Öncelikle asker yareni olanlar Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bende asker yareni olacağım şuan ne zaman çağıracaklar diye bekliyoruz çok korkuyorum ya birşey olursa diye düşünmesi bile yıkıyor Rabbim nolur yaşatma Allah korusun tüm askerlerimizi benimkini bana askere gidicem dediği günden beri geceleri onu düşünmekten uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli ben çok duygusal çok takan çok düşünen çok sıkıntı eden ve toparlanamayan biriyim kolay kolay şuan bu haldeysem gidince nasıl olurum Allah bilir gitmeden görmeye gelicek ikimiz aynı şehirlerde değiliz. Baba yardım edin asker yareni olanlar asker yareni olacaklar:'( :'(
Ablacım şuan iyiyiz Rabbime şükür üzmüyoruz bir birimizi hiç kısa dönem yapmasını istiyordum ben ona hatta 4 yıl oku demiştim üniversitesiyi ama 2 yıllık okudu o nedenle uzun dönem yapıcak beni korkutan üzen bu:'( :'(
Merhaba , bende aynı şekildeydim bizimki de 2 yıllıktı, sonra açıktan tamamlamaya çalıştı ama olmadı ve en sonunda bozdurduk tecili taaa, ocakta bozdurdu inan haziranın 8ine kadar yani sevgilim teslim olana kadar her gün ağladım, ama ne zaman ki teslim oldu işte Allahım sabrını o zaman verdi, ben de çok duygusalım kaldıramam falan diyodum usta birliği doğuya düşecek diye aylar öncesinden ağladım ve nereye gidiyo biliyomusun Hakkariye, ve ben normale döndüm bi şekilde ağladık ağlaştık ama görev işte hepsi Allaha emanet inşallah hepimizi kavuştursun yaratan :)) sende içini ferah tut emin ol başladığı an çorap söküğü gibi gelecek, geçiyoor şafağı 321 kere düşürdük inşallah böyle de bitecekİnşallah ablacım ya ben hep dua ediyorum namaz kılarken benimkine inşallah iyi yerlere düşer diye sonrada tüm askerlerimize Rabbim onları önce ailelerine sonra sevdiğine kavuştursun diye. Sizinki nerede yapmıştı askerliğini şuan bittimi askerlik sizin? Zor ya ben 2 yıl daha oku dedim ama cok uzuyor gelınce ıkı uc sene sonra istemeye gelıcekler benimde sınavlarım var inanın ilk defa kafam ders almıyor napıcam bılmıyorum:'( inşallah sağ salim gider döner Rabbim ayrılık vermesin kavuşturma versin hepimize
Bişey söyleyin mi canım senin msjını görünce kaydoldum inan ki bu sayfaya daha öncede bakıyıdum okuyup kapatıyodum ama sen benim yaşadıklarımın aynısını yapıyosun şuan ve sadece bir damla da olsa içini ferahlatmak istedim, bak ocaktan beri dalga geçiyoruz işte yaa hakkari oluyomuş bide ya düşünsene amaaan o zaman gitmezsin falan diyodum, ki ilkte bana kars a gidiyorum dedi bir hafta yalan söyleyedi, inan ki beterin beteri var ama sen içini bunlarla korkutma , ben yemin töreninde o kadar ağladım ki komutanlar sakinleştirdi ve dedikleri tek şey ohoo senin asker yaşadı orda oldu, yani insana korkunç geliyo uzaktan, ben ölceğimi sandım ilk gün bu acıyla yaşanmaz derdim şuan gönlüm o kadar rahat ki inan anlatamam, Rabbim veriyo sabrını bir şekilde, inşallah dizinde Gönlünüze göre olsun ama inan batıda psikolojileri daha çok bozuluyor ve çoğu kişi ayrılıyoe etrafımda, allah korusun o yüzden hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, her zaman sorularına açıpım derdin olursa msj at dinlerim her zaman, işimiz bu :)))Canım benim benim en çok korktuğum şehirler hakkari Şırnak Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sağ salim kavuşursunuz bir birinize. Darısı benim başıma. Ama ben çok korkuyorum birşey olur diye ona ya Allahım nolur nolur sen yaşatma gösterme Yarabbim. Bir an önce gitse bir an önce gelse diye bakıyorum ben
Çok şükür ya, allah sağlık sıhhat verdikten sonra , geriye kalan hiç bişey için üzülmemek gerek , bu yaz bana o kadar şey öğretti ki, sevgilim bana usta birliğini ilk kars dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim ki sevdiğim adam doğuya gidiyor eyvahlar olsun. Sonra hakkari olduğunu öğrendim allahım dedim bundan daha kötü ne gelebilir ki başıma hakkariye asker olarak gidiyo dedim. Bi kaç gün sonra öğrendim ki hakkariye terörle mücadele olarak gidiyo . Tamam dedim ya en azından hep içerde duracak birlikten çıkmayacak rahat olabilirim dedim. Sonra tekrar öğrendim ki dışarıda çıkcakmış zırhlı araçlarla ki hep onları patlatıyolar. Yani dibin de dibi var ey nefsim dedim , beterinde beteri var. Ama şuan o kadar rahatım ki çünkü takılmıuorum zaten ecel durdurulamaz öleceği varsa askere gitmesede yanımda uyusada ölecek zaten iman ettim, ve allaha emanet ettim, bunları sana neden yazdım çünkü beterin beteri var, şimdi böyle basit şeylere üzülme bak her şey halloluyo sadece biraz daha zor yoldan ama geçiyo gidiyo, allah can sağlığı versin, geriye kalan her şey için öyle bir el ele verip çabalarız ki , allahın bize değiştirme hakkı verdiği kaderimizi kendimiz yazarız anladın mıCanım benim benim en çok korktuğum şehirler hakkari Şırnak Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sağ salim kavuşursunuz bir birinize. Darısı benim başıma. Ama ben çok korkuyorum birşey olur diye ona ya Allahım nolur nolur sen yaşatma gösterme Yarabbim. Bir an önce gitse bir an önce gelse diye bakıyorum ben
Ahhh ahhh biter mıı hiç, şafakk henüz çok karanlık ama bir gün şafak doğan güneş olacak ama dediğim gibi teslim olmadan önce daha ağlak bi şeydim, az salya sümük yapmadım sevgilimin tişörtlerini ki yıkamaya kıyamamış :)) teslim olduğu gün kendime geldim ben artık asker bekliycem diğerleri gibi değilim dedim ve ayağa kalktım, inan sende başlayınca daha rahat olacaksın çünkü başlamak psikolojik olarak biteceğini anımsatıyor :)) siz tecili ne zaman bozdurdunuz :))Allah razı olsun çok sağolun ya gerçekten sizin gibi insanlar olunca insanlar açılmasında alışmasında napsın çok içten bir insansınız gerçekten öyle hissettim şuan yazdıklarınızı okuduğumda. Bence hiç yazmazdım böyle üye ilk kez buraya oldun oda yardım almak dertleşmek fikir almak falan istedim ondan iyide yapmışım sizi rahatsız etmiyorum dimi rahatsız etmek değil amacım ablacım ben korktun çok çevremden duyum aldıklarımdan benim kuzenim kuzenimin sevgiliside hakkaride yaptı sağ salim gittiler sağ salim döndüler kuzenim şuan evlendi şimdi de kuzenim nişanlanacak eniştemle Rabbim kimseye ayrılık yazmasın kavuşma yazsın inşallah tek duan bu Rabbim nolur dayanamıyorum artık gitsin diye bakıyorum bekliyorum gitsin bitsin gelsin inşallah Rabbimin izniyle nolur Allahım. Sizin bittimi askerlik
İnşallah ablacım ya ben hep dua ediyorum namaz kılarken benimkine inşallah iyi yerlere düşer diye sonrada tüm askerlerimize Rabbim onları önce ailelerine sonra sevdiğine kavuştursun diye. Sizinki nerede yapmıştı askerliğini şuan bittimi askerlik sizin? Zor ya ben 2 yıl daha oku dedim ama cok uzuyor gelınce ıkı uc sene sonra istemeye gelıcekler benimde sınavlarım var inanın ilk defa kafam ders almıyor napıcam bılmıyorum:'( inşallah sağ salim gider döner Rabbim ayrılık vermesin kavuşturma versin hepimize
Sizin az kalmış Allaha şükür Rabbimin izniyle bizimde başlasa şafak sayma bitse sizin gibi olsa. Aynen öyle canım benim amin inşallah. Biz ayrı şehirlerdeyiz uzağız yakın değiliz ama uzak olduğum halde bile böyleysem şimdi 3 ay sonra gelicek askere gitmeden beni görmeye görüşeceğiz. Bende öyle yapıyorum hiç üzmem üzmedim oda aynı şekilde öyle hep güleriz belli etmemeye çalışırım oda öyle yapar ama anlıyorum ben belli ediyor aslında benide dün anladı ya böyle olduğumu üzüldüm ona istemiyorum üzülmesini
HAYIRLIIII OLSUNNNNN KUZUMMMMMNe Rütbe ne makam artık şafağımız çift rakam ~99 ~
HAYIRLIIII OLSUNNNNN KUZUMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?