38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniiizzz.tek çocuklu kadınlar 2 yıl önce emekli olabilecekmiş. şimdi haberlerde söylediiiiiiiii.tüm çalışan bayanlaaaarrrr müjdemi isterim.2 çocuğu olanlar ise 4 yıl önce olacakmış.
Tv nin yalancısıyım...tabiii yüyürlüğe ne zaman girer bilemem.ama yazıyiiim dedim.

aman öyleyse de iyi yaptım. ne öyle benimki 2 ay sonraya çağırmıştı! iyi oldu oğluşumu gördüm mutlu oldum kaydirigubbakcemile3

sağol canım ama haberin içeriğine baktım bana yaramaz :1no2:

* Doğumdan sonraki iki yıllık sürenin bir kısmında veya tamamında çalışmamış/prim ödememiş olan,

diyor. yani çalışmadığı süreyi ödeyebilecekmiş galiba. ben zati çalışacağım ki.en fazla 3 ay ücretsiz izin alabiliyorum. nerdeeee 2 yıl. benim 4,5 senem daha var kesin.:sm_confused:

erverdi tarif için saol devamınıda bekliyorum
1 hafta kapaklı leğende tuttuk sabah akşam üstten üstten yumrukladık :)) burda kaldık

erverdi tarif için saol devamınıda bekliyorum
1 hafta kapaklı leğende tuttuk sabah akşam üstten üstten yumrukladık :)) burda kaldık

İYİ AKŞAMLAR;

unlayıp ta yumrukluyon ama.şimdi gelelim çıkartmaya taranayı..biz önceleri çatı da yapardık.evin üstü açıktı.şimdi kapalı.geçen yıl balkonda yaptım.güneş gören temiz bir yerde yapıcan.ev üstü olabilir.balkonun genişse olur.benm dar balkon.zorlanıyorum.ben masamı çıkartıyorum.üzerine tarhana bezim var.çarşafım.yalnız tarhanaya kullandığım..önce büyük büyük (misal bir ekmek büyüklüğünde)parça kopart.az unla.çünkü eline yapışır.minik minik parçalar kopart aldığın büyük parçadançarşaf üzerine ser.(farzı misal bir tost ekmeği dilimi düşün onun dörtte biri büyüklüğünde )her tarafını kapla çarşafın .hamur bitene kadar.bak zahmetli haaa.çok zahmetli..yemesi hoştur da.daha çok kalabalıkta olursa çabuk çıkar.

hamurların üzeri güneşten kuruyunca çeviriceksin öbür yüzlerini.öbür yüzler de kurudumu?şimdi patlat hamurları.üzerlerine bastıra bastıra.bastırınca içinin suyu çıkacak hafif.şimdi içleri kuruyacak.yine çevir öbür taraflarını..

içleri de kurudu mu?şimdi ufala hepsini.halaa yaştır..eline yapışır.hafif kurumaya başladığında iki elinin avucu ile oğucan.ileir geri hareketle.nasıl anlatsamki şimdi?elinle ovucaksın.önce kuskus,bulgur gibi olur.sonra sonra oğmaya devam edicen.neredeyse kum gibi olana kadar.ince kısırlık bulgur gibi olana kadar....

artıık çıktı sayılır.saklaması da daha sonra...az sonrayerimseniben

Son düzenleme:
kızlar bu gece hayırlısı ile Ramazana başlıyoruz.herkese hayırlı bir ay olsun.hayırlara vesile olsun...hoşçakalın.hayırla ,sevgiyle umutla kalın.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar Merehaba,

Kaç gündür siteye şifremi unuttuğum için giremedim . PC ye format attım her şey sil baştan oldu, o nedenle son günlerdeki yazıları okuyamadım ama okuyacağım.

Bugün dr kontrolüm vardı, Cuma da var. Kısmet olursa 14 Ağustos Cumartesi doğum olacak ( sezeryan!..) .

Bu topiğe 2009 Kasım ayında katıldım, çok sıcak arkadaşlıklar kurdum çok güzel bilgi alışverişlerimiz oldu. Bir süre uzak kalabilirim ama buradayım bir yere gitmiyorum. Yine fırsat buldukça gireceğim.

Bebek olması için uğraştığım günlerde çok desteklerinizi gördüm herkese tek tek teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı sizlerle anladım. Şimdi tüm arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almaları için duacıyım. Hamilelere sağlıklı, keyifli hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin. Tedavide olan arkadaşlara da morallerini yüksek tutmalarını ve tedavileinin karşılığını sağlıkla almalarını diliyorum.

Benimle Kasım dan beri olan arkadaşlar bilirler. Yeni arkadaşlar için de söyleyeceğim ben 7 ay lık bir sürenin sonunda ilk defa bir arada kullandığım ovülasyon testi ve preseed ( sperm dostu kayganlaştırıcı ) yardımı ile doğal yoldan hamile kaldım. Haziran da 41 yaşımı bitirdim. Bunu yazmamın sebebi hiç bir şey için geç kalınmamış olduğunu bir kez daha vurgulamaktı. Yeter ki kendi problemimizi doğru tespit edip planlı programlı ilerleyelim.

Yeni arkadaşlarda bu topikten çok faydalanacaklardır çünkü bilgili ve deneyimli arkadaşlar bir aradalar bu topikte.

Haberleşmek üzere..

Herkese iyi , bereketli bir ramazan ayı diliyorum.

merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım

kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler

umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar

Günaydın güzeller
a.s.a.s.a.s.
merye tatlım çok üzüldüm ama allah diğerine sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım canım lütfen çok üzme kendini diğer bebeğe zarar gelmesin sen ne kadar iyi olursan oda o kadar iyi olur :1hug:

günaydın kızlarrr

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canımmm....
saol patikcim teşekkür ederim.

25 25 doğru hatırlamışsın :)) saol tatlım teşekkür ederim

saol denizcim teşekkür ederim. bu arada geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım. oğluşuna da maşallah neredeyse 1 kilo olcekler ayy doğsalarda ısırırmış gibi yapsak onları

alabama doğum günün kutlu olsunnn canımm Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim:a.s.
saol canım teşekkür ederim. kinders sen ne aşamadasın şimdi. noldu o güzelim yumurtayı değerlendirebilmiş miydin? umutlu bekleyişimiz var mı?

saol erverdicim yok anacım ne gönül alması mesajı bana yollayamayınca beni kk dan atmışlardı

waters canım allah bi avazda kurtarsın. ne güzel yavruna kavuşuyorsun bizim için de misler gibi kokla yavrunu. çok mutluyum senin adına. çok öptüm seni
canım üzüldüm ama napalım demekki hayırlısı böyleymiş hakkınızda. kalan bebişin sağlıkla dünyaya gelsinde hayırlısıyla ona da çok şükür.

herşey nasip ondan ötesi yok ama hiç kanamam olmadı o beni şaşırttı dr görürsün dedi ama görmedim umarım iyi bişeydir. amin canım inş. kucağıma alırım sende alırsın bebşlerini canım biraz çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim

evet alabama bencede haklısın kalan geir inş.diyorum tabiki onada şükür gerçi dr a göre iyi bişey olmuş tüp bebekte ikiz gebelik pek iyi bir durum değilmiş erken doğum ölü doğum riski çok daha yüksekmiş bugün bazı tahlillerimin sonuçları belli olacak hayırlısı inş.canım senide doğum günün 7 ağusto snice bebişle eşinde sağlıklı yıllara

canım sezeryen de olsan allah bir avazda kurtarsın. sağlıkla al kızını kucağına. opuyorumnanaktan

umarım kalan bebeğin sımsıkı tutunur annesine. :Saruboceq:

MERYE,canım bebeğinin birini kaybetmişsin.Allah diğeine ömür versin gülüm.çoğul gebelikler riskli gebelikler zaten..inşallah bu bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine...sağlıkla kal:teselli:

Merye bebişine Allah sağlık sıhhat versin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Waters doğumun güzel geçer inşallah Bebişinin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hastaneden geldim az önce biraz moralimi kaybettim enerjim düştü Drum yumurtalıklarımın farklı tepki verdiğini ve dondurulmuşa birşey kalamayacağını söyledi İnşallah bu gelişenler sağlam çıkarda bize bir güzel sürpriz olur.
Bizde eşimle sonraki bebiş için dondururuz filan diye konuşuyorduk

canım kaybetme enerjini.sen bir taşla iki kuş vurmak istemişsin.hayal kurmuşsun o yüzden hayal kırıklığına uğramışsın.tüm enerjini şimdiki tedavine ver.dileyelim inşallah herşey yolunda gitsin.bu tedavinden sonuç al.sonrasını sonraya bırak. bu günlere odaklan.

uygun bir zamanda tarife devam edicem.hoşçakal.

Saol canım moral oldu cevabın. İnşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…