Canim,
Yecen sene mayis ayinda ben Sisli Memorialde IVF olmustum, doktorumda Nur hanimdi kendisi cok iyi,Aynur Hnmda cok iyi... diyecek bir seyim yok doktorlara. Orasi butun stres yuku cok yogun oldugundan dolayi, benim tedavim biraz travmatik olmustu , fazla bir sey yazmak istemiyorum baska arkadaslari etkilemek icin, hemde bunlar benim yasadiklarim, herkes ayni seyi yasamaz.
Ama bana soyle geldi Memorial genc bayanlarla daha cok ilgilenmek istiyorlar cunku basari oranlari yuksek oluyor, bizim yaslarimizdakiler statistiklerini dusuruyor.
O yuzdende ben tam bir senedir tam kendime gelmeyi bekledim, kendimi iyice hazirladim ve arastirdim ...nereye gidebilirimki diye...sonuc Bruksel oldu. Yucel Bey belcikada oluyor ayda bir hafta onunla taaa gittik Bruksele gorustuk, bizim testleri, HSG her seyi degerlendirdi ve hysteroscoy yapmam gerek demisti. Fazla beklemeyin hemen gelin Istanbula ve baslariz demisti.
Subata herseyi ayarladik ama adetim denk dusmedi herseyi iptal ettik, tekrar ucak biletlere felan ve ben kontrol hapi aldim adetimin tarihini kontrol edebilmek icin ve Marta basladik:))
Bu sene hic stres cekmedim diyebilirim, bu sene oyle rahattimki, insallah hersey guzel olacak.
Ne hysteroscopymde nede OPU'mda stres cektim, gecen sene OPUda beni gorecektiniz..:))
Hysteroscopyden ciktim biraz kanamam oldu sonra otele donduk, ne bir agri, sanci ve nede kanama. Her sey super oldu ve 3 gun sonrada Tedavime basladim. Burada Puregon ve menogon bir arada kullaniyorsun, biraz kaslarim ve eklemlerim zorlandi cunku bir kaza gecirmistim ve kas ve eklem sorunlarim var. Igneler ucu cok ince kalemler ile yapiliyor dolayisiyla hic bir alerji, sisme felan yok, gecen sene gobegim felaket olmustu, sismeler, allerjiler ve sonra mas mavi olmustu hic yuruyemiyordum. Burada menogon kalcadan vuruluyor oda iyi bir yonden. ben menmun oldum.
Yucel Karaman bu merkezin basinda cok mutevazi, ender bir Hoca cok az konusuyor ama hastasina deger veriyor, dinliyor, rahatlatiyor, operasyonlardan sonra gelip konusuyor, Husamettin Beyde oyle zaten...gecen sene OPuda doktorumu bile gormedim hemsireler demisdi ne kadar folikul toplandigini.
Lenova ben sana Brukseli oneririm cunku dedigim gibi Yucel bey arastiriyor neden olmuyor tup bebekler diye ve sansini artiriyor. Eslerin spermlerinde sorun varsa ( sekil bozuklugu, vs) bunlar IMSI teknigini kulanip en iyi spermleri secip injeksiyon yapiyorlar.
Istersen bir once gorus kendisi ile, testlerini goster ona o degerlendirir.
Belkide tek sey biraz uzak sana sen asya yakasindasin ama oda sorun degil cuku her 3 gun ultrasona cagiriyorlar yani ben 5 defa ultrason yapildim.
Sorularin varsa ben elimden geldikce cevaplarim
Benim transferde yarin sabah olacak ( 2nci gun) gecen sene 3 gun olmustu
Tedavide olan arkadaslarin hepisine bol sanslar diliyorum, ve herseyin gonlunuzce olmasi dilegi ile
Sevgile kucakliyorum
xxxxx