Doğuma Hazırlık 36 haftalik gebeler ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Amin teşekkür ederim .. ama saniyorum ki doğuma kadar Dr a gidemicem .. dua edin bana da kızıma da inşallah bi sorun çıkmaz

Amin teşekkür ederim .. ama saniyorum ki doğuma kadar Dr a gidemicem .. dua edin bana da kızıma da inşallah bi sorun çıkmaz

Aslında bu ara sık sık gitmen gerekiyor. Sancı kasılma falan kontrol altında olman gerekmiyor mu ben doğuma 1 ay kala haftanın en az 2 günü doktordaydım. Normal doğum mu yapıcaksın?

Aslında bu ara sık sık gitmen gerekiyor. Sancı kasılma falan kontrol altında olman gerekmiyor mu ben doğuma 1 ay kala haftanın en az 2 günü doktordaydım. Normal doğum mu yapıcaksın?

Evet normal olacak .. ben 20 yaşındayım ve eşimin ailesiyle kalıyorum onlar sıkıntı çıkarıyorlar her zaman Dr a gidilmezmis öyle diyorlar . Gidincede surat asiyolar bana konuşmuyolar benle .... zaten pek istendiğim söylenemez

Canım benim Allah yardımcın olsun o zaman çok zor öyleleri. Sen moralini iyi tut kendine dikkat et kuzucuğa bişey olmaz.

Tabi canım zaten o anda bir an once kurtulmak için herseye razı oluyor insan :)

Kızım benim herşeyim henüz kucağıma alamıyorum ama onu o kadar çok seviyorum ki abla .. bazen konuşuyorum onunla duyuyor sanki beni ben konuştukça oda tekme atıyo .. oda benle konuşuyo bana cevap veriyo sanki :) çok güzel bi his

Oh oh Allah muhabbetinizi arttırsin masallah :) bu günleri çok ozleyeceksin canım hamilelik çok güzel bir duygu her zorluğa rağmen son gunlerin tadını çıkar ve bol bol fotograf çekin

Oh oh Allah muhabbetinizi arttırsin masallah :) bu günleri çok ozleyeceksin canım hamilelik çok güzel bir duygu her zorluğa rağmen son gunlerin tadını çıkar ve bol bol fotograf çekin

Evet çekiyorum .. eşim benden daha heyecanlı .. en son hastaneye gittiğimiz de doğum sandık benden önce girdi doğumhaneye beni unuttu resmen deli gibi ebeyi arıyo sesleniyo kimse yok mu diye sanki kendisi doğuracak :)

Evet çekiyorum .. eşim benden daha heyecanlı .. en son hastaneye gittiğimiz de doğum sandık benden önce girdi doğumhaneye beni unuttu resmen deli gibi ebeyi arıyo sesleniyo kimse yok mu diye sanki kendisi doğuracak :)

Ahahahaha süper ya benim esim de bebegi ilk kez kucagina aldiginda oyle saskindi ki sanki ben ona hic hamilelik haberini vermemisim de baba olacağını o an ogrenmis gibi bakiyordu

Ahahahaha süper ya benim esim de bebegi ilk kez kucagina aldiginda oyle saskindi ki sanki ben ona hic hamilelik haberini vermemisim de baba olacağını o an ogrenmis gibi bakiyordu

Abla bişi sormam lazım aklımı kurcaliyo bebeğim 36+ 5 oldu karnimdaki yarık lar baya bi artmış göbeğime kadar çıkmış ve Karnım aşağı doğru sarkmis gibi ve önceki gün lere göre daha sıkı daha gergin ... sence doğuma ne kadar var .. bi tahmin yürütebilirmisin

Allah bilir canım. Göbeğin aşağı indiyse 1 haftada dogar derler ama...

Inşallah abla sol kaburga kemiğim çok fena ağrıyor .. karnımin gergin olmasindan galiba ... evet Karnım inmiş aşağı belli oluyor eşim de fark etti ..

En fazla 3 haftaya kucaginda olacak zaten az daha dayan canim. Tüm hazirliklar tamam mı peki :)

Evet abla tokasindan çorabı na herseyi tamam .. Eşim benden daha heyecan li ben 20 yaşımda anne oda 21 yaşında baba oluyo ... :)

Masallah canım. Rabbim guzellikle kucağına almayi nasip etsin. Benim oglum gecen sene babalar gününde doğmuştu bakarsin sen de esini babalar gününde baba yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…