• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bulut,erverdi, baharnaz dilekleriniz için çok sağolun.baharnaz inş.sana karşılığını vercek yumurtaların güçlü olmak lazım

Arkadaşlar Merehaba,

Kaç gündür siteye şifremi unuttuğum için giremedim . PC ye format attım her şey sil baştan oldu, o nedenle son günlerdeki yazıları okuyamadım ama okuyacağım.

Bugün dr kontrolüm vardı, Cuma da var. Kısmet olursa 14 Ağustos Cumartesi doğum olacak ( sezeryan!..) .

Bu topiğe 2009 Kasım ayında katıldım, çok sıcak arkadaşlıklar kurdum çok güzel bilgi alışverişlerimiz oldu. Bir süre uzak kalabilirim ama buradayım bir yere gitmiyorum. Yine fırsat buldukça gireceğim.

Bebek olması için uğraştığım günlerde çok desteklerinizi gördüm herkese tek tek teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı sizlerle anladım. Şimdi tüm arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almaları için duacıyım. Hamilelere sağlıklı, keyifli hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin. Tedavide olan arkadaşlara da morallerini yüksek tutmalarını ve tedavileinin karşılığını sağlıkla almalarını diliyorum.

Benimle Kasım dan beri olan arkadaşlar bilirler. Yeni arkadaşlar için de söyleyeceğim ben 7 ay lık bir sürenin sonunda ilk defa bir arada kullandığım ovülasyon testi ve preseed ( sperm dostu kayganlaştırıcı ) yardımı ile doğal yoldan hamile kaldım. Haziran da 41 yaşımı bitirdim. Bunu yazmamın sebebi hiç bir şey için geç kalınmamış olduğunu bir kez daha vurgulamaktı. Yeter ki kendi problemimizi doğru tespit edip planlı programlı ilerleyelim.

Yeni arkadaşlarda bu topikten çok faydalanacaklardır çünkü bilgili ve deneyimli arkadaşlar bir aradalar bu topikte.

Haberleşmek üzere..

Herkese iyi , bereketli bir ramazan ayı diliyorum.

Sen de bizim için her zaman destektin Waterss'cim. Herşey için sağ ol. Hayırlı doğumlar olur inşallah. Miniğini bol bol koklarsın, bizim için de ayrıca kokla ok mi?

merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım

kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler

umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar

Allah diğerine uzun ömürler verir inşallah. Kısmet böyleymiş. Çok geçmiş olsun canım.

Hastaneden geldim az önce biraz moralimi kaybettim enerjim düştü Drum yumurtalıklarımın farklı tepki verdiğini ve dondurulmuşa birşey kalamayacağını söyledi İnşallah bu gelişenler sağlam çıkarda bize bir güzel sürpriz olur.
Bizde eşimle sonraki bebiş için dondururuz filan diye konuşuyorduk :(

İnşallah herşey yolunda gider. Dualarımız seninle....

Patikler

duların için saol yarın sabah tekrar çağırdılar bakalım hayırlısı. Bugünkü Baskılamak için verilen iğne saatimde değişti. belki bu yüzden güzel büyüyenler büyümedi bilmiyorumkismile
herşey kısmet

Hastaneden geldim az önce biraz moralimi kaybettim enerjim düştü Drum yumurtalıklarımın farklı tepki verdiğini ve dondurulmuşa birşey kalamayacağını söyledi İnşallah bu gelişenler sağlam çıkarda bize bir güzel sürpriz olur.

dondurulmuşlar daha genç ve sorunsuz arkadaşların işi. inşallah kaliteli döllenen birkaç tane olur ve sonuca gidersiniz.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Sağlıkla alırım inşallah kucağıma. Kısa zaman aralıkları ile topikden yeni hamile haberleri bekleyeceğim.

Merye'cim çok üzüldum ama ilk 12 hafta kritik zaten vucut kromozamal bozuklukları elimine ediyor. Diğer bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

Alabama'^cım, seninde hamileliğin iyi geçiyor anladığım hep böyle devam etsin sonuna kadar keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.

Altınyunus seninde iyi gidiyordur umarım.

[
Merye bebişine Allah sağlık sıhhat versin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Waters doğumun güzel geçer inşallah Bebişinin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Teşekkür ederim Baharnaz, herşey senin için de güzel olsun ve minik bebeğine en kısa zamanda kavuşmanın sevincini yaşa inşallah.

Son düzenleme:
Deniz Bulut'cum teşekkür ederim. Uzun bir sürecin sonuna geldim darısı sana , umarım ilerleyen dönemlerde sıkıntıların çok olmaz ve kolay geçer.

Hanımlar merhaba,
Şöyle bir göz atabildim geçmişe, hepsini okuyamadım. Herkes iyidir umarım.
Alabama doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim.
Meryecim, bir bebeği kaybetmişsin, çok üzüldüm. Diğeriyle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Waterss, "haydi abbas vakit tamam" olmuş :) Sorunsuz, sıkıntısız, sağlıkla kucağına alasın inşallah. Güzel haberlerini en kısa zamanda alalım :)

Arkadaşlar sizler nasılsınız? kimsede bir yaramazlık yoktur inşallah. selamlar.

Watersscim, yakinda bebegine kavusuyor olabilmen harika bir duygu olmali diye dusunuyorum. Normal dogum olsa sanci cekerken bizim isimlerimizi de soyle, sira bize gelsin diyecektim ama sezeryan olacak ama olsun sen yine de bizim isimlerimizi de soyler misin? 14 Agustos gunu seni dusunecegim, 18 Agustos'u takvimde isaretlemistim simdi degistirdim. Isim dusundunuz mu minik melege? Dogumdan sonra vakit buldukca bizi yine haberdar edersen seviniriz. Kocaman opuyorum.opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım

kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler

umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar

Merye, cok gecmis olsun. Sen orada kendine duzenli kontrollerinin yapildigi bir doktor bulmustun degil mi? Maalesef ilk 12 hafta cok onemli, en buyuk dusuklerin yasandigi donem ilk 3 aylik donemmis. Herhangi bir kanama filan gecirdin mi? Umarim diger melegin sana sikica tutunuyordur, kendine lutfen cokkk dikkat et.opuyorumnanaktan

Baharnaz, hic moralini bozma lutfen. "Kalan saglar bizimdir" seklinde devam edersiniz. Onemli olan simdiki tedavide kaliteli yumurta ve sperme sahip olmaniz, dondurulmusa hic takilma lutfen hem umarim hic gerekte kalmaz onlara... Kaliteli bir yumurta ve sperm olsun yeter, tek ihtiyacimiz o. Enerjini tekrar yukselt lutfen.olumunekankayizsmile

Kinders, demek sizde antibiyotik kullandiniz, himmm.:uhm: O zaman bize de vereceklerdir. Ben her antibiyotik sonrasi vajinal mantar olurum, bunu da soylemem lazim. O asamada mantar olmak hic de uygun olmayacak! Siz yakinda tedavi dusunuyor musunuz?

Erverdi, taze tarhananin tadina baktin mi?

Absynth, artik yuvaya dondun, bu ay sanirim Ramazan nedeni ile sakin gecer.

Deniz, Alabama, dogum sirasi yakinda size geliyor. Kis bebekleri olacaklar degil mi?:emir_bebek:

Hulya uzun suredir yok?

Patikler, yeni bir tedavi dusunuyor musunuz?

Kinders, demek sizde antibiyotik kullandiniz, himmm.:uhm: O zaman bize de vereceklerdir. Ben her antibiyotik sonrasi vajinal mantar olurum, bunu da soylemem lazim. O asamada mantar olmak hic de uygun olmayacak! Siz yakinda tedavi dusunuyor musunuz?

Erverdi, taze tarhananin tadina baktin mi?

Absynth, artik yuvaya dondun, bu ay sanirim Ramazan nedeni ile sakin gecer.

Deniz, Alabama, dogum sirasi yakinda size geliyor. Kis bebekleri olacaklar degil mi?:emir_bebek:

Hulya uzun suredir yok?

Patikler, yeni bir tedavi dusunuyor musunuz?

hayatım doktora söylersin ve sen içmezsin antibiyotiği. zaten benim bildiğim bu uygulama da sadece memorial da var. ben bahçeci de ve medicana da tüp yaptırdım antibiyotik falan vermediler. tam toplama transfer dönemi mantar olman daha da kötü olur. sonuçta ne olur ne olmaz diye veriyorlar.
evet inşallah kış bebekleri olacak bizimkiler. zamanında gelsinler :emir_bebek:

Kızlar herkese günaydınlar.......

Ben geçen bir hafta izin aldım buralarda bir deniz tatili daha yapalım dedik ablam ,ağabeyim falan bayağı kalabalık keyifli bir tatil oldu.Sizlere haber veremedim kusura bakmayın.Pazartesi işe döndüm ama işler o kadar birikmiş ki anlatamam.Siteye arada girdim geçmişi biraz biraz okuyabildim okuyabildim ama yazmaya fırsatım olmadı.

Waterss arkadaşım 2 günün kalmış heyecan doruktadır şimdi.Allah sorunsuz bir doğum nasip etsin arkadaşım.Senin ilk doğum da mı sezaryandı onun için mi bunu da sezeryan yapıyorlar.Benim de oğlum sezeryanla doğdu onun için kısmet olursa birgün hamile kalabilir ve doğuma kadar gidebilirsem sezeryan olacak kesin.Minik kızının o mis kokusunu bizim için de çek olur mu?

Erverdi canım gittiğimden beri seni bayağı toparlanmış buldum.Kış hazırlıklarına da başlamışsın.Bu sıcakta onları yapmak seni yormuyor demek ki.Benim de birşeyler ypmam lazım ama hiç cesaretim yok havaların biraz serinlemesini bekliyorum.Kontrollere gidiyorsun sanırım sorun yok pek yazmamışsın herhalde.

Merye arkadaşım bebeğin birini kaybetmişsin üzüldüm ama ben hep ikiz gebelikten korkmuşumdur çok riskli bence.Bir de anne adayının beden yapısıyla da alakalı.Biraz cüsseli olmak gerekiyormuş herhalde ikiz taşıyabilmek için.Sen şimdi moralini falan hiç bozma bir tanesi yeter canım sağlıklı olsun da.Sonra belki kafan rahatlayınca ikinci kendiliğinden geliverir hiç belli olmaz.

Alabama canım geçmiş doğum günün kutlu olsun daha nice senelere mutlu sağlıklı neşeli girmen dileğiyle arkadaşım.Bir dahaki doğum gününde oğlun kollarında olacak ne güzel.

Deniz bulut sana da geçmiş olsun bir spazm geçirmişsin bu yaz sıcaklarında oluyor neyse ucuz atlatmışsın diyeyim.Sıcaklarla aran iyi değil sanırım hamilelikte o sıcaklar da hiç çekilmiyor zaten.Ama sonuç iyi olmuş oğluşunu görmüşsün bari.

Zarpandit arkadaşım kolun iyileşmeye başlamış sanırım ama tedavin sürüyor.Tüpe de az zaman kalmış Eylül'de geliyordun herhalde Türkiye'ye.İnşallah bu denemede yüzün güler herşey gönlünce olur canım.

Patikler de tatilden dönmüş bir servis kazasından bahsedilmiş ben o haberi kaçımışım çok geçmiş olsun ne kadar sen serviste olmasan da arkadaşların varmış.

Abcdef,Kinderms,Cans,Altıyunus herkes iyidir umarım.Unuttuğum varsa lütfen kusura bakmasın.

kızlar herkese merhabaa.s.

antibiyotik konusu mu?bana da vermişlerdi Memorialde.daha doğrusu reçeteye yazılmıştı.tedaviye başlar başlamaz eşimle beraber başlıyacaktık içmeye..rahim filmi çekilmeden önce de veriyorlar antibiyotik.yalnız bize tabii.(sanırım olası)mikrop kırmak amaçlı.
WATERSS ın son iki günü.. sonrasında tamam bitti inşallah.bu kaçıncı bebeğimiz topikte..ben yeni girdiğimde.Defne ile Deniz Karayurt'u hatırlıyorum.sonra Rüzgar Deniz sonra da Roniyam...başka var mı bebeğini eline alan.Esterya var..şimdi Waterss...bu kadar hayal kırıklığının üzüntünü içinde sevinçler de olsun değil mi?birilerinin başarmış olduğunu görmek te güzel.
Sıra sizde şimdi.Alabama,Deniz.Merye.Altınyunus....haydi...siz de sıranızı savın..
başka unuttuğum yoktur umarım.herkese sevgiler.

şimdi aklıma geldi de bu Denizler de bir şey var galiba.kızlar nikimizi mi değiştirsek ne yapsak??

Son düzenleme:
Hülya gelmiş...hoşgelmiş..güzel bir tatilcik daha yapmışsın.oh ne güzell..hazırlıklara mı?kışlıklara..başladım başladım..ne yapayım biraz erken ama boş durmamak lazım.kötü düşünceleri kovmak lazım.meşguliyet lazım..işlerin birikmiş...sana kolaylıklar..

haa Zarpandit; daha tarhanayı çıkarmadım.yarın inşallah çıkaracağım.şimdi gideyimde üstten üstten yumruklıyayım:3:

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bana bir bilgi verirseniz sevinirim.benim doktorum memorial de semra hanım 2 antral folükülün var dedi neyse başladık pazartesi günü üç gün iğne oldum( menagon 75 mg)bugün 4. gün geldim memorial e ve semra hanım yok hale hanım muayene etti ve dedi ki bir tane antral folükül var dedi 10 mm sonra ben dedimki semra hanım 2 tane dedi dedim oda bi tane geride bişi var ama bu folükül olabilirde olmayabilirde dedi. yani ne demekse gerideymiş. madem gerideydide semra hanım niye 2 antral var dedi. ben şimdi tedaviyi kessemmi ne dersiniz tek yumurta için bu çaba boşuna olabilir?

selam kızlar bugün kendimi çok enerjiisiz hissediyorum yatış pozisyonundayım ama sizi okuyorum. doğum günü dilekleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar hepinizi öptümmm.

hülyacım hoşgeldin tatil yapmışsın iyi yapmışsın canım. özlettin kendini.

beyaz selam hoşgeldin. canım neden o kadar düşük doz iğne yapıyorlar bir sebebi var mı ? ilk tedavin mi geçmişini tam bilemiyorum o yüzden yorum yapmak zor ama rezerv sorunu var galiba bence ilk tedavinse tek yumurtayla tedaviye devam etme diyeceğim hani başlangıçta en azından 3 4 yumurtan olsun ki tedaviye değsin. bide dozu değiştirdi mi hale hanım yok sa yine 75 ile devam mı dedi?

Back
X