Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cümleten. benim bakıcının izin haftasıydı. evdeydim. halam da vardı ama dakika boş vakit olmuyor evde. batu minik bir canavar. karar verdim ileride onu nasuh mahrukinin yanına çırak vereceğim. yok böyle veled. devamlı tırmanma derdinde. tırmanmadığı zamanlarda da yapılmayacak ne varsa isteme ve tutturma durumunda. yanınızdayken yumurta kıramıyorsunuz çünkü ben de kıracağım çatalı ver bıçağı ver diye tutturuyor. buzdolabından birşey alsanız içinde. her alt değiştirme bir güreş müsabakası gibi. yemek yemeğe çalışsanız o da tabağın içinde. hayır yese tamam ama o da çatalı tutacak yiyeceği mıncıklayacak kaşıkla yerlere atacak vs. onun yemek yeme zamanları eskiye göe daha iyi olsa da yine de her seferinde zorlu bir macera. bugün yemeği beğenmedi. kalktık püre ve köfte yapyık. onu da beğenmedi. püreyi daha sütle sulandırınca yedi. 3 çeşit yemeği çeşitli biçimlerde sunmak ve yedirmek 2 saatimizi aldı. dışarı çıkarken giydirmek de sinirleri altüst eden bir olay. çok zor çocuk. darısı herkesin başına diyeyim. tabii bu hem dua hem de beddua oldu.iyi haber şükür 1 haftadır gece 1 kere kalktı, geç yatıyor 1030-1100 den önce uyumuyor ama neyse ki kalkmadan 8 e kadar falan uyuyor
kabaca geçmişi okudum. evincim gözü aydın sağlıkla al oğlunu kucağına![]()
alabama mertin resimleri face de görmüştüm burada da maşallah diyeyim. be babaya benziyor diyorum.
reissue anam o doktorun hıyar olduğu belliydi. dava mava türkiye de zor zenaat bence adam tur dövdür, arabasını havaya uçur falangeri zekalı doktor dünya para alıyor düzgün bir ultrason alamıyor.
cans sen de de herşey normal gidiyor umarım
alkan yine çok güzel anlatmışsın. inşallah o tek embriyon mucizen olur ve sonuna kadar gider. sen de gitmezsin buralardan. yoksa sohbetini özleyeceğim.
zarpdeniz sağlıklı olsun da elbet dişi de çıkacak yürüyecek de. 15 aydan sonra emeklemeden yürüyen çok çocuk var. ilk dişi 12-13. ayda çıkan da. hepsi olur merak etme.
badenur un ikizlerinin biri kız biri erkek. önümüzdeki pazartesi 29 a başlıyor. doktorların en riskli dediği dönem bitiyor. kız çok acı çekti çok uğraştı umarım bebeklerini evinde görüp anlattığı zamanlar da gelir. her gün o kadar kuvvetli sancıları defalarca çekip 8. damar yolu açılırken bayılmak hiç yerinden kalkmayıp banyo da yapmadan ve hep endişeli hep gergin 7. haftası bitiyor. bu arada cerrahpaşada boş kuvöz de yokmuş. doğruklarında aktarabilecekleri hastane ve kuvözlü ambulans arayışındaydı.
denizgeldiinşaAllah canım ya benimde evim öyle olsunnnn...
evet denizcim kes ilaçları düşsün dediğinde progestan ve crinone jeli kesmiştim ama 3 gün sonra değer katlayınca ben kan sulandırıcı iğnemi de vurdum aspirini de aldım.bir ara iğneleri kestim dış gebelik olmadığı kesinleşsin dedim sadece aspirin aldım.Yani onları da çok düzenli almadım.Kalp atışlarını duyduğumda hastaneyi arayıp koordinatör hemşireyle görüştüm artık onlara devam etmeyeceğimi söylediğimde ama hamilelik bizim sayemizde oluştu neden böyle yapıyorsunuz falan dedi.Daha sonra da beyefendi benimle görüşmek istedi ama görüşmedim eminim kalp atışlarını duysan bile bu sağlıksız gebelik diye devam ederdi yine.
Kesinlikle öyle progestan falan hikaye tutunacak bebek tutunuyor işte.Sanırım biraz senin hamileliğine benzedi.sen de boş gebelik diye gidip bebeği ve kalp atışlarıunı görmüşsün.İnşallah ben Batu gibi sağlıklı bir evlada kavuşurum.Öptüm ikinizi de![]()
inşallah...inşallah...inşallah
herkes işinde gücünde...napiiim yazıyım bari...
kızlar benim transfer günü salıydı.Pazar sabahı toplama, salı akşam 5 te transfer.Gittik merkeze ÇIKTIK ODALARIMIZA.Yatağın üstünde ameliyat elbisesi yandan çıtçıtlı.Kafaya bone,ayağa kağıt terlik:))Elbise mavi çıtır pıtır desenli.Su iç dediler olur dedim.Hayatım boyunca da suyu sevmemişimdir bilen bilir şaşırır.Anlamsız gelir bana tatsız tuzsuz.Zorlarım kendimi içmek için.Ama gün boyu sudan başka çok şey içeim.çay,kahve,meyvesuyu,kola mola ne olursa artık.Su hariç.haaa bi de hiç çok çişim de gelmez tutarım gün boyu.12 yıldır çalıştığım okulumun wc sine 12 kere gitmişliğim ya vardır ya yoktur.Giremem yapamam evime saklarım.gün boyu hissetmeden tutmuşumdur ya eve geldiğimde ayakkabıları zor çıkarırım doğğğğru banyoya.Neyse Ablam üç küçük su aldı,guluk guluk diktim kafaya içtim.Saat daha 4 transfere var 1 saat.hemşire hadi bakalım sıkışmış mısınız dedi.Bakmaya gerek yok çatlıyorum ama tutarım dedim.Olmazmış 2 bardak kadar yapmalıymışım.Ohaaaaa.Oturcan şar şar işerken durcan... oldu canım görürsem söylerİM.Yok böyle bi şey canlarım.Bi yapmaya başlıyorsun son zerresine kadar yapıyorsun okadar.Yaptım gitti 3 şişe su.Yeniden iç dediler.Gittim bi odaya.Benden başka 4 kadın.Hepimiz bi örnek.Çıtır pıtır desenli elbiseler üstümüzde.Kafalarda küçük ev dizisindeki loranın uyku şapkası.Koymuşlar bi sebil iç babam iç.Odanın içinde su içip yürüyen (yürümek lazımmış ki sular aşağı insin)aynı tip kıyafetli kadınlar.gram makyaj da yok.Bende gözler çipil çipil.Kızlarla ordan burdan kaçıncı denemeden yaştan filan bahsedip sohbet ederken kim getirdi bilmem söz geldi internete ve kk ya.Evet dedim giriyorum bende.Aaaa bizde dediler.Nick ne muhabbeti,dedim ben ALkan.Ayyyy sen misin alkan demez mi bir arkadaş.Ben seni hep okuyorum tedavini biliyorum demek o sensiiiin.Ulen kızım dedim deşifre oldun hem de bu kılıkla rezil oldun.İlk iş kafadan boneyi söktüm attım.Şöööle bi saçları dağıttım.Evet evet benim ama bu gün biraz işte böyleeee...neyse:)))İçtik suları girdik transfere koydular kelebeği içime sonra odaya ablaların yanına.2 ablam sabah beri hastanede basmadık karo bırakmamışlar,hemşirelerle ahbaplığı ilerletip telefon ve adres alışverişi yapmışlar.Beni daha odama getirdiler ya allahım ölüyorum çişimden.20 dakika kalkmamam lazımmış ama ölcem dayanamam. mümkün değil.48 saat çiş tutan ben değilim sanki yuhhhh bana.Karnıma kıramplar giriyor kıvranıyorum....
Neyse bundan sonrasını eğer bir gün bize gelirseniz ablam size anlatır.3 gündür hem anlatıyor hem de bana kızgınlığından ağlıyor garibim.
Görüşmek üzere sevgiler...
Arkadaslar, iki kez ust uste oldu! :84::84::113:Foruma giris yapiyorum, yaziyorum gonderiyorum yeni bir sayfa acilip giris yapmadiniz diyor :126:yeniden giris yapiyorum, tabii bu arada yazdiklarim gitmis oluyor!!!
Birseyler mi degisti?Bundan bir onceki girdigimde de aynisi olmustu, anlamadim gitti! Bilen varsa lutfen soylesin.
huleyn topic hamile kaynıyor,aşkolsun aylarca hamiş hamiş beni yapayalnız bıraktınız ve hamile olmak için doğurmamı beklediniz,ne diyiim...toana,cans,evimicin ve rieuse bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah..rieuse canım senin doktor bi bok bilmediği gibi öküzün de önde gideniymiş canım,bak bide umutsuz umutsuz konuşuyodun,gördün mü dediğim gibi değerler güzel katlıyo bi sorun yok demiştim sana...bu işlerle haşır neşir ola ola doktor olduk mübarek...çok çok çok sevindim,güzel bir haber oldu bu...hamileliğin tadını çıkar...
alkancım senin bebişte yolda gelicek inşallah,güzel haberlerinle coşalım buralarda,bekliyoruz bakalım...
mai sırada sen varsın,umarım herşey çok güzel olacak ve alkanla ikinizi hamileler arasında göreceğiz kısa zamanda...
Akidecik aşılaman hayırlı olsun hayatım,senden de güzel haberler bekliyoruz..
lenova,bu son deneme,olmazsa defteri kapatacağım cümlelerini çok okuduk bu topiclerde...bizim gibi azimli kadınlar için son diye bişey yok canım,anka kuşu gibi küllerimizden doğmayı iyi biliriz...bu nedenle söylediklerini dikkate almıyorum ve mutlu haberini inatla bekliyorum...
nckurt,kucak dolusu selamlar..durumlar nedir,neler yapıyorsun merak ediyorum...
kangurum,uzun zamandır hep aklımdasın,gelmiyordun topice,hoşgeldin canım...
alabama,zarpdeniz,denizgeldi,denizbulut,baharnaz,altınyunus,kartopu,herada ve adını sayamadığım tüm cici kızlar,selamlar saygılar efeem...herbirinizi öpüyorum tek tek..
bu arada evimicin,oğlan geliyormuş maşallah....yeni gelen tüm arkadaşlara da selamlar...
spartacus ve crixus'a gelince iyiler ve de ellerinizden öperler teyzeleri...20 martta tam iki aylık oldular,geçen çarşamba üçlü aşılarını oldular sonra kalça usg lerini çektirdik...sütüm yok ne yazık ki mama ile besleniyoruz çok üzülüyorum...genel kontrolleri iyi gitti son bir ayda 6 cm uzamışlar ve günde ortalama 43-45 gram almışlar,doktor çok iyi bakmışsınız bravo dedi,mutlu oldum valla...artık ufak ufak gülücükler başladı,sanki azıcık konuşur gibi kendi kendilerine garip sesler çıkarıyolar...artık erken doğmuş bebek görüntüsünü terkettik ve daha bir yeni doğmuş bebek gibi olduk...kısaca oldukça iyiyiz... bebeklerden fırsat kalmıyor yazmaya ama sıkça okuyorum sizleri...yine gelicemmm![]()
Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr
Arkadaşlar merhaba...
ruise çok sevindim ya anlatamam. Bir kaç doktora görünüp fikir almakta fayda var herzaman demekki.
Ben şu an hastaneden girdim foruma 3 gündür hastanede yatıyorum fenalaştım birden antibiyotik tadavisi uyguluyorlar. Sanırım büyük olan kistim den dolayı yaşadığım bir durum acılar içinde kıvrandım kaldım Allah kimseye yaşatmasın
Hemşire geldi serum bağlamaya ,
Görüşürüz
denizgeldi canım bunlar en son çekilenlerden
Hepinize sıcak ve güneşli bir günden günaydın arkadaşlar ......
evimiçin inşallah her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ....
toana bebekler başladımı kıpırdamaya artık annelerine kendilerini hissettiriyorlarmı?
cans seninki nasıl bakim ?
denizgeldi kızın uyanmış kahvaltı yapıyorsunuzdur şimdi herhalde . Kızından bir öpücükde benim için al![]()
herkese selamlar.
İnşallah herkesin hali iyidir ve herşey yolundadır.
sevgiler.
denızgeldı sagol canım ... Guzel kalbının tum dıleklerı kabul olsun inşallah..amın..
Ben de herkese esenlıkler ve guzellıkler dılıyorum...
güanyadın hepinize
denizgeldi canım dün dr la görüştüm.tahlil sonuçlarımı güzel buldu.vitamin hapları yazdı vitaminle başlicaz bakalım.sıfırdan başlar gibi.bütün dualarına günülden amin diyorum.
Gunaydin sevgili arkadaslarim hepinize hayirli gunler olsun insallahh..(cicegim yok gonderemiyorum size kaldirilmismi ne..)
denizgediciyim..senin o guzel kalbini seviyorum ..Allah razi olsun duan icin rabbim o guzeller guzeli meleyini ,yavrunuda sana ve babasina bagislasin..sariyorum seni kele optm yavrunuda op emi..hollandadan slm ..
maiciyim..canim benim insallah bu defa hersey yolunda gidecek rabbim yuzune bakicak inaniyorum herzaman duamdasin ..guzel haberlerini herzaman bekliyorum baciimm insallahh..bu sene sende ..anne olucan insallah.. tabi isteyeen butun arkadaslarimda AMIIN..INSALLAHH..
Alkancim..tatli arkadasim sana o 1 tane emriyon evlat olsun insaaaaallahh..diliyorum bunu butun kalbimle..yeterki RABBIMDEN UMUT KESME..gercekten herzaman duamdasin bunuda unutma ..hayat sprizlerle doludur unutma sende bu gayret var oldugu surece gelicek yavrun insallah ben bunu cani gonulden temmeni ediyorum saglicakla kal..opuyorum seni..
evimiicin..sen nasilsin gittinmi dr..birdaha..
cans ..sen ve bebisin nasilsiniz umarim hersey yolundadir canim benim..
alabama..denizbulut..kanguru..reuise..baharcim ..altinyunus nasilsiniz hepiniz iyisiniz insallah..ve ismini yazmadigim ama unutmadigim diger arkadaslarimida sevgiler selamlar..opuyorum hepinizi..![]()
Tayf, minik erkeklerine masallah diyorum.Doktordan da aferini almissin artik seni kimse tutamaz. Mama ile bircok vitamini de aliyorlar eger Milupa kullaniyorsaniz bagisikliklari da gucleniyor, anne sutu gibi olamasa da mamalar da iyi diyorum. Benim kizim da ancak 2.5 ay zor emdi, sut yetmeyince mamaya basladik ve emmeyi tamamen reddetti, halen mama ve ek gidaylayiz simdi canim.
Cans, gozunuzaydin, ikili testiniz guzel cikmis. Cokkk guzel dinlenmeler diliyorum, dualarim da sen de varsin.
Deniz Bulut, Batu'nun maceralarini okurken ben yoruldum arkadasim, Allah gercekten size sabir versin, su sevgisi yok mu....herseyi unutturuyor...
Alabama, sagol canim. Evet, nedense eskiler dis ile ilgili oyle derler. Bu arada Mert'i herhalde sadece ben sana benzetiyorum.
Alkan, biraz sevincli seyler oku canim sen de... Havalar aldigim haberlere gore iyiye gidiyormus, biraz vitrin gezmek, uc-bes parca birseyler almak her zaman iyi gelir. Test Cumartesi miydi?
Denizgeldi, Deniz'e biz de onun kocaman opucugunden gonderiyoruz.
Maiumut, tedavide misin? Yoksa doktor kontrolune mi gittin canim?
tabiii tabiii koşar coşar tırmanır..benim ev gibi evinin yerinde yeller essin de gör...gör.gör inşallah ne diyiim.Allahım n eolur görsün yarabbi.aminn
koltuk minderlerin yerlerde sürünsün inşallah
evinin düzeni bozulsun eşyalar toplansın.inşallah
mutfağını soğan patates götürsün .inşallah.
çekmecelerin boşalsın,huni takasın .inşallah.
mama sandalyesinden sarksın,sandalyenin tepsisinde otursun ,yüreğin ağzında ol .inşallah
evinin heryerinden hee tür oyuncak çıksın..özellikle de mandal batsın ayağına .inşallah
seni mmmmmm mahh.diye öpsün.inşallah
babağammm anneeeeğem diye sarılsın,dudağından öpsün.inşallah
yediği mamasının arkasından örtüsünü toplasın.inşallah
çişli bezini kendiliğinden alıp çöpe atsın .inşallah.
ikizlerini açıp açıp öpsün.inşallah.
yaaa ne diyeyim ne diyeyim alkan...anlatmakla olmuyo...güzel Allahım sana da tüm isteyenlere de yaşatsın İNŞALLAH..
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİNNNNNNNN
her ne olursa olsun bir yere gitme olurmu...yazılarını çok seviyorum hocam...git gez gör anlat...bilgileniyorum...