Aşkım şöyle böyle de . Sonra ben seni seviyorum . De. Anlasın. Sen gitmeyeksin . Onlar alacak elindenHe iyice kafayı yer, valla yakar askerliği. Zaten burnumdn getiriyo her şeyi. Oraya gitme bunu giyme :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım şöyle böyle de . Sonra ben seni seviyorum . De. Anlasın. Sen gitmeyeksin . Onlar alacak elindenHe iyice kafayı yer, valla yakar askerliği. Zaten burnumdn getiriyo her şeyi. Oraya gitme bunu giyme :)
aminnnnnn inşşş canımmm şuan anlıyorum ki sayılı gün geçiyormuşş ve bittii hala inanamıyorum şaka sanki. sabret canım biz ne kavgalar etttikk ohoooooo illaa ki sorun çıkacak hazırlıklı ol. allah sana bol bol sabır versin canım.Kızlar allah bize de nasip etsin ya ne güzel bitirdiniz. Kaldı 4 gün nasıl göndericem bilmiyorum![]()
Oyy oyy amin canım ya. Bi gitse de gelse artık. Bu günlerin sıkıntısı da başkaymış. Bi de ailem bilmiyo. İçime içime ağlıyorum valla verem olucamaminnnnnn inşşş canımmm şuan anlıyorum ki sayılı gün geçiyormuşş ve bittii hala inanamıyorum şaka sanki. sabret canım biz ne kavgalar etttikk ohoooooo illaa ki sorun çıkacak hazırlıklı ol. allah sana bol bol sabır versin canım.
darısıı başınaaa kuzummm
Canım ilk zamanlar geçmiyomuş gibi geliyor ama sonraları alışıyorsun zamanla. Ona moral vermeye çalış özellikle acemilikte bir de ustaya ilk gittiği zamanlar kötü oluyolar. Ruh halleri ordaki ortamdan ve uzak kalmaktan dolayı bi hayli değişebiliyor geçecek bu günlerde diye telkin et hem onu hem kendini bi de her dediğini kafaya takma canım onlar unutuyo ne dediğini çünkü sende takma o zaman rahat edersin biraz. Şu an biz plakalara gelcez ama sanki o üç yüz günü biz nasıl geçirdik diyoruz sen kendini sıkma yeter kiKızlar allah bize de nasip etsin ya ne güzel bitirdiniz. Kaldı 4 gün nasıl göndericem bilmiyorum![]()
töbeeeeeeeeee vallaa canım olsam ben olurdum ki çok şükür iyiyim yani bişey olmuyor az biraz kafa çatlıyor yerindenOyy oyy amin canım ya. Bi gitse de gelse artık. Bu günlerin sıkıntısı da başkaymış. Bi de ailem bilmiyo. İçime içime ağlıyorum valla verem olucam
darısıı başınaaa kuzummm![]()
![]()
İnşallah ya bakalım, allah hepimize sabır versin. Çok zor, hele zaten benimki dengesiz bi ruh haline sahiptir. Çok zor günler bizi bekliyo gibi :)Canım ilk zamanlar geçmiyomuş gibi geliyor ama sonraları alışıyorsun zamanla. Ona moral vermeye çalış özellikle acemilikte bir de ustaya ilk gittiği zamanlar kötü oluyolar. Ruh halleri ordaki ortamdan ve uzak kalmaktan dolayı bi hayli değişebiliyor geçecek bu günlerde diye telkin et hem onu hem kendini bi de her dediğini kafaya takma canım onlar unutuyo ne dediğini çünkü sende takma o zaman rahat edersin biraz. Şu an biz plakalara gelcez ama sanki o üç yüz günü biz nasıl geçirdik diyoruz sen kendini sıkma yeter ki
Ay inşallah az biraz çatlar :) bazen durduk yere boşluğa bakıp gülüyorum bazen boşluğa bakıp ağlıyorum :) yakında deli gömleği giyicem gibi ama hayırlısı :)töbeeeeeeeeee vallaa canım olsam ben olurdum ki çok şükür iyiyim yani bişey olmuyor az biraz kafa çatlıyor yerinden![]()
Aglaya aglaya bindirdik en son binecegi zaman gitti binicek arabaya cikti merdivenden döndü bakti sonra geri indii beni bi daha kokladi. Sonra gitti 4 ayimizi bitirdik Allah yeni gondericek herkese sabir versin canım ona moral ver yoksa ikinizde uzulursunuz zor gunler sizi bekliyo Allah büyük sabır versin canımKızlarson 2 gün. Nasıl vedalaştınız ? Nasıl bindirdiniz o arabaya ?...
Allah sanada sabır versin, hepimize. Artık güçlü durmaya çalışmak o kadar yoruyoki beni. Yanında ağlamamaya çalışıyorum ufacık şeylere kızıyo ses etmiyorum. Ama içim öyle buruk ki. O akşam ne olacak hiç bilmiyorumAglaya aglaya bindirdik en son binecegi zaman gitti binicek arabaya cikti merdivenden döndü bakti sonra geri indii beni bi daha kokladi. Sonra gitti 4 ayimizi bitirdik Allah yeni gondericek herkese sabir versin canım ona moral ver yoksa ikinizde uzulursunuz zor gunler sizi bekliyo Allah büyük sabır versin canım![]()
O gun biz gun boyu beraberdik ve goz yasim hic durmadi ama ondan hep gizli gizli agladim çünkü donup bana bakiyodu daha cok uzuluyodu zaten zor ayriliyoduk daha zor ayrilcaktik o yuzden tuttum elimden geldigince onun yaninda aglamadim çünkü sinirleniyodu evdeki herkes agliyodu sinirleniyodu ben sakinlestiriyodum. Yani sana cokkk is düşüyo canim cok kendini tutman lazim her zorlugun bi kavusmasi oldugunu dusun aglama onu seviyosan tut kendini ona teselli ver. Çünkü suan tek ihtiyaci olan sey bu bence. Inan ben 4 senedir güçlü duruyorum tukeniyorum bi yerde ama diyorum Allah bende bi gun mutlu olacagim inaniyorum buna diyorum Allah sabır baska hic bise degil inan sabır. Sağ salim kavusursunuz insallahAllah sanada sabır versin, hepimize. Artık güçlü durmaya çalışmak o kadar yoruyoki beni. Yanında ağlamamaya çalışıyorum ufacık şeylere kızıyo ses etmiyorum. Ama içim öyle buruk ki. O akşam ne olacak hiç bilmiyorum
Amin hepimizi inşallah. Çok zor. Gidene de kalana da çok zor..O gun biz gun boyu beraberdik ve goz yasim hic durmadi ama ondan hep gizli gizli agladim çünkü donup bana bakiyodu daha cok uzuluyodu zaten zor ayriliyoduk daha zor ayrilcaktik o yuzden tuttum elimden geldigince onun yaninda aglamadim çünkü sinirleniyodu evdeki herkes agliyodu sinirleniyodu ben sakinlestiriyodum. Yani sana cokkk is düşüyo canim cok kendini tutman lazim her zorlugun bi kavusmasi oldugunu dusun aglama onu seviyosan tut kendini ona teselli ver. Çünkü suan tek ihtiyaci olan sey bu bence. Inan ben 4 senedir güçlü duruyorum tukeniyorum bi yerde ama diyorum Allah bende bi gun mutlu olacagim inaniyorum buna diyorum Allah sabır baska hic bise degil inan sabır. Sağ salim kavusursunuz insallah![]()
Aynen oyle canım Allah hepimize büyük sabır versin başka diyecek hic bir şey yokAmin hepimizi inşallah. Çok zor. Gidene de kalana da çok zor..
Şu kısalma ihtimali bile o kadar mutlu ediyoki beniAynen oyle canım Allah hepimize büyük sabır versin başka diyecek hic bir şey yok![]()
Oyle bise mi varmış bize vurmayacagi icin bilmiyorum :) inan kisa zaten bana dun gibi geliyo ama gideli 4 ay olmus bile geciyo zaman gecmesine ama zoruyoda geciyo kiriyoda geciyoo :)Şu kısalma ihtimali bile o kadar mutlu ediyoki beni
Canım belki vurur. 15 aydan 12 aya düşünce erken terhis edilmişti askerlerOyle bise mi varmış bize vurmayacagi icin bilmiyorum :) inan kisa zaten bana dun gibi geliyo ama gideli 4 ay olmus bile geciyo zaman gecmesine ama zoruyoda geciyo kiriyoda geciyoo :)
Inşallah canim inşallahCanım belki vurur. 15 aydan 12 aya düşünce erken terhis edilmişti askerler