36 dan 44 bedene kadar kıyafetler.

anladm canm peki cantayi da sayalim fazlasini gonder yani meaela canta nekadar dersin?kalanini nakit ve olmazmi

canım inan çantanın ederi ondan fazladır. Ben takas yapacağımız için veriyorum. Tek satsam 30 dan aşağı istemem. Sıfırı 140 tl civarında çünkü.

Para ödemek de istemiyorum senin gibi bende..hak ver bana..

Anladim canm ama sende bana hakver 25 30tlyede siifir canta alabilirim ha markasiz olur o ayri tabiki.neyse kismet deilmis oleyse.

Anladim canm ama sende bana hakver 25 30tlyede siifir canta alabilirim ha markasiz olur o ayri tabiki.neyse kismet deilmis oleyse.

başka bir sey daha al yanına işte sende:) diğer çantaları da yollayayım mesela... uygun mudur ?
ya da ufaklık için bir sey bulayım size..

başka bir sey daha al yanına işte sende:) diğer çantaları da yollayayım mesela... uygun mudur ?
ya da ufaklık için bir sey bulayım size..

Almak isterim fakat kucuk bedenler bana:):)yok canm bosvr baska bisi istemiyorum suan

Diğer cantalari istersen olabilir. Ama bu cantami o fiyata veremem.ben kardesimle konusayim.nakit isterse alsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…