38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bir dr programında halam izlemiş hareketli çocuk daha iyidir, kasları güzel gelişir, hastalanmaz daha dayanıklı olur demiş doktorlar. tamam maşallah batu nun gelişi mi güzel hastalanmıyor da. yağmur kar kış dışarıdaydı. umarım sıcaktan ve klimadan da hastalanmaz zira bu yaz üstü teraslı fırın gibi olan salonda ve odalarda pencere açmamız olanaksız tırmanma merakı yüzünden. tırmansın ona da alıştık ama bir yandan bıçak süpürge (elektrik li de tamam da uzun saplılar) merdivenden çıkmak ve kayarak inmek vs vs gibi herşeyi tutturup bağırmasa herkes çok daha mutlu olacak

sakınan göze çöp batar derler ya.bizimki de o misal.. evi sıcak yaptık.her türlü korumaya çalıştık.yok üşiyecek hasta olacak diye vden çıkmadım bronşiti azacak diye.hasta olunca da hasta diye çıkmadım.onunla birlikte hapis olduk koca kışevde.üstelik sürekli de hastalandı.1 ay iyi 1hafta 10 gün hasta şeklinde takip etti..(

innnşallah acısını çıkaracağız çokkk yakında...bahara erdik.ama bu akşamda bir garipti hava.müthiş bir rüzgar vardı.:18:dışarıdaydık.nasıl korktum hasta olursa diye.

deniz...bir de bzidaha onları tanımadan yaptıkları şeye harekete kızıyoruz sinirleniyoruz.misal ben,bulaşık makinesini ellemesin diye diye defalarca dil döktüm.çok kereler sinirlendim.sesimi yükselttiğimde oldu elbet.o benim kızım.ama yeni yeni anlıyorum.o bulaşıklara dokunmak istediği zamanlar aslında bana yardım etmek istiyormuş.şimdi bana makinedek, her parçayı(bıçaklar hariç)cam bardaklar dahil....kırılsın...öğrensin camın kırıldığını.her parçayı o veriyor ben yerleştiriyorum.
misal;tezgahı toparlıyorum.o biliyor annecim şimdi burayı toplamam lazım diyorum.o da hemen mutfak dolabını açıyor.bakliyat kutularını ya da işte dolabın içinde ne varsa onların hepsini çıkarıyor.dolap altından tepsi çıkarıyor.çekmeceden de kepçe istiyor.ya da benzeri birşey.sonra karıştırıyor.hüüüp diyor.yani ben her çalıştığımda o da ben de çalışıyorum yani ben de iş yapıyorum demek istiyor.bunu anlıyorum.çünkü benim işim bitince o da topluyor yerlerine koyuyor.yavrum benim...çok taklitçi çok...

haaa bu çıkarımlarım yaşadıklarımdan kesitler.gerçek kesit heh heh..kitabı da okumaya devam ediyorum.önce bitsin.çift dikiş te atayım.sonra yzarım izlenimlerimi.heh.belki sen ozamana okursun.

evet..dışRIYA Bir mağazaya asla alışverişe (kendinize)gidilmez...merdiven görmesin.haklısın.yere atıyor kendini.bakıyorum in çık in çık olmıkyacak.çıkıyoruz(

giderayak bir güldürmelik olsun...(uyku geliyor)dün hava çok güzeldi...kızımı bir parka götürdüm.mahallede farklı bir parka..iki çeşit kaydırak var ya.biri daha küçükler için.denşzle birlikte kaydık.hehehehehhehehhehehehhe....çokkkkkkkkkkkkk güeldi..çokkkkkkkkkkk zevkliydi...oradan okula götürdüm onu okulla tanıştırdım.top oynayan çocukları gördü.
parkta da koca bir köpeği çokk yakından gördü.korkusuz benimki.sarılıp öpecek!....

dönüşte bir arkadaşa uğradık..anlatınca...biraz ayıpladı.koca kadınmışım filan görmemişler gibiymiş filan.çık çık ta çık...hıh.elimi salladım.bananeeeee. görmedim tabiii dedim.umursamadım...

eşimin yorumu:yuh!

not:ilk baştaki paragraf deniz buluttan alıntıdır

Son düzenleme:
selam nil
birgün sizin topiğe de geleceğim....pek ender okuyorum.oğlana öpücük..mmmmm mah

günaydın altınyunus....sana selam göndermemişimhiç.sana özel günaydın

umutun kıvırcıkları duruyormu..öptüm onu

ben de senin duana amin diyorum canım..görürsün görürsün..nasılsa bizim artık.yani inşallah...

Bu nasil bir sevgidir ki tum bu yazdiklarina katlanacak kadar gucludur? Ben buna hic inanmazdim, bu derde dusmeden once.
Isteyen herkese nasip etsin Allahim.

ooooooo.daha bunlar nedir ki...o an aklıma gelenler...
öyle bir sevgi işte.sende bilmiyorsun zaten...kendiliğinden geliyor .yaşadıkça çıkıyor ortaya sevgi...
hayırlısı ile al kucağına inşallah.bak nasıl çıkarıveriyorlar içindeki sevgini

akidecik....kız.deniz buluta katılıyorum.şıp diye hemen hamile kalıverdin ameliyat sonrası...mutlaka anne olursun.inanıyorum...

film başlıyoooor...çayımı koymaya gidiyorum...deniz uyanmadan rahat bir sofra hazırlasam(

geçen bir sabah yakalandık.o uyuyordu.tam çayları koydum.birden çizgi filmlerdeki karakter hızıyla kalkıp ''mamma'' demez mi...
siz bensiz yemek yiyorsunuz ha!der kıvamında...o kıvama gelmeden çıkayım ben...herkese selamlar...

nisa...kız...türkün aklı sonradan gelirmiş derler...netten çıkarken
teşekkür derim canım..ben de çok istiyorum bol bol yazıyiim.ama işte deniz...amanın ses geldi:18:

günaydın altınyunus....sana selam göndermemişimhiç.sana özel günaydın

umutun kıvırcıkları duruyormu..öptüm onu

sana da günaydın deniz.kıvırcıklar uzadıkça daha da kıvrılıyor.
banyoda görmelisiniz saçlar omuzlara kadar iniyor tay gibi oldu kuzum.kesmeye niyetim yok saçlarını hiç.babamız tepeden bağlamadığın sürece sorun yok dedi.bakıcımız bazen arkada ensede topluyor.

denizgeldi'ye cevap.....(ayy ne yaptım böyle anlayamadım.şu an tam karşımda şef, müdür ben kk da:))))

çiçekler misss gibiymiş teşekkürler.

Son düzenleme:
selam
kızlar ne çok yazmışsınız ama çok güzel haberler aldım

Riuse, evimiçin, gözünüzaydın.
Badenurda bu haftalara gelmiş çok sevindim. İnşallah biraz daha sağlıkla bekler bebişleri.
Alkan İnşallah senden de güzel haberler gelir.

Merte Maşallah.
Deniz Bulut Batunun yaptıklarına inanamıyorum ya Maşallah diyeyim :)
Tayf senin yakışıklılarda büyüyorlar Maşallah.
Mai sonuçların güzel çıkmış hadi hayırlısı canım.
Zarpdeniz süslüne Maşallah canım dişleride çıkar yakında Enesinde geç çıkmıştı, birden emeklemeyede başlar.
Denizgeldi süslün zamanının çoğunu alıyor ama yinede uğramayı başarıyorsun canım ben bugünlerde zor gelebiliyorum eskiden açıp okuyabiliyordum bugünlerde onuda zor başarıyorum.
Cans herşey yolunda sağlıkla gelsin bebişin ve diğer hamişlerimizin bebişleri
Merye uğramıyor artık?
Kartopu sevgiler.

Bizde haberler ise Enes bugünlerde nezle, iştahsız ve neşesiz yine dişmi gelcek diye düşünüyorum.

ismini unuttuğum arkadaşlara da sevgiler

acele acele yazayım derken (tam da müdür ve şef karşımda demek istedim) yanlış alıntı yaptım.bu arada şef müdür yardımcısı gibi birşey.

hımmmm.şefi biliyoz canııımm...hayırlı işler...kolay gelsin...

işçiler...emekçiler..çalışanlar....bereketli bol kazançlar...

günaydın sevgili dostlar günaydın hepinize bugününüz diğer günlerden daha güzel olsun inşallah herşeyin başı sağlık hepimizin sağlığı yerinde olur inşallah....
çok güzel haberler var gerçekten insan sevincinden ağlıyor... seni tebrik ederim riuse allah inşallah mükafatını verecek iyiki o doktorun sözünü dinlemedin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....
alkan canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
tayf allah kolaylık versin arkadaşım olsun bak bir taşla iki kuş vurdun sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar .....
toana ve evimiçin artık hamileliğinizin en güzel dönemlerindesiniz inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız. allah banada gösterir inşallah bu güzel duyguyu tattırır...
bahar geçmiş olsun hastaymış enes... canım benim kıyama bir an önce düzelir inşallah...
denizgeldi minik kızınla iyi yapmışsın kaykaydan kaymakla ohh sefan olsun....kime ne ıııhhhh....
denizverdi maşallah clarissa bebek artık bir genç kız olmuş... minik eteğinin altından o bezin görünmesi yokmu yaktı beni mahvetti
alabama , denizbulut ve altınyunus sizinkilerin en zor zamanları merakla herşeyi kurcalamak ve öğrenmek için ellerinden geleni yaparlar dimi... arkadaşımın 18 aylık oğlu var annesi bir şeyi yapmaması için kızdığında gelip aklı sıra bize şikayet ediyor... ellerini aça aça bize annesini yada babasını gösterip ıhhh ıhhh diyor tabi bizde haklı olduklarını söyleyince gidip sinirinden kafasını nereyi bulursa oraya çarpıyor şaşkın....
badenur u her ne kadar tanımasamda allah sağlık versin de sağlıkla iki üç hafta daha geçirip öyle gelsinler dünyaya....
benden şimdilik bu kadar unttuğum arkadaşlar varsa affola...

Son düzenleme:
Herkese hayirli, guzel haftalar olsun. Bende haberler biraz can sikici. Ikigundur cok siddetli kanamam var. oyle ki sanki adetimin en yogun gunlerinden farki yok. Ilk farkettigimde sabahin 2 siydi. Acile gittik. Bebek, kese plesenta hersey normal gorundu. Ertesi gunu doktoruma gittim. Plasentanin asagida olmasindan dolayi bir kanama diye teshis koydu. Rahim agzi kapali, rahim agzi kalinligi cok iyi dedi. Dusuk yok yani. Cvs den dolayi da olamaz dedi cunku uzerinden nerdeyse 5 gun gecti. Peogestandozunu arttirdi, yatak dedi. Kanamanin siddetinin dusukle alakasi yokmus. Cok kanayip dusuk olmaz, iki damla kanayip dusuk olabilir dedi.
Ne bu ya simdi????? Bir rahat nefes alamayacakmiyim? Moralimi tutmaya calisiyorum ama cok canim sikkin.
Allah yavrularinizi korusun, bekleyenleri de artikcok bekletmesin, bize de verdigi hediyesini bagislasin. Bebegim cok bekledim, benimle kal ne olur........

canım benim endişelenmekte haklısın ama doktorun dediğini yap ve dinlen her şey yoluna girecek ne olur canını sıkıp bebeciğini üzme inan hiç bir şey olmayacak.. benim arkadaşımın bir tanesi nerdeyse doğuma kadar çekti kanamayı maşallah şimdi oğluşu üç yaşında .... sakin ol sakin ol ve iyi düşün canım...her şey yoluna girecek....
kendine ve bebeğine dikkat et öpüyorum....

Insallah... Herkesin yuzu gulsun artik. Gulsun de yeni gelenlere umut olalim.

evincim her kanama düşük anlamına gelmez. doktorun bebek iyi diyorsa iyidir. sen kendi doktoruna mı gittin? cvs yapan hayri ermiş miydi? ona da gidebilirsin. onun bakması daha iyi olur. için rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…