- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan da var tabi ama şafak sıkıştrıyor artık biziHeyecana bakkk![]()
heyecan da var tabi ama şafak sıkıştrıyor artık bizi![]()
Bizde avuttuk kendimizi öyle canım çok normal. inş allahım kavuşmayı nasip eder hepimize beklemek çok zor çünküSon günler geçmek bilmez derler :)
İnşaAllah çabucak biter, seninki bittiğinde bizim şafaklardan da 4 hafta eksilmiş olucakk :)) Tesellime bakk![]()
Bizde avuttuk kendimizi öyle canım çok normal. inş allahım kavuşmayı nasip eder hepimize beklemek çok zor çünkü
ALLAH kavuştursun canım benim. Darısı bizim başımıza tez zamanda İnşallah.Son 4 Haftamız Kaldı Sevdiğim
![]()
Nişanlim 96/2 Şırnak şafak 290 amaa geçmiyo gibi sanki kızlar mutlulugumuza tam 290 gun sabırsızlıkla bekliyorum o günü artık geçsin. En cok korktugum seydi onu gondermek gonderdim ustunden 56 gun gecti bile biliyorum bu zamanlarda gecicek amaa cok zor geliyo kızlar Allah hepsine kolaylik versin hepsi Allaha emanetler![]()
Allah razi olsunCanım Allah sabır versin, askerini korusun..
Daha başlardasın sayılır, geçmiyor gibi görünüyor ama geçiyor bir şekilde...
Hele 250-yi geç, bak sonrası daha çabuk geçiyor sanki, boş teselli belki ama öyle bence :))
aminnnnnnnnnnn bu mübarelk günde Allahım tüm dualarımızı kabul etsin sevdiklerimize hayırlısıyla kavuştursun bizleri inşAminnn.
Rabbim sabrımızı bol eylesin..
Allah kavuştursun canım benim . emin ol sabrın sonu selamet . allahım öyle güzel bir dayanma gücü veriyor ki insana arkana dönüp baktığında nasıl geçmiş bunca zaman oluyorsun . Allahım kazasız belasız kavuştursun tüm askerlerimizi sevdiklerineNişanlim 96/2 Şırnak şafak 290 amaa geçmiyo gibi sanki kızlar mutlulugumuza tam 290 gun sabırsızlıkla bekliyorum o günü artık geçsin. En cok korktugum seydi onu gondermek gonderdim ustunden 56 gun gecti bile biliyorum bu zamanlarda gecicek amaa cok zor geliyo kızlar Allah hepsine kolaylik versin hepsi Allaha emanetler![]()
İnşallah canım benim. Sen de bize dua et de kavuşalım artıkŞAFAK 30 HAKKARİ
ALLAH'IM SEN KAVUŞTUR BİZİ
![]()
inşş canımm hepimiz kavuşur duvağımızı sürekleyerek çıkarız baba evinden ve kocaman huzur dolu bir ömür yaşarız sevdiğimizle.İnşallah canım benim. Sen de bize dua et de kavuşalım artık![]()
İnşallah bitanem İnşallahinşş canımm hepimiz kavuşur duvağımızı sürekleyerek çıkarız baba evinden ve kocaman huzur dolu bir ömür yaşarız sevdiğimizle.![]()