- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.952
- Konu Sahibi masal_bebek
Babalar Günü ne zaman ki abla daha çok var diye biliyorum ben :)
18 haziranda. 10 gün var yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babalar Günü ne zaman ki abla daha çok var diye biliyorum ben :)
Abla meraba yine ben rahatsız ettim hakkını Helal Et ... ben bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebe muayene etti beni ve bebek ters makat gelişli duruyo dedi... 37+5 gebeliğim sence dönermi doğuma kadar yada dönme olasılığı azmi çokmu sence
Onun icin egzersizler var canım onlari internetten arastir yap döner inşallah :)
Canım naptın doğdu mu bebiş :)
Canım naptın doğdu mu bebiş :)
Doktor suni sancı verecek perşembe ye kadar doğmaz sa
Ay çok güldüm benim kocamda aynı ilk doğumum da benim onu teselli etmişliğim vardır ben ve oğlum doğumdan çıkana kadarda ağzını bıçak açmamış.annem diyor ki kesin damat şok gecirdiEvet çekiyorum .. eşim benden daha heyecanlı .. en son hastaneye gittiğimiz de doğum sandık benden önce girdi doğumhaneye beni unuttu resmen deli gibi ebeyi arıyo sesleniyo kimse yok mu diye sanki kendisi doğuracak :)
Ic çamaşırınız hic kuru kalmayacak şekilde devamlı ıslanıyorsa su oluyormuş.internett okuduğum kadarıyla biliyorum.yoksa daha iyi bilen birinin cevabı daha makul.Kızlar 36 haftalık hamileyim afedersiniz iç çamaşırım hep ıslak su gibi acaba suyum mu geliyo su nasıl gelir nasıl ayırt edilir ??
Evet canım benimde öyle oluyordu su biraz azalmıştı. Ama şu an doğuma kadar idare edebilecek şekilde dedi. Suyun azalmaya başlamış dediği haftalarda çamaşırım sürekli islakti. Öyle diyince alakasi var midir bilemiyorum ama beslenmeme çok dikkat ettim her gün süt yoğurt cevız badem meyve ve en önemlisi bol bol su içtim. Hem camasirimdaki islaklik azaldı hemde suyun durumu daha normalleşti. Devam ederse sakın ihmal etme hemen doktora git. Geçmiş olsunKızlar 36 haftalık hamileyim afedersiniz iç çamaşırım hep ıslak su gibi acaba suyum mu geliyo su nasıl gelir nasıl ayırt edilir ??
Bugün doktora gittim suyumda azalma olmuş suan sınırdaymış canım haftaya yine gidicem bakıcaz :/Evet canım benimde öyle oluyordu su biraz azalmıştı. Ama şu an doğuma kadar idare edebilecek şekilde dedi. Suyun azalmaya başlamış dediği haftalarda çamaşırım sürekli islakti. Öyle diyince alakasi var midir bilemiyorum ama beslenmeme çok dikkat ettim her gün süt yoğurt cevız badem meyve ve en önemlisi bol bol su içtim. Hem camasirimdaki islaklik azaldı hemde suyun durumu daha normalleşti. Devam ederse sakın ihmal etme hemen doktora git. Geçmiş olsun
Kesinlikle korkma çünkü neredeyse doğum gelmiş. Bi anda boşalırcasına akmazsa korkma. Seni doğuma kadar idare eder. Bana sınırda dediklerinde 32. Haftadaydım düşün yani. Dediğim gibi bi anda fazlaca akmazsa sorun yok. Zaten az kalmış bebisin gelmesineBugün doktora gittim suyumda azalma olmuş suan sınırdaymış canım haftaya yine gidicem bakıcaz :/
Bide bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı doktor böyle devam ederse Doğuma alabılırız dedi :/Kesinlikle korkma çünkü neredeyse doğum gelmiş. Bi anda boşalırcasına akmazsa korkma. Seni doğuma kadar idare eder. Bana sınırda dediklerinde 32. Haftadaydım düşün yani. Dediğim gibi bi anda fazlaca akmazsa sorun yok. Zaten az kalmış bebisin gelmesine
Ne ilginç ya bana da öyle oldu ama sonra düzene girdi. Hiç korkma canım ya inan şu an doğsa bile gayet sağlıklı devam eder hiç merak etmeBide bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı doktor böyle devam ederse Doğuma alabılırız dedi :/
Kilosu 3olmus e artık 38oluyoruz o yüzden daha rahatım acıkcAsı doktor sana sebep olarak ne söyledi yanı kalp atışlarının yüksek çıkmasının sebebine ilişkin bişey söyledi miNe ilginç ya bana da öyle oldu ama sonra düzene girdi. Hiç korkma canım ya inan şu an doğsa bile gayet sağlıklı devam eder hiç merak etme
Cok şükür bakalım biz napıcaz ben her ihtimale karşı evimin temizliği hazırlıklar falan başladım :)Yok canım arada olabiliyor böyle şeyler dedi. Ben o zaman 30 haftaliktım. Ama 32den sonra olursa sıkıntı dedi. Sonra geçti çok şükür