38+1 haftalik bebek dogar mi?

Evet canim zaten baktim 38@39-40 haftada bebek sadece kilo aliyor onu zaten disaridada emerek alir insallah kac kilo.dogmustu bebegin?

Bı sağlık sorununuz yoksa erken doguma sebep olacak bir şey yoksa en ileri tarihi seçin derim. Hatta bana göre bebek ne zaman doğmak istiyorsa o zaman sezeryan olmalı ama bilgim yok açıkçası sanci başlayınca sezeryand a ne gibi sıkıntılar oluyor bilmiyorum. En iyi doktorunuz bilir.
Ama doğum günü aynı olsun diye iki hafta erken doğurmak ne kadar mantıklı çözemedim...

Aniden sezaryene alınca da bekletiyorlar zaten her şekilde sancı için de bekleyecekti konu sahibi normal doğum olsaydı.

Oyle bir sey yok. Bekleyebilecek durumdaysa bekletiyorlardir. Zaten bu durumda acil olmuyor. 8 saat bekletilebilen kisi cok da acil olamaz.
Bebegin kalp atisi dustugu anda nasil anesteziyi basip ameliyata aldiklarini bile anlamazsiniz. Ayildiginizda bebegin dogdu derler ancak anlarsiniz :)
Ha nasil oluyor mantigi nedir onu bilemem.

Evet canim zaten baktim 38@39-40 haftada bebek sadece kilo aliyor onu zaten disaridada emerek alir insallah kac kilo.dogmustu bebegin?

normal kilo ve boydaydı, yaklaşık 3,5 kilo 50 cm. kendime gelince hemen yanıma vermişlerdi. ilk gün emzirmeme çok önem verdiler, ilk gelen süt çok faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…