Doğuma Hazırlık 36 haftalik gebeler ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çatı muayenesinden sonra o kanama bende de olmuştu korkma canım

Bi defalik tekmi olur yoksa bi iki gün az az falan gelirmi kan abla dua edin bişi olmasın kızım a korkuyorum kazasız belasız alayım kucağıma

Benim ilk gün kirmizi gelmisti 2 günde kahverengi sekilde leke gelmisti korkma canım herkeste oluyor o.

Rahatladım abla teşekkür ederim her zaman hastaneye de gidemiyorum çünkü bugün gittim bidahakine doğuma gidebilicem anca ..

Bebeğinin hareketlerinde anormallik yoksa, aşağı doğru baskılayan bir sancı yoksa, kanama veya su gelmesi yoksa hic birşey olmaz Allah'ın izniyle canım. Sag salim alırsın inşallah evladını kucağına :)

Anormallik yok abla hareketlerde en son nst ye bagladiginda hemşire ilk defa böyle bi bebek görüyorum çok yaramaz içerde beş dakka durmadı adeta nst cihazını bebek yönetiyor istediği zaman kalp atışını duyuruyor demişti :) şu anda aşırı hareket etmiyo öyle ama yinede hareketli maşallah yeri daraldı ya ondandir diye düşünüyorum yanlış mıyım

Oh oh masallaah yerim o yaramazi :) doğunca da sizi parmaginda oynatacak annesi zaten simdi günde nerdeyse 20 saat uyuyor o yuzden cok hareket etmemesi normal canım. Uzun sure hareket etmez de endiselenirsen tatlı ye sol tarafına yat hareket edecek mi kontrol et

Solumda hiç yatirmiyo tekmelerinden başını çıkarıyor karnimdan

Birde abla çok soru sordum kusuruma bakma ama en son 30 haftalik ken 1450 gr di kırk haftalik dogarsa dört kiloya yakın dogarmi acaba şu anda bilmiyorum ne kadar kilo olduğunu boyu da 38-39 cm idi

Birde abla çok soru sordum kusuruma bakma ama en son 30 haftalik ken 1450 gr di kırk haftalik dogarsa dört kiloya yakın dogarmi acaba şu anda bilmiyorum ne kadar kilo olduğunu boyu da 38-39 cm idi

Benim oglum da 31 haftalikken 1500gramdi 37 haftalikken 2800 doğdu belli olmaz kilo alımı canım

Benim oglum da 31 haftalikken 1500gramdi 37 haftalikken 2800 doğdu belli olmaz kilo alımı canım

Hımm sağlıklı olsunlar da .. inşallah iyi olur ilk defa anne olucam çok heyecanlıyım bebekleri çok severim ben birde Bu benim canım dan bi parça olacak cok duserim heralde uzerine titrerim .. kız istiyordum Rabbim kız nasip etti sağlıklı da çok şükür birde şu doğumu atlatsaydim .. sen normal mi yaptın sezeryan mi abla

İnsallah hersey hayallerinden bile güzel olsun canim :) ben normal doğum yaptım cok şükür

Amin ablacim iyi dileklerin için teşekkür ederim :) bende normal istiyorum ama çok korkuyorum .. bi alttan muayene ye o kadar canım yandiysa doğumu düşünemiyorum bile

İnan ki evladının tek bir tırnağı için bile değer tüm o cekilen ağrılar...
Bir de çatı muayenesinde kendini kasarsan ağrı yapiyor derin nefes alıp kendini gevsek birakirsan acımaz. Doğum baslayinca da ebe ve doktorlarin talimatlarini dinlersen panik yapmayip sonuca odaklanirsan gayet kolay bir dogum olur insallah. Sadece ve sadece evladini kucagina alacagin anı düşün. Ok yaydan çıktı artık durumu kabullenmek gerek o bebek bir sekilde çıkacak yani :)

10 dakika içinde 3 kere kasılma olup 50 saniye sürmesi gerekli doğum için o durumda hiç beklemeden gitmeniz gerekli.. dün bir sitede okudum.. ben yaşamadığımdan bilmiyorum.. benim 32 de bir kasılmam oldu gittim değildi.. sonra 38de oldu hiç yumuşama olmadı acil yine gittim doğuma hazırdı bebek ertesi gün sezaryen oldum... ( normal denemedik sebeplerim vardı yanlış anlaşılmasın )

Evet abla doğru dayanicam artık mecbur .. doğumu ebe yapıyo dimi doktor deil

İlk gebeliğimde benimde öyle oldu sonunda doktor baktı kızım durmuyor ciğerlerinin gelişmesi için iğne vurdu 37. Hafta da doğum yaptım. Şükür çok sağlıklı doğdu. Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…