38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama grip olmuşsun geçmiş olsun. klimalra dikkat et

deniz bulut duanı aldım 2 tane bebişide koydular birinin gelişimi önde gidiyormuş bu anasına çekmiş işte ..kaydirigubbakcemile3

zar*andit sana detaylarıyla yazıcam klavye sorun yaptı eve geçince yazarım yıkama oldu ama kızlar opu transferden daha kolay bence saat 4 te ancak işimiz bitti sıkışık olma olayı berbatmış gerçekten

erverdi canım benim fikrimde bu kış sende olalım bende sana geleyim kaydirigubbakcemile3

dualarınızı hissettim allah razı olsun

günaydın kızlar,günaydın baharnaz...a.s.a.s.a.s.

ışığını açık gördüm.anlat bakalım.nasıl geçti.hadi hayırlı olsun transferin

günaydın patikler
gelmişsin...hayırlı işler....

kızlar yaa bugün iyi güzel sözleri olan bana güzel bişeyler yazsın.kullandığım ilaçla ilgili yazılar okudum içim karardı.dondurmam,mavişim,kırmızı güller,kuş sesleri,çikolata.ben bunları söyledim kendime.iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var.güzel tatlı bişeyler....bir kaç söz..tatlı çeşitleri olmasın.insanı canlandırsın harekete geçirsin.enerji içeceği de değil...

var mı güzel bişeyi olan?

ahududum ahududum ahududu şekerim

Herkese günaydın arkadaşlar.

Alabama canım geçmiş olsun bu havalar gerçekten çok tehlikeli klimasız da olmuyor tabiki.Bol bol dinlen ve meyve suları ve meyve ye arkadaşım.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Baharnaz transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine canım.Şimdi test günün hangi tarih yazmamışsın.28-29 ağustos mu?

Erverdi sen ilacın yan etkisini hiç kafana takma canım.O ilaç senin tedavin için kullanılıyor Allah korusun bir pıhtı senin bir kaç saniyede felç edebilir hayatına bile mal olabilir.İlaçlar hep fayda-zarar etkisi gözönüne alınır zaten.O yan etkilere bakılırsa kimse ilaç kullanmasın o zaman.Hem herkese aynı etki gösterecek diye birşey de yok canım.Sen onu hiç kafana takma.6 ay sonra gelecek kız çocuğunu düşün.

Zarpandit ve Patikler beni sormuşsunuz benim heme işler yoğun hem de eve gidince de yemekten sonra kendimizi dışarı atıyoruz oğlan durmuyor çünkü gece de intenete girmeye pek vakit olmuyor.Bu sıcaklar bir geçse de bir soluk alabilsek.

Deniz bulut o kan uyuşmazlığı ilk bebekte pek problem olmaz diye biliyorum ama sen zaten testini yaptırmısın.Kendini rahat bırak relaks ol biraz canım.

Merhaba kızlar;

Uzun bir aradan sonra tekrar yazmaya fırsat bulabildim. Sayfaları o kadar hızlı ilerletiyorsunuz ki okumaya imkan yok.Umarım herkes iyidir. Yeni ve güzel haberler var mı? Arada bir girip okumaya çalışıyorum ama maalesef yetişemiyorum hızınıza. O yüzden neler oluyor merak ediyorum :)

Biz oğluşumla iyiyiz. Sıcaklarla boğuşuyoruz. Diş çıkartıyoruz ve artık tutunarak kalkıp, yürüme çalışmaları yaptığımız için hiç fırsat bulamıyorum gelmeye. 68 kilo ile hamile kaldım, 84 kilo ile doğuma girdim ve şu an 57 kiloyum. Bunu niye söylediğimi sorarsanız, son derece hareketli bir oğlum var ve bana spor yaptırmak için elinden geleni ardına koymuyor :) Aşağıya bir kaç resmini ekliyorum, bakın ne kadar büyüdü :) Hepinizi çok öpüyorum ve hamilelere de Allah kolaylık versin bu sıcaklarda diyorum. Sanırım uykusuzluk başlamıştır artık. Eh bu saatten sonra artık gün içinde uyumaya çalışıp güç toplayın çünkü uyku olayı bebek doğduktan sonra bitiyor kızlar :) Hepinize kolay gelsin .)

Son düzenleme:
OY MAŞALLAH Rüzgar Deniz.büyütmüşsün oğlanı.kocaman olmuş.nazar olmasın.olgun,tam bir erkek edası var Rüzgar da...hayırlı geleceklerde büyüsün.annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun.

Baharnaz;Bak gördün mü 38 in erkeğini.hadi seninki de inşallah içerde serpiliyordur.Allah diğer hamilelerimizin de bebeklerini burda görmeyi nasip etsin.

ahududu frambuaz oluyordu değil mi ?hımmm.o da çok tatlı.teşekkürler..

KİNDER;ne haber.aşağıda gördüm seni.tatil güzeli...

:) Gördüm çok tatlı maşallah inşallah serpiliyordur. Bir vukuatı yok şimdilik :) yiyip içip yatıyorum

Ahududu frambuaz oluyor Yaşarın da bu isimde bir şarkısı var çok tatlı istersen bir dinle internetten indirebilirsen sabah onu dinliyordum

selam kızlarrr opuyorumnanaktan
benim eve gelen gelene şimdide Çanakkaleden arkadaşlar geldi 1 haftadır onlar var peşlerinde gezmekten yoruldum valla :2: bide rahatsızlandım bu klima olayından sıcaktı soğuktu derken
şimdi işyerndeyim sizi kontrol ettim bi
erverdi tarhana bitti domates bitti bu kış sendeyiz olumunekankayizsmile

denizbulut maşallah oğluşuna çok tatlı çokda yakışıklı olcak belli allahh desene çocuğu yapınca gidecek kilolar olumunekankayizsmile

baharnaz hadi bakalım bu aşamaya geldikten sonra inşallah olumlu sonuçlanır sakın üzme yorma kendini keyfine bak dinlen a.s.

offf kızlar ya benim kuzende bebek tedavisine başlamıştı 26 yaşında 9 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi transferi yapıldı bugün öğrendim hamileeeee offf maşallah ya darısı başımıza inşallah çok buruk seviniyorum ben ya neden benim olmadı diye üzgün ama mutlu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :teselli:

denizbulut demişim ama senin oğluşununda resmini göstersin allah inşallah kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

rüzgardeniz senin yakışıklına maşallah şekerim allah bizede göstersin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
valla biraz baş ağrısı varda ondan karıştı

Kindersms saol canım

Kuzeninede Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım

Allahım isteyen herkese bebiş versin kucaklarımızı doldursun inşallah buruk olma :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…