- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
ALABAMA;yeni yaşın kutlu olsun.nice senelere...oğlunla ve sevdiğinle..a.s.
DENİZ bana da göndermedi KK doğum günü mesajı.belki Alabamanın gönlünü almak istemişlerdiryerimseniben....arkadaşların haklı olabilirler..yoksa sen bibiliyi görmek içinm numara yapmayasın...hani artık azaldı ya gidip gelme fasılları.merak edip gidip görmek istiyor olmayasınCADIARZU
Deniiizzz.tek çocuklu kadınlar 2 yıl önce emekli olabilecekmiş. şimdi haberlerde söylediiiiiiiii.tüm çalışan bayanlaaaarrrr müjdemi isterim.2 çocuğu olanlar ise 4 yıl önce olacakmış.
Tv nin yalancısıyım...tabiii yüyürlüğe ne zaman girer bilemem.ama yazıyiiim dedim.
baharnaz çizelgen çok güzel valla start almışın bebeğe koşuyo gibisin inaşllah gelir bebiş
erverdi tarif için saol devamınıda bekliyorum
1 hafta kapaklı leğende tuttuk sabah akşam üstten üstten yumrukladık :)) burda kaldık
saol patikcim teşekkür ederim.Geçmiş doğum günün kutlu olsun canımmm....
25 25 doğru hatırlamışsın :)) saol tatlım teşekkür ederimBaharnaz, bilgiler icin tesekkurler. Umarim yumoslarin guzel guzel buyuyorlardir. Yakinda OPU'n olur sanirim, sonra da transfer gunune karar verilecek, guzel haberlerle sonuclanan bir tedavi olsun.:CüvCüv:
Beyaz, sizin tedavide hayirli olsun, umarim yakinda hamilelerin sayisi artar.:CüvCüv:
Alabama, dogum gunun kutlu olsun canim. Iyi ki dogdun! 25'mi yoksa 26'mi tam hatirlayamadim ama umarim guzel bir yas olur.a.s.:içelim:
saol denizcim teşekkür ederim. bu arada geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım. oğluşuna da maşallah neredeyse 1 kilo olcekler ayy doğsalarda ısırırmış gibi yapsak onlarımemorial ın klasik tüp bebek uygulaması o. size de verilecek. tam tedaviye başladığın gün galiba 1 günlük koruyucu antibiyotik uyguluyorlar hem sana hem eşine. vücutta bilmediğin bir mikrop vs varsa tedaviyi engellemesin diye.
alabama nice yaşlara. opuyorumnanaktangerçekten kk nın kutlaması çok hoş olmuş. :roflol:yaa bunlar beni kutlamamışlardı ben bir doğum günümü kontrol edeyim
bugün işe gittim. bağırsaklarımı bozmuşum. hem bozuk çıkmaya başladım hem midem bulandı hem de karnıma sancı girdi. normalde hiç takmam akşama kadar otururum öyle nasılsa geçer diye. ama hamile olunca bir de sancı girince kalktım yakındaki international a gittim hemen. bebek iyiymiş. 1 hafta önde gitmeye devam ediyor. kilosu da 810 gr olmuş. dr bu makine çok iyidir genelde oldukça iyi ölçer iri bir bebek olacak dedidr jinekolojik bir tehlike yok diyip gastroendoskopiye yönlendirdi. oradan randevuyu 1400 e verdiler. eşim geldi beklerken sancım azaldı bulantım gçti eve gidelim dedim. nasılsa kötüleşirsem eve yakın bir dolu hastane var. arkadaşlarım arada bebeği görmek için beynime mesaj yollayıp kendimi hastalandırdığımı düşünüyorlar. olabilir valla :roflol:
saol canım teşekkür ederim. kinders sen ne aşamadasın şimdi. noldu o güzelim yumurtayı değerlendirebilmiş miydin? umutlu bekleyişimiz var mı?alabama doğum günün kutlu olsunnn canımm Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim:a.s.
ALABAMA;yeni yaşın kutlu olsun.nice senelere...oğlunla ve sevdiğinle..a.s.
DENİZ bana da göndermedi KK doğum günü mesajı.belki Alabamanın gönlünü almak istemişlerdiryerimseniben....arkadaşların haklı olabilirler..yoksa sen bibiliyi görmek içinm numara yapmayasın...hani artık azaldı ya gidip gelme fasılları.merak edip gidip görmek istiyor olmayasınCADIARZU
waters canım allah bi avazda kurtarsın. ne güzel yavruna kavuşuyorsun bizim için de misler gibi kokla yavrunu. çok mutluyum senin adına. çok öptüm seniArkadaşlar Merehaba,
Kaç gündür siteye şifremi unuttuğum için giremedim . PC ye format attım her şey sil baştan oldu, o nedenle son günlerdeki yazıları okuyamadım ama okuyacağım.
Bugün dr kontrolüm vardı, Cuma da var. Kısmet olursa 14 Ağustos Cumartesi doğum olacak ( sezeryan!..) .
Bu topiğe 2009 Kasım ayında katıldım, çok sıcak arkadaşlıklar kurdum çok güzel bilgi alışverişlerimiz oldu. Bir süre uzak kalabilirim ama buradayım bir yere gitmiyorum. Yine fırsat buldukça gireceğim.
Bebek olması için uğraştığım günlerde çok desteklerinizi gördüm herkese tek tek teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı sizlerle anladım. Şimdi tüm arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almaları için duacıyım. Hamilelere sağlıklı, keyifli hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin. Tedavide olan arkadaşlara da morallerini yüksek tutmalarını ve tedavileinin karşılığını sağlıkla almalarını diliyorum.
Benimle Kasım dan beri olan arkadaşlar bilirler. Yeni arkadaşlar için de söyleyeceğim ben 7 ay lık bir sürenin sonunda ilk defa bir arada kullandığım ovülasyon testi ve preseed ( sperm dostu kayganlaştırıcı ) yardımı ile doğal yoldan hamile kaldım. Haziran da 41 yaşımı bitirdim. Bunu yazmamın sebebi hiç bir şey için geç kalınmamış olduğunu bir kez daha vurgulamaktı. Yeter ki kendi problemimizi doğru tespit edip planlı programlı ilerleyelim.
Yeni arkadaşlarda bu topikten çok faydalanacaklardır çünkü bilgili ve deneyimli arkadaşlar bir aradalar bu topikte.
Haberleşmek üzere..
Herkese iyi , bereketli bir ramazan ayı diliyorum.
canım üzüldüm ama napalım demekki hayırlısı böyleymiş hakkınızda. kalan bebişin sağlıkla dünyaya gelsinde hayırlısıyla ona da çok şükür.merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım
kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler
umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar
Günaydın güzeller
a.s.a.s.a.s.
merye tatlım çok üzüldüm ama allah diğerine sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım canım lütfen çok üzme kendini diğer bebeğe zarar gelmesin sen ne kadar iyi olursan oda o kadar iyi olur :1hug:
Arkadaşlar Merehaba,
Kaç gündür siteye şifremi unuttuğum için giremedim . PC ye format attım her şey sil baştan oldu, o nedenle son günlerdeki yazıları okuyamadım ama okuyacağım.
Bugün dr kontrolüm vardı, Cuma da var. Kısmet olursa 14 Ağustos Cumartesi doğum olacak ( sezeryan!..) .
Bu topiğe 2009 Kasım ayında katıldım, çok sıcak arkadaşlıklar kurdum çok güzel bilgi alışverişlerimiz oldu. Bir süre uzak kalabilirim ama buradayım bir yere gitmiyorum. Yine fırsat buldukça gireceğim.
Bebek olması için uğraştığım günlerde çok desteklerinizi gördüm herkese tek tek teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı sizlerle anladım. Şimdi tüm arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almaları için duacıyım. Hamilelere sağlıklı, keyifli hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin. Tedavide olan arkadaşlara da morallerini yüksek tutmalarını ve tedavileinin karşılığını sağlıkla almalarını diliyorum.
Benimle Kasım dan beri olan arkadaşlar bilirler. Yeni arkadaşlar için de söyleyeceğim ben 7 ay lık bir sürenin sonunda ilk defa bir arada kullandığım ovülasyon testi ve preseed ( sperm dostu kayganlaştırıcı ) yardımı ile doğal yoldan hamile kaldım. Haziran da 41 yaşımı bitirdim. Bunu yazmamın sebebi hiç bir şey için geç kalınmamış olduğunu bir kez daha vurgulamaktı. Yeter ki kendi problemimizi doğru tespit edip planlı programlı ilerleyelim.
Yeni arkadaşlarda bu topikten çok faydalanacaklardır çünkü bilgili ve deneyimli arkadaşlar bir aradalar bu topikte.
Haberleşmek üzere..
Herkese iyi , bereketli bir ramazan ayı diliyorum.
merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım
kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler
umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar
Hastaneden geldim az önce biraz moralimi kaybettim enerjim düştü Drum yumurtalıklarımın farklı tepki verdiğini ve dondurulmuşa birşey kalamayacağını söyledi İnşallah bu gelişenler sağlam çıkarda bize bir güzel sürpriz olur.
Bizde eşimle sonraki bebiş için dondururuz filan diye konuşuyorduk
canım kaybetme enerjini.sen bir taşla iki kuş vurmak istemişsin.hayal kurmuşsun o yüzden hayal kırıklığına uğramışsın.tüm enerjini şimdiki tedavine ver.dileyelim inşallah herşey yolunda gitsin.bu tedavinden sonuç al.sonrasını sonraya bırak. bu günlere odaklan.
uygun bir zamanda tarife devam edicem.hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?