canım inşallah hamiş olursun...hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..arkadaşlar,bugün çatlatma iğnem vuruldu,dualarınıza ihtiyacım var.ilk defa bu ay 4tane yumoş olmuş,benim hep 2tane oluyordu.şaştım valla.boyları,9,16,16.36,ve20mm.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
herkese sağlıklı bir gebelik ve ardından sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
canım inşallah hamiş olursun...hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
hoşgeldin cnm...seni tanıyabilirmiyiz..
arkadaşlar,bugün çatlatma iğnem vuruldu,dualarınıza ihtiyacım var.ilk defa bu ay 4tane yumoş olmuş,benim hep 2tane oluyordu.şaştım valla.boyları,9,16,16.36,ve20mm.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
kızlar ben 37 yaşındayım benide aranıza alırmısınız?
tatlım hoşbulduk çok teşekker ederim..tşk ler canım.yeni sayılırım bendeçok fazla yorumlara katılamıyorum ama devamlı sizleri takip ediyorum.sizlerin sayesinde doktorlardan öğrenmediğimiz şeyleri öğreniyorum.tatlım ben 42 yaşındayım,izmirdeyim,2 kızım var.15 ve 14 yaşında.büyük kızım doktor hatası sonucu zihinsel engelli ama sınır zeka diyorlar.çok şükür okuma yazmayı öğrendi,hatta bilgisayarda benden iyi.17 sene evliliğimin ardından eşim başka bir bayan için bizi terk etti.kızlarım 8 yaşındaydı daha.kötü günlerdi,izleri kalsada geçti gittti.bu 2.evliliğimeşim bekardı yani çocuğu yok ve çok istiyor.allah bozmasın bu eşimden yüzüm güldü.2sene önce doğal yolla hamile kaldım,tüm testlerim normal olmasına karşın amniyosentez istediler,eşim istemedi ama ben doktor istiyor yaptıralım dedim yaptırdık 5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye yattım kese delinmişti.15. gün su iyice azalınca kalbi durdu bebişimin.5buçuk aylık normal doğumla doğurttular,hastane hikayemde bambaşka bir olaydı çok üzücü daha sonra anlatırım.tüm kontröllerde kız çıkmıştı ama erkek bebekti doğurduğum.ne diyeyim...6-7 ay korunun dedi dr. korunduk .sonra baktık olmuyor dr.a koştuk amh değerleri düşük çıktı 0.272.gonalf ve ovitrelle başladık olmadı,dr değiştirdik,2 ay klomen tedavisi olmadıbirkaç ay oluruna bıraktım olmadı,2 ay ne bulursam içtim incir kürü hayıttohumu,aslanpençesi,arısütü,bal,polen vs vs.52 kilodan 65 kiloya çıktım bu arada tabii.morallar sıfır bu ay tekrar gonalf 450 kullandım(bu ilacımıda durumum iyi olmadığı için siteden topraksu arkadaşım adanadan bana bağışladı,allah razı olsun ondan, sağsalim bebişini kucağına alsın inşallah)bu günde çatlatma iğnesi oldum işte bakalım.hem yumurta az olanda iğnesiz büyümüyor.işin kötü yanıeşim tüpbebek ve aşılamaya son derece karşı bi insan.biraz sabit fikirli bu konuda.olursa bende istiyorum hayat telaşı ,diğer eşin yaşattığı sıkıntılar,çocuklarım hangi arada büyüdüler hiç anlamadım.kızlarımda istiyor.rabbim kabul eder inşallah isteklerimizi.bu sitenin müptelası oldum resmen,günde işlerimin arasındasık sık açıp bakıyorum,kimi onlarla üzülüp ağlayıp kimi onlarla seviniyorum.tanımasamda hepinize canı gönülden duacıyım.iyiki varsınız.
hoş geldin .......
Merhabalar arkadaslar,
Hep okuyorum ama cevap yazamiyordum...sizler benim ailem oldunuz , bana umut verdiniz....dualarim hep sizlerle idi, cogu zaman agladim, hele su son haftadan beri hormonlar beni dahada duygusallastirdi
Obur topik'den Alkan ve Lenovayi taniyorum...kizlar selam.
Alkancim canim cok uzuldum sonuclarin icin ama canim kendini uzme, cunku biliyorum nasil bir duygu oldugunu, sende bu azim, bu sabir ve bu espri oldukca ben eminim basaracaksin ve bebisin gelecek...ve bu haberi bizlerle paylasacaksin.
Lenovacim yanilmiyorsam sende nisani bekliyorsun tedavini baslamak icin . Nerede yapmayi dusunuyorsun? herhalde sen Istanbul dasin...bol sanslar, bol yumoslar...ve insallah Rabbim bir bebis verir.
Arkadaslar ben 41 yasindayim ve 2.ci IVF basvurdum ve su an halen Istanbuldayim (ben yurtdisinda yasiyorum) ve 20 gunder oteldeyiz. gecen sene Memorial'da yapmistim ama sonuc negatif idi ve pek menmun kalmamistik oradan.
Bu senede Bruksel'de yapiyoruz. Ben burada hysteroscopy oldum Yucel Bey yapti kendisi ile Belcikada gorusup oyle karar verdik. Yucel Bey ve tum ekibinden ne kadar menmun oldugumu anlatamam arkadaslar. Gecen sene stres'den kendimi alamamistim, berbat idim ve pek umutlu degildim...birde transferden bir gun sonra ucak seyahatina cikabilecegimiz soylemisler...ama feci bir sancim olmustu havaalaninda...
Neyse Bruksel Tupbebek merkezinden cok menmunuz, Yucel Bey , Husamettin Bey ve butun hemsireler, herkes cok guler yuzluler, cok sevecen aynen aile gibi burasi...herkese tavsiye ediyorum, neden olmuyor diye aratiriyorlar, 5, 6 defa deneyipde olumlu haber almayanlar buraya geliyorlar genelde.
Bu gun OPU oldum, 3 yumos toplandi...insallah iyi kaliteli olurlar ve transfer pazar veya pazartesi olacak.ben 3 gun dinlenipde sonra Ingiltereye donecegiz...artik evimi ozledim:))
Butun bu yolda olan arkadaslara Rabbim guzel bir hayirli bebis verir...amin!
Arkadaslar hepinizi optum, dualarim sizlerle
kendinize iyi bakin....hamile olan arkadaslarada Rabbim hayirli , saglikli hamilelik ve hayirli ve saglikli evlatlar
Canim,
Yecen sene mayis ayinda ben Sisli Memorialde IVF olmustum, doktorumda Nur hanimdi kendisi cok iyi,Aynur Hnmda cok iyi... diyecek bir seyim yok doktorlara. Orasi butun stres yuku cok yogun oldugundan dolayi, benim tedavim biraz travmatik olmustu , fazla bir sey yazmak istemiyorum baska arkadaslari etkilemek icin, hemde bunlar benim yasadiklarim, herkes ayni seyi yasamaz.
Ama bana soyle geldi Memorial genc bayanlarla daha cok ilgilenmek istiyorlar cunku basari oranlari yuksek oluyor, bizim yaslarimizdakiler statistiklerini dusuruyor.
O yuzdende ben tam bir senedir tam kendime gelmeyi bekledim, kendimi iyice hazirladim ve arastirdim ...nereye gidebilirimki diye...sonuc Bruksel oldu. Yucel Bey belcikada oluyor ayda bir hafta onunla taaa gittik Bruksele gorustuk, bizim testleri, HSG her seyi degerlendirdi ve hysteroscoy yapmam gerek demisti. Fazla beklemeyin hemen gelin Istanbula ve baslariz demisti.
Subata herseyi ayarladik ama adetim denk dusmedi herseyi iptal ettik, tekrar ucak biletlere felan ve ben kontrol hapi aldim adetimin tarihini kontrol edebilmek icin ve Marta basladik:))
Bu sene hic stres cekmedim diyebilirim, bu sene oyle rahattimki, insallah hersey guzel olacak.
Ne hysteroscopymde nede OPU'mda stres cektim, gecen sene OPUda beni gorecektiniz..:))
Hysteroscopyden ciktim biraz kanamam oldu sonra otele donduk, ne bir agri, sanci ve nede kanama. Her sey super oldu ve 3 gun sonrada Tedavime basladim. Burada Puregon ve menogon bir arada kullaniyorsun, biraz kaslarim ve eklemlerim zorlandi cunku bir kaza gecirmistim ve kas ve eklem sorunlarim var. Igneler ucu cok ince kalemler ile yapiliyor dolayisiyla hic bir alerji, sisme felan yok, gecen sene gobegim felaket olmustu, sismeler, allerjiler ve sonra mas mavi olmustu hic yuruyemiyordum. Burada menogon kalcadan vuruluyor oda iyi bir yonden. ben menmun oldum.
Yucel Karaman bu merkezin basinda cok mutevazi, ender bir Hoca cok az konusuyor ama hastasina deger veriyor, dinliyor, rahatlatiyor, operasyonlardan sonra gelip konusuyor, Husamettin Beyde oyle zaten...gecen sene OPuda doktorumu bile gormedim hemsireler demisdi ne kadar folikul toplandigini.
Lenova ben sana Brukseli oneririm cunku dedigim gibi Yucel bey arastiriyor neden olmuyor tup bebekler diye ve sansini artiriyor. Eslerin spermlerinde sorun varsa ( sekil bozuklugu, vs) bunlar IMSI teknigini kulanip en iyi spermleri secip injeksiyon yapiyorlar.
Istersen bir once gorus kendisi ile, testlerini goster ona o degerlendirir.
Belkide tek sey biraz uzak sana sen asya yakasindasin ama oda sorun degil cuku her 3 gun ultrasona cagiriyorlar yani ben 5 defa ultrason yapildim.
Sorularin varsa ben elimden geldikce cevaplarim
Benim transferde yarin sabah olacak ( 2nci gun) gecen sene 3 gun olmustu
Tedavide olan arkadaslarin hepisine bol sanslar diliyorum, ve herseyin gonlunuzce olmasi dilegi ile
Sevgile kucakliyorum
xxxxx
Merhaba arkadaşlar aslında hepınızın hatırını tek tek sormak hepınıze ayrı ayrı yazmayı cok ısterdım ... Ama o enerjıyı kendımde goremıyorum .. maalesef bende de haberler kotu ...Hamılelıgımın basından berı sıkıntılı gözüken plesanta olması gerekenden buyuk cıktı .. nerdeyse bebegın ustune bastırmıs ve onun hareketlerını kısıtlayacak buyuklukte .. sebebi arasında sayılan nedenlerın hıcbırı ben de yok .. kan uyusmazlığı , dıabet, odem vs...ayrıntılı ultarasona gırdım .. bebegın butun olcumlerı normal ama amnıyo sıvısı sınırda yanı aza yakın.. plesantada olması gerekenden buyuk .. moralım cok bozuk ..her hafta kontrole gıdecegım ınşallah duzelır
hepınızecok selam ..dualarınızı eksık etmeyın...
Alkan sonucun olumlu cıkmasını butun kalbımle dılıyorum ınan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?