38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın arkadaşlar
merhaba baharnaz;
ben de memorial de dün başladım tedaviye. doktorum semra kahraman aşağı yukarı aynı ilaçları vermişler. zitrotek eşime ve bana cetrodive 0,25 ( 7 tane) ovitrelle 250 mg 2 kutu sadece sizin gonal f benim menagon 75 mg klomen var bir de .ama benim yumurta sayım az o yüzden böyle vermiştir.

Gonal F ve menogonun farkı nedir canım?

Beyaz açtığın topiğe yazmıştımda tekrar burayada yazayım tedavin hayırlı olsun canım yaşın kaç?

selam kızlarr
baharnaz menagon gonalf menapur vs gibi ilaçların hiçbir farkı yok hepsi aynı amaca hizmet eden farklı markalar. içiniz rahat olsun. hadi az kalmış bugün yarın çatlama iğnesini olursun. heyecanla bekliyoruz.
uhde hoşgeldin sende
uzun kısa protokol olayını kim sormuştu tam hatırlayamadım. ben doktoruma sormuştum. rezerv sorunu varsa kısa uyguluyorlar genelde. yumurtalar birbirinden farklı hızlarda büyüyorsa baskılamak için uzun protokol uyguluyorlar tabi sayıda sıkıntı yoksa yeterince yumurta varsa.

bu arada benim 7 si doğumgünümdü kk bana doğumgünü mesajı yollamış ne hikmetse geri dönmüş o yüzden kovulmuşum. hediye olarak :))

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canımmm....

Baharnaz, bilgiler icin tesekkurler. Umarim yumoslarin guzel guzel buyuyorlardir. Yakinda OPU'n olur sanirim, sonra da transfer gunune karar verilecek, guzel haberlerle sonuclanan bir tedavi olsun.:CüvCüv:

Beyaz, sizin tedavide hayirli olsun, umarim yakinda hamilelerin sayisi artar.:CüvCüv:

Alabama, dogum gunun kutlu olsun canim. Iyi ki dogdun! 25'mi yoksa 26'mi tam hatirlayamadim ama umarim guzel bir yas olur.a.s.:içelim:

Baharnaz, aklima takildi, sana ve esine nicin antibiyotik verildi?CADIARZU

memorial ın klasik tüp bebek uygulaması o. size de verilecek. tam tedaviye başladığın gün galiba 1 günlük koruyucu antibiyotik uyguluyorlar hem sana hem eşine. vücutta bilmediğin bir mikrop vs varsa tedaviyi engellemesin diye.

alabama nice yaşlara. opuyorumnanaktangerçekten kk nın kutlaması çok hoş olmuş. :roflol:yaa bunlar beni kutlamamışlardı ben bir doğum günümü kontrol edeyim

bugün işe gittim. bağırsaklarımı bozmuşum. hem bozuk çıkmaya başladım hem midem bulandı hem de karnıma sancı girdi. normalde hiç takmam akşama kadar otururum öyle nasılsa geçer diye. ama hamile olunca bir de sancı girince kalktım yakındaki international a gittim hemen. bebek iyiymiş. 1 hafta önde gitmeye devam ediyor. kilosu da 810 gr olmuş. dr bu makine çok iyidir genelde oldukça iyi ölçer iri bir bebek olacak dedi dr jinekolojik bir tehlike yok diyip gastroendoskopiye yönlendirdi. oradan randevuyu 1400 e verdiler. eşim geldi beklerken sancım azaldı bulantım gçti eve gidelim dedim. nasılsa kötüleşirsem eve yakın bir dolu hastane var. arkadaşlarım arada bebeği görmek için beynime mesaj yollayıp kendimi hastalandırdığımı düşünüyorlar. olabilir valla :roflol:

Selam

Alabama teşekkürler bakalım hayırlısı nice sağlıklı huzurlu yıllara.

Zarpandit evet az kaldı. Bana verdiler antibiyotiği eşime niye verdiler onu bilmiyorum zaten herşey yasak :)

Deniz Bulut bebişine maşallah canım belki hava sıcaklığı bağırsakları bozuyordur benimde bugünlerde çok bozulur oldu. Geçmiş olsun

Baharnaz, aklima takildi, sana ve esine nicin antibiyotik verildi?CADIARZU

Selam kızlar çok sıcakkkkkk havuza girdim çıktım bugünnn insan otururken terliyo resmen
ufff
zarpandit banada vermişlerdi antibiyotik ilk tedavime başlarken tedavi sırasında ve sonrasında sanırım hastalanırsak diye sempatiksalakcinni vücütü güçlendirmek için

canım benim tarifim şöyle;
5 kilo un
1 ya da 1buçuk kilo kadar(ben göz kararıyla koyuyorum bir kutu kadar) yoğurt
2 kilo tarhanalık kırmızı biber(kalın etli kırmızı biber,kapya da diyorlar)
1 paket yaş maya
1 ya da 2 kilo domates
3_5 soğan
ve bol bol tuz....ne kadar tuzlu olursa o kadar iyi oğulur,ufalanır.
undan biraz ayırırsın.biberler çekideklerinden ayıklanır temizlenir.doğranır bir tencereye.tabii yıkandıktan sonra..(yalnız;yıkandıktan sonra ya kurumaya bırak süzülsün hiç üzerinde su kalmasın ya dabir bezle kurula.)üzerine domatesleri doğra.soğanı da.bolca da tuz at.pişir.arada karıştır...biberler erimeye yumuşamaya başlayınca kapat.soğut.sonra;benim büyük tarana leğenim var.kapaklı..sadece bu iş için kullandığım .seneden seneye kullandığım
.büyükçe bir kaba.unu dök havuz yap.içine malzemeyi,yoğurdu mayayı ve de tuz illede tuz...kat..hamur haline getir.yoğur.ama öyle sert bir hamur olmıyacak.malzemeleri yedir toparla.eline yapışmıyacak gibi oldumu...tamam.
sonra bir hafta sonra çıkarılıyor.tabii bu birhafta içinde tarhanayı sabah akşam az yoğur üstten üstten yumrukla...üzerine un serpip.yapılışı az sonra....

cetrotide 7 adet olmasın.tek kullanmılık şırıngadan bahsediyorsun sanırım.zaten bir kutuda 5 yada 6 tane vardı..onlar da genelde yetiyor.bilmiyorumkismile

tedavin hayırlı olsun inşallah

ALABAMA;yeni yaşın kutlu olsun.nice senelere...oğlunla ve sevdiğinle..a.s.

DENİZ bana da göndermedi KK doğum günü mesajı.belki Alabamanın gönlünü almak istemişlerdiryerimseniben....arkadaşların haklı olabilirler..yoksa sen bibiliyi görmek içinm numara yapmayasın...hani artık azaldı ya gidip gelme fasılları.merak edip gidip görmek istiyor olmayasınCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…