- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
saçlarını kestirince hafif koyulaştı önceki resimlere bakıyorum daha bi sarıymış kuzum.kara kızını görmeyi çok istiyorum en kısa zamanda kısmetse canım. bu arada güzel duana herkes adına amin diyorum inşallah herkese böyle tatlı problemler versin allah en kısa zamanda
saol canım amin hepimizinkine
zarpdeniz canım vallahi beni ennn mutlu eden benzetmeyi sen yapıyosun. aslında kim ne derse desin ben oğlumu kendime benzetiyorum. babasına da benzesin bi sakıncası yok. ama esas güzelliğini elbetteki annesinden almış hehheh
senin porselen kızın da güzeller güzeli çok duru bir güzelliği var kaderleri güzel olsun inşallah.yüzleri hep gülsün.
alkan sen sarıcak kimse arıyosun galiba bak bugün de bitti ne kaldı şurda derken bi bakmışsın 9 ay geçmiş ıngaaa diyo senin kuzun inşallah.
kızlar mertinde sizinkilerden hiçbir farkı yok. artık çıkamadığı yer kalmadı çok rahat sandalye ordan masa masadan buzdolabının yanında tel çekmecem var benim oraya da çıkıyo buzdolabının üstüne çıkarken yakaladım. minnacık tabureye bile çıkıyo. bide sürekli dönüyo arkadaşın oğlundan öğrenmiş kendi etrafında dönüyo. ütü masası yere koyuluyo açılmadan ütü alınıyo ütü yapılıyo. elektirik süpürgesi çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı manyaklığı hat safhada. buzdolabını kapatamıyoruz. mikser vb küçük el aletleri sürekli oyuncağı halinde alınan tüm oyuncaklar boşuna masraf şeklinde. ben hala full bir şekilde emziriyorum. biberon inek sütü elini sürmüyo günde ben varsam 8 posta en az emiyo. ve maşallah benim sütüm de fazla fazla geliyo. bizim de boyumuz ve kilomuz tam eğriyle birlikte üst üste çakılmış durumda maşallah. yememiz içmemiz de güzel 13 dişimizi gördüm sanırım al sol köpek dişi geliyo. mert her şeyi yazılı sözlü taklit ediyo. kelimeleri çıkartıyo geçen ohaa dedim o a o a o a dedi. hoppidi hoppidi allah allah hala abla baba dede insanları ismiyle tanıyo şunu şuna götür diyosun götürüyo.her lafı anlıyo. banyo yapmaya bayılıyo. bizde altımızı açmaya pek tahammül edemiyoruz. ama bişi söylersen mantıklı mantıksız mesela sen tv de pepeyi seyrederken ben altını açıyım sen kitabını okurken ben altını açıyım diyince kuzu kuzu bekliyor müsade ediyor. yemek yemiyo mesela ben sen şu kaşığı ye ben sana şirin tavşanı anlatıcam diyorum yiyor. sen şu kaşığı al su vercem her kaşığın önüne bi cümle koyuyorum. açıyo ağzını. yan dönüyo mesela yememek için. bak sen şöyle dönüyosun çok komik ama sen şu kaşığı ye ki göstereyim elim boşalsın diyorumyiyo üzümlü kekim benim. tatlı çukulata falan sevmiyo ama lokumua bayılıyo her daim lokumumuz mevcut. işte böyle. bu arada çarşamba bi kız başlıyo en sonunda birini seçtim bakalım allah pişman etmesin inşallah doğru karar vermişimdir.
hadi iyi gecelerrr.
Bu nasil bir sevgidir ki tum bu yazdiklarina katlanacak kadar gucludur? Ben buna hic inanmazdim, bu derde dusmeden once.
Isteyen herkese nasip etsin Allahim.
günaydın altınyunus....sana selam göndermemişimhiç.sana özel günaydın
umutun kıvırcıkları duruyormu..öptüm onu
sana da günaydın deniz.kıvırcıklar uzadıkça daha da kıvrılıyor.
banyoda görmelisiniz saçlar omuzlara kadar iniyor tay gibi oldu kuzum.kesmeye niyetim yok saçlarını hiç.babamız tepeden bağlamadığın sürece sorun yok dedi.bakıcımız bazen arkada ensede topluyor.
denizgeldi'ye cevap.....(ayy ne yaptım böyle anlayamadım.şu an tam karşımda şef, müdür ben kk da:))))
çiçekler misss gibiymiş teşekkürler.
selam altınyunus.kafammı durdu.anlamadım.şef mef filan:26:
acele acele yazayım derken (tam da müdür ve şef karşımda demek istedim) yanlış alıntı yaptım.bu arada şef müdür yardımcısı gibi birşey.
Herkese hayirli, guzel haftalar olsun. Bende haberler biraz can sikici. Ikigundur cok siddetli kanamam var. oyle ki sanki adetimin en yogun gunlerinden farki yok. Ilk farkettigimde sabahin 2 siydi. Acile gittik. Bebek, kese plesenta hersey normal gorundu. Ertesi gunu doktoruma gittim. Plasentanin asagida olmasindan dolayi bir kanama diye teshis koydu. Rahim agzi kapali, rahim agzi kalinligi cok iyi dedi. Dusuk yok yani. Cvs den dolayi da olamaz dedi cunku uzerinden nerdeyse 5 gun gecti. Peogestandozunu arttirdi, yatak dedi. Kanamanin siddetinin dusukle alakasi yokmus. Cok kanayip dusuk olmaz, iki damla kanayip dusuk olabilir dedi.
Ne bu ya simdi????? Bir rahat nefes alamayacakmiyim? Moralimi tutmaya calisiyorum ama cok canim sikkin.
Allah yavrularinizi korusun, bekleyenleri de artikcok bekletmesin, bize de verdigi hediyesini bagislasin. Bebegim cok bekledim, benimle kal ne olur........
canım benim endişelenmekte haklısın ama doktorun dediğini yap ve dinlen her şey yoluna girecek ne olur canını sıkıp bebeciğini üzme inan hiç bir şey olmayacak.. benim arkadaşımın bir tanesi nerdeyse doğuma kadar çekti kanamayı maşallah şimdi oğluşu üç yaşında .... sakin ol sakin ol ve iyi düşün canım...her şey yoluna girecek....
kendine ve bebeğine dikkat et öpüyorum....
Herkese hayirli, guzel haftalar olsun. Bende haberler biraz can sikici. Ikigundur cok siddetli kanamam var. oyle ki sanki adetimin en yogun gunlerinden farki yok. Ilk farkettigimde sabahin 2 siydi. Acile gittik. Bebek, kese plesenta hersey normal gorundu. Ertesi gunu doktoruma gittim. Plasentanin asagida olmasindan dolayi bir kanama diye teshis koydu. Rahim agzi kapali, rahim agzi kalinligi cok iyi dedi. Dusuk yok yani. Cvs den dolayi da olamaz dedi cunku uzerinden nerdeyse 5 gun gecti. Peogestandozunu arttirdi, yatak dedi. Kanamanin siddetinin dusukle alakasi yokmus. Cok kanayip dusuk olmaz, iki damla kanayip dusuk olabilir dedi.
Ne bu ya simdi????? Bir rahat nefes alamayacakmiyim? Moralimi tutmaya calisiyorum ama cok canim sikkin.
Allah yavrularinizi korusun, bekleyenleri de artikcok bekletmesin, bize de verdigi hediyesini bagislasin. Bebegim cok bekledim, benimle kal ne olur........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?