Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SON 3 HAFTAMIZ KALDI SEVDİĞİM
![]()
ALLAH'IM KORUSUN HEPİNİZİ
![]()
inşşş canım benimm yaaa hayırlısıylaa bi sarılsam artıkkk o zaman inanacağım bitti diye iştee. darısı tüm bekleyenlerin başına inşş kuzum benim. senin de göreceğim 3 hafta kalan günlerini inşşBitmiş artık bitmişşşş sende ayrılıyorsun aramızdan be kuzumm.. inşallah evlilik heyecanlarıyla geri dönersin.. Bİzim 3 ayımız kaldı artık![]()
inşşş canım benimm yaaa hayırlısıylaa bi sarılsam artıkkk o zaman inanacağım bitti diye iştee. darısı tüm bekleyenlerin başına inşş kuzum benim. senin de göreceğim 3 hafta kalan günlerini inşş
evett kuzucum benimmm sende 3 ay sonra kavuşacaksın inşş sevdiğine. bak 120 oldunn kuzumm artıkk ilk geldiğin günler daha dün gibi ama geçecek hepsi. sonra vur davulcu davulaaaaahh ahh inşallah kuzum ya bakalım sen o 3 aya düğün hazırlıkları içinde olacakmısın. Ayy bitirdik sayılır be kuzumm kaç aydır burlardayız![]()
bakalım kuzum ya nasıl olacak önce hayırlısıyla bi gelsinde gerisi kolay heyecan basıyor iyice beni ve sabırsızlanıyorumayyy inşallah kuzumm yaa bakalım senin düğün heyecanların nasıl olacak. artık bende senden alırım tüyoları![]()
vanilya35
bakalım kuzum ya nasıl olacak önce hayırlısıyla bi gelsinde gerisi kolay heyecan basıyor iyice beni ve sabırsızlanıyorum![]()
amin kuzum inşşş ama sorunlarda olmasa ne güzel olur aslındahayırlısı kuzum inşallah geldikleri günkü heyecanı yaşamak nasip etsin Allahım.. Bİr an önce bitirp gelsinler
ahh ahh 15 hafta var daha sevdiğimmm o 5 i atsak da 1 haftamız kalsa olmaz mıı kii özledimm seniii![]()