38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

el-muallim,aray,dilarem,ebrarim,bebitocum,egen,hatırladıklarım ne olur hatam veya eksiğim varsa özür dilerim.....MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI CANDAN KUTLAR VE TEZ ZAMANDA KUCAKLARIMIZIN:emir_bebek:DOLMASI DİLEĞİYLE SAYGI VE SEVGİLERİMLEa.s.a.s.a.s.:1hug:

Bende var bir tane.Önce sizinkileri bir görelim.Sonra burdan ikincilerin hesabını yaparız di mi amakaydirigubbakcemile5 Evet genç kızlar,hepinize iyi bayramlar. Umarım bir sonraki bayramda hepiniz ya hamile ya da kucagınızda bebişlerinizle olursunuz.Durmuyoruz,yılmıyoruz.Öpüyorum sizleri...

selam gençler bende 38 yaşındayım yeni üye oldum ilk denemem bahçeci kliniğinde oldu ama düşükle sonuçlandı şimdi ikinci denemeye başlayacağım dualarım sizinle inşallah bebişlerimiz gelecek

selam gençler bende 38 yaşındayım yeni üye oldum ilk denemem bahçeci kliniğinde oldu ama düşükle sonuçlandı şimdi ikinci denemeye başlayacağım dualarım sizinle inşallah bebişlerimiz gelecek

hoşgeldin mucella70 aramıza,ilk önce bayramını kutluyorum arkadaşım,neden düşük yaptın?yine aynı yeremi yaptıracaksın?bende sorgu müdürü gibi soru yağmuruna tuttum seni:roflol:,sevgiler

hoşgeldin mucella70 aramıza,ilk önce bayramını kutluyorum arkadaşım,neden düşük yaptın?yine aynı yeremi yaptıracaksın?bende sorgu müdürü gibi soru yağmuruna tuttum seni:roflol:,sevgiler

seninde bayramın kutlu olsun canım düşük sebebini doktorlar da bilemiyorlar çocuğun gelişiminde bir hata olabileceğini ve rahimin kabul etmeyip düşürdüğünü söyledi sadece Allahın takdiri işte. çünkü rahimde herhangi bir problem yoktu bu kez de umut tüp bebeğe gidiyorum fiyat daha uygun ve ekip aynı olduğu için orayı tercih ettim ekipten memnunum

seninde bayramın kutlu olsun canım düşük sebebini doktorlar da bilemiyorlar çocuğun gelişiminde bir hata olabileceğini ve rahimin kabul etmeyip düşürdüğünü söyledi sadece Allahın takdiri işte. çünkü rahimde herhangi bir problem yoktu bu kez de umut tüp bebeğe gidiyorum fiyat daha uygun ve ekip aynı olduğu için orayı tercih ettim ekipten memnunum

merkez seçimin doğru enver kurt,süper bir dr muş,iyi bir merkez yani,,,,,,şansın bahtın açık olsun arkadaşım.....bebitocum da oraya gidiyor,bu sefer daha dikkatli ol bütün tetkikleri yaptımaya özen göster......sevgiler

teşekkür ederim canım benim inşallah tüm isteyenler kavuşurlar bebişlerine tez zamanda

ben p.tesi kontrole gittim tabii bayramın 1.günü sabah sabah dr. enver bey yoktu dr.levent bey muayene etti,,sağda 4-5 yum.var dedi,,küçüklerde var dedi,,ilaçlarımın dozajını artırdı,,başka 2 faklı iğne daha verdi ,,biri kalçadan diğeri yine göbekten,,perş.günü tekrar kontrole gidicem,,

şimdilik iyi gidiyo inş.sonu iyi olur,,Allahım yar ve yardımcımız olsun,,
inş. gelecek bayram hepimiz bebişlerimizden konuşuruz,,,

öpüyorum hepiniziiii,,canlarım,,,kardeşlerim

haaa bu arada unutuyodum ,,p.tesi orada beklerken biriyle tanıştım oda benimle yaşıt 17 yıllık evli,,ve 4.denemesiymiş,,,veeee hamileeee,,oraya keseyi görmek için gelmişler,,bana büyük umut oldu,,

haaa bu arada unutuyodum ,,p.tesi orada beklerken biriyle tanıştım oda benimle yaşıt 17 yıllık evli,,ve 4.denemesiymiş,,,veeee hamileeee,,oraya keseyi görmek için gelmişler,,bana büyük umut oldu,,

nerelerdesin kız senÇok üzgünüm çoook çok merak ettim ptesi doktr gitcekti ne yaptı?diye ,,,,,,olsun 4-5 olsun bi taneden bile olur,yeterki sen rahat ol stres yapma,çok iyi bir merkezdesin canım benim,,,,,,,,,sevgiler

ben p.tesi kontrole gittim tabii bayramın 1.günü sabah sabah dr. enver bey yoktu dr.levent bey muayene etti,,sağda 4-5 yum.var dedi,,küçüklerde var dedi,,ilaçlarımın dozajını artırdı,,başka 2 faklı iğne daha verdi ,,biri kalçadan diğeri yine göbekten,,perş.günü tekrar kontrole gidicem,,

şimdilik iyi gidiyo inş.sonu iyi olur,,Allahım yar ve yardımcımız olsun,,
inş. gelecek bayram hepimiz bebişlerimizden konuşuruz,,,

öpüyorum hepiniziiii,,canlarım,,,kardeşlerim[/quot

bebitocum canım benim inşallah hayırlısı olur ..rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah..

kızlaaar hepinize çook teşk.ederim beni merak ettiniz biliyorum,,
bugün kont.tekrar gittim enver bey vardı muayene etti ,,aammaaaa malesef ilacı kesti,,bir tane yumurta normal seyrinde büyüklüğünde dedi,,diğerleri gelişmemeiş dedi,,bu ay sanırım yapmayacak,,böyle bi takip edelim dedi,,salı günü tekrar kontrole çağırdı,,bazen böyle ilaçsızda vücut cevap verebiliyomuş,,bakalım hayırlsı ,,biraz moralim bozuldu ama hakkımızda hayırlsı
yapıcak bişey yok,,,inş.en kısa zamanda bende anne olucammm,,,bunu biliyorum,,
olucak,,
sizi çok öpüyorum,,canlarım

bugün kont.tekrar gittim enver bey vardı muayene etti ,,aammaaaa malesef ilacı kesti,,bir tane yumurta normal seyrinde büyüklüğünde dedi,,diğerleri gelişmemeiş dedi,,bu ay sanırım yapmayacak,,böyle bi takip edelim dedi,,salı günü tekrar kontrole çağırdı,,bazen böyle ilaçsızda vücut cevap verebiliyomuş,,bakalım hayırlsı ,,biraz moralim bozuldu ama hakkımızda hayırlsı
olucak,,

canım moralini asla bozma dr sana kötü birşey söylememişki,sadece takipe almış seni afferin bak dr u taktir ettim para göz değil,burdaki dr ların elinde olsaydın o bir tane olgunlaşmışla seni micro ya sokardı sonuçta malum.....ngtf......doğal sürecine bırakmış,kızım sen yumurta yok değil VAR ya olmayanlar ne yapsın,benim bundan iki sene evvel sürücü kursundan bir bayan arkadaşım vardı yazık mazlum bi kadındı bebitocum kadının vücudu yum üretmiyordu zavallım oturur kalkar 1 TANE YUMURTAM OLSUN diye dua ederdi,,,,ona baktıkça kendi halime şükreder duruma gelmiştim,,,,ne oldu biliyormusun????????şimdi bir tane kızı oldu ve 1 yumurta ile oldu,,,,
Biliyorsunki bu tedavi moral isteyen bir tedavi moralini ancak sen yüksek tutabilirsin,İNANMALISIN canım yaa,sonuçta vücudun hala normal mekanizman çalışıyor yani,dr un sonraya bırakması ve takibe alması çok çok iyi,neler oluyor onu görmek istiyor,bu moral bozacak birşey değil,seni anlıyorum kendini hazırlamıştın şimdi ileri tarihe atılması seni üzdü..bak daha hayırlı olucak..........bak bana 3 aydır adam akıllı bir dr bulamadım gerim gerim gerildim

canım,,,hayırlı cumalaarr
moneta canım ,,işe şimdi geldim ve hemen k.k açtım,,senin yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum,,
aslında çok haklısın dr.çok iyi sağolsun verdiğim paradan ilaçlarımı düşerek kalanı iade etmek istediler almadım,,nasılsa tedavim devam edicek kalsın dedim,,

veee inanırmsın okadarda kötü değilim ,,hep hayırlsı için dua ediyorum,,biraz şaşkınım ,,hazırlamıştım kendimi,,p.tesi levent bey öyle deyince,,neyse

enver bey müthiş,,salı günü gittiğimde tekara muayene edicek eğer dedi,,vücut kendiliğinden büyütebiliyomuş,,belkide devam edebilir,,öbür ay daha iyi olur,,OLUCAK ben inanıyorum,,
iyiki sizler varsınız

canım,,,hayırlı cumalaarr
moneta canım ,,işe şimdi geldim ve hemen k.k açtım,,senin yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum,,
aslında çok haklısın dr.çok iyi sağolsun verdiğim paradan ilaçlarımı düşerek kalanı iade etmek istediler almadım,,nasılsa tedavim devam edicek kalsın dedim,,

veee inanırmsın okadarda kötü değilim ,,hep hayırlsı için dua ediyorum,,biraz şaşkınım ,,hazırlamıştım kendimi,,p.tesi levent bey öyle deyince,,neyse

enver bey müthiş,,salı günü gittiğimde tekara muayene edicek eğer dedi,,vücut kendiliğinden büyütebiliyomuş,,belkide devam edebilir,,öbür ay daha iyi olur,,OLUCAK ben inanıyorum,,
iyiki sizler varsınız
tabikiiiii canım yaaa!......inan durumunda kötü birşey yok ne mutlu bak sonuçta vücudun iyi bişeyler yapıyor......ne diyecektik BU SEFER KESİNLİKLE ANNE OLUCAM,.... olsun canım 1 ay sonra olsun tam olsun cuk otursun,ama sen şimdiden yelkenleri suya indirirsen transferden sonraya enerjin kalmayacakkaydirigubbakcemile5

tabikiiiii canım yaaa!......inan durumunda kötü birşey yok ne mutlu bak sonuçta vücudun iyi bişeyler yapıyor......ne diyecektik BU SEFER KESİNLİKLE ANNE OLUCAM,.... olsun canım 1 ay sonra olsun tam olsun cuk otursun,ama sen şimdiden yelkenleri suya indirirsen transferden sonraya enerjin kalmayacakkaydirigubbakcemile5

Bak bana,...........koskoca başkent'te sağlıklı düzgün disiplinli merkez bulamadım:1shok::1shok::1shok:saçlarımı komple yolup bitirmeyim zevkine varayım diye cımbızla yoluyorumsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::sm_cool:

Bak bana,...........koskoca başkent'te sağlıklı düzgün disiplinli merkez bulamadım:1shok::1shok::1shok:saçlarımı komple yolup bitirmeyim zevkine varayım diye cımbızla yoluyorumsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::sm_cool:

KIZZ ALEMSİN VALLAAAA:roflol:

GEL BURAYAA BACIIMM ,,BENDE KALL,,BERABER GİDER GELİRİZkaydirigubbakcemile5

KIZZ ALEMSİN VALLAAAA:roflol:

GEL BURAYAA BACIIMM ,,BENDE KALL,,BERABER GİDER GELİRİZkaydirigubbakcemile5

tabiki alem olurum gel sen burda 3 ay merkez ara,,bulama...alemde olursunnn devrialemde bebitocum,benim yeğenlerde istanbulda yaşıyor,kalıcak yer problem olmazda,bizim için çok zor olur nerden bakarsan bak 2 ay orda olmak lazım,benim bitane çocuğum varya (EŞİM):emir_bebek:(hormonlu bebek)bensiz sorun çok yaşar,git gel zorrrrrr yani,onun içinde ben böyle-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-laelaelaelaelaelaelaelaelaelae oldum

tabiki alem olurum gel sen burda 3 ay merkez ara,,bulama...alemde olursunnn devrialemde bebitocum,benim yeğenlerde istanbulda yaşıyor,kalıcak yer problem olmazda,bizim için çok zor olur nerden bakarsan bak 2 ay orda olmak lazım,benim bitane çocuğum varya (EŞİM):emir_bebek:(hormonlu bebek)bensiz sorun çok yaşar,git gel zorrrrrr yani,onun içinde ben böyle-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-laelaelaelaelaelaelaelaelaelae oldum

OOOOFFF OOFFF o koca bebekleri :emir_bebek:hiç sorma benimkide öyle nerdeyse bensiz wc ye gitmicek
sırnaşık şey

olucak,,

inşalllah bebitocum ..rabbim herkeze nasip eder anneliği...benimde genelde sen gibi 1 tane si çok olgun oluyo gerisi geriden geliyor..inşallah bende başlayabilirim..şimdilik evde incir kürünü uyguluyorum ..inşalllah faydasını görürümm

X