• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Sağol kuzumm ya çok güzelmiş çift rakamlar alışamadım daha sanki senin de az kaldı hadi hayırlısıyla gelecek askerinn En Büyük TÜRKİYE
şimdi durup durup bakarsın kuzum şafak takvimine gözlerine inanamıyor çünkü insan ben de öyleydim heyecanlı oluyor insan ama bitecek az kaldı kuzum biraz daha sabırrrrr çok güzel olacak herşeyy :KK37::KK74:

vay vay vay enişte haftaya pazar burda desene o zaman kuzumm hadi 10 dan geri sayım başladı artık :KK37: bu askerlik hepimizi yedi :rolleyes:
pazartesi burda kuzum allahım nasip ederse artık cumadan baz aldım ben ondan zaten bugun bitti artık ama heyecan tavan tabi bir yandanda hır gür çıkacak diye temkinliyim ama ona buna bi salya sümük sorma dengem bozuldu iyice:KK53::KK53::KK53::KK70:

pazartesi burda kuzum allahım nasip ederse artık cumadan baz aldım ben ondan zaten bugun bitti artık ama heyecan tavan tabi bir yandanda hır gür çıkacak diye temkinliyim ama ona buna bi salya sümük sorma dengem bozuldu iyice:KK53::KK53::KK53::KK70:

şimdi durup durup bakarsın kuzum şafak takvimine gözlerine inanamıyor çünkü insan ben de öyleydim heyecanlı oluyor insan ama bitecek az kaldı kuzum biraz daha sabırrrrr çok güzel olacak herşeyy :KK37::KK74:

Sorma kuzum içim içime sığmıyor bazen bazen de çok uzun geliyor ki sorma gitsin. Allahım diyorum son üç kaldı artık sorunsuz rahat geçirsek diorum. Seni de anlayabiliyorum kuzum ama bu zamana kadr nasıl geldin yine öyle geleceksin ayrıca sen gel bana at sinirini boşalt içini enişteyle daha sakin olur hiç değilse :KK19::KK66:

Askerliğin uzaması durumundan bahsediyorlar bazı sayfalarda hemde 6 aya kadar okudukça ölüyorum ya öyle bir karar çıkarsa bir altı ay daha aman allahım

Evet öyle birşey var ama bu sanırım gidenler için geçerli değil gidecekler için geçerli ben öyle duydum öyle biliyorum ama umarım öyle birşey yoktur bence olmaz diye düşünüyorum daha yeni düştü sonuçta Allahım nolur inşallah olmaz kızlar dua edelim Allaha. Birde şöyle duydum ben 12 ay askerlik düşebilirmiş ben okudum bir yerde inşallah düşer çıkmaz

Son düzenleme:
Evet öyle birşey var ama bu sanırım gidenler için geçerli değil gidecekler için geçerli ben öyle duydum öyle biliyorum ama umarım öyle birşey yoktur bence olmaz diye düşünüyorum daha yeni düştü sonuçta Allahım nolur inşallah olmaz kızlar dua edelim Allaha. Birde şöyle duydum ben 12 ay askerlik düşebilirmiş ben okudum bir yerde inşallah düşer çıkmaz
İnşallah ya , 12 ay bile uzun gelirken allahım daha uzunlarını göstermesin inşallah , bol bol dua ile bu günleri de atlatalım

Sorma kuzum içim içime sığmıyor bazen bazen de çok uzun geliyor ki sorma gitsin. Allahım diyorum son üç kaldı artık sorunsuz rahat geçirsek diorum. Seni de anlayabiliyorum kuzum ama bu zamana kadr nasıl geldin yine öyle geleceksin ayrıca sen gel bana at sinirini boşalt içini enişteyle daha sakin olur hiç değilse :KK19::KK66:
en önemlisi sorunsuz geçireyim derken sorun çıkıyor ya fıttırıyorum resmen kuzum yaa . ama geçecek bak göreceksin hele bir plakalara gel bak o zaman daha güzel olacak herşey kuzum.

10003856_609165102506624_236166635_o.webp

En Büyük TÜRKİYE25 TEMMUZ 2016 PAZARTESİ En Büyük TÜRKİYE

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞEn Büyük TÜRKİYE :halay:95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak ...06 ANKARA :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. 07 ANTALYA En Büyük TÜRKİYE 95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 12 BİNGÖL En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:
En Büyük TÜRKİYE@beyzaa-07 : Şafak.. 56 SİİRTEn Büyük TÜRKİYE :KK74::KK200::KK37:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 94 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 100
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE Dahlia_ Dahlia_ : Şafak .. 160 En Büyük TÜRKİYE :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE@Huzurkokulu : Şafak .. 263 En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: GiMUm GiMUm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE :halay:

Selam kızlar, kaldı 10 gün... İçim bi garip nasıl göndericem, nasıl olacak hiç bilmiyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin. Akıl danışmak istiyorum şimdi size, ihtiyacı olacak şeyleri alayım diyorum. Ama ne sokabiliyolar ? Yani mesela aldığım şampuanı vs sokabilecek mi ? Neler almalıyım

dileğim isteğim bu zaten kuzum ya az kaldı inşallah ama işte geçmiyor sanki bu ara zaman :silah:
81 dedin mi 60 a kadar gidiyor kuzum sonra bi duruyor 40 tan sonra yavaşlıyor 20 lerde işkence gibi oluyor 10 a gelene kadar için çatlıyor hele son 7 gün anaaaaaaaamm kaççç kaçççç :kızgın::kızgın:

10003856_609165102506624_236166635_o.webp

En Büyük TÜRKİYE26 TEMMUZ 2016 SALI En Büyük TÜRKİYE

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞEn Büyük TÜRKİYE :halay:95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak ...05 AMASYA :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. 06 ANKARA En Büyük TÜRKİYE 95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 11 BİLECİK En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:
En Büyük TÜRKİYE@beyzaa-07 : Şafak.. 55 SAMSUN En Büyük TÜRKİYE :KK74::KK200::KK37:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 93 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 99
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE Dahlia_ Dahlia_ : Şafak .. 159 En Büyük TÜRKİYE :KK37: :KK74: :KK200:
En Büyük TÜRKİYE@Huzurkokulu : Şafak .. 262 En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: GiMUm GiMUm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE :halay:

Selam kızlar, kaldı 10 gün... İçim bi garip nasıl göndericem, nasıl olacak hiç bilmiyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin. Akıl danışmak istiyorum şimdi size, ihtiyacı olacak şeyleri alayım diyorum. Ama ne sokabiliyolar ? Yani mesela aldığım şampuanı vs sokabilecek mi ? Neler almalıyım
canım şimdiden Allah kavuştursun Allah bol bol sabır versin ikinize de. ihtiyacı olan şeyler iç çamaşırı özellikle tıraş seti şampuan ama küçük boy al sonuçta çalınıyor yani ilk zamanlar.
tırnak makası
ufak törpü
pişik kremi
ayak için şart pudra
tabanlık
lif
diş fırça macun zaten bunlar bir çantada mevcut canım. aslında askeri kantinlerdede bunlar mevcut yani sen ne kadar özenirsen özen çalınıyor. sonra üzülüyorlar. benimkinin ustalıkta bile yedek kamuflajını çaldılar o derece. tıraş bıçağını kafası yedekli alsın mach 3 ler var ya ondan. dudak kremi al mutlaka yaz ve susuzluk olacak çatlamasın . mutlaka el kremi falan kulaklara da sürer kabuk olur güneşten. aklıma gelenler bu kadar canım. banyo havlusu bi de. önemli bişey olursa yazarım yine aklıma geldikçe.

canım şimdiden Allah kavuştursun Allah bol bol sabır versin ikinize de. ihtiyacı olan şeyler iç çamaşırı özellikle tıraş seti şampuan ama küçük boy al sonuçta çalınıyor yani ilk zamanlar.
tırnak makası
ufak törpü
pişik kremi
ayak için şart pudra
tabanlık
lif
diş fırça macun zaten bunlar bir çantada mevcut canım. aslında askeri kantinlerdede bunlar mevcut yani sen ne kadar özenirsen özen çalınıyor. sonra üzülüyorlar. benimkinin ustalıkta bile yedek kamuflajını çaldılar o derece. tıraş bıçağını kafası yedekli alsın mach 3 ler var ya ondan. dudak kremi al mutlaka yaz ve susuzluk olacak çatlamasın . mutlaka el kremi falan kulaklara da sürer kabuk olur güneşten. aklıma gelenler bu kadar canım. banyo havlusu bi de. önemli bişey olursa yazarım yine aklıma geldikçe.
Ay allah razı olsun ya harikasın, allah sizin şafaklarınıza geldiğimiz günleri de nasip etsin, sizi de bir ömür ayırmasınn. Canım bi de nasıl olması lazım pudra

Back
X