil benim 1,5-2sene düzensiz gitti,benim bildiğim kadarıyla normal,,,,,amaaaaa!....allahtır belki hamilesindir kızzzz,bi baktır istersen,kaçgün gecikti?,,,,,,,,,,,sevgiler

valla aray cım ne güzel olur değilmi?.....şamda kayısı:sm_cool:

sagol canım allah sesini duysun.bir hafta oldu.gelecek gibi adet agrılarım var ama gelmiyor.geçen hafta doktora gittim ikinci deneme için kontrole.olsaydı ultrasonda görürlerdi.inşallah başka rahatsızlıklar çıkmasın doktorları görmekten bıktım vallahi.

sagol canım allah sesini duysun.bir hafta oldu.gelecek gibi adet agrılarım var ama gelmiyor.geçen hafta doktora gittim ikinci deneme için kontrole.olsaydı ultrasonda görürlerdi.inşallah başka rahatsızlıklar çıkmasın doktorları görmekten bıktım vallahi.
rutin bir gecikmedir o zaman,,,normal yani böyle dengesiz gitmesi(bir sürü ilaç kullanılıyor),,,,,,gripin veya aspirin iç söker bu ikisi(gripin içersen içini aç az suya karıştır),,,2 deneme için nereye??karar verdin sende benim gibi bayağı araştırdın,,,kib

canım ya moralını bozma kaçıncı gun bu gun o da önemlı ve idrar testı ise çok guvenme....

kzlar ben sabah dayanamadım evde test yaptım,,,negatif çıktı moralim çok bozuk:KK43:(

el*muallim arkadaş doğru söylüyorineden 12.gün ve kan testi diyorlar???????bir bildikleri var!........hem idrar hemde çok erken bakmışsın,benim bildiğim idrar testi adetin 15-20 gün gecikir o zaman sağlıklı bilgi verir,,,,,,,,bizimkiler kanda baklıyor canım erken öğrenmek amacıyla ki 12 .gün normali

hemen moralını bozma onıkı gun mutlaka önemli benım doktorum çnce yapılması daıma yanıltır demıştı zaten idrar kesın bılgı vermez daha bebişin kesesı bıle ortada yok kı ancak kanla çıkar.......... hadı baozma moralını canı m dualarımız senınle.........

bizim söylediklerimiz seni rahatlatmayacak enver beyle veya ordaki bilgili birisiyle konuş,,,şimdi olmadık yere kendini üzeceksin tuttuysada tehlikeye sokacaksın yaaa:mymeka:

X