Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh misss bebeğim az kaldı ya ne güzel çok sevindimŞafak 12 Bingölll
Son 2 haftamız kaldı Kocacımm
![]()
kuzummmmmmm gözünaydınnnnnn ayyyyy çokkkk sevindimmm Allahım içine sindirsinn herşeyiniiii kuzumm benimmmm benimkininde izni bugun bittii ve sabah yola çıkacak inşş artık 3 ayımız kaldı bizimdeee17 Mayıs 2016 Salı günü bizde hem kına gecemizi hem düğünümüzü yapıcaz Allah ın izniyleeeeeeee
Allahım sana şükürler olsun sonunda bir netlik kazandı![]()
17 Mayıs 2016 Salı günü bizde hem kına gecemizi hem düğünümüzü yapıcaz Allah ın izniyleeeeeeee
Allahım sana şükürler olsun sonunda bir netlik kazandı![]()
veeeeeeeeeee 99 kaldı artıkkkkkkk13 haftamız kaldıı
![]()
inşşşş kuzumm hayırlısıylaa bitirsinler artkk yaaGözüm aydın kuzumm darısı başımaaa![]()
yaptım işte bişilerr onun ki kadar olmasa daBence olmuş olmjş bende gimum mu geldi acaba dedim az kaldı kızz 17 sinde düğünü var zaman geçiyor askerine kocasına kavuşuyor darısı başımıza kuzumm![]()
yaptım işte bişilerr onun ki kadar olmasa daevett düğünümüzz var yakındaa
teyyyy teyyyyyy teyyyyy darısı başımıza kuzummmm evin büyüğünü gönderiyoruz nihayetttt
![]()
GiMUm sıraa bana geliyorrrrr
sonraa
blue_dream
![]()
elvedaa bekarlıkk hoşgeldinnn yemek çamaşır bulaşıkkk
![]()
hahaha kuzumm yaaa evlendikten sonraaAhahah ay çok güldüm yaa bi daha mı düşünsek kızz bekarlık sultanlık hakikaten. Evlenmeden önce böyleevlendikten sonra böyle
![]()