38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bebito merak etme yanlız değilsin. biz de 38 yaşında gençleriz:)
bu genç yaşta anne olmaya çalışan :KK43:hihoyyyt

kudra meraba aklısın sigara içmemek lazım ama nedense şu günlerde çok içiyorum. ilk başlarda günde 4-5 tane içiyordum bu aralar 10 uda geçiyor offff nası bırakıcam bilmiyorum. umarım kaliteli çıkar yumurtalar:KK43:

Ayyyyyy genç kızlar fazlalaştı ne güzel,kızzzzz bebitocum ne iyi ettin bacıııımmmm!,,'',bütün kızlar toplandık''vallaaaa
hoşgeldiniz yeni ler,paylaşalım sıkıntılarımızı,,,hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile2

HAYIRLI HAFTAALLLAAARRR,
kızlar hepiniz hoş geldiniz,,
casablanka canım şu incir kürünü banada anlatırmısın,,,
yarın sabah yine kontrolüm var,,,bakalım,,hayırlısı artık,,
kızlar ben sigara içmiyorum ama işyerinde içmiş kadar oluyorum,,okadar ikaz etmeme rağmen çok içiliyoo,,ben eminimki o da beni çok etkiliyo,,daha erken çünki benim yum.azalması ,,diye düşünüyorum :))

ammaaaa ben anne olucam,,,hepimiz anne olucaz ,,hemde şimdi,,,,,,,,

yaaavvv ben şu yumoşları nasıl artırıcam

aaa bide kızlar ne dicem size,,benim eşimin sperm sayısı daha önce 2 kere yaptırdık,,20 milyon civarıydı,,enson umutta yapıldı,,58 milyon çıktı,,,vaaaaavvvvv gözlerime inanamadım

eşim ,,solgarın arı polenini kullanıyo sanırım o yaptı,,,yarın dr.enver beye sorucam,,bende kullanabilirmiyim diye,,,

HAYIRLI HAFTAALLLAAARRR,
kızlar hepiniz hoş geldiniz,,
casablanka canım şu incir kürünü banada anlatırmısın,,,
yarın sabah yine kontrolüm var,,,bakalım,,hayırlısı artık,,
kızlar ben sigara içmiyorum ama işyerinde içmiş kadar oluyorum,,okadar ikaz etmeme rağmen çok içiliyoo,,ben eminimki o da beni çok etkiliyo,,daha erken çünki benim yum.azalması ,,diye düşünüyorum :))

ammaaaa ben anne olucam,,,hepimiz anne olucaz ,,hemde şimdi,,,,,,,,

bebitocum özelini oku

yaaavvv ben şu yumoşları nasıl artırıcam

aaa bide kızlar ne dicem size,,benim eşimin sperm sayısı daha önce 2 kere yaptırdık,,20 milyon civarıydı,,enson umutta yapıldı,,58 milyon çıktı,,,vaaaaavvvvv gözlerime inanamadım

eşim ,,solgarın arı polenini kullanıyo sanırım o yaptı,,,yarın dr.enver beye sorucam,,bende kullanabilirmiyim diye,,,

bebitocum arı polenin zararı yok diye biliyorum ,,,tabii bizde kullanalım CADIARZU denize düşen yılana sarılır bu yılanda değil polen yumilere olmasa bile başka şeye yararı olur,bende solgarın e vitamini ile folic asitini kullanıyorum,e vit eşimle ortak kullanıyoruz

kızlaaar hepinize çook teşk.ederim beni merak ettiniz biliyorum,,
bugün kont.tekrar gittim enver bey vardı muayene etti ,,aammaaaa malesef ilacı kesti,,bir tane yumurta normal seyrinde büyüklüğünde dedi,,diğerleri gelişmemeiş dedi,,bu ay sanırım yapmayacak,,böyle bi takip edelim dedi,,salı günü tekrar kontrole çağırdı,,bazen böyle ilaçsızda vücut cevap verebiliyomuş,,bakalım hayırlsı ,,biraz moralim bozuldu ama hakkımızda hayırlsı
yapıcak bişey yok,,,inş.en kısa zamanda bende anne olucammm,,,bunu biliyorum,,
olucak,,
sizi çok öpüyorum,,canlarım
merhaba..bebıto aynı durumu senden 1 hafta once yasadım tek yumurtam one gecmıstı ve doktor tedavıyı kestı cok soguk ve moral bozucu bır yaklasım sergıledı yasınız var fsh bır kere yukselmıs sımdı dussede anlamı yok dedı bundan once ıkı kere dogal yoldan hamıle kalmıs surmemıs bırıyım ve heray duzenlı yumurtluyorum ama ılac nedense etkı etmedı cok moralım bozuk:KK43:yasım 40 bu hafta 2. denemeye gıdecegım ama cok umutsuzum..pekı bu durum aynı olursa doktorun tek yumurta ıle deneyecekmı?bırde hangı merkezdesın acaba?ben degıstırmeyı bıle dusundum

defne canım merhaba,,ben umut...dr.enver bey
yarın kont.var bakalım ne diyecek,,
ilaçlar bana ne hikmetse hep aksi tesir yapıyo ,,bana göre :))
bende her ay normal yumurtlayan ve düzenli adet gören biriyim,,sadece tek problemim,,troid için hegün 1/2 levitron kullanıyorum,,en son dr.vücut bazen,,hormonlar kendiliğinden de toparlayabiliyo dedi,,bi böyle bakalım ,,dedi,,
hayırlısı olur inş.,,

BEBİTOCUUUMMMM!.......ne incelemesi hayatımmm ohhh hmn mcr muş,canım sen buralarda olsan kafayı yersin varya,,,,,,,,,,kesinlikle ticarethane olmuş,ondan sonra da kafamız niye karışıyo diye kızılıyo,işte buyur arkş buda varan 2,,,,,daha evvlkinide biliyorsun ve bunlar bu işin güya duayeni,,,,ya bu kadar işte,ne senin umudun,beklentin,sağlığın,psikolojin......TIN lar valla,gel sen şimdi gir tedaviye,,,,arkadaş bu işin bir prosüdürü var onu izlesenize,,,,,otur kalk sen dr una şükret bacım,sen burda olcaktın valla dinlemezledi yat bakalım mcr yapcaz derlerdi,en doğru adrestesin ben yanılmam arkadaşiadam olcak çocuk b.... dan belli olur,ben daha evvel bir kasabın eline düştüm,onun yüzünden 3 sene dir uzak duruyorum bu olaya,ben peynir ekmeklemi yedim kafayı hemen inanıp OLDU diycem yok kardeşim,ben dünya para dökücem microdan evvel ne yapılması gerekiyorsa dr yapıcak ben o adama dr derim iş parayı almak değil,,,nerdeeee hipokrat yeminii nerdee
bu arada,vit aldım yine bak sende kullan l arginin falan kadınlarda kullanıyomuş haa

ama ordan çıktım,özel iyi bir labrtvar a gittim,adetin 2 günü yapılması gereken kanları verdim,en azından oyalanmayım sonra bunlarla

defne5 hoşgeldin aramıza,hiç üzülme olucak hepimizin bebişi,moralinizi yüksek tutun 40 neymiş,nerde tedavi görüyorsun

defne canım merhaba,,ben umut...dr.enver bey
yarın kont.var bakalım ne diyecek,,
ilaçlar bana ne hikmetse hep aksi tesir yapıyo ,,bana göre :))
bende her ay normal yumurtlayan ve düzenli adet gören biriyim,,sadece tek problemim,,troid için hegün 1/2 levitron kullanıyorum,,en son dr.vücut bazen,,hormonlar kendiliğinden de toparlayabiliyo dedi,,bi böyle bakalım ,,dedi,,
hayırlısı olur inş.,,
evet canımya aynen bendede oyle ..sankı daha genc olsamda aynı sey degısmeyecektı gıbı gelıyor..onumuzdekı hafta ıkıncıye baslıyorum ama yıne umıdım yok daha dogrusu degısen bırsey olmayacak ama yıne tek olursa yumurta devam edecekmıyız doktorum devam derse ben ne yapacagım bılmıyorum:KK43:(

defne5 hoşgeldin aramıza,hiç üzülme olucak hepimizin bebişi,moralinizi yüksek tutun 40 neymiş,nerde tedavi görüyorsun
ah canım tesekkur ederım moral verdın:))ama tup bebek son noktayken onda bıle umut kalmayınca cok kotu oluyor ınsan..ben amerıkana basladım..ama tutumları bıraz benı soguttu dıyebılırım:KK43:(sen butur bır sorunla karsılastınmı?yanı yumurta sayısında sorun yasadınmı?

ayyyy defneee benim 3 aydır merkezlerde yaşadığımı bi allah bide ben,yalan söylemeyim birde can arkadaşım bebitocum biliyor:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeyartık sinirlerim bozuldu şu an kahkahalarla gülüyorum kendime,,,,,pişmiş tavuğun durumumu iyi :1shok:benimkimi diye

canım kardeşim defnecim kafan rahat değilse iyi düşün,insan kendi kalbine kulak vermeli ama tabiki de vesvese yapmadan,bizlerin durumu çok önemli başta GÜVEN olmalıki rahat olasınyerimseniben

canım kardeşim defnecim kafan rahat değilse iyi düşün,insan kendi kalbine kulak vermeli ama tabiki de vesvese yapmadan,bizlerin durumu çok önemli başta GÜVEN olmalıki rahat olasınyerimseniben
canım kafam karmancorman :KK43:((ama gıttıgım yer tr en ıyılerınden bılıyorum doktoruma guvenıyorum sadece yaklasımları cok soguk ben sevkat ıstıyorum galıba:))))saka bır yana bırkac gun ıcınde adet olacagım hala saskın gıbıyım ne yapacagım konusunda ..ozele gırmezse basına neler geldı benımle paylasırmısın?

selam arkadaşlar nasıl .tedavıye başlayan varmı nasıl gıdıyo inş herşey guzel olacak..............haberdar edın...........yanı yıl inş umut dolu olur...........

canım kafam karmancorman :KK43:((ama gıttıgım yer tr en ıyılerınden bılıyorum doktoruma guvenıyorum sadece yaklasımları cok soguk ben sevkat ıstıyorum galıba:))))saka bır yana bırkac gun ıcınde adet olacagım hala saskın gıbıyım ne yapacagım konusunda ..ozele gırmezse basına neler geldı benımle paylasırmısın?
canım ben senin şu an yaşadığını eylül 16 dan beri yaşıyorum,tr as larından birine gittim ekip(başarının ve şımarıklığın dayanılmaz hafifliği içinde) 0,,,,omu bumu derken yine as lardan birine daha gittim oda hayal kırıklığı,,,,,merkez kalmadı yani,,en sonunda oturup kendim tüpbebek yapıcam :roflol:herhalde daha sağlam bir iş çıkarırım gibime geliyor,,şaka yı geçeyimde çok kafanı karıştırmaaslında ne kadar şanslısınız metropol desinizmillet yurtdışından geliyor oralara burada fazla bir seçeneğimiz yok,,,,,benim ilk girdiğim micro da aynı senin gibi dr çok hoşlanmadım ama transfere de çok yaklaşmıştım vazgeçemedim malesef çok büyük aptallık yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum,ama benim için deneyim oldu vah tüh çekmenin bir mantığı yok şimdiki denememde de sağlam ve ne yaptığını çok iyi bilene denk gelmek istiyorum,,,adamları evlatlık almıycaz ama insan şevkatte istiyor,,,yengeç burcumusun yoksa:teselli:

X