geçmiş olsun canım benim. üzme kendini bu kadar hakkınızda hayırlısı. Allah ailenin göğsüne merhamet versin canım.Hayırlı olsun şimdiden
Ben aşırı kötüyüm. Çünkü ailem istemiyor. Daha bisey bilmeden. 2 gündür hasta yatıyorum Üzüntüden. Tulumlar la dolaşıyorum.
Amin inşallah. Allah gönlümüz e göre versin.geçmiş olsun canım benim. üzme kendini bu kadar hakkınızda hayırlısı. Allah ailenin göğsüne merhamet versin canım.
Hayırlı olsun şimdiden
Ben aşırı kötüyüm. Çünkü ailem istemiyor. Daha bisey bilmeden. 2 gündür hasta yatıyorum Üzüntüden. Tulumlar la dolaşıyorum.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Su anda bile dayanamadım artık kalktım. Gastrit çok fena vurdu . İki gündür çekiyorum. Midem ve sırtım ağrıyor . İlaçlar fayda etmiyor. Tulum biraz iyi geliyor. Oda çıkartınca tekrar başlıyor . Midem bulanıyor her yediğimi çıkarıyorum afedersin . Simdi de kalktım ağrı çekiyorum . Annem sürekli hakaret edip duruyor. Dün dediki bu halini görüp evet mi diyeceğiz sanıyorsun dedi.canım ya kendini üzüp hasta olma senin aksine güçlü olman lazım. Allahım yardımcın olsun kuzum.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Su anda bile dayanamadım artık kalktım. Gastrit çok fena vurdu . İki gündür çekiyorum. Midem ve sırtım ağrıyor . İlaçlar fayda etmiyor. Tulum biraz iyi geliyor. Oda çıkartınca tekrar başlıyor . Midem bulanıyor her yediğimi çıkarıyorum afedersin . Simdi de kalktım ağrı çekiyorum . Annem sürekli hakaret edip duruyor. Dün dediki bu halini görüp evet mi diyeceğiz sanıyorsun dedi.
Halimi biliyor tabi . Oda üzülüyor ama geçecek diyor. Ara sıra da okur beni sure falan okur üfler :) gülüyorum o konuya .Bu kadar kötüyken erkek arkadaşının durumu nasıl canım. Hissediyodur anlıyodur illa sesinin tonundan. Çok zor Allahım ailenin gönlüne merhamet versin. Hayırlısı neyse o olsun canım kendini yıpratmaman lazım aslında yoksa nasıl dik duracaksın ailene.
canım benim sıkma canını allahım yardım etsin inş size. tez zamanda kavuştursun seni sevdiceğine.Bizim de bitti. Nolur dua edin de kavuşalım artık. Amin desenizde olur.
canım benim sıkma canını allahım yardım etsin inş size. tez zamanda kavuştursun seni sevdiceğine.[/QU
Aminnnn. Ne çok istiyorum bilemezsin.
Merak etme. Emin ol sayınca tez geciyor. Bende aynı senin gibiydim. Tavsiyem yalnız bırakma. Bide elinden geldiğince alttan almaya bak. Özellikle alışma evresi zor geçer. Acemilik ve sonra ki bir ay. Komutana kızıp bize çatıyorlar haberin olsun.Kızlar allah bize de nasip etsin ya ne güzel bitirdiniz. Kaldı 4 gün nasıl göndericem bilmiyorum
Yahu benimki 2.5 senedir böyle. Hep ben alttan alıyorum. Sabrım kalmadı bacım, çatlamak üzereyim. Hep bi derdi var, ay askere gidecek, ay şuna sinirli, ay buna sinirli. Benim ciğer de mangal kömürüne döndü böyleMerak etme. Emin ol sayınca tez geciyor. Bende aynı senin gibiydim. Tavsiyem yalnız bırakma. Bide elinden geldiğince alttan almaya bak. Özellikle alışma evresi zor geçer. Acemilik ve sonra ki bir ay. Komutana kızıp bize çatıyorlar haberin olsun.
O zaman sende, o askere gidince katlanacaksın bir kaç ay. Sonra nasıl olsa orda kiskandir . Seni kaybetme korkusu olsun bacım. Görücü geldi de . Bi oğlan bana baktı de. De yani.Yahu benimki 2.5 senedir böyle. Hep ben alttan alıyorum. Sabrım kalmadı bacım, çatlamak üzereyim. Hep bi derdi var, ay askere gidecek, ay şuna sinirli, ay buna sinirli. Benim ciğer de mangal kömürüne döndü böyle
He iyice kafayı yer, valla yakar askerliği. Zaten burnumdn getiriyo her şeyi. Oraya gitme bunu giyme :)O zaman sende, o askere gidince katlanacaksın bir kaç ay. Sonra nasıl olsa orda kiskandir . Seni kaybetme korkusu olsun bacım. Görücü geldi de . Bi oğlan bana baktı de. De yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?