burdaki topikleri inceliyorum bazen o dediğin dr dan senin gibi şikayetçi çok hayatım onun için hiç üzülmeevet oyleydı ama degıstırecegım galıba((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdaki topikleri inceliyorum bazen o dediğin dr dan senin gibi şikayetçi çok hayatım onun için hiç üzülmeevet oyleydı ama degıstırecegım galıba((
AH CANIM YA HAKLSIIN TAMAM kendı kendıme bu sefer anne olucam dıyorum dogru:)))sende güleceksin canım benim sadece ''BU SEFER ANNE OLUCAM ''diye niyetli ve istekli kararlı ol,kendini olumsuz düşünceler içinde yakaladığın zaman bağıra bağıra BU SEFER ANNE OLACAĞIMI BİLİYORUM de,,,,,,,bak bebitocuma böyle yapa yapa yumi fışkırttı a.s
canlarım hepinize çok teşk.ederim,,defnecim inş.sen ve hepimiz anne olucaz ,,
moneta doğru söylüyoo ,,,
sakın ümidini yitirme,,Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip edicek inş.
evet oh olsun size çalışın kızım işiniz ne:roflol:uykucuuuu nerdesin yaaaa,,bende bakıyorum bakıyorum yoksuunnn
biz burda çalışalım haldır haldır,,sen uyuuu ooohhhh
yaaaa kitabım gelmedi ,,dur hemen ariimm
ayy çok sevindim canım yumi lere:1hug:allahım seninde benimde burda isteyen kim varsa hepimizede çifter çifter tatlı bela bebişler versin,biz ne güzel anne oluruz yaaaa,demi ama,,,,,kitabının gelmesinede çok sevindim başladığın anda seni içine çekeceğini biliyorum niçin ısrar ettiğimi sayfalar geçtikçe daha iyi anlayacaksın hayatım,bunlar inkar etsende gerçekler ön yargılı olma sakın genelde insanlar ''hadi bee''derler,ama unutmayalımki (allah kendinden kullarına sıfat vermiştir)bunu asla unutma canım birçok ayetlerindede vardır,bunları sana neden söylüyorum?..ÖN YARGIYLA OKUMA!....herşeye öğrenme açlığı içersinde ol,,,,,,,,seni öpüyorum canım kardeşimkitabım geldiiiii
hemen okumaya başlıcam
krizalit,hoşgeldin demek istiyorum ilk önce,,,,,,burdaki arkadaşlarım ve ben mevlana haz nin felsefesini uyguluyoruz İSTER 20 İSTER 50 NE OLURSAN OL YİNEDE GEL diyoruz,,canım yaşın çok küçük herhalde sözlerinden anladığım kadarıyla,.........bizler kötü durumda olan hastalar değiliz ( sitenin bu bölümündeki hiç kimse değil)a.ssadece olgun anne adaylarıyız kendinde söylemişsin tatlı tatlı yazışıyoruz,birbirimize destek oluyoruz,tedavi sürecindeyiz lugatımızda ÇÖKÜNTÜ-BUNALIM-YENİLMİŞLİK yok,canım :teselli:aramıza hoşgeldin,sana klava:ablalıkta yaparız klava:.....sevgilerarkadaşlar, çok tatlı yazışıyorsunuz, bu forumda yazmak için illa 38 üstünde olmak gerekmiyor değil mi:)) bebişleri beklerken yaşın hiç önemi olmuyor da...sizi okuyunca bi sakinlik geldi üzerime...diğer forumlarda 21 lik kızlar oooof 5 ay oldu, olmuyooooo deyince ben daha çok panik oluyorum...bu demek değil ki sizi gördüm ooooh benden daha kötüleri varmış dedim....hayır, sakin, umutlu tavrınız ve başa çıkmak için mizaha başvurmanız bence oldukça sağlıklı,iyi geldi, teşekkürler...