• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kinder merye iyi akşamlar....gördüm sizi....SOBE...........
hadiii..çıkın ama.gördüm dedim ya...

kızlar bugün kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum.enerji doluyum bugün.sabahtan beri bir sürü iş yaptım.şimdi de bir güzel giyindim içimden geldi bugün nedense.arada olur di mi.yaa şimdi kendimi iyi hissediyorum ya sizi de motive etmek istiyorum.güzel birşeyler bulup yazacağım size.umarım sıkmam sizi.alternatifi bir tık sonrası biiyorsunuz.
SABAH SABAH AĞAÇ OLMAK
Büyük kızım küçükken_sanırım anaokuluna gidiyordu_sabahları yatağında 5 dk otururdu,ben de karşısına otururdum.küçük spontan bir oyun oynardık.ben,bir hayvan eşya veye bitki rolüne girerdim.o kendisi olurdu ve karşılıklı drama veya fabl diyebileceğimiz birşey sergilerdik.
Bir sabah uyand ıoturup battaniyeye sarıldı ve'hadi bana bir ağaç ol' dedi.o sabah canım sıkkındı keyfim yoktu.son günlerde bir çok irili ufaklı olay moralimi bozxmuştu.içime baktım oyun oynamak istemediğimi farkettim.ve dürüstçe bunu kızıma söylemeye karar verdim''.canım benim''dedim.bu sabah keyfim yok canım sıkılıyor ağaç olmak istemiyorum.bir an durdu ve parmağını uzatarak baba tamam dedi '' o zaman üzgün bir ağaç ol.''tekrar içime baktım neşeli bir ağaç olmak istemiyordum ama üzgün bir ağaç olabilirdim.
Ve üzgün ağaç oldum.birilerinin meyvelerimi taşladığını,insanların canımı sıktığını anlattım.anlattıkça hafifledim ferahladım.beş dakika sonrasında rahatlamıştım.(İFADE EDİLEN SIKINTI ÇOĞUNLUKLA BİZİ RAHATLATIR)
Kıssadan hisse;yaşamın her zerresi kutsaldır.değerlendirilmelidir.güzelliklerden güzellikler çıkar;ama sıkıntılardan da güzellikler çıkarmak mümkündür.

abcdef;bu sana.çoook eski sayfalarda buldum.aslında başka bir yazımı arıyordum .hala arıyorum.bulunca onuda alıntı yapıcam.

onca hayvan yanında çiftlikte bir de kene vardı.soğuk ve dar bir yerde bekliyordu,karanlıkta ve sessizce.hiçbir duyum almadan,bilmeden ,bildirmeden,üstelik istemeden,bir kene bekliyordu karanlıkta kendiiğinden;görmeden görülmeden,yemeden içmeden.bu kene aylarca,yıllarca bekleyecek.yaşamı;bir tek kokudan ışıktan ve ısıdan ibaret.yanından geçen uygun bir canlının derisine düşecek,hayatının ilk ve son yemeği için kan emecek,şişecek,yumurtalarını salıp dünyaya ölecekdünyası;tek bir koku,ışık,ısı.ne bir başka bir duyum ne bir sevgili kenenin yaşamı parantez içindeydi,işte böyle.( )
yalnızca bu kene değil,aslında bütün canlılar parantez içinde bir yaşam sürüyor bu dünyada;bizimkinden farklı diye keneninki ilginç geliyor bize.şimdilik bekliyor kene,günü gelsin,düğünü gelsindüğümü çözülsün diye.kenenin iletişimi,belki de en sadesi;o koku o ışık o ısı geldiğinde,bir kerelik tepki verecek sessizce neslini sürdürmek için,sonra ölecek.
bu yazdıklarım okumakta olduğum bir kitaptan alıntı.demiştim daha önce kendimi burada ifade edebiliyorum diye.ilk okuduktan sonraki düşüncelerim şöyle olmuştu
belki bende öleceğim bu uğurda
bir keneden farkım yok öyleyse
neslimi sürdürmek için
bende öleceğim
ama daha sonra düşüncelerim değişti. benim belki de bizim çok farkım vardı keneden.onun hayatı ısı ışık ve karanlıktan oluşan bir parantezdi.oysa biz öylemiyiz?sevgimiz var,sevgilimiz,umutlarımız.......belki kötü ama hüsranlarımız hayal kırıklıklarımız var.OLSUN.OLMALI.farkımız olmalı öyle değil mi?bunlar da BıZıM.sonra ailemiz iyi ya da kötü arkadaşlarımız.kendi adıma söyliyeyim neskafem çikolatam dondurmam var çok sevdiğim.süleymaniyede bıraktığım henüz adını bile bilmediğim varlığımdan habersiz bir de kuşum var.tatlı tatsız anılarımızkader arkadaşlarım sizler varsınızbitmek bilmeyen umudum var.
sanırım döndüm yanınıza...peki sizin neyiniz neleriniz var???...........................
...................................................................................................................................sıkılan olursa bir tık öteki saydadasınız..ne yapayım ben böyleyim.....gelirim yine.sevgilerimi yolluyorum.sarılın gitsin.

buldum kız abcdef;çok aradım ama haaa.umarım biraz daha iyi hissedersin kendini.

buldum kız abcdef;çok aradım ama haaa.umarım biraz daha iyi hissedersin kendini.

he ya erverdi a.s.
kendi derdini bıraktın, bana yazı bulmaya uğraştın ya ne diyeyim, helal olsun :1hug:
buradan ahtım olsun, sıpa bir gün gelirse bana, ilk işim kıçına şaplak atmak olacak :emir_bebek: naniknanik

he ya erverdi a.s.
kendi derdini bıraktın, bana yazı bulmaya uğraştın ya ne diyeyim, helal olsun :1hug:
buradan ahtım olsun, sıpa bir gün gelirse bana, ilk işim kıçına şaplak atmak olacak :emir_bebek: naniknanik

at tabiii.hep hayat mı bize atacak şaplak...ne yapayım yaaa...ben böyleyim.işte..oysa gözlerim acıyor biliyormusun ağlamaktan.neyse sende ağlamışın.ama daha var di miii.hepsi çıkmadı di miiii. ........bilirimmm.
amaaann alabamacığımın bir sözü var.denk geldin mi hiç bilmiyorum.koy tötüne tazzik der...komiğime gider.tazzik ne oluyo onu tam çözemedim.ama çaktırmıyorum..herhalde lağman yapmak gibi bişey olsa gerek.:roflol:

işte tötüne tazzik yapmak lazım hayatın arada....

absynth
canım benim bende aynı şeyi yapıcam bi gün gelirse bu bebek
beni neden bu kadar beklettin uğraştırdın diye bi şaplak da ben atıcam poposuna opuyorumnanaktan :2: :2:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize gerçekten a.s.
erverdi, şiir hakikaten çok güzel.
Biliyorum, herkesin kendine göre mücadelesi, dertleri var. Hepimizin amacı ortak, dertleri farklı...
Buradaki birçok kişinin defaeten yaşadığı hayalkırıklığı belki ama yine de her seferinde aynı şok etkisini yaratıyor herhalde...
Benimki ilk şok, vakit daralıyor endişesi, sağlık, bakabilir miyim, ömrüm vefa eder mi, hayırlısı mı böyle vb. vb. endişeleri...

Katıla katıla ağladım rahatladım biraz ...
Bu şekilde bir babamı kaybettiğimizde ağlamıştım bir de ocak ayında kanser olabilme ihtimali yüzünden :) Ağlayabilmek bile büyük nimet, her zaman kolay kolay başaramıyorum :)

Aşağıdaki şarkı bizim düğün şarkımızdı, hayatımda hiç o kadar eğlenerek dans etmemiştim. Benim için anlamı büyüktür çünkü eşim denizci ve görevleri sebebiyle 2-3 kere düğün tarihi değiştirmek zorunda kalmıştık. Bir türlü kavuşamıyorduk. Evlendiğimiz gün bu şarkı eşliğinde zafer kazanmış komutan edasındaydım...
Evlendikten sonra aradan yıllar geçti, işyerinde çok iyi olan mevkimi ve maaşımı bırakarak eşimin yanına görev yerine gittim, aylar süren işsizlik, ev hanımlığına adapte olma çabaları derken eşime 6 aylık Bosna görevi çıktı. Beni köy denebilecek biryerde bıraktı, göreve gitti mecburen. Onun gittiğinin ertesi günü araba kullanırken bu şarkı çalmaya başlamıştı ve beni çözmeye yetmişti. Ağlamaya başlamıştım...
Bir yandan da "kızım saçmalama, bu kafayla kaza yaparsın" diye düşündüm. Daha düşünmeye kalmadan kaza yaptım zaten! Kamyon, tır trafiği çok yoğun bir bölgede tam viraj dönüşü taklalar taklalar.... ve sonunda arabanın tam da yolu kesecek konumda durması...
Araba pert oldu ama şansıma ne bir araba geçti o sırada, ne de şoför mahali tamamen ezilmiş olmasına rağmen ciddi yara aldım . Sıska olduğum için emniyet kemerinin arasından kaymışım...

Bu şarkıyı bugün bu niyetle dinleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama hayat işte, neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugünkü algılama şeklimi göstersin diye aşağıda sözlerini biraz değiştirerek yazıyorum,

Geç kalacaksın, hiç yok zaman!
Düşünme sakın, olma pişman
Yanlız kalamaz hiç bir yaratık
Vakit yok, gemi kalkıyor artık...
Ah o gemide sende olsaydın, açık denizlere yol alsaydın
Vız gelirdi hersey inan bana, yeterki sen bana varsaydın...

Hayat zalim, yolları dürüst
Bir damla güneş, sonra hep güz
Mutlu olmak en büyük varlık
Vakit yok, gemi kalkıyor artık
Ah o gemide sende olsaydın, açık denizlere yol alsaydın
Vız gelirdi herşey inan bana, yeterki sen bana varsaydın....

Ben bu çocuğu istemişim arkadaşlar ya, hem de nasıl anlatamam. Şu anki üzüntüm "ya hiç gelmezse" üzüntüsü...

Şu an "out of order" durumları. Kısa devre yaptı. Kısa zamanda toparlanıp aranıza dönerim inşallah...
selamlar.

canım ya ne desem boş yine umut güzel şeydir umudunu yitrme

az önce site ye girdim bir sürü yazdım sonra bir elektrkler gitti hepsi boşa gitti canım sıkldım yazdklarımı yazasım geldmedi artık

iyi akşamlar kinder;

olur ya çok uzak ihtimal ama.olur da benim de olursa.hep ağlatıcam.herkes sustumaya çalışır ya...ben ağlamasına izin vericem.ağlayabildiği kadar ağlasın.çatlasın zilli.çünkü ben o sesi çok özledim.ağlasın dudakları titresin..

erverdi birinc hikayen çok güzle sen nasılsın canım

benm bu aralar midem çok kötü doğru dürüst yemek yiyemiyorum midem tuhaf oluyor tam bulanma da değil ama kestiremiyrom ne olduğunu

absdf allah huzur ve sakinlik versin

arkadaşlar bir zamanlar pek kabl etmediğim bir söz vardı ama şimdi çok seviyorum UMUDA KURSUN İŞLEMEZ CANLAR UMUT BİZİ HAYATA KARŞI DAHA POZİTİF BİR İNSAN YAPAR VE KENDMİZİE VE DE ETRAFIMIZDAKİ İNSANLARI DAAHA ÇOK SEVMEYE BAŞLARIZ UMUDU DİRİ TUTALIM HAYATIN BİZE VERMEDİKLEİNE DE DAHA DİK DURALIM

BENİM HAYATTA KAZANDIKLARIM HEP ÇOK GEÇ OLDU BU HERŞEYDE GEÇERLİ AMA HER ZAMAN İSTEMEY E DEVAM ETTİM VE DUA ETTİM ŞİMDİ BU BEBEKLE YOLU TAMAMLIYACAK MIYIM BİLMİYORUM TAMAMLAMAK İSİTİYORUM AMA EŞM BU KONUDA İÇİMİ KARARTMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR BİRDE ONUNLA MİCADELE EDİYORUM ÇOK OLUMSUZ DÜŞÜNEN BİR KOCAM VAR BÜTÜN GÜZEL HAYALLERİMİ KURSAĞIMDA BIRAKIYOR EN AZINDAN SİZİNKİ UMARIM ÖYLE DEĞİLDİR

Ya arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben 21 de dr gidecem ben onlardan özellikle hangi tahlilleri istiyecem kan uyuşmazlığım varmı bilmiyorum hangi hususlara özellikle dikkat edecem bu konda fikri olan cevap versin güzeller

yoksa sadece kalp atışı var mı yokmu ona mı bakacam

abcdfe canım çok geçmiş olsun inş.başka bir sefere

erverdi ben hala norolog olan görüşmn nsıl old anlamadım yoksa göüşemedin mi sanki başka birine gidiyorusn hayırlısı allah şifa versin canı

selam arkadaslar
ben 40 yasındayım erken menopoza girdım yumurta olusmunu saglayacak yumurta catlatacak ader olmayı saglayacak her hengı bır ılac yada bıtkı varmı?
bılgısı olan varsa
yardımcı olursa sevınırm

Erverdi canim sakin uzme kendini. insallah olucak buna inaniyorum. Sen de anne olucaksin, kizini kucagina alip opup koklayacaksin inan bana.
cok sevgiler

Ya arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben 21 de dr gidecem ben onlardan özellikle hangi tahlilleri istiyecem kan uyuşmazlığım varmı bilmiyorum hangi hususlara özellikle dikkat edecem bu konda fikri olan cevap versin güzeller

yoksa sadece kalp atışı var mı yokmu ona mı bakacam

abcdfe canım çok geçmiş olsun inş.başka bir sefere

erverdi ben hala norolog olan görüşmn nsıl old anlamadım yoksa göüşemedin mi sanki başka birine gidiyorusn hayırlısı allah şifa versin canı

merye;canım nöroloğa ben devlete gittim.ilgilenmediği için sinirlerim bozuldu.yarın da ssk ile anlaşmalı özel bir hastaneye gideceğim.yeniden nöroloğa...

yine bamya dediğim buydu..hani tv de bir reklam vardı.kız çocuğunun önüne istemediği sevmediği bir yemek (bamya yemeği)konuyordu.kız da tepki olarak _yine mi bamya!! diyordu..yani benim demek istediğim şey.yine bamya;işler yolunda gitmedi anlamında idi..istenmeyen şey olduğu anlamında idi.bakalım yarın ne görücez.inşalah yolunda gider..

eşinin tutumunu eşine bırak derim.sen yine kur hayallerini.sadece ona söyleme.söylemezsen o da bozamazyerimseniben

dr un eminim gerekli tetkikleri isteyecektir senden.deniz daha tecrübeli.bilgilendirir sanırım seni bu konuda..

Son düzenleme:
Back
X