• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Ay allah razı olsun ya harikasın, allah sizin şafaklarınıza geldiğimiz günleri de nasip etsin, sizi de bir ömür ayırmasınn. Canım bi de nasıl olması lazım pudra
Canim pudrada olur ama mantar kremi olsa daha iyi olur benimki pudra goturmedi ama onun mantar kremi var her botu cikardiginda mutlaka surer su zamaana kadar sorun yaşamadı. Bide corap askeri coraplar var onlardan al onlar cok lazim oluyo bazen çamaşır yikamak sorun oluyo. Ve banyo ve baş havlusu en önemlisi benimde suan aklıma gelen bunlar Allah kavuştursun senide güzelim :KK200:En Büyük TÜRKİYE:dua:

Canim pudrada olur ama mantar kremi olsa daha iyi olur benimki pudra goturmedi ama onun mantar kremi var her botu cikardiginda mutlaka surer su zamaana kadar sorun yaşamadı. Bide corap askeri coraplar var onlardan al onlar cok lazim oluyo bazen çamaşır yikamak sorun oluyo. Ve banyo ve baş havlusu en önemlisi benimde suan aklıma gelen bunlar Allah kavuştursun senide güzelim :KK200:En Büyük TÜRKİYE:dua:
Anladım canım. Giyim havlu gibi şeyleri ailesi halledecekmiş ben öbürlerini alıcam. Amin hepimizi bu arada :)

Ay allah razı olsun ya harikasın, allah sizin şafaklarınıza geldiğimiz günleri de nasip etsin, sizi de bir ömür ayırmasınn. Canım bi de nasıl olması lazım pudra
Amiiiiiiiiiiiiiinn hepimizi sevdiklerimize kavuştursun canım. pudra normal bebelerin popiş pudrasından marketlerde var ya kendinden dökmeli tuzluk gibi onlardan yani. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK49:

10003856_609165102506624_236166635_o.webp

En Büyük TÜRKİYE27 TEMMUZ 2016 ÇARŞAMBA En Büyük TÜRKİYE

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞEn Büyük TÜRKİYE :halay:95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak ...04 AĞRI :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. 05 AMASYA En Büyük TÜRKİYE 95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 10 BALIKESİR En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:
En Büyük TÜRKİYE@beyzaa-07 : Şafak.. 54 SAKARYA En Büyük TÜRKİYE :KK74::KK200::KK37:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 92 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 98
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE @AKovser : Şafak .. 158 En Büyük TÜRKİYE :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE@Huzurkokulu : Şafak .. 261 En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: GiMUm GiMUm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE :halay:

Kızlar ya şu şafak panosundan anlayan hiç yok mu :KK43:((

kuzum ben isimlerimizin baş harfini toplamda 365 olacak şekilde ayırmıştım. o geçtikçe karalıyordu ama 365 çok oluyor yani böl böl bitmiyor :KK43: biraz kullandı sonra da kağıt yıprandı zaten normal sayıyoruz artık.

kuzum ben isimlerimizin baş harfini toplamda 365 olacak şekilde ayırmıştım. o geçtikçe karalıyordu ama 365 çok oluyor yani böl böl bitmiyor :KK43: biraz kullandı sonra da kağıt yıprandı zaten normal sayıyoruz artık.
Nasıl bölmüştün canım onu. Bi de nasıl bi kağıda

Nasıl bölmüştün canım onu. Bi de nasıl bi kağıda

bildiğin a4 kağıdı ikiye ayırdım yarısına baş harflerimzi yazdım 180 bölmesini onun ismi 180 tanesi bnm ismim olsun dedim ama tam denk getiremedim olduğu kadar böldüm son kısmı da bitti diye yazdım karalaması için boşluk bırakarak.

yok canım hemen evlilik değil. iş bulacağız seneye yani evlilik belki o da işler yolunda olursa ... sen nasılsın az kaldı bak kavuşmaya

Kız biz aynı zamana denk getirelim düğünleri balayına da aynı otele gideriz artık biz azcık gezelim hakettik deriz :halay::halay::KK59::KK70::KK70:

yok canım hemen evlilik değil. iş bulacağız seneye yani evlilik belki o da işler yolunda olursa ... sen nasılsın az kaldı bak kavuşmaya
Hayırlı olsun şimdiden
Ben aşırı kötüyüm. Çünkü ailem istemiyor. Daha bisey bilmeden. 2 gündür hasta yatıyorum Üzüntüden. Tulumlar la dolaşıyorum.

Back
X