• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Hayırlı olsun şimdiden
Ben aşırı kötüyüm. Çünkü ailem istemiyor. Daha bisey bilmeden. 2 gündür hasta yatıyorum Üzüntüden. Tulumlar la dolaşıyorum.
geçmiş olsun canım benim. üzme kendini bu kadar hakkınızda hayırlısı. Allah ailenin göğsüne merhamet versin canım.

Hayırlı olsun şimdiden
Ben aşırı kötüyüm. Çünkü ailem istemiyor. Daha bisey bilmeden. 2 gündür hasta yatıyorum Üzüntüden. Tulumlar la dolaşıyorum.

canım ya kendini üzüp hasta olma senin aksine güçlü olman lazım. Allahım yardımcın olsun kuzum.

canım ya kendini üzüp hasta olma senin aksine güçlü olman lazım. Allahım yardımcın olsun kuzum.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Su anda bile dayanamadım artık kalktım. Gastrit çok fena vurdu . İki gündür çekiyorum. Midem ve sırtım ağrıyor . İlaçlar fayda etmiyor. Tulum biraz iyi geliyor. Oda çıkartınca tekrar başlıyor . Midem bulanıyor her yediğimi çıkarıyorum afedersin . Simdi de kalktım ağrı çekiyorum . Annem sürekli hakaret edip duruyor. Dün dediki bu halini görüp evet mi diyeceğiz sanıyorsun dedi.

Sağol canım çok teşekkür ederim. Su anda bile dayanamadım artık kalktım. Gastrit çok fena vurdu . İki gündür çekiyorum. Midem ve sırtım ağrıyor . İlaçlar fayda etmiyor. Tulum biraz iyi geliyor. Oda çıkartınca tekrar başlıyor . Midem bulanıyor her yediğimi çıkarıyorum afedersin . Simdi de kalktım ağrı çekiyorum . Annem sürekli hakaret edip duruyor. Dün dediki bu halini görüp evet mi diyeceğiz sanıyorsun dedi.

Bu kadar kötüyken erkek arkadaşının durumu nasıl canım. Hissediyodur anlıyodur illa sesinin tonundan. Çok zor Allahım ailenin gönlüne merhamet versin. Hayırlısı neyse o olsun canım kendini yıpratmaman lazım aslında yoksa nasıl dik duracaksın ailene.

Bu kadar kötüyken erkek arkadaşının durumu nasıl canım. Hissediyodur anlıyodur illa sesinin tonundan. Çok zor Allahım ailenin gönlüne merhamet versin. Hayırlısı neyse o olsun canım kendini yıpratmaman lazım aslında yoksa nasıl dik duracaksın ailene.
Halimi biliyor tabi . Oda üzülüyor ama geçecek diyor. Ara sıra da okur beni sure falan okur üfler :) gülüyorum o konuya .
Okuyor sonra cadı seni uykumu getirdin der. Uyuyamaz da tabi.
Annem le durum ayni gidiyor bugün üçüncü gün . Bide yüzümü eğiyorum diye tartıştı benimle. Bilmiyorum ya. İnşallah benim de dualarım kabul olur. Çok sıkıntıdayım.

10003856_609165102506624_236166635_o.webp

En Büyük TÜRKİYE29 TEMMUZ 2016 CUMAEn Büyük TÜRKİYE

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞEn Büyük TÜRKİYE :halay:95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak ...02 ADIYAMAN :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. 03 AFYON En Büyük TÜRKİYE 95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 8 ARTVİN En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:
En Büyük TÜRKİYE@beyzaa-07 : Şafak.. 52 ORDU En Büyük TÜRKİYE :KK74::KK200::KK37:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 90 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 96
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE @AKovser : Şafak .. 156 En Büyük TÜRKİYE :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE@Huzurkokulu : Şafak .. 259 En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: GiMUm GiMUm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE :halay:

10003856_609165102506624_236166635_o.webp

En Büyük TÜRKİYE01 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİEn Büyük TÜRKİYE

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞEn Büyük TÜRKİYE :halay:95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak ...DOĞAN GÜNEŞŞ :halay::KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞŞ En Büyük TÜRKİYE:halay:95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 5 AMASYA En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:
En Büyük TÜRKİYE@beyzaa-07 : Şafak.. 49 MUŞ En Büyük TÜRKİYE :KK74::KK200::KK37:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 87 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 93
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE @AKovser : Şafak .. 153 En Büyük TÜRKİYE :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE@Huzurkokulu : Şafak .. 256 En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200:@GiMUm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE :halay:

Kızlar allah bize de nasip etsin ya ne güzel bitirdiniz. Kaldı 4 gün nasıl göndericem bilmiyorum :KK43:
Merak etme. Emin ol sayınca tez geciyor. Bende aynı senin gibiydim. Tavsiyem yalnız bırakma. Bide elinden geldiğince alttan almaya bak. Özellikle alışma evresi zor geçer. Acemilik ve sonra ki bir ay. Komutana kızıp bize çatıyorlar haberin olsun.

Merak etme. Emin ol sayınca tez geciyor. Bende aynı senin gibiydim. Tavsiyem yalnız bırakma. Bide elinden geldiğince alttan almaya bak. Özellikle alışma evresi zor geçer. Acemilik ve sonra ki bir ay. Komutana kızıp bize çatıyorlar haberin olsun.
Yahu benimki 2.5 senedir böyle. Hep ben alttan alıyorum. Sabrım kalmadı bacım, çatlamak üzereyim. Hep bi derdi var, ay askere gidecek, ay şuna sinirli, ay buna sinirli. Benim ciğer de mangal kömürüne döndü böyle

Yahu benimki 2.5 senedir böyle. Hep ben alttan alıyorum. Sabrım kalmadı bacım, çatlamak üzereyim. Hep bi derdi var, ay askere gidecek, ay şuna sinirli, ay buna sinirli. Benim ciğer de mangal kömürüne döndü böyle
O zaman sende, o askere gidince katlanacaksın bir kaç ay. Sonra nasıl olsa orda kiskandir . Seni kaybetme korkusu olsun bacım. Görücü geldi de . Bi oğlan bana baktı de. De yani.

O zaman sende, o askere gidince katlanacaksın bir kaç ay. Sonra nasıl olsa orda kiskandir . Seni kaybetme korkusu olsun bacım. Görücü geldi de . Bi oğlan bana baktı de. De yani.
He iyice kafayı yer, valla yakar askerliği. Zaten burnumdn getiriyo her şeyi. Oraya gitme bunu giyme :)

Back
X