359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

çünkü çekilecek gibi değil kuzum asker beklemek bi ayrı bi barışık ilişki ne biçim oluyor

Rabbim sabır versin kuzum hepimize ya.. sende listenin başına doğru ilerliyorsun bakıyorum @oscarandthewolf canım üzüldüm size de hakkınızda hayırlısı olsun ya.

Rabbim sabır versin kuzum hepimize ya.. sende listenin başına doğru ilerliyorsun bakıyorum @oscarandthewolf canım üzüldüm size de hakkınızda hayırlısı olsun ya.
sen 100 den düştüğün de ben halaa yaşıyor olursam bu stresle kavuşacağız benimkiyle kuzumm inşş ama seni de liste başı yapacağım bak görürüsün

sen 100 den düştüğün de ben halaa yaşıyor olursam bu stresle kavuşacağız benimkiyle kuzumm inşş ama seni de liste başı yapacağım bak görürüsün

Olursun olursun kuzum ben sana güveniyorum ayrıca ben tutarım seni ayakta bişicik olmass
Ayy inşallah liste başı olduğum günler de gelir yarabbimm duy sesimizii aminn

kızlar size birşey sormak istiyorum askerde iken mi erkekler evlilik düşüncesine daha çok düşerler bitince mi???

benimsevgilim de asker şafak 88 hayırlısı ile hepimiz kavuşalım artık
öylemii allah kavuştursun canım aminnnnnnn hepimiz sevdiklerimize kavuşalım. ama sorduğun soru askere gitmeden de erkekler evlilik düşünebilirler. hatta evlenmek için önünde engel kalmasın diye gidenlerde var. benim ki mesela yani seni de bu gece listemize ekleyeceğim canım aramıza hoşgeldinnn

Olursun olursun kuzum ben sana güveniyorum ayrıca ben tutarım seni ayakta bişicik olmass
Ayy inşallah liste başı olduğum günler de gelir yarabbimm duy sesimizii aminn
canım benim desteğin gerçekten bana iyi geliyor. inşşşşşş bak 100 den düşmene az kaldı kuzum benimm

hoşbulduk canım çok sevinirim gerçekten :)

23 HAZİRAN 2016 CUMARTESİ

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞ 95 / 2

E elmas gzl : Şafak ...36 KARS

vanilya35 : Şafak .. 37 KASTAMONU 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 42 KONYA 95 / 3

@beyzaa-07 : Şafak.. 87

T tugce_ody : Şafak .. 131
95 /4

blue_dream : Şafak .. 132 95 /4

Dahlia_ : Şafak .. 190

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = GiMUm

Son düzenleme:
29 HAZİRAN 2016 ÇARŞAMBA

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

GiMUm : Şafak .. DOĞAN GÜNEŞ 95 / 2

E elmas gzl : Şafak ...32 ISPARTA

vanilya35 : Şafak .. 33 İÇEL 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 38 KAYSERİ 95 / 3

@beyzaa-07 : Şafak.. 82

T tugce_ody : Şafak .. 127
95 /4

blue_dream : Şafak .. 128 95 /4
Dahlia_ : Şafak .. 186

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = GiMUm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…