36 dan 44 bedene kadar kıyafetler.

canm kotlarindan 44 46bedene uyan warmi yani olcum yapmissinya en genisleri hangileri ve olcuau nekadar?:):)ayrica kapri de olur polo kapri var siyah giyilmemis kapri var onlaein bedeni nedir

polo şu an bana oluyor 44 bedenim.

Siyah olan olmaz.hiç giyilmedi içim gidiyor giyemediğim için :KK43:

Son düzenleme:
başka bir seylere baksanız.. elbiseyi ayırdınız değil mi?

Tabi ayirdim canm.aklimda o.sen baska bisi eklicenmi canta yada baska kiyafet falan da olur.digerlerine de baktimda onla gibi war zaten yaz geldiya kisa kollu seylere bakiyorum.

Tabi ayirdim canm.aklimda o.sen baska bisi eklicenmi canta yada baska kiyafet falan da olur.digerlerine de baktimda onla gibi war zaten yaz geldiya kisa kollu seylere bakiyorum.

taşınıyorum yakında o yüzden güzel bir eleme yapacağım evde ..ama 10-15 günü bulur.
eğer askılı giyiyorsan sana attığım resimlerde pembe bir üst var.. yakından görsen kaçırmazdın eminim..hiç giymedim ve gerçekten çok kaliteli

taşınıyorum yakında o yüzden güzel bir eleme yapacağım evde ..ama 10-15 günü bulur.
eğer askılı giyiyorsan sana attığım resimlerde pembe bir üst var.. yakından görsen kaçırmazdın eminim..hiç giymedim ve gerçekten çok kaliteli

Tamam ben bugun iice bakiyim sendekilere yoksa beklerim yani onemli deil

$kahve çanta.jpg $lacoss orjýnal 1.jpg $lacoss orjinal.jpg $siyah çanta.jpg
ewet ewet bayan cantası ama buyuk olacak yanı aslında kem kızım hem kendı esyalarımı koyucam:))

işteyim şu anda.. yaklaşık söyleyeyim 37 cm genişliği var.oğlum küçükken çok kullanırdım bunu..başka çanta almadan yetiyordu bana..

bende onun ıcın ıstıyorumzaten onun malzemelerı benımkıler ıkı canta yapıyoda ok ben bı bakıyım fıyatı nedır bu cantanın pekı

bende onun ıcın ıstıyorumzaten onun malzemelerı benımkıler ıkı canta yapıyoda ok ben bı bakıyım fıyatı nedır bu cantanın pekı

bunları sen istediğin için attım inan. satmaya niyetim yoktu aslında. halen kullanıyorum çünkü..
orijinal lacoss.. fiyat belirlemedim .. takas yapacağız değil mi

X