- 18 Haziran 2015
- 16
- 5
- 6
- 34
Bi tek ben mi gönderdim sevdiğimi askere :-([/QUOA
Allah kavustursun canım bende asker yolu beklemiştim hem yorucu hemde çok guzel bişey gurur duymalısın. en güzeli de şafak bıtınce duyulan mutluluk..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tek ben mi gönderdim sevdiğimi askere :-([/QUOA
Allah kavustursun canım bende asker yolu beklemiştim hem yorucu hemde çok guzel bişey gurur duymalısın. en güzeli de şafak bıtınce duyulan mutluluk..
Canim pudrada olur ama mantar kremi olsa daha iyi olur benimki pudra goturmedi ama onun mantar kremi var her botu cikardiginda mutlaka surer su zamaana kadar sorun yaşamadı. Bide corap askeri coraplar var onlardan al onlar cok lazim oluyo bazen çamaşır yikamak sorun oluyo. Ve banyo ve baş havlusu en önemlisi benimde suan aklıma gelen bunlar Allah kavuştursun senide güzelimAy allah razı olsun ya harikasın, allah sizin şafaklarınıza geldiğimiz günleri de nasip etsin, sizi de bir ömür ayırmasınn. Canım bi de nasıl olması lazım pudra
Anladım canım. Giyim havlu gibi şeyleri ailesi halledecekmiş ben öbürlerini alıcam. Amin hepimizi bu arada :)Canim pudrada olur ama mantar kremi olsa daha iyi olur benimki pudra goturmedi ama onun mantar kremi var her botu cikardiginda mutlaka surer su zamaana kadar sorun yaşamadı. Bide corap askeri coraplar var onlardan al onlar cok lazim oluyo bazen çamaşır yikamak sorun oluyo. Ve banyo ve baş havlusu en önemlisi benimde suan aklıma gelen bunlar Allah kavuştursun senide güzelim![]()
Amiiiiiiiiiiiiiinn hepimizi sevdiklerimize kavuştursun canım. pudra normal bebelerin popiş pudrasından marketlerde var ya kendinden dökmeli tuzluk gibi onlardan yani. yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAy allah razı olsun ya harikasın, allah sizin şafaklarınıza geldiğimiz günleri de nasip etsin, sizi de bir ömür ayırmasınn. Canım bi de nasıl olması lazım pudra
Gelince hemen evlenecek misiniz canımNE BİKSİ NE KELEŞ ŞAFAK SADECE 5
![]()
![]()
Kızlar ya şu şafak panosundan anlayan hiç yok mu((
Nasıl bölmüştün canım onu. Bi de nasıl bi kağıdakuzum ben isimlerimizin baş harfini toplamda 365 olacak şekilde ayırmıştım. o geçtikçe karalıyordu ama 365 çok oluyor yani böl böl bitmiyorbiraz kullandı sonra da kağıt yıprandı zaten normal sayıyoruz artık.
Nasıl bölmüştün canım onu. Bi de nasıl bi kağıda
yok canım hemen evlilik değil. iş bulacağız seneye yani evlilik belki o da işler yolunda olursa ... sen nasılsın az kaldı bak kavuşmayaGelince hemen evlenecek misiniz canım
nete şafak kağıdı yaz çıkıyor canım bende öyle tutmuştum hala daha tutuyorum zatennKızlar ya şu şafak panosundan anlayan hiç yok mu((
yok canım hemen evlilik değil. iş bulacağız seneye yani evlilik belki o da işler yolunda olursa ... sen nasılsın az kaldı bak kavuşmaya
Kız biz aynı zamana denk getirelim düğünleri balayına da aynı otele gideriz artık biz azcık gezelim hakettik deriz![]()
Hayırlı olsun şimdidenyok canım hemen evlilik değil. iş bulacağız seneye yani evlilik belki o da işler yolunda olursa ... sen nasılsın az kaldı bak kavuşmaya
Ben Ben BEn oleyy gelsin artık plakalar![]()