denizbulut çok teşekkür ederim yorumların beni inanılmaz rahatlatıyor iyi ki varsın .Başka bir riskli gebelik uzmanı söyledi arkadaşlarım ama 26 marta anca randevu bulabildim.O zamana kadar ne olur kim bilir.Artık araştırmıyorum ne beta hcg değerlerine bakıyorum ne milletin kaçıncı haftada gebelik kesesi görülmüş bilmem ne psikolojimin içine ettiler.Olacağına varır her şey yaşayıp göreceğim.Üşenmeden yazdığın beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.Allah sana ve evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.ne güzel 12. haftayı tamamlamışsın. senin pıhtılaşma sorunun yoktu değil mi? o zaman kanaman olduğu dönemde iğne kullanma. sonra istersen kullanırsın. bu işlerde doktorlardan da görüyorsun tek kesin bir doğru yok. sen kendi kafana göre dilediğini doğru bulduğunu uygula.
rieuse canım çok iyi anlıyorum. ben de 8. hafta kalbi durmayaydı hemen ilk testte negatifi görseydim daha kolaydı demiştim.sen artışın 5+5 e göre düşük olduğunu falan düşünme. bu test aralığı o kadar geniş ki düşük diye birşey yok. şu an önemli olan ikiye katlaması ki katlıyor. bence artık 6. haftanın sonunda veya 7. hafta kalp atışını görmeye gidene kadar da test yaptırma. nasıl olsa olacak olan olacak. kese olduğuna göre ne dış gebeliği. değerler de hep güzel katlıyor. salak bu doktor. evet ben düşükten sonra dağal hamile kalmıştım ve5+5 de sadece 1 kese gözükmüştü. o zaman rastgele gittiğim salak dr içinde bebek yok hadi o tamam da yolk sac da yok boş kese olabilir demişti. ama 7+0 da yolk sac da vardı bebek de kalp atışı da. doktorlara bakma sen. onlar da öyle herşeyi bilmiyor. dediğim gibi inşallah 12 haftayı ölçümleri sağlıkla tamamlayıp bu salak doktorunu bir güzel döversin![]()
didemcim sana da sonsuz teşekkürler.Dediğin gibi başka bir doktora daha görünüp fikrini alıp ancak öyle sonlandırırım gebeliği.Umarım benim de arkadaşın gibi bir mucize olur her şey değişir.Sevgilerimle...Herkese selamlar,
rieuse, benim bir arkadaşım 5. haftasında doktora gitmişti ve doktor kese yamuk içi dolu da olsa kalp atışı olmaz istersen alalım yok beklemek istiyorum dersen 2 hafta sonra gel kalp atışı yoksa alalım demiş. 2 hafta sonra tekrar doktora gidiyo ve doktor kalp atışı yok hemen alalım diyo, arkadaşım da bugün hazır değilim bir iki gün sonra olsun diyo ve gidiyo. 2 gün sonra başka bir doktora gidiyo ve kalp atışları duyuluyo bebeğin. şimdi 1 yaşında ve gayet sağlıklı. acaba sen de başka bir doktora daha görünsen mi?