- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Yasammasal
Hediye ikiye bolunmuyor cok cahilsiniz kocama thsirt alip oglum sana hediye yok sende buyuyunce giyersin dicek halim.yok evet dugunle.dogum gununu ayni gune getiren damat tek hediye alabilirde bunda nasil bir bagdastirma yaptiniz cozemedim ayrica herkese de nasip olmaz baba ogulun ayni gun dogmasi
Sizin esleriniz sadece koca oalbilir benim esim hem kocam hem babam hem arkadasim hem kardesim hem herseyim :))
Benim babamla dogumgunum normal dogumla dogmama ragmen ayni gun. Hic bir ekstra hoslugu yok.
Mesela ben disarda arkadaslarimla dogumgunu planliyorum. Annem "aaa babanin dogum gunu kutlamasina katilmazsan olmaz ki gel ikinizinki beraber kutlanacak" diyor.
Cahillikle ne alakasi var ki?
"Babamizla" ayni gun dogumgunu olsun diye erken tarihe sezeryan planlayan sizsiniz. Cahil olan benim.
Oldu size hayirli gunler.
Benim de çatım dardı ve bebeğim için 4,5 kilo civarı iri bebek olur dediler her seferinde ama 5 hafta erken geldi sancım yine de normali denemek istedim bence deneyebilirsiniz risk yoksa ne kadar geç doğsa o kadar iyi sezaryen de olsa normal de olsa.Bebegin iri olmasi ve catimin dar olmasi
Benim babam yok maalesef.Evet bizimkiler sadece koca. Biz çocuğumuzun babasını ortak kullanmıyoruz. Kocam, çocuğumun babasıdır benim babam var çok şükür.
Benimkide 5 hafta erken gelseydi 3 kilo civari olurdu gayette normal.dogumu tabiki denerdim butun sartlarim buna uygundu zaten boyum kilom keyfi sezeryan yapmiyorum.Benim de çatım dardı ve bebeğim için 4,5 kilo civarı iri bebek olur dediler her seferinde ama 5 hafta erken geldi sancım yine de normali denemek istedim bence deneyebilirsiniz risk yoksa ne kadar geç doğsa o kadar iyi sezaryen de olsa normal de olsa.
Ben de onu diyorum 3.5 kilo civarı normal doguma engel değil yani iri bebek demelerine bakmayın öyle olmayadabiliyor.Kiloya bu kadar takılmayın kilolu bebek sağlıklı demek değil.Sezaryen bile olsa 42. haftada bile doğum yapanlar var bir hafta bile dursa kardır.Benimkide 5 hafta erken gelseydi 3 kilo civari olurdu gayette normal.dogumu tabiki denerdim butun sartlarim buna uygundu zaten boyum kilom keyfi sezeryan yapmiyorum.
Benim babam yok maalesef.
Aniden sezaryana aldiklari da nasil yapiyorlarsa oyle olur sanirim. Doktorunuza bunlari sorsaniz aydinlatir dogru sekildeSezeryan olcakkende sanci cekmek cok mantijli gelmiyor bide sezeryan icin 7 saat falan ac olmak gerekiyor ya anestezi alincagi icin onu nasil ayarlicaklar?
Merhabalar bebegim 36+3 haftalikken 3600 gram 52 cm kafasida 39 haftaya uyumlu bebegim iri bir bebek olacagi icin ve catimin da darligindan dolayi sezeryana karar verdik babamizin dogum.tarihi 11 kasim 11 kasimda bebegimiz 38+1 haftalik oluyor sizce o tarihte dogar mi doktor sikinti olmucagini kuveze falan girmicegini soyledi sizce?
Merhabalar bebegim 36+3 haftalikken 3600 gram 52 cm kafasida 39 haftaya uyumlu bebegim iri bir bebek olacagi icin ve catimin da darligindan dolayi sezeryana karar verdik babamizin dogum.tarihi 11 kasim 11 kasimda bebegimiz 38+1 haftalik oluyor sizce o tarihte dogar mi doktor sikinti olmucagini kuveze falan girmicegini soyledi sizce?
38+2 de normal doğum yaptım oğlumu direk kucagıma verdiler küvezde falan kalmadı :)Merhabalar bebegim 36+3 haftalikken 3600 gram 52 cm kafasida 39 haftaya uyumlu bebegim iri bir bebek olacagi icin ve catimin da darligindan dolayi sezeryana karar verdik babamizin dogum.tarihi 11 kasim 11 kasimda bebegimiz 38+1 haftalik oluyor sizce o tarihte dogar mi doktor sikinti olmucagini kuveze falan girmicegini soyledi sizce?
Bu durum doktorun bakış açısı ile ilgili. Çatı darlığı diye bir şey olmadığı yönünde jinekolog videoları var google da, aratıp izlemenizi tavsiye ederim. Benim doktorum çatımı muayene etmemişti hiç. Nst de sancı görünce açılma var mı diye bakmıştı 38+3 de. Doğum esnasında vücut hormonların da desteğiyle değişime uğruyor. Şimdiki gibi kalmayacak rahminiz.Bebegin iri olmasi ve catimin dar olmasi