38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam arkadaşlar nasıl .tedavıye başlayan varmı nasıl gıdıyo inş herşey guzel olacak..............haberdar edın...........yanı yıl inş umut dolu olur...........

merhaba arkadaşım senide bayramdan bayrama görür olduk,,,,,,kaydirigubbakcemilemualllm ensonunda ben tüp ümü kendim yapcamkaydirigubbakcemile3karar verdim:roflol::roflol:sen nerde yaptırmıştın??

canım ben senin şu an yaşadığını eylül 16 dan beri yaşıyorum,tr as larından birine gittim ekip(başarının ve şımarıklığın dayanılmaz hafifliği içinde) 0,,,,omu bumu derken yine as lardan birine daha gittim oda hayal kırıklığı,,,,,merkez kalmadı yani,,en sonunda oturup kendim tüpbebek yapıcam :roflol:herhalde daha sağlam bir iş çıkarırım gibime geliyor,,şaka yı geçeyimde çok kafanı karıştırmaaslında ne kadar şanslısınız metropol desinizmillet yurtdışından geliyor oralara burada fazla bir seçeneğimiz yok,,,,,benim ilk girdiğim micro da aynı senin gibi dr çok hoşlanmadım ama transfere de çok yaklaşmıştım vazgeçemedim malesef çok büyük aptallık yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum,ama benim için deneyim oldu vah tüh çekmenin bir mantığı yok şimdiki denememde de sağlam ve ne yaptığını çok iyi bilene denk gelmek istiyorum,,,adamları evlatlık almıycaz ama insan şevkatte istiyor,,,yengeç burcumusun yoksa:teselli:
yay burcuyum:)ama zaten kirilgan bir haldeyken birde onlarin olumsuz yaklasimlari insanin tum azmni kiriyor hala kararsizim yarin belki karar verecegim...onumuzu gorebilsek ne iyi olurdu degilmi:)

yay burcuyum:)ama zaten kirilgan bir haldeyken birde onlarin olumsuz yaklasimlari insanin tum azmni kiriyor hala kararsizim yarin belki karar verecegim...onumuzu gorebilsek ne iyi olurdu degilmi:)
ya defne5 cim aslında fazla bir isteğimiz yok biliyormusun,çok basit ama bizim için önemli,,,,,,,onun için ben işi aceleye getirmemeye çalışıyorum yaradılış itibariyle çok ta tez canlı bir insanım,ama ne yapayım hata yapacak gücüm yok,,,benim aradığım haa insan çok ciddi görünümlüdür hiç sorun değil mesleğine ve insana(canlıya) verdiği değer önemli olan aslında,sakin olmaya çalış kafanı dağıtacak konular üzerine yoğunlaş ondan sonra sorunlu bölgeye tekrar dön,faydasını görürsün canım,,devamlı aynı şeyi düşünerek hem kendi sağlığımız hemde o olaya bakışımız tehlikeye giriyor:teselli::kahve:a.s.bunuda asla aklından çıkarma:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:hakediyoruz ve alıcaz

ya defne5 cim aslında fazla bir isteğimiz yok biliyormusun,çok basit ama bizim için önemli,,,,,,,onun için ben işi aceleye getirmemeye çalışıyorum yaradılış itibariyle çok ta tez canlı bir insanım,ama ne yapayım hata yapacak gücüm yok,,,benim aradığım haa insan çok ciddi görünümlüdür hiç sorun değil mesleğine ve insana(canlıya) verdiği değer önemli olan aslında,sakin olmaya çalış kafanı dağıtacak konular üzerine yoğunlaş ondan sonra sorunlu bölgeye tekrar dön,faydasını görürsün canım,,devamlı aynı şeyi düşünerek hem kendi sağlığımız hemde o olaya bakışımız tehlikeye giriyor:teselli::kahve:a.s.bunuda asla aklından çıkarma:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:hakediyoruz ve alıcaz
sagol canim:))sen suan hangi asamadasin?:))yani tupe gideceksin ama yeri belli degil sanirim?bugun biryerle daha gorusecegim tel ile fikir alacagim..regl yaklasti boyle kararsizken yine donup duurp ilkine gidecegim..herhalde:KK43:(

sagol canim:))sen suan hangi asamadasin?:))yani tupe gideceksin ama yeri belli degil sanirim?bugun biryerle daha gorusecegim tel ile fikir alacagim..regl yaklasti boyle kararsizken yine donup duurp ilkine gidecegim..herhalde:KK43:(

evet belli değil canım,burda benim için merk kalmadı yani anlayacağın,ama bulduğum an hazırlıklı olmak için adet döneminde çektirmek zorunlu olan kan testlerini dün yaptırdım,bugün gidip alıcam,ist da düşünmeye başladım yanlış girişimlerde bulunmaktan kaçınıyorum,sakin olmaya karar verdim panik yok,,,,boşver bu kadar zaman geçti 1 ay daha geçsin ,,sorun deği,,,,,,,daha evvel nereye gitmiştin?memnun kaldınmı?kendini neden bu kadar çaresiz duruma sokuyorsun ki?????? KESİNLİKLE SAKİN OL,canım gittiğin yerden memnun değilsin anladığım ve söylediğin kadarıyla,,,,,,,dur...biraz nefes al,panikleme,çaresiz olduğunuda düşünme çok çok 1 ay gecikirsin ne olacak,ama içine sinen kararlar verirsin moralinde düzgün olur bu bile hamile kalmana etken,şu an seni anlıyorum,çünkü 3 aydır aynı pskljdeyim bende,,,,ama özellikle dün farkettim paniklememek gerekiyor PANİK HATAYI GETİRİR önemli kararlarda ,,,,heleki yay burcusunki kendi kendini bunalıma sokarsın,aynı yay gibi kendini gerer gerer bide hedef de belli değilse oku dengesiz atarsın.........

senin dr un blnt beymi?.......CADIARZUCADIARZUCADIARZU

KIZLAARR,,,ŞİMDİİ,,
SABAH DR.GİTTİM ,,TABİ Bİ HEYECAN Bİ HEYECAN ,,biliyosunuz geçen perşembeden beri ilaç kullanmıyorum,,dr.muayene etti,,sağda 3 soldada 3 tane yum.var dedi,,ben aa nasıl yani dedim,,geçen sefer solda hiç yok demişti,,,şimdi 3 tane var,,vücut kendisini böyle toparlıyomuş bazen,,ayyy kızlar bi sevindim bi sevindim,,şimdi devam ediyo,,2 günlük daha iğne verdi,,perş sabah tekrar bekliyooooo

KIZLAARR,,,ŞİMDİİ,,
SABAH DR.GİTTİM ,,TABİ Bİ HEYECAN Bİ HEYECAN ,,biliyosunuz geçen perşembeden beri ilaç kullanmıyorum,,dr.muayene etti,,sağda 3 soldada 3 tane yum.var dedi,,ben aa nasıl yani dedim,,geçen sefer solda hiç yok demişti,,,şimdi 3 tane var,,vücut kendisini böyle toparlıyomuş bazen,,ayyy kızlar bi sevindim bi sevindim,,şimdi devam ediyo,,2 günlük daha iğne verdi,,perş sabah tekrar bekliyooooo
yaaa ben sana ne dedim hihoyyythihoyyyt6 tane yumin varkaydirigubbakcemile5,ama yokkkkkkkk sen boş zamanlarını stresle değerlendirmek istedin,,,,,,,,,,al sana 6 tane yumicik,,,,,sevindim valla :emir_bebek::emir_bebek:lerimiz yolda,,bende labarotuvar sonuçlarını almaya gittim hormon....vs vardı ya,kağıdı elime aldım baktım'' anlamadım tabiki ordaki bayana sordum dr larına bağladılar dr unuzun değerlendirmesi lazım,ne için istediki dedi içimden(ahhhh ben bi dr bulsam)tüp bebek için kullanılacak dedim,,,haa tamam gayet iyi görünüyor dedi menopoz belirtisi falan varmı dedim öyle bir bulgu yokkkk dedi ,ve suratımda kocaman huuşu gülümsemesiyle eve geldim

yaaa ben sana ne dedim hihoyyythihoyyyt6 tane yumin varkaydirigubbakcemile5,ama yokkkkkkkk sen boş zamanlarını stresle değerlendirmek istedin,,,,,,,,,,al sana 6 tane yumicik,,,,,sevindim valla :emir_bebek::emir_bebek:lerimiz yolda,,bende labarotuvar sonuçlarını almaya gittim hormon....vs vardı ya,kağıdı elime aldım baktım'' anlamadım tabiki ordaki bayana sordum dr larına bağladılar dr unuzun değerlendirmesi lazım,ne için istediki dedi içimden(ahhhh ben bi dr bulsam)tüp bebek için kullanılacak dedim,,,haa tamam gayet iyi görünüyor dedi menopoz belirtisi falan varmı dedim öyle bir bulgu yokkkk dedi ,ve suratımda kocaman huuşu gülümsemesiyle eve geldim
şimdi anne olcam şimdi anne olcam diye diye soldaki yumurtalığıda faaliyete geçirdin ya bravooo sana devam devam :içelim:

sayenizde canım benim,,
sanada çok sevindim ,,hadi biran önce bi dr.karar verde beraber anne olalım,,
dünki dr.danda mı memnun kalmadın,,bi dr.görüşücektin ?

valla bende çok mutluyum inş.sonuda güzel olucak,,

öpüyorum siziiii

KIZLAARR,,,ŞİMDİİ,,
ay canım ya cok sevındım :))sımdı senın durumun benımkıyle aynıydı degılmı?yanı ılk gıdısınde bır yumurtan onde dıgerlerı arkada kalmıstı ve ılacı kesıp bekledınız?ve sımdı 6 yumurtanmı oldu?canım ben sımdı kendı doktoruma nasıl kızgınım bır bılsen:KK43:((senın doktorun kımdı ?nereye gıdıyorsun?

defne canım merhaba,,ben umut...dr.enver bey
yarın kont.var bakalım ne diyecek,,
ilaçlar bana ne hikmetse hep aksi tesir yapıyo ,,bana göre :))
bende her ay normal yumurtlayan ve düzenli adet gören biriyim,,sadece tek problemim,,troid için hegün 1/2 levitron kullanıyorum,,en son dr.vücut bazen,,hormonlar kendiliğinden de toparlayabiliyo dedi,,bi böyle bakalım ,,dedi,,
hayırlısı olur inş.,,
bebıtocum pardon daha once yazmıstın doktorunu ınan kendı doktoruma okadar kızgınımkı suan o yuzden atladım cevabını..senın ıcın cok cok sevındım ınsallah hersey yolunda gıder:)

canımcım sanada cok sevındım:)tahlıllerın ıyı cıkmıs kızlar bak ıkınızınde yuzu gulmus ınsallah benıde guldursun:)))

aa bu arada moneta canım dedğinin kitabı int.sipariş ettim,,yarın elimde olucak,,hemen okucam inş.

kız sen bak beni çok kızdırıyosun haasüprizzzzz:mymeka:sen özel msj kutuna bakmıyomusun valla saçını başını yolarım senin getşrme beni ist bullara:eek:klava:

canımcım sanada cok sevındım:)tahlıllerın ıyı cıkmıs kızlar bak ıkınızınde yuzu gulmus ınsallah benıde guldursun:)))

sende güleceksin canım benim sadece ''BU SEFER ANNE OLUCAM ''diye niyetli ve istekli kararlı ol,kendini olumsuz düşünceler içinde yakaladığın zaman bağıra bağıra BU SEFER ANNE OLACAĞIMI BİLİYORUM de,,,,,,,bak bebitocuma böyle yapa yapa yumi fışkırttı a.s

X