38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Evimicin, canim gecmis olsun. Tekrar doktora gittin mi? Umarim kanaman kesilmistir sen ve bebegin iyisinizdir.

Alkan, biraz once yazmayi unuttum, Clarissa kot etegini ve sac bandini senin bebegin icin saklayacagini soyledi, yakinda guzel haberlerini bekliyoruz.

Kanamam uc gundur yok. Doktor ertesi gunu de bakti hersey normal gorunuyor dedi. Plasentanin asagi yerlesimi neden olabilir dedi. O da yukari cikmaya baslamis. Bir kabustu gecti diyorum artik. Ucte biri bitti, hayirlisiyla doguma giderken dualarinizi isteyecegim insallah. Allahim uzmesin hicbirimizi, cok ama cok dua ediyorum inanin.
Herkese huzur dolu uykular...

sema ..sen kac yasindasin canim..ilk hamileliyinmi..ne yasiyorsun hamileliyide nasil gidiyor..

bende 37 yaşındayım canım ......hamilelik şuan çok iyii.....bulantılar yok oldu 13 haftada ...... lekelenme olmuştu bende 9 haftada bayada uzun sürdü 2 hafta cıvarı ....şuan çok iyim....yarın kontrolum var... progestan kulanıyorum .... bugün 4 cu aydan gün aldık belki gerek kalmaz progestana...sen nasılsın canım minoşların nasıl umarım iyisiniz

toanacım bu arada ilk hamilelik ....bir düşük var tüp bebekte bir biyokimiyasal gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı:2::2:

canım benim üzulme geçer inşallah .....bende aynı şey yaşadım kanamam olmuştu 2 hafta azar azar doktorumda dediki tam olarak kanamanın sebebi bilemem ama plasenta yukarı çıkınca kanama yapabilirmış....sen moralini yüksek tut çok önemli çunkü ...bol bol dinlen....kolay degil biliyorum bende yaşadım piskolojim bozulmuştu kan göre göre ...ama yapılacak birsey yok....tam 12 haftama girdimde kanama kesildi....kaç haftalıksın??

kızlar merhaba
ben de tüp deniyorum
uzun protokol
lucrin iğnemi adetin 21. günü akşam kullanmaya başladım saat 9 vuruluyordum
gonal f ve menegonada adetimin 3. günü başladım
ama ben hemşireme sormadım oda bana söylemedi bu iğneleride akşam 8 vuruldum bugün 5. günüm
takip çizergemde dikkatimi bugün çekti lucrin için sabah yazıyor
şimdi ben acaba büyük bir hata yapmış olabilirmiyim???
siz nasıl kullandınız???

canım benim üzulme geçer inşallah .....bende aynı şey yaşadım kanamam olmuştu 2 hafta azar azar doktorumda dediki tam olarak kanamanın sebebi bilemem ama plasenta yukarı çıkınca kanama yapabilirmış....sen moralini yüksek tut çok önemli çunkü ...bol bol dinlen....kolay degil biliyorum bende yaşadım piskolojim bozulmuştu kan göre göre ...ama yapılacak birsey yok....tam 12 haftama girdimde kanama kesildi....kaç haftalıksın??

yarın kontrolum var,uykularım kaçtı ya yumurtalarım gelişmedi diye,yardımcı olurmusunuz???????????

canım ben kullanmıştım.dr um akşam vurmamı söylemişti.ben üçünüde arka rakaya yapıyordum.zaten sonuçta almadım bu tedavilerden.ama bir sorun olcağını sanmıyorum.inşaAllah yumurtaların güzel güzel büyümüştür üzme kendini.

hiç bilgim yok canım benim .....bende tüp bebek tedavisi gördum ama lucrin kulanmamıştım ......

slm arkadaşlar her pozitif sonuç alana soruorum artık ; bende 2 gün önce negatif sonucunu aldım çok üzüldüm sizler nerde yaptırdınız ben şimdi yeni bi merkez arıorum dr um çok ii biriydi ancak 2 olumsuz aşılama we 1 i de tüp bebek de olumsuzluk yaşayınca hayal kırıklına uğradım bi sonraki denememi başka bi yerde yapmak istiorum nereyi tawsiye edersiniz şimdiden tşkr e.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

badenur geçen hafta 8-9 haftadır hiç kalkmadan yatmaktan sırt ağrılarından, hiçbirşey yiyemesinden, devamlı kusmalarından, böbreklerinin iflas ettiğinden, damar yolu bulunamadığından ve damarların sıvı almadığından yakınıyordu. çok yorulmuştu. perşembe gecesi fenalaşmış. nefes alamamış. cuma sabah muayenede emboli riski nedeniyle ilaç tedavisini kesmişler. 2 saatte bir kaldırıp yürütüyorlarmış ve sadece serum veriyorlarmış. bebekler 1400 gr civarında olmuşlar. dün yazıştığımdan beri eğer arada doğmadılarsa bugün 30+0 oldular. doktorlar bebekler için yeterli bir süre siz elinizden geleni yaptınız artık sizin önceliğiniz diyorlarmış. ya su ya kan gelmesini bekliyorlarmış. böyle birşey olunca artık bebekleri alacaklar. tedavi+hamilelikte onun kadar çekeni görmedim. çok zor bir hamilelik geçirdi. hepsi sağlıkla kurtulur inşallah.

Gunaydin Denizbulut,

Badenur'a gecmis olsun, dualarin onunla ve bebisleri ile, insallah her sey iyi olacak, kendisi sagligina bebislerde artik gelirlerde anne biraz kendine gelir. Allah direnc ve sabir versin , kolay degil, hic kolay degil.. cok seye katlanmis.

bende su an yatiyorum, dun 2 adet embrio tranfer oldu, ancak tuvalete kalkiyorum, kahvaltiyi esim yataga getiriyor
Bakiyorumda biz anneler nelere katlaniyoruz, biz kadinlar cok gucluyuz, hic pes etmiyoruz:))

sevgiler herkese

Allah yardimcisi olsum. Dualarim onunla.

Hayirli olsun. Bebek olsun, yuzun gulsun insallah.

günaydın kızlarr
inşallah çok güzel bir hafta ve ay geçiririz..hepimizin göbüşleri bebişlerle dolsunnn

Son düzenleme:

evimicin çok sevindim canım.Hadi artık rahat et üzme kendini de oğlanı da keyfini çıkar hamileliğin .Sen çoktaaan hakettin Sağlıkla kalın...

canım o ıkı yumos can olsun ınsallah ama cok yatma kabız olmaman gerekıyor bılıyorsun. kalk dolas yuruyus yap 12 gunu yatarak gecırme sakın...
hadı guzel haberler alıcaz bılıyorum ıcıme doguyor..:)

kıyamam ya.yoğun bakımda 3 gün kalmıştım o korku yeter insan.kızcağız haftalardır hastanede.ama doğsalar da bi sıkıntı olacağını sanmıyoru.sadece küvözde 1 ay kadar kalırlar.sağlıklı olsunlarda.dilerim biraz daha beklerler.

Gunaydın arkadaşlar......Hepınıze guzel bır hafta dılıyorum..

Bana mesajlarıyla destek olan ıyı dıleklerını ve dualarını ıleten tum arkadaşlara gonulden teşekkur edıyorum .. İyı kı varsınız ....Bazen ınsan kalabalıklar ıcınde bıle yalnız hıssedebılıyor kendını hatta en yakınım dedıgın ınsanlar bıle sızın ıcınızde yasadıgınız sessız fırtınannın seslerını duymuyor ya da o fırtına onları o kadar etkılemıyor ....Ama benım ıcım rahat cunku benım endıslerımı , cektıgım sıkıntıları anlayan dostlarım var .. Onların yazacagı bır kac satır bıle sızın ıcınıze umut fılızlerını ekmeye yetıyor da artıyor bıle..... Cok sagolun ..

Rıuse kendı derdımden once senın hamılelıgının Allahın ıznıyle sorunsuz devam etmesıne cok sevındım ... Gercekten bızım ıcın zor bır sınav... Bazı topıklerde ınsanlar bebeklerının cınsıyetlerınden ,aşermelerden ,aldıkları esyalardan konusurken ben onları tebessumle ızlıyorum .. cunku bız de bugun 16 haftayı bıtırdık ama her ultrason masasına yattıgımda sordugum ılk soru kalbı atıyor mu? yasıyor mu? sorusu... Onun dısındakı her sey benım için onemlı degıl .. Evet kelımesını duyduktan sonra sankı dunya duruyor .. Tarıfı anlatılamaz bır psıkolojı ..cunku dr dan geldıgımız gunun aksamı benım tehlıke canlarım calmaya baslıyor .. Yaa bır sey olduysa ya artık kalbı durduysa ....Artık esım bıle benı delı ılan ettı...

Neyse Allaha sıgınmaktan baska caremız yok .. bu ugurda savas veren ,ısteyen ,dıleyen herkese ama herkese annelık duygusunu yaşatsın ...Hepınız benım de dualarımdasınız ..

Rıuse kanamanın bıtmesıne cok sevındım . gozun aydın ..Allah saglıcakla kaucagına almayı nasıp etsın ..

Toana ... hamılelık nasıl gıdıyor dıye sormuşsun... Inan bılmıyorum .. hala boslukta gıbıyım .. sakın benı karamasar sanmayın sadece yolunu kaybetmıs bırı gıbıyım .. Senın bebeklerını saglıcakla kucagına alacagına ınancım tam .. Allah yar ve yardımcın olsun ...

Bugun 16 haftalık olduk ALLAHIN IZNIYLE .... Ama ben hala hareketlerını hıssedemıyorum sanırım bunun da psıkolojımde buyuk etkısı var .. Şu kalp dınleme cıhazlarından sıparıs verdık 2 hafta oldu hala gelmedı .. Belkı o bıraz benı rahatlatır .. tecrubelı anneler erken hısseder dıyorlar ama ben de hala bır hareket yok .. Denızbulut alabama altınyunus zarpdenız baharnaz sız de nasıldı ?

Yenı gelen ve tedavı planları yapan tedavıde olan tum arkadaşlar hosgeldınız .. Inanın burası dogru topık .. bu gun olmazsa bır gun mutlaka ...

Denızgeldı ozellıkle umutsuz oldugum zaman senın sumuklu bocegı okuyorum .. yuregım sıcacık oluyor ... kendımı ıyı hıssettıgım bır gun sana bır sey anlatacagım ... Denızı benım ıcın op lutfen ... Ama boynundan...

Bıraz ıc kararttım bılıyorum .. Hepınızı ama hepınız cok sevıyorum .. Sevgıyle kalın .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…