36 saat açlık orucu ile zayıflama

harikuladeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
254
0
merhaba arkadaşlar.aidin salih 36 saat aç kalındığında vucudun hastalıkları yaktığını ve sağlığa müthiş faydasının olduğunu söylüyor.şöyleki akşam 7 de yemek işini bitirip 1.5 saat sonra sinemaki içiliyor.ve gece sahurda az bir su içiliyor.akşam iftarda yine çok az su içiliyor.yemek yenmiyor.ertesi gün 10 gibi greyfurt yeniyor.öğlen zeytinyağlı tuzsuz salata akşam ise hafif bir sebze yemeği yeniliyor.gençler haftada 2 gün yapabiliyormuş.bunu öğrendim ve denedim.iftarda yemek beklentim olmadığından acıkmadım.biraz başım ağrıdı.ertesi gün biraz halsiz hissettim.greyfurt suyunu içince geçti.ve 1.5 kilo verdim.2 günde.dayanabilirsem pazartesi ve perşembe günleri yapmayı düşünüyorum.size gelişmeleri yazacağım

çok sağlıksız bişey bu resmen işkence ayrıca 1.5 kilo nedirki 2gün dikkat etmezsen gerei alabilirsin yavaş yavaş ver daha kalıcı olur.

valla 36 saat boyunca uyursam anca ozmaan bişy yemeden durabilirm..çok zararlııı valla hadi veridn böle kilo ama sonra iki katını birden alır insan..az az yiyerek abur cubura dikat ederek en güzel zayıflama şekli böle olur..

çok tuhaf bir yöntem geldi bana
dr değilim ama sağlıksız olduğunu görebiliyorum
daha uygun yöntemler var

Merhabalar, geçen yıl da bu diyeti yapan arkadaşlarımız oldu gurup halinde yapmışlardı haftalık olarak büyük kayıplar yaşadılar ama hemen bir hafta sonra ya rahatsızlandılar yada verdikleri kilonun iki katını geri aldılar hemde çok kısa bir sürede... Bu konumuz sağlıksız diyetlere en büyük örnektir üzgünüm ama konuyu ilerletmemiz mümkün değildir eski konu sahibi arkadaşlarımız anlayış göstermişlerdi sizinde anlayışınıza sığınıyorum konunuzu kilitliyorum çünkü burada kilolarıyla savaşan her üye yeterli bilince sahip olmayabiliyor çok ufak yaşlarda buproblemi yaşayan çocuklarımız buraya üye ve bu başlıklardan medet umuyor onların sağlıklarını kaybetlerini istemeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…