• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35haftalikhamileyim

Zamangecsin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
105
72
13
30
Kilis
35 haftalık hamileyim .. karnım surekli sertlrsiyor kasılıyor gece uykularım yok .s bebeğimle ilgili bı sorun yaşamıştık 8 mm su toplaisti beyninde doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ve 3 haftakaldi çok sabirsizim tedirginim

35 haftalık hamileyim .. karnım surekli sertlrsiyor kasılıyor gece uykularım yok .s bebeğimle ilgili bı sorun yaşamıştık 8 mm su toplaisti beyninde doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ve 3 haftakaldi çok sabirsizim tedirginim
Allah yardımcınız olsun saglikla kucaginiza almak buyutmek de nasip olsun insallah. Bence onlem amacli her gordukleri detayi soyluyor olabilirler. Boyle bir cok sorundan bahsedilen ama saglikli dogan cok sayida bebek var. Yureginizi ferah tutun. Darisi basima 🤣💐💐

Allah yardımcınız olsun saglikla kucaginiza almak buyutmek de nasip olsun insallah. Bence onlem amacli her gordukleri detayi soyluyor olabilirler. Boyle bir cok sorundan bahsedilen ama saglikli dogan cok sayida bebek var. Yureginizi ferah tutun. Darisi basima 🤣💐💐
İnşallah öyle olur çok teşekkürler .. sizde vrmi gebelik durumu

Allah tamamına erdirsin canım ,stres yapiyosundur belki o yüzden kasiliyosundur Dr korkulacak bişey yok demiş kendin kasma .uykulara gelince bir yerde okumuştum anneler bu dönemde uykusuzluk yaşarmış bebek doğduğunda bünye hazirlaniyomus uykusuz kalmaya . Son dönemin keyfini çıkar inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur

Allah tamamına erdirsin canım ,stres yapiyosundur belki o yüzden kasiliyosundur Dr korkulacak bişey yok demiş kendin kasma .uykulara gelince bir yerde okumuştum anneler bu dönemde uykusuzluk yaşarmış bebek doğduğunda bünye hazirlaniyomus uykusuz kalmaya . Son dönemin keyfini çıkar inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur
Amin çok teşekkürler bian önce sağlıklı bı sekilde almak istiyorum ama keyifsiz ve.sabirsizim inşallah herşey guzel olur .. sizde var mı gebelik?

Amin çok teşekkürler bian önce sağlıklı bı sekilde almak istiyorum ama keyifsiz ve.sabirsizim inşallah herşey guzel olur .. sizde var mı gebelik?
27 haftalık gebeyim doğana kadar böyle tedirginlikler oluyo sanırım . Birkaç kere acile gitmisligim var çok kasıntım var ağrım var diye stresten diye gönderildim .Allah hayirli sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize

Hayir maalesef su an forumun farkli konularinda dert yanip duruyorum catlatma ignesi oldum bugun 10. Gün beklemedeyim sabirsizim 🤣
Yine denk geldik iyimi🤣 bebe bebe diye dolanırken gene seni buldum canım. Bence biz birbirimizi çekiyoruz 😂😂😂
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 az kalmış doğuma , sağlıkla gelsin minik melek 🥰♥️

Allahnasip ederse prens geliyorrr ama sevincini yaşayamıyorum aşırı tedirginlik var .s ruh halim bozuldu resmen zan geçmiyor gibi
Rabbim bağışlasın inşallah ♥️ sen stres oldukça daha çok etkilenir bebiş. Allah sağlık versin inşallah, vakitli doğum nasip etsin rabbim ♥️

Back