38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydin kizlar hepinize hayirli gunler olsun insallahh..

Cans..canim benim nediyim zor biliyorum ama senin oglusun sana cektiriyo gelicek annesi kucagina gelicekte nazli cikti nedense..insallah rabbim korktuguna ugratmaz dr kontrolu iyi tabi her hafta istediyse ..bozma moralini bak sen neler atlattin bunlarida atlatican inan bana.. opuyorum ..

Alkan verdimi acaba kan hayirlisiyla haberini alsin tabi hakkina hayirlisi neyse o olsun insallahh..

çok tşkler toanacım allah tamamına erdirsin ....cınsıyet belli degil daha canım ....13 haftalık daha 1...2 hafta sonra öreniriz inşallah ....görüşmek üzere

Guzel yurekli arkadasim benim. Allah yardimcin olsun? Bebegini sana bagislasin. Sana hediyesini korusun. Bu mutlulugu sana cok gormesin. Cok su icsen, patlayana kadar icsen nasil olur? Ben oyle yapiyorum.en son dun sabah ayni siddette kanmam oldu bir daha da olmadi. Yuregim agzimda bekliyorum.

Selam Arkadaslar
Toanacim nasilsin? sana özelden yazmistim sanirim gelmedi baska arkadasta aynisini soyledi sorun var.
Gec oldu ama basin sagolsun canim Rabbim sabir versin Yuce Rabbim yavrularini kucagina almayi nasip etsin ins sabir isiAllahim kimsenin kucagini bos birakmasin Aminnnn
Kucagimda-sipam var zor yaziyorum< illa tutturmus ben yazacam diyor.Canim hollandanin neresindesin?

Sabah kanı verdim sonucu da öğrendim ama fosss çıktı şekerler...Napalım kısmet değilmiş zaten olsaydı da büyük süpriz olacaktı.Kendimi bir şekilde teselli edip önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.Şimdi düşünüyorum kalkıp elektrik süpürgesini takıp foşur foşur süpürsem miiiiiii,yoksa gidip saçlarımın dipleri çıkmış onları mı boyatsam bilmiyorum artık.Ama önce bi sigara yakasım geliyor.Yanında da türkiş kahve:)))internetten bi müslüm şarkısı da indirsem fena olmıycak damardan damardan...
Arkadaşlar,yüreği benim için atan herkese hepinize teşekkür ederim.Hepiniz çok tatlısınız çok iyisiniz.Bu uğurda hep birlikte mücadeleye devam.Ben buralarda olucam ve sizlerle iletişim kurmak için hep birşeyler bulucam yazıcam merak etmeyin.
Sizi seviyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın...

Selam cans inanin sizleri hep takip ediyorum ve her zaman duamdasiniz..Rabbim buyuk ins birazcik sabir ve duayla ascaksin ins kuzucugun coook nazli annesi bende coook zorlu bir hamilelik gecirmistim.
Bunlarin hepsi imtehan 20 sene bekledim 9 aydada benim icin daha zor gecti rizikolu hamilelik gecirdim her hafta doktordaydim ins bebek buyudukce sorun olmaz Rabbim yar ve yardimciniz olsun sevgiler

Cok uzuldum . Dunden beri hep aklimdaydin. Elimizden gelmeyen seyler icin lanet olsun demekten baska birsey yapamiyoruz anasini satayim. Ne olur kizma ama daha yumurtan bitmedi....zaman belki sana tekrar ayni gucu verir.

Cok uzuldum . Dunden beri hep aklimdaydin. Elimizden gelmeyen seyler icin lanet olsun demekten baska birsey yapamiyoruz anasini satayim. Ne olur kizma ama daha yumurtan bitmedi....zaman belki sana tekrar ayni gucu verir.
Sen sakın hiç bir şey için çok üzülme.Kendine ve bebeğine iyi bak.Evet yumurta olduğu sürece denemeğe devam.Artık annemin dediği gibi kafamızdaki fesi mi satarız yoksa dötümüzdeki donumuzu mu satarız naparız gene yaparız.Şaka bir yana herşey olacağa varıyor.Allah kısmet etmedikçe de bir şey olmuyor.Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin Amin...Öpüyorum hoşçakal...

nil1971..sagol canim dileklerin icin..hayir ozelden gelmedi msjin..hayirdir birseymi vardi..sipani ALLAH BAGISLASIN SANA ..canim ben hollandanin belcika sinirinda bir sehrindeyim..sendemi hollanda dasin..

selam

Alkan bu kesin sonuçmu canım ya. İnşallah dediğin gibi sonraki ilk maçta güzel haber alırız.

Kangurum saol canım, sevgiler.

Cans İnşallah sağlıkla ilerler haftaların, her hafta kontrolde olman iyi canım. benimde hamişlikte bir ara sıvı azalması olmuştu drum streste bu durumu etkiliyor demişti. İnşallah yavruna sağlıkla kavuşacaksın.

evimiçin sende yavrunu İnşallah sağlıkla kucaklayacaksın.

Deniz Bulut Enes Batu abisini geçmesin bu aksiyonlarda :) Enes şimdilik emekleme olduğu yerde kalkma çabası içinde canım. ( eller yerde toto havada) bir yerlere tutunarak kalkma cesareti gösteriyor zaman zaman ama bazen kendini yere atıveriyor ben olmasam arkasında nolur bilemiyorum.

Deniz Geldi aman canım dikkat et pc süslünün yatağının içinde düşünemiyorum vazgeçemiyorsun haklısın canım hep okumalı hep araştırmalısın :)

sevgiler herkese...

alkancım ne deyim canım bu durumda pek bişey söylenemiyor.ama şükür sen iyisin şimdiden sonrasını düşünüyorsan kutlarım canım.bu bebe bişekile gelecek inşaAllah.amma erken amma geç hoş şimdi bile erken değil ama (hepimiz için)ama bundan sonraki ilk denemede bile olsa ben erken diyecem.rabbim hiçbirimiz bu yoldaki emekrini boşa çıkarmasın.bu yoldaki tümmmm hatunlar hak ediyoryaaa bebişi.seni çok çok öpüyorum.

cans canım böyle bişyi ilk kez duyuyorum,kimbilir daha neler duyacağız.dr söyledimi peki plasenta da büyümeye devam ediyormu.yok bu ölçüde kalsa zaten bebek onu geçer inşaAllah.senini bebeğinde mücadeleci oda kazanacak allahın izniyle bak görüceksin canım.

Selam alkancim
Inanki yuregim senin icin atti tanimiyorum ama mai ve sana bol bol dua ediyorum.Nasipten ötesi yoook seni oyle guzel anliyorumki (Bu ugurda mucadeleye devam hep birlikte)evet canim savasa devam once saglik bende ikinci maca baslayacagim hayirlisi takibini Semra hanimmi yapti?
Sanirim ultra kisa protokol uygulanmis benim son tedaimdede ultra kisa on görulmustu.Kismette varsa gelecek ins Mevlam hepimize kolaylik versin AMINNN

nil1971..sagol canim dileklerin icin..hayir ozelden gelmedi msjin..hayirdir birseymi vardi..sipani ALLAH BAGISLASIN SANA ..canim ben hollandanin belcika sinirinda bir sehrindeyim..sendemi hollanda dasin..

Toana bana coook yakinsin canimyaaa bende Kölndeyim bellimi olur görusuruz.Cook sagol canim butun yavrularimizi Rabbim bagislasin insallah sevgiler

alkan sigarayı bıraktıysan böyle anlarda çok zordur dayanmak ama kendi sağlığın için diğer seçenekleri dene derim. git saçlarını boyat akşam da eşinle yemeğe git. biraz iç kafayı bul vs. son denemem diyordun ama son olmadan en azından bu sene 1 kez daha dene derim. sonrasında baktın sinirlerin kaldırmıyor kendi haline bırakabilirsin. inşallah süpriz yapar kendi gelir.

cans inşallah düzelir. olmadı sonuna kadar bu şekilde gider daha kötülemez ve bebeği engellemez. sanırım yatarak geçireceksin hamileliği. inşallah şu plesenta düzelir ve bebeğin yolundan çekilip kendi yerine gider

alkan...canım canlı selam

sat anasını babasına....canın sağolsun...canımız sağolsun...
benim bir denememde tek yumurta vardı.opuya girerken zaten tek yumurtam var.aman haaa çok iyi bakın ona demiştim:))
o tek yumurtam da boş çıkmıştı(iyi mi.....yani transfere de gidememiştik
sonra giyindim çıktık eşimle balık yemeyegittik

yalnız değilsin canım....hep yaz...hep burda ol emi hocam...

hocam...üzüldüm...her okuduğuma duacıyım.plesantanın küçülmesini sağlayamıyorlarmı..inşallah herşey yoluna girer.

nil1971..canim gorusmek iyi olurda uzagiz ben nerde almanya koln nerde..ben alamnya duzeldorfda da tedavi gordum ya ondan biliyorum..daha konl ondan uzakta..neysesaglik olsun ..gorusmek uzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…