Doğuma Hazırlık 36 haftalik gebeler ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok şükür bakalım biz napıcaz ben her ihtimale karşı evimin temizliği hazırlıklar falan başladım :)
Sen ne guzel evine gelicen. Ben esimin işi dolayisiyla kayinvalideme gelicem hastaneden cikinca. Hic rahat olmayacak ama mecbur. Dogum olunca haber ver olur mu :KK66: Allah yardımcın olsun

Ay çok güldüm benim kocamda aynı ilk doğumum da benim onu teselli etmişliğim vardır ben ve oğlum doğumdan çıkana kadarda ağzını bıçak açmamış.annem diyor ki kesin damat şok gecirdi

Aynen öyle doğum yapar yapmaz ebe kızımın fotosunu whatsapp dan eşime atmış oda beni hala doğumu ma var saniyodu herkes için ani oldu ... şaka yapıyorum sanmış şok geçirmiş resmen :))

Çok şükür canım :KK68: Rabbim evladının güzel günlerini göstersin hep :anne:

Amin ablacim Allah razi olsun Allah herkesin çocuğunu herkese bağışlasin sende güzel günler yaşarsın görürsün inşallah oğlunla Rabbim onuda sana bağışla sin annelik çok güzel bir duyguymus o uyurken saatler ce hiç kipirdamadan onu izleyesim var resmen :anne::emir_bebek:

Amin ablacim Allah razi olsun Allah herkesin çocuğunu herkese bağışlasin sende güzel günler yaşarsın görürsün inşallah oğlunla Rabbim onuda sana bağışla sin annelik çok güzel bir duyguymus o uyurken saatler ce hiç kipirdamadan onu izleyesim var resmen :anne::emir_bebek:
Hayırlı uğurlu olsun Allah anmalı babalı büyütsün kaç haftalık doğurdunuz

Öyle çabuk buyuyecek ki hic anlamayacaksin o yüzden kuzuna iyice doy canim bol bol foto ve video cek. Yatır koynuna çıkma yataktan oh mis :)

Kızlar bugun kontrolum vardi 36+1 im 2700 dedi kilosuna 34 hafta ile uyumlu dedi netten bakiyorum kilosu normal gorunuyo nasil 34 le uyumlu oluyo neye gore böyle dedi anlamadim bilginiz var mi

Ben 36 haftalik gebeyim ve bi kızım olucak .. şu anda hemen hemen her gun Karnım da kasılma ve sertleşme oluyo azda olsa suyumda geldi .. Dr gittim ama henüz doğum baslamadigini söyledi .. yaklaşık 25 günüm varmış daha .. ama bu kasılmalar ve sertleşme beni uyutmuyo .. Bunların doğuma kadar geçmesi mümkün mü ? Mümkün se geçmesi için napabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim :110:
Merhabalar bende şuan 36 haftalık hamileyim ve gündüz olsa bile Bu kadar Acitmiyor gece resmen uyutmuyor 2.gebeligim ama Kızımda bu kadar cekmemistim cvp yazarmisiniz lütfen

Merhabalar şuanda bende aynı şeyleri Yaşıyorum 2. Gebeliğim Ama Diyorum yoksa Sancimi 36+1 şuan ama İşte Çok ağrılarım var Sancılarım var Napacagimi Bilmiyorum uykular dersen Haram Zaten

X