38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

batuy okuyunca denizi görür gibi oldum.bizimki de öyle.gözünün içine vaka baka tırmanıyor.mama sandalyesinden kendini sarkıtıyor.tepsisine çıkıyor ayakta duruyor kalktıı diyor tepsi de yani.aman bırak tırmansın.eşyayı topla önlemini al.zıplasın tırmansın...ben farkına vardım .tırmanmaya başladıktan sonra boyu uzadı denizin.bir de yükseğe çıkınca bizim seviyemize geliyorlar ya.ben büyüdüm oluyorlar.tırmanmasını engellemek gelişimini engellemekmiş.zarar ziyan biz de de çok.fırınımı düşürdü bugün.daha fişe takıp bakmadım bile çalışacakmı diye:))
yemek konjsunda rahatız ama.yavrucum ne versem yiyor.benimki de fazla yiyor sanki.bazen kızıyorum ona.obez diyorum kızgın kızgın.Allahtan hareketli de öyyle hantal bişey olmuyor.obez dedğime bakma.tam fıstık gibi denizim.yemelik yemelik...
yemek yedirme konusunda;yemediği içmrdiği birşeyi denemekten vazgeçme.. benim kız süt içmezdi.soğuk verdim içmeye başladı..önceleri her türlü verdim içmemişti.yani onlar da aynı bizim gibiler.yemeyip içmediği zamanlar canlarının istemediği zamana denk gelebiliyor.
badenurubyazmana sevindim.özelden soracak oluyordum bir ara...bazı geceler yorgun ,başımı yatağa koyduğumda dua edip düşündüm.ne zordur hastanelerde uzun süre yatmak.hele bir de böyle bir durumda...korkularla,acıyla...GÜZEL ALLAHIM HAYIRLISI İLE KORKULARINDAN ARINDIRSIN.İLEİDE TATLI ŞİKAYETLERİNİ YAZDIRSIN İNŞALLAH...ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU KORUSUN...AMİN...

ah alkan ah...yazabilsem bende de ne transfer opu macerası var ama vakit yok...gülümsettin beni...sen de gül inşallah...kocaman,çipil çipil gözlü yaramaz kadın!

yalnız değilsiniz hocam...beni de atıp duruyor kk...ben de anlamadım..yeniden giriş istiyor.bir tüyo...hazırda bir sekme dursun.38 topiği...yazdıklarınız gitmediğinde hazırdaki sekmeden giriş yapın.o zaman boşa gitmiyor yazılanlar...heh heh

öptüm oğlanları tayf... isimlerini söyleyemiyorum .zor.heh heh..bayılıyorum sana...yalnız ben deli değilim yani..

hadi...inşallah..

canım geçmiş olsun Allah şifa versin.

denizgeldi canım bunlar en son çekilenlerden

kız,bu oğlan sana dönmüş...önceleri baba diyordum ama... yanar dönermi yoksa....öperim onu...sarı sarı saçlar...bende isterdim hep sarı saç...ama kısmet işte... aman canıım.benimki de deli isteği işte.ana kara baba kara.nereden olacaktı sarı..bak.yine kara..heh heh.tabii sen daha görmedin.

oh...topik bu gece bana kalmış..ben de epeyi özlemişim..nasıl da keyif ilen yazıyorum...birazdan kızımın meyveli yoğurtalrından hüpleteceğim...
aşağıda da misafirler var.melodi.ebruli..selam

kangurum...hoşgeldin
sen öğretmenmiydin..yazmışmıydın daha önces.nde.ben mi unutmuşum..yeni öğrendim hocam:))
yeni tedavi hayırlı olsun.bebekli olsun.son olsun inşallah.amin..
denizle ne kahvaltılar yapıyoruz oooooooo.o.süper keyifli.. inşallah sizde süreceksiniz keyfini.inşallahsabaha öperim artık.n eolur ne olmaz uyanmasın şimdi...bir daha kimbilir ne zaman bulurum böyle bir fırsat...

denızgeldı sagol canım ... Guzel kalbının tum dıleklerı kabul olsun inşallah..amın..

Ben de herkese esenlıkler ve guzellıkler dılıyorum...

amin hocam aminnnnn.artık Allahımdan bizi kızımla yaşlandırmasını istiyorum.onu öyle seviyorum ki.uyuturken ağlıyorum sevgimden.annecim diyorum sen bizi yaşlandır emi annem diyorum.hep bizimle ol emi annem diyorum.
sulandım yine...gideyim de birkaç meyveli yoğurdunu götüreyim denizin.açılayım.

haydi yaaa bismillah o zaman...

inşallah canım inşallah dualar kabul olur.buna da inşallah.öperim öperim.o kadar öpüyorum ki.kimseninki kalmaz unutulmuş olmaz yani.ama söylendiği zaman denize bu felanca için diyorum.....ikizler kıpraşmaya başlamışlar he...öyle mi?

bu gece kendim çaldım kendim söyledim..davulun sesi yarın duyulur.tatlı uykularda olun....
tedaviye başlıyacak olanlara bol şans,bol sabır ve bolbol paralarıolsun diliyorum...saırım formül bu...
biraz sümüklüböceğime bakayım.ilk buraya yazdım.az kızımdan yazmak istiyorum gözler kapanmazsa eğer.sabah çiçeklerimi göndereyim

topic gerçekten sana kalmış bu gece denizgeldi :)) iyi döktürmüşün allah için..kızını gıdışından öppppp kocccaamannn....iyi geceler...

sağol zarpdenizcim...hayır milupa diil hipp organic kullanıyorum,araştırmalarıma göre içinde gdo olmayan tek mama,memnunum da çok...hoş gerçi gdo dan kaçmak artık ne mümkün,daha anne karnında başlıyorlar gdo lu besin almaya ama yine de en azından mamada bari olmasın dedim..bulmak biraz zor oluyordu her yerde yok ama bir site buldum ve 60 kutu aldım :)))) artık danalara çalışacağız napalım...clarissamız pek tatlı olmuşşşş bayıldımmmmmmmmm...maşallah...öpüyorum tatlı kızını ve de seni...

Bu nasil bir sevgidir ki tum bu yazdiklarina katlanacak kadar gucludur? Ben buna hic inanmazdim, bu derde dusmeden once.
Isteyen herkese nasip etsin Allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…