Kızlar merhaba, hepinizi çok özledim. 1 haftaya yakındır giremiyorum. Biliyorsunuz şu an tatildeyim. Henüz bitmedi yani :) Ordu'nun bir köyündeyim . Bildiğiniz köy, tezekli filan :) Hava öyle güzel ve sağlıklı ki burada. İnsanın sürekli içine çekesi geliyor. Şu an hırkayla oturuyorum. Akşamı da siz düşünün artık. Tatilimin bitmesine 10 gün daha var. Buradan sonra kısmetse bir Karadeniz turu yapacağız. Ayder yaylası, sümela manastırı vb. Burası bambaşka bir dünya... Valla teknoloji öyle gelişti ki, köyümüzden internete bile giriliyor :) 5 gündür burada olmama rağmen ancak bugün internet bağlantısı ile ilgilenebildim.
Erverdi, Waterss, Hülya beni sormuşsunuz, soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. (Belki beni sorup da atladığım isimler vardır, fark etmediysem affola.).
Merye sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah.,
Absynty (galiba adını ynlış yazdım kusuruma bakma), inşallah bir dahaki sefere başarırsın arkadaşım.
Zarpandit tatilin bitti sanırım, yine geleceksin değil mi? Sanırım Eylül diyordun. Hakkında hayırlısı arkadaşım.
Waterss'cim senin de çok az kalmış, heyecanlanıyormuşsun, Heyecanlan arkadaşım, tadını çıkart. Oh ne güzel. Yerim ben senin o minnoş kızını.
Erverdi'cim sen de tahliller yaptırmşsın, inşallah güzel sonuçlar elde edersin. Hakkında hayırlısı arkadaşım.
Hülya'cım senin de tatilin bitmiş. Şimdi sıkı elle sarıl bakalım yapmak istediklerine :)
Alabama canım, siz de kardeşine kız istemişsiniz galiba (yanlış anlamadıysam) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Badenur'cum ameliyatın başarılı bir şekilde geçsin inşallah arkadaşım. Bir an önce kararlı davranmana çok çok sevindim.Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasın inşallah.
Deniz'cim sen nasılsın, umarım yakında Erverdi'nin bahsettiği o şirin t-shirt'lerden giyinmeye başlarsın. Onları ben de çok beğeniyorum. Bayağı bir moda.
Diğer adı aklıma gelmeyen arkadaşlarıma da merhabalar,,,,
Hepinizi sımsıcak sarıyorum güzeller....