38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

geçmiş olsun emir34, dilerim kısa sürede kistin kaybolu sağlığına kavuşursun.

Altınyunus cans size canlı canlı günaydınnnn.Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah...
Herzamanki gibi erkenden uyandım ama kararlıyım bu gün çıkıyorum evden.Doğğğru anneme.Günlerdir sadece telde sesini duyuyorum.Özledim anacığımı.Gidip birazda orda kapris yapayım.Görüşmek üzere şekerler...

bu aşamalara gelebilmek bile büyük bir şans.bi fırça da benden ye hadi.
ya yumurtan olmasa ne yapacaktın?umudunu kesme akideciknane.her zaman bir umut var unutma.üstelik sen hamile kalabiliyorsun değil mi?
bol şanslar.....

Kizimin yeni fotograflarindan biri, ellerinizden oper...

Eki Görüntüle 375098
Sen ne cici bi kızsın,ne şekersin,ne kadar şıksın.Hem sana hem de kot eteğine bayıldım bayıldım...Eteğinden sıkılırsan bana gönder emi .Öpüyorum ballı,şekerli yanaklarından.Allah seni annene babana ve tüm sevenlerine bağışlasın...

iyi bir hafta olsun ve tümmm hayatınız biyi sürsün inşaAllah.

alkan altınyunuz canlı canlı günaydın.benim eşim bu gün izinli oyüzden işi asacam biraz

anneler ohhhh gece siz yazıp döktürmüşsünüz.denizgeldi aldık çiçekleri sağol canım.böyle uzun yazmalarını özledik

Ömer südekan benim ilk jinekoloğum.yeni evliyken korunmuyoruz diye gitmiştim kendisine.iyi bir doktordur.pozitiftir.öbür doktorun bilirim ben tecrübesini.donör deyip gönderdiği herbir arkadaşım çöifter çifter aldı bebeklerini kucağına.tekrar tebrikler arkadaşım.biz de sizi öperiz oğluşumla.....

Denzicim ne güzel şeyler yazmış dilemişsin canım ya...Çok teşekkür ederim.Yazdıklarına hem kendim hem de her anne olmaya çalışan kadın için AMİNNNNNNNNNNN DİYORUM.Sabah sabah gözlerimi yaşarttın.Yok bu sabah psikopatlıktan çıkıp duygusallığa bağlamışım anlaşılan.Evi bir an önce terketmelyim.Seni ve güzel kızını kocaman öpüyorum....

ayy deniz, batuy la ilgili yazdığın herşeyi gülerek okuyorum alemsiniz vallahi.benim umut ta çok hareketli.senin geçen foto da gördüğün ışıklı yere tırmanmaya çalışıyor şimdi.televizyona tırmanmaya çalışıyor, daha doğrusu koltuğa çıkıp oradan mama sandalyesine süpermen gibi zıplamaya çalışıyor.dün sinirimden ağladım.yeter diye bağırdım bi ara ama gülüyor yavrum.sonra ben de gülmeye başlıyorum hooop sil baştan aynı şeyleri yapmaya başlıyor.

gunaydin hepinize kizlar hayirli 1 hafta olsun hepimiz icin insallah..

ZARP DENIZ..masaallahh kizin a bayildim ..Allah esirgesin sana ve esine rabbim bagislasin..esime bile gosterdim bayildik maasallah dedik cimcimene..alkanin dediyi gibi bayildim kot etegine yirtilsin insallah op yerime guzel yanaklarindan..cinsiyetini sormustun ya benimkilerin..yok daha belli olmadi onumuzdeki ayda belli olucak insallah..biz ikili test yapmadik ikiz diye yapmiyolar herhal..neyse saglikli olsunda kiz oglan farketmez ..benim esim kiz istiyor ama hayirlisi..

Denizverdi..yazdigin siirine hem agladim hem guldum..aman nerden buluyon sen bu sozleri..insallah kiz insallah oyle olsun herkesin kucagi sag selim dolsunda varsin dagitsinlar ..ama yok benim usaklarim akkilli olucak teyzesi ..dermisim hadi insallah..hayirlisiyla dogsunda bakalim..opuyorum seni ve kizini ..hollanda dan slm ..

davulun sesi uzaktan hoş gelir diyecektim ama o kadar çocukla uğraşıp yine de böyle yazıyorsun yaaaa!ne diyim hemen şimdi darısı başına olsun

başları her daim 14-15 ayı geçip kendi kendine biberonu alıp sütlerini içer duruma gelince bile hep biraz yükseltilmiş olsun. ben baştan boğazına kaçar diye korkuyordum. ama bir de baş düz olursa kulağa kaçıp orta kulak yapma olasılığı varmış. yanına yatırarak emzirenler var. bu da yanlışmış. merak etme obez olmazlar. ne zaman canları mama isterse korkma ver. istedikleri kadar emsinler. onlar ne zaman doyduklarını biliyorlar. olsa batu obez olurdu. 10,5 ay sadece mama (katı gıdayı da reddetti) hem de danalar gibi değil filler gibi içti. şükür fazlalığı yok.

offf deli misin böyle kitap okunur mu? azcık da rahatlatacak sürekleyici kafa boşaltacak şyler oku. ben bir okuyabilsem neler okuyacağım da şu anda çocuk gelişimiyle ilgili kitapları bile okumaya zaman yok

biz de yoruluyoruz biz de şimdilik sabrını veriyor da ciyak ciyak bağırmam veya duvara yapıştırmam an meselesidir!!!!! clarissa ya maşallah. dimdik oturmaya başlamış

bir dr programında halam izlemiş hareketli çocuk daha iyidir, kasları güzel gelişir, hastalanmaz daha dayanıklı olur demiş doktorlar. tamam maşallah batu nun gelişi mi güzel hastalanmıyor da. yağmur kar kış dışarıdaydı. umarım sıcaktan ve klimadan da hastalanmaz zira bu yaz üstü teraslı fırın gibi olan salonda ve odalarda pencere açmamız olanaksız tırmanma merakı yüzünden. tırmansın ona da alıştık ama bir yandan bıçak süpürge (elektrik li de tamam da uzun saplılar) merdivenden çıkmak ve kayarak inmek vs vs gibi herşeyi tutturup bağırmasa herkes çok daha mutlu olacak :84:

evet akideciknane. tüplerin yeni açıldı. kimyasal falan ama pat diye hamile kaldın. ne yorulması

heheee çok benziyorlar valla umut ile. batu zaten 6 aylıktan beri 1 ayak yukarıda dolaşıyordu. yanlarında ağlamayacakmışız aklında olsun pazar anneannesi falan dışarı çıktık. baktık heryerlerde bebekler masalarda annelerinin yanında oturuyorlar. yemek yiyorlar. 1 saat sonra belki sıkılırlarsa biraz pusetle dolaştırılmaya çıkarılıyorlar. bizim şu ana kadar hiç böyle bir anımız olmadı. pustle dolaşırkan bile pusete oturmuyordu bırak lokantada oturmayı. ancak şimdi yeni yeni dolaşacaksa pusete oturup gezmek hoşuna gitmeye başladı ama öyle lokantalarda cafelerde oturmak hiç ona göre birşey değil. oralarda da doşacak, dolaşsın ona da razıyım da ya merdivenlerden inip çıkmaya çalışıyor ya saksılara tırmanmaya. yok yok kesin dağcı olacak bu çocuk

Son düzenleme:
saçlarını kestirince hafif koyulaştı önceki resimlere bakıyorum daha bi sarıymış kuzum.kara kızını görmeyi çok istiyorum en kısa zamanda kısmetse canım. bu arada güzel duana herkes adına amin diyorum inşallah herkese böyle tatlı problemler versin allah en kısa zamanda

ayy kuzum benim maşallah alabama ne tatlı olmuş mert oğlan.allah uzun ömürler versin kuzuna......
saol canım amin hepimizinkine

zarpdeniz canım vallahi beni ennn mutlu eden benzetmeyi sen yapıyosun. aslında kim ne derse desin ben oğlumu kendime benzetiyorum. babasına da benzesin bi sakıncası yok. ama esas güzelliğini elbetteki annesinden almış hehheh
senin porselen kızın da güzeller güzeli çok duru bir güzelliği var kaderleri güzel olsun inşallah.yüzleri hep gülsün.

alkan sen sarıcak kimse arıyosun galiba bak bugün de bitti ne kaldı şurda derken bi bakmışsın 9 ay geçmiş ıngaaa diyo senin kuzun inşallah.

kızlar mertinde sizinkilerden hiçbir farkı yok. artık çıkamadığı yer kalmadı çok rahat sandalye ordan masa masadan buzdolabının yanında tel çekmecem var benim oraya da çıkıyo buzdolabının üstüne çıkarken yakaladım. minnacık tabureye bile çıkıyo. bide sürekli dönüyo arkadaşın oğlundan öğrenmiş kendi etrafında dönüyo. ütü masası yere koyuluyo açılmadan ütü alınıyo ütü yapılıyo. elektirik süpürgesi çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı manyaklığı hat safhada. buzdolabını kapatamıyoruz. mikser vb küçük el aletleri sürekli oyuncağı halinde alınan tüm oyuncaklar boşuna masraf şeklinde. ben hala full bir şekilde emziriyorum. biberon inek sütü elini sürmüyo günde ben varsam 8 posta en az emiyo. ve maşallah benim sütüm de fazla fazla geliyo. bizim de boyumuz ve kilomuz tam eğriyle birlikte üst üste çakılmış durumda maşallah. yememiz içmemiz de güzel 13 dişimizi gördüm sanırım al sol köpek dişi geliyo. mert her şeyi yazılı sözlü taklit ediyo. kelimeleri çıkartıyo geçen ohaa dedim o a o a o a dedi. hoppidi hoppidi allah allah hala abla baba dede insanları ismiyle tanıyo şunu şuna götür diyosun götürüyo.her lafı anlıyo. banyo yapmaya bayılıyo. bizde altımızı açmaya pek tahammül edemiyoruz. ama bişi söylersen mantıklı mantıksız mesela sen tv de pepeyi seyrederken ben altını açıyım sen kitabını okurken ben altını açıyım diyince kuzu kuzu bekliyor müsade ediyor. yemek yemiyo mesela ben sen şu kaşığı ye ben sana şirin tavşanı anlatıcam diyorum yiyor. sen şu kaşığı al su vercem her kaşığın önüne bi cümle koyuyorum. açıyo ağzını. yan dönüyo mesela yememek için. bak sen şöyle dönüyosun çok komik ama sen şu kaşığı ye ki göstereyim elim boşalsın diyorumyiyo üzümlü kekim benim. tatlı çukulata falan sevmiyo ama lokumua bayılıyo her daim lokumumuz mevcut. işte böyle. bu arada çarşamba bi kız başlıyo en sonunda birini seçtim bakalım allah pişman etmesin inşallah doğru karar vermişimdir.

hadi iyi gecelerrr.

tedaviniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin alkan senin tedavinde hangi ilaç kullandınız sorun hemen hemen aynıda..allah yardımcımız olsun güzel hayırlı haberleriniz duyarız işallah burdan

deli!

sadece deli! yazmak istedim.karakter sayısı azmış.

vallahi vakit olsa benden daha neler çıkar ama....idare edin artık.
bazen burada tanış olduklarımın çocuklarının büyüdüklerini koca delikanlı ya da benimkinin çook güzel bir genç kız olduğunu düşünüyorum.hey gidi hey.neredeeen nereye dermişim.o zaman gelince işte benimkinin askerkilk kağıdı gelmiş ühü ühüleri,ya da ne bileyim iştedersleri nasıl boşverdikleri gibi(innşallah böyle bişey olmaz...burada dişlerimi çıkartıyorum)yani topiğin hala ilerlediği buradaki dostlukların devam ettiği gibi şeyler..hayali bile sıcak..cans hocam...kimbilir ?belki birgün toplnırız birgün.belli mi olur:26:

alkan....biz de seni öptük.kocaman.mmmmmmmm mah.

attırıyom kız bi yerlerden...çıkıveriyor işte
sen öyyyle söyle annesi...benim kız da baştan sessizdi.ama dişlerini sonradan gösterdi.heh heh.
olsun ama yaaaa.herhalde seviyoruz biz onları..canlarımız onlar bizim.daha bu akşam nasıl bir iştahla zevk ile yemek yiyordu denizim.elleriyle.çatalı pek sevmiyoruz.zor o.öyyyle mutlu görünüyorki yapış yapış yerken..babası ye kızm ye..hepsi helali hoşolsun diyor...yaaa yemek yerken seyrtemesi bile güzel...Allahım he r isteyene..amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…