Doğuma Hazırlık 36 haftalik gebeler ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Abla meraba yine ben rahatsız ettim hakkını Helal Et ... ben bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebe muayene etti beni ve bebek ters makat gelişli duruyo dedi... 37+5 gebeliğim sence dönermi doğuma kadar yada dönme olasılığı azmi çokmu sence :110:

Onun icin egzersizler var canım onlari internetten arastir yap döner inşallah :)

Onun icin egzersizler var canım onlari internetten arastir yap döner inşallah :)

Inşallah abla yapıcam mutlaka .. Bu arada çok çok çok az kaldı kızıma kavuşmama çok heyecanlıyım bayramdan hemen sonra doğacak büyük bir ihtimalle ... dua et nolur kazasız belasız gelsin dünyama masal zeynep 'im :))

Evet çekiyorum .. eşim benden daha heyecanlı .. en son hastaneye gittiğimiz de doğum sandık benden önce girdi doğumhaneye beni unuttu resmen deli gibi ebeyi arıyo sesleniyo kimse yok mu diye sanki kendisi doğuracak :)
Ay çok güldüm benim kocamda aynı ilk doğumum da benim onu teselli etmişliğim vardır ben ve oğlum doğumdan çıkana kadarda ağzını bıçak açmamış.annem diyor ki kesin damat şok gecirdi

Kızlar 36 haftalık hamileyim afedersiniz iç çamaşırım hep ıslak su gibi acaba suyum mu geliyo su nasıl gelir nasıl ayırt edilir ??

Kızlar 36 haftalık hamileyim afedersiniz iç çamaşırım hep ıslak su gibi acaba suyum mu geliyo su nasıl gelir nasıl ayırt edilir ??
Ic çamaşırınız hic kuru kalmayacak şekilde devamlı ıslanıyorsa su oluyormuş.internett okuduğum kadarıyla biliyorum.yoksa daha iyi bilen birinin cevabı daha makul.

Evet canım benimde öyle oluyordu su biraz azalmıştı. Ama şu an doğuma kadar idare edebilecek şekilde dedi. Suyun azalmaya başlamış dediği haftalarda çamaşırım sürekli islakti. Öyle diyince alakasi var midir bilemiyorum ama beslenmeme çok dikkat ettim her gün süt yoğurt cevız badem meyve ve en önemlisi bol bol su içtim. Hem camasirimdaki islaklik azaldı hemde suyun durumu daha normalleşti. Devam ederse sakın ihmal etme hemen doktora git. Geçmiş olsun

Evet canım benimde öyle oluyordu su biraz azalmıştı. Ama şu an doğuma kadar idare edebilecek şekilde dedi. Suyun azalmaya başlamış dediği haftalarda çamaşırım sürekli islakti. Öyle diyince alakasi var midir bilemiyorum ama beslenmeme çok dikkat ettim her gün süt yoğurt cevız badem meyve ve en önemlisi bol bol su içtim. Hem camasirimdaki islaklik azaldı hemde suyun durumu daha normalleşti. Devam ederse sakın ihmal etme hemen doktora git. Geçmiş olsun
Bugün doktora gittim suyumda azalma olmuş suan sınırdaymış canım haftaya yine gidicem bakıcaz :/

Bugün doktora gittim suyumda azalma olmuş suan sınırdaymış canım haftaya yine gidicem bakıcaz :/
Kesinlikle korkma çünkü neredeyse doğum gelmiş. Bi anda boşalırcasına akmazsa korkma. Seni doğuma kadar idare eder. Bana sınırda dediklerinde 32. Haftadaydım düşün yani. Dediğim gibi bi anda fazlaca akmazsa sorun yok. Zaten az kalmış bebisin gelmesine

Kesinlikle korkma çünkü neredeyse doğum gelmiş. Bi anda boşalırcasına akmazsa korkma. Seni doğuma kadar idare eder. Bana sınırda dediklerinde 32. Haftadaydım düşün yani. Dediğim gibi bi anda fazlaca akmazsa sorun yok. Zaten az kalmış bebisin gelmesine
Bide bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı doktor böyle devam ederse Doğuma alabılırız dedi :/

Bide bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı doktor böyle devam ederse Doğuma alabılırız dedi :/
Ne ilginç ya bana da öyle oldu ama sonra düzene girdi. Hiç korkma canım ya inan şu an doğsa bile gayet sağlıklı devam eder hiç merak etme

Ne ilginç ya bana da öyle oldu ama sonra düzene girdi. Hiç korkma canım ya inan şu an doğsa bile gayet sağlıklı devam eder hiç merak etme
Kilosu 3olmus e artık 38oluyoruz o yüzden daha rahatım acıkcAsı doktor sana sebep olarak ne söyledi yanı kalp atışlarının yüksek çıkmasının sebebine ilişkin bişey söyledi mi

Yok canım arada olabiliyor böyle şeyler dedi. Ben o zaman 30 haftaliktım. Ama 32den sonra olursa sıkıntı dedi. Sonra geçti çok şükür

X