- 6 Ekim 2011
- 343
- 410
- 103
çünkü çekilecek gibi değil kuzum asker beklemek bi ayrı bi barışık ilişki ne biçim oluyorBiz niye git gide azalıyoruz kii
çünkü çekilecek gibi değil kuzum asker beklemek bi ayrı bi barışık ilişki ne biçim oluyor
sen 100 den düştüğün de ben halaa yaşıyor olursam bu stresle kavuşacağız benimkiyle kuzumm inşşRabbim sabır versin kuzum hepimize ya.. sende listenin başına doğru ilerliyorsun bakıyorum@oscarandthewolf canım üzüldüm size de hakkınızda hayırlısı olsun ya.
sen 100 den düştüğün de ben halaa yaşıyor olursam bu stresle kavuşacağız benimkiyle kuzumm inşşama seni de liste başı yapacağım bak görürüsün
öylemii allah kavuştursun canım aminnnnnnn hepimiz sevdiklerimize kavuşalım. ama sorduğun soru askere gitmeden de erkekler evlilik düşünebilirler. hatta evlenmek için önünde engel kalmasın diye gidenlerde var. benim ki mesela yanibenimsevgilim de asker şafak 88 hayırlısı ile hepimiz kavuşalım artık
canım benim desteğin gerçekten bana iyi geliyor. inşşşşşş bak 100 den düşmene az kaldı kuzum benimmOlursun olursun kuzum ben sana güveniyorum ayrıca ben tutarım seni ayakta bişicik olmass
Ayy inşallah liste başı olduğum günler de gelir yarabbimm duy sesimizii aminn
hoşbulduk canım çok sevinirim gerçekten :)öylemii allah kavuştursun canım aminnnnnnn hepimiz sevdiklerimize kavuşalım. ama sorduğun soru askere gitmeden de erkekler evlilik düşünebilirler. hatta evlenmek için önünde engel kalmasın diye gidenlerde var. benim ki mesela yaniseni de bu gece listemize ekleyeceğim canım aramıza hoşgeldinnn
tabi kiiiiiiiiii sende hoşgeldinnnnnBen de geleyim mi aranıza ?
tabi kiiiiiiiiii sende hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?