geçer canım benimmmm merak etme bende 22 haftadan başlamıştım saymaya bak 20 si gitti 2 si kaldı artıkk senin de geçecek kuzum benimahh ahh 15 hafta var daha sevdiğimmm o 5 i atsak da 1 haftamız kalsa olmaz mıı kii özledimm seniii
geçer canım benimmmm merak etme bende 22 haftadan başlamıştım saymaya bak 20 si gitti 2 si kaldı artıkk senin de geçecek kuzum benim
AYYYYY inşşşşş kuzumm benim yyaaaa takipteyim seni ona göree vallaaaAhh ahh inşallah kuzumm yaa şu forumda evleniyoruumm diye yazmak da nasip olur inşallah
Sen önden bana bi yol aç bakalım kuzumm senin önce bi gelinliklerini görelimmm sonra sıra bana da gelir zatenAYYYYY inşşşşş kuzumm benim yyaaaa takipteyim seni ona göree vallaaa
aaaaaaaaaKuzumm 18 çanakkale değill 17 çanakkale plakası yarında çanakkale yazcan :)vanilya35
Kızlar selam,öncelikle Allah kavuştursun. Erkek arkadaşım Ağustosun 5inde acemiliğini yapmak üzere Manisa/Alaşehire gidiyor. Bilgisi olan var mı burası hakkında ?
Amin hepimizi, bakalım şimdi olaylar malum. Biraz tedirginimÖncelikle Allah kavuştursun canım. Benim bilgim yok ama sakin galiba kötü bişey duymadım.
Amin hepimizi, bakalım şimdi olaylar malum. Biraz tedirginim
Amin..Canım haklısın tedirgin olmakta bende gönderirken ortalık karışıktı biz tecili bozdurma aşamasından beri stresliydik hayırlısıyla bitirp gelsinler sağ sağlim inşallah
Allah kavuştursun canım benimki de geçen yıl ağustos 5 te gitmişti askere. Allahım nasip ederse 12 gün sonra kavuşacağız. Tüm askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın allahım. böyle zor günlerde allahım korusun onları. manisa sakindir kuzum zaten acemilik her yerde aynıdır. hepsi aynı eğitimi alır .Kızlar selam,öncelikle Allah kavuştursun. Erkek arkadaşım Ağustosun 5inde acemiliğini yapmak üzere Manisa/Alaşehire gidiyor. Bilgisi olan var mı burası hakkında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?