Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Merehaba,
Kaç gündür siteye şifremi unuttuğum için giremedim . PC ye format attım her şey sil baştan oldu, o nedenle son günlerdeki yazıları okuyamadım ama okuyacağım.
Bugün dr kontrolüm vardı, Cuma da var. Kısmet olursa 14 Ağustos Cumartesi doğum olacak ( sezeryan!..) .
Bu topiğe 2009 Kasım ayında katıldım, çok sıcak arkadaşlıklar kurdum çok güzel bilgi alışverişlerimiz oldu. Bir süre uzak kalabilirim ama buradayım bir yere gitmiyorum. Yine fırsat buldukça gireceğim.
Bebek olması için uğraştığım günlerde çok desteklerinizi gördüm herkese tek tek teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı sizlerle anladım. Şimdi tüm arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almaları için duacıyım. Hamilelere sağlıklı, keyifli hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin. Tedavide olan arkadaşlara da morallerini yüksek tutmalarını ve tedavileinin karşılığını sağlıkla almalarını diliyorum.
Benimle Kasım dan beri olan arkadaşlar bilirler. Yeni arkadaşlar için de söyleyeceğim ben 7 ay lık bir sürenin sonunda ilk defa bir arada kullandığım ovülasyon testi ve preseed ( sperm dostu kayganlaştırıcı ) yardımı ile doğal yoldan hamile kaldım. Haziran da 41 yaşımı bitirdim. Bunu yazmamın sebebi hiç bir şey için geç kalınmamış olduğunu bir kez daha vurgulamaktı. Yeter ki kendi problemimizi doğru tespit edip planlı programlı ilerleyelim.
Yeni arkadaşlarda bu topikten çok faydalanacaklardır çünkü bilgili ve deneyimli arkadaşlar bir aradalar bu topikte.
Haberleşmek üzere..
Herkese iyi , bereketli bir ramazan ayı diliyorum.
merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım
kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler
umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar
Hastaneden geldim az önce biraz moralimi kaybettim enerjim düştü Drum yumurtalıklarımın farklı tepki verdiğini ve dondurulmuşa birşey kalamayacağını söyledi İnşallah bu gelişenler sağlam çıkarda bize bir güzel sürpriz olur.
Bizde eşimle sonraki bebiş için dondururuz filan diye konuşuyorduk![]()
Hastaneden geldim az önce biraz moralimi kaybettim enerjim düştü Drum yumurtalıklarımın farklı tepki verdiğini ve dondurulmuşa birşey kalamayacağını söyledi İnşallah bu gelişenler sağlam çıkarda bize bir güzel sürpriz olur.
Merye bebişine Allah sağlık sıhhat versin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Waters doğumun güzel geçer inşallah Bebişinin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
merhaba hanımlar waters canım inş.cok rahat bir doğum olur geçmiş olsun canım
kızlar ben bebeklerden birini kaybettim canım çok sıkıldı onun iiçn hiç girmedim sayfaya herşey nasp inş diperini kaybetmem sağlıkla doğuruum ben ve tüm hamişler ve hamiş olmak istyenler
umarım heppiniz iyisiniz biraz bakmaaya çalışayım selamlar
Kinders, demek sizde antibiyotik kullandiniz, himmm.:uhm: O zaman bize de vereceklerdir. Ben her antibiyotik sonrasi vajinal mantar olurum, bunu da soylemem lazim. O asamada mantar olmak hic de uygun olmayacak! Siz yakinda tedavi dusunuyor musunuz?
Erverdi, taze tarhananin tadina baktin mi?
Absynth, artik yuvaya dondun, bu ay sanirim Ramazan nedeni ile sakin gecer.
Deniz, Alabama, dogum sirasi yakinda size geliyor. Kis bebekleri olacaklar degil mi?
Hulya uzun suredir yok?
Patikler, yeni bir tedavi dusunuyor musunuz?