36 dan 44 bedene kadar kıyafetler.

mune mesaj atın konunuzu taşısın isterseniz bit pazarına orda daha cok gören olur

utandım şimdi

bilişim sektöründeyim ama sadece satıcı olarak. :) cahilliğimi mazur görün lütfen..

çok teşekkür ederim yardımınız için..

Eklentiler

• $1398171367571.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 56

yok mu arkadaşlar ürün isteyennnnnn

meraba canım hayırlı satıslar olsun :)

bedenlerını ( likralı mı yoksa sert kot mu ? ) ,
kullanım durumlarını ( bacak arasında sıkıntı var mı )
mumkunse eger bel ve dızden 1 karıs ustunu ölçüp yazarmısın ?

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1080208&d=1398068091

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1080711&d=1398086728

şimdiden teşekkürler

tayt pantolonların kumasları aynı ıse bır tanesının ölcusunu yazman yeterlı canım.

anca bakabildim, gecikme için özür dilerim

tayt olanlar kalın sert ama likralı--komple boyu-95 cm. bel-ağ kısmı 22 cm

kot olan:bel- ağ uzunluğu 29 cm-- komple boyu 94 cm

taylar 1 kez giyildi.. sıkıntısı yok
kotu da 1 sezon giydim sadece max- 6,7 kez.. sıkıntısı yok..

Diğer kotların da ölçülerini aldım. Isteyen arkadaşlar varsa yazsın lütfen :)

Diğer kotların da ölçülerini aldım. Isteyen arkadaşlar varsa yazsın lütfen :)

Canm kotlarindan 44 46bedene uyan warmi yani olcum yapmissinya en genisleri hangileri ve olcuau nekadar?:):)ayrica kapri de olur polo kapri var siyah giyilmemis kapri var onlaein bedeni nedir

Canm kotlarindan 44 46bedene uyan warmi yani olcum yapmissinya en genisleri hangileri ve olcuau nekadar?:):)ayrica kapri de olur polo kapri var siyah giyilmemis kapri var onlaein bedeni nedir

selamm
maalesef 44 e olan yok.. ben de 42-44 giyiyorum. bana da olmadıkları için burdalar(

selamm
maalesef 44 e olan yok.. ben de 42-44 giyiyorum. bana da olmadıkları için burdalar(

Uzuldum yaa:):)pantolon bulamadim.kendime bi turlu:):)peki bana olabilecek kiyafetlerin warmi uzun kollu istemiyorum ama yazlij yani.etek kapri elbise falan elbiseyle takaslasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…